Felicia Bergström blockad av en youtuber

Felicia berättar på twitter att hon blivit borttagen som vän på facebook och blockad på Twitter av en youtuber. 
 
Hon berättar att anledningen ska ha varit att hon pratat om ett ämne som upprör och personen ska ha tagit det som pikar. 
 
Felicia tycker att det är extremt tråkigt eftersom hon alltid uppskattat den här personen. 
 
 
#1 - L

Det är Pontus Sundström, vem det nu är. Kolla hans twitter!

#2 - K

Vad tusan är det med svenska YouTubes? Kan de inte ta något privat utan de skall blanda in deras fans? Är så trött på vissa svenska YouTubers.

#3 - -.-'

Hatar denhär bruden. Svär hon e tvär jobbig fan

#4 - Anonym

Känns lite som Felicia är en sån som inte kan acceptera att folk tappar tycke för henne/ogillar hennes åsikter. Ganska typiskt av henne att sedan försöka få den andra personen att se dålig ut genom att lägga ut det så här på sociala medier... Tråkigt, eftersom man gärna velat tro att hon var en av de vettigare i svenska youtube-världen.

#5 - Anonym

Men ingen bryr sig Felicia, vill hon ha uppmärksamhet eller? Herregud INGEN svensk youtuber är bra FÖRUTOM Thérese Lindgren, hon hamnar aldrig i drama, försöker aldrig få uppmärksamhet, är snäll mot hennes fans osv. Plus så är det många youtubers som härmar henne vilket säger mycket.

#6 - 5 igen

Thérese är nog den BÄSTA svenska youtubern, hon skapar trender, hamnar aldrig i drama varje vecka (host) är inte rasist (host) lägger ut 100 story time videos per vecka när man egentligen borde gå till en terapeaut (hooost), säger massa skit men sen när man får skit för det tillbaka så är det helt plötsligt synd om en (host) eller spammar sin story med SKIT och förväntar sig att vinna ett pris som man inte förtjänar OSV

#7 - Anna

detta är ju inte första gången Felicia låtsas bry sig om någon först EFTER hon blivit blockerad av personen. ska alltid vara den som aldrig gör fel. ifall ni läste igenom hela diskussionen så kan man lätt se att Felicia kom in från ingenstans & tog Emils parti utan att läsa någonting annat, vilket hon troligtvis också gjorde. hon har vad jag vet aldrig pratat eller visat tycke för den här Youtubern tidigare så jag förstår inte varför hon gör en grej av detta

#8 - Anonym

Jag håller med om att Jockes beteende är oacceptabelt och helt är övertygad om att han gjorde liknande vid bråket med Therese och alla andra han har bråkat med, men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag synd om Jocke. Oavsett vad han har gjort så tycker jag att det används väldigt hårda ord mot honom i hans kommentarsfält. Om han nu är så desperat att han är tvungen att blockera allt som är ivägen mot hans karriär och allt som kan användas mot honom visar det bara hur tydligt det är att Jocke är livrädd för att bli hatad eller att bli avslöjad så to be honest, varför låter vi honom inte vara?

Men sen menar jag absolut inte att Jocke är helt oskyldig och inte heller helt skyldig. Jag tycker att det är lika fel av Ben att gå ut med detta privat, lika fel som det var av Jocke när han aldrig riktigt förklarade sig för Ben, förstår ni hur jag menar? Oavsett om Ben försöker hålla upp sina argument med "jag vill bara stå för mig själv" så kunde han lika mycket stå upp för sig själv privat. Alla behöver inte veta.

Och det här med Felicia. Felicia är inte dum. Hon vet var detta kommer att leda. Jag tycker att det är dumt att hon skriver ut det precis när bråket har startat. Jag tycker att det hela gör det mycket större och onödigare. Om hon ny så mycket vill veta varför han blockade henne kan hon göra det på andra sätt än på ett stort forum där alla kan ta en del av det.

#9 - Sofia

Kolla gärna min kanal


https://youtu.be/qQwcFo4A1ZA

#10 - Harry Potter

Wooooow, felicia är verkligen Sveriges största dramaqueen. Varför får hon det att låta som att typ Thomas sekelius blockat henne hahah??? sen när har hon visat intresse för någon annan youtuber än sig själv å de i sin närmaste krets aka "splaygänget"

#11 - Anonym

#8
KUNDE INTE HA SAGT DET BÄTTRE SJÄLV!!!

#12 - Anonym

Felicia är bajs

#13 - Anonym

#8 👏👏👏👏👏

#14 - Anonym

Hon fick det att låta som att det var Thomas Sekelius som blockat henne. Typiskt att man ska skriva att man brydde sig om personen så fort man är ovänner. Ta det privat istället än att göra en stor grej av detta. Har aldrig tyckt om henne känns falskt att hon ska sitta och skriva det ena och det andra när hon fryser ut andra i "splaygänget".

#15 - Thilda

Dom var inte ens vänner! Haha, dramaqueen Felicia...

#16 - Anonym

KOLLA JOCKES SNAP OM JONTE (han grattar honom) I HÖRNET SER MAN RÖK SOM ATT HAN RÖKER

#17 - afasgdk

#9 Sofia, tyvärr var det inget vidare.

#18 - Hej

Man ser TYDLIGT att Joakim Lundell sitter och röker i sin senaste snap " grattis gubben" det blåser rök framför kameran flera gånger

#19 - Anonym

#18 han röker både cigg och gräs så ingen nyhet direkt 😕

#20 - Kissie

Man kan se på jockibois senaste mystory när han säger grattis till Jonte att han röker

#21 - Anonymi

Skulle inte heller vilja ha kontakt med en så högljudd o jobbig människa!!! "AAAAAAAAAAAAAAA HAHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHA AAAAAAAAAAAAA HAHAHA" OK.....

#22 - Gud

MEN TA DET PRIVAT VAD I HELVETE
FÖRSTÅR ATT FOLK TRÖTTNAR PÅ FELICIA!

#23 - Drama

HahahHAHA varför säger Felicia att personen blockat honom på facebook? kolla Pontus Twitter. fellsis borde väl snart tycka att det kanske ÄR hon som på riktigt är en dramaqueen?

#24 - Anonym

Anis Don Demina sammanfattar bråket mellan Ben och Jocke fett bra, tips. Äntligen EN vettig youtuber i det svenska communityt.

#25 - Anonym

I jockes senaste snap story så kan man se att han röker

#26 - Anonym

#8
Håller med

#27 - Anonym

IDA. Som driver denna blogg. Hur i helvete kan du tillåta att alla hatkommentarer kvarstår på dina blogginlägg? Det sprids mer och mer hat runt sociala medier pga anonymitet. Gör någonting åt detta NU!

#28 - Anonym

Vem fan är de

#29 - Anonym

#24 Vart?

#30 - Anonym

kan.inte.bara.alla.youtubers.sluta.skriva.ut.allt.på.internet. seriöst, inte ba felicia, ben o jocke. ALLA. Ben skulle lika gärna pratat me jocke irl eller aldrig lagt upp videon, jocke kunde ba säga vad han tyckte ben gjorde fel osv. Asså detta är vuxna människor som sitter och slänger skit på varandra genom internet när de säger att barn skriver all hat, ja men vem är det sm startar det? De vuxna, "förebilderna". HUR orkar dom? VAD gör dom på internet? Dom kan inte ens ta ansvar själva. Detta är anledningen till varför engelska communityt är så mycket bättre, där står folk iallafall upp för vad de säger... ugh

#31 - Anonym

Amir och Dogge har gjort slut

#32 - Anonym

Blir så arg av att se alla kommentarer. Felicia är en underbar tjej som har rätt att ha vilka åsikter som helst.

#33 - Anonym

#30 hur skulle Ben pratat med Jocke när Jocke hade blockat Ben överallt och försöker sänka Bens karriär bakom stängda dörrar? Tänk till

#34 - Anonym

#30 hur skulle Ben pratat med Jocke när Jocke hade blockat Ben överallt och försöker sänka Bens karriär bakom stängda dörrar? Tänk till

#35 - Teo

Kan du göra ett inlägg med en lista på dom största youtube draman i Sverige, gärna i ordning gammalt-nytt eller ba skriva när dom hände

#36 - Hemlig

JOAKIM LUNDELL röker på sin senaste snap när han gratulerar Jonathan Borg på sin födelsedag!

#37 - Anonym

#27, #32 hiiii feliciaa

#38 - S

#30 Hur förklarar du då deras sms mellan varandra om han var blockad överallt? Snälla, det finns alltid sätt att kommunicera på.

#39 - S

Svar till kommentar nr #34

#40 - Anonym

#32 (jag är #27) detta är verkligen inte Felicia. Sluta tro att det är Youtubers som kommenterar hela tiden. Det finns faktiskt folk som bryr sig om dessa Youtubers och försöker stoppa hat mot oskyldiga människor vare sig ni vill eller inte.

#41 - Anonym

#40 till #37. (menade #37 inte #32)

#42 - Hej

Vet inte om det är någon som bryr sig om men syns väldigt tydligt att jocke röker i sin ena snap från idag

#43 - Emma

Asså orkar inte med Felicia längre ärligt talat hon är som en stor omogen bebis

#44 - 👻

Helt ärligt, Jocke beter sig som en psykopat

#45 - anonym

Asså helt ärligt nu. Allt tjat om att flax är den kanal på sociala medier som förmedlar objektiva nyheter om youtubers är sån bullshit. Anledningen till att youtubers själva tycker det är för att flax håller en sån särskilt trevlig och god ton i sina videos. Liksom "ååh vi får hoppas att allt blir bättre för dem bla bla". Bara för att man är trevlig betyder det inte att man är objektiv, det är ju motsatsen? Om Flax hade varit neutral i sitt material hade han inte låtit sina personliga åsikter komma fram i sina videos så pass mycket som han gör.
Det är det den här bloggen inte gör. Svenskayoutubers skriver sakligt om vad som hänt, och inget mer med det. DET är att vara objektiv. Blir faktiskt riktigt frustrerad på de som ba "jaa Ida lär dig lite från Flax om att förmedla objektiva nyheter". NEJ, Flax är inte opartisk bara för att han är snäll mot er?? Vidga ert perspektiv lite längre än er själva.

#46 - Till svenskaYt

Hej, varför skriver du inte om Anty's serie som startat Nu? Du skrev om Jocke å Jonnas men ingen annans?

#47 - Anonym

Dramaqueen nummer 1. Orka bry sig.

#48 - Jessica

verkar som Emil monikander startade hela dramat & fellsis la sig i. kollat igenom Emils Twitter och hans dubbelmoral är sjuuuuuk hahhaa. är det inte han som skriker om hur mobbning är fel och sedan hänger han ut Pontus helt utan anledning för att bevisa....vad? som folk staterat ovan: de vill skapa drama. det är patetiskt och jag hoppas de är mogna nog att be om förlåtelse. . . Men jag blir förvånad om dom gör det. Dramaqueens ftw

#49 - Fuck fellsis

Felicia Bergström är fuckibg dum i huvudet, hur kan hon ens ha vänner såsom hon beter sig??

#50 - Anonym

Älskar hur folk kommenterar att Jocke röker, grattis! Det finns med i flertal av hans videos på youtube, det ligger bilder på insta och överallt . Han är en människa och många människor röker, klart de är tråkigt och inte bra men de är hans val...

#51 - Tob

Jag tror faktiskt att Pontus har kraschat helt, att han inte mår bra. Han har blivit obsessed med att hata Hydra, och innan jag blev blockad från hans instagram, så la han upp bilder, nästan dagligen, med captions som var hat emot Hydra och hans followers. Jag sa att jag hade följt honom i sex år och t.o.m pratat med honom IRL, men han blockade mig när jag inte höll med honom om EN enda sak.

#52 - Anonym

kan hon sluta försöka vara relevant lol

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com