Därför bråkade Jocke och Ben

Jag ser att många har svårt att hänga med dramat mellan Jocke och Ben så jag tänkte skriva en förklaring.
 
Det började med att Ben släppte en video där han skämtade om att Jocke inte producerar sin egna musik.
 
Innan Ben publicerade videon skrev han till Jocke att han skulle göra en video där han gör narr av honom och Jocke gav honom tillåtelse. 
 
Jockes skivbolag var däremot inte lika glada över att Ben skämtade om sin kollega eftersom Ben släpper musik via Universal som är moderbolag till Jockes skivbolag Ninetone. 
 
Ben tror däremot att Jocke kontaktade skivbolaget i försök att sabotera hans karriär då skivbolaget troligvis kommer att välja Jockes parti då han genererar mest pengar. 
 
Jocke har blockat Ben från alla sociala medier men Jocke berättar att det är av andra anledningar. 
 
#1 - Anonym

Ok

#2 - Anonym

Ok

#3 - Anonym

Skriv om antys serie!! Känns som 99% av den här bloggen består av Jocke.. Du skrev om han och jonnas serie men inte om någon annans?

#4 - Trögt arsle som int

Taaaaaaaack flr detta inlägget

#5 - Anonym

Bra förklarat hoppas folk fattar nu

#6 - Anonym

Bra förklarat hoppas folk fattar nu

#7 - Anonym

Som småbarn asså

#8 - !

tydligt förklarat!!!

#9 - Anonym

Du borde kanske förklarar vad ninetone
Regerade på och varför Jocke försökte
Få tag i o prata med ben ....folk verkar ju inte fatta derikt nånting. Utan tar allt som drama ...annars jätte bra förklarat Ida Trevlig Helg

#10 - Anonym

Om Jocke nu godkände Bens video så varför blev han så upprörd? Då kunde ju Jocke hjälpa Ben att säga till Ninetone att han godkände videon... HERREGUD

#11 - Anonym

Den som har den här bloggen, jag tycker de e tråkigt o läsa de handlar nästan bara om samma personer. Skriv istället om andra youtubers de kommer nog bli roligare o läsa då

#12 - Julia

Anar ugglor i mossen på detta.

#13 - Anonym

haha förstår fortfarande inte ett skit asså wtf om de bråkar pågrund av det där så är de båda långt ifrån vuxna. Särskilt jockiboiiiiii leker vuxen och allt. Sen vad är det med hans pride flaggor efter allt?

#14 - Anonym

#10 antagligen har du inte lyssnat på varför Jocke blev så upprörd. Han blev upprörd för att Ben gick ut med lögner att Jocke ville sabotera för Ben när det inte ens var för den anledningen plus att han blev upprörd på alla haters som fortsatte skriva hat så Jocke försökte varna alla att på det sättet kan Ben bli stämd pga Ben själv. Jocke var även väldigt tydlig med att han brydde sig om Ben för att han inte skulle bli stämd och tycker han är bra Youtuber och ville bara att sanningen skulle fram så Ben slipper att bli stämd. Och jag tror säkert Jocke sa till Ben att kontakta Ninetone men som det såg ut så var det ju så att Ben fortfarande missförstod att Jocke själv hade kontaktat Ben om det hela så därför det var som det var.

#15 - Anonym

Ben gjorde fel ifrån första början ska han behöva göra ett klipp till eller
Hur tröga är folk igentligen är ju faan skrämmande vilken nivå eran IQ ligger på.

#16 - Anonym

#15 fast nu godkände Jocke denna videon som Ben gjorde så han gjorde absolut inget fel

#17 - Anonym

Läs igen vad Ida har skrivit ... herregud
Läsförståelse

#18 - Anonym

Läs igen vad Ida har skrivit ... herregud
Läsförståelse

#19 - Anonym

#13 antagligen efter att Chrille utaldade sig homofobiskt eller vad det nu var emot bögar. Kommer inte riktigt ihåg så vill han antagligen visa att han inte håller med sin bror. Typ.

#20 - Anonym

Ninetone skulle aldrig reagera på videon från Ben utan att Jockifjanten gnällde och klagade till dem. Det finns många värre videos som de inte reagerade på. Detta är bara till försök från pajasen att försöka rentvå sig själv.

#21 - Anonym

Det finns ju bevis där man ser att Det är Jocke själv som tagit det där med sitt skivbolag. Att Jocke säger att han är oskyldig, det är en lögn.

#22 - Anonym

Varför tror ni han bröt kontakten precis med Ben innan mailat kom till hans känndeom. Utstuderat. Manipulativ lurar alla.

#23 - Anonym

Tycker Jocke och Jonna AB ska byta namn till Snapchat och company; )
Man skäms. Och för Danjal de har anställd. Herregud. När vi i vårat bolag får problem då tar vi de via snapchat.

#24 - Anonym

Tycker det känns ganska uppenbart att Manfreds påstådda flickvän Michelle utnyttjar honom. De har setts i några veckor och hon har redan startat en youtube kanal, spelat in en video med han och fiskar efter prenumeranter genom honom. Tycker synd om honom.

#25 - Anonym

Vad har hänt med Sascha? Kolla hennes twitter ://

#26 - Anonym

#3 ingen bryr sig om anty och alla andra Splayfolk längre

#27 - Anonym

SKRIV OM SASH!!!

#28 - Anonym

SKRIV OM SASCHA RICHARDSSON!!!!! Kolla hennes Twitter och snap etc.

#29 - Orolig

Hann inte se vad Sascha twittrade. Någon som vet vad hon skrev?

#30 - Hejhej

#27 #28 hon är inte en svensk youtuber längre

#31 - Anonym

Hann någon se vad som hände med Sascha?

#32 - Anonym

Skriv om sascha Richardson om d hon skrev i Twitter många undrar vad hon skrivit

#33 - Anonym

Jag hann se vad hon skrev, väldigt tunga och mörka tweets. Märktes att hon går igenom något svårt, en av tweetsen var om att det skulle vara bättre om hon dog. Hoppas hon mår bättre snart :( Otroligt jobbigt att känna så, både för sig själv och för sin familj.

#34 - Kattöga

Sash skrev ett flertal tweets där hon klankade ner på sig själv rejält.

Hoppas verkligen allt löser sig för henne.

#35 - Anonym

Vad skrev Sasha? Stackars :(

#36 - Anonym

Verkar som att Sascha och killen gjort slut? Hon har tagit bort alla bilder på dem på Instagram. Hann aldrig se vad hon skrev på Twitter men vet ju hur svårt det kan vara med breakups, speciellt när det verkar som hon är så jäävla kär och "beroende" av honom.

Hoppas hon mår bättre snart och att allting löser sig för henne. Hon verkar ju ha en fantastisk familj och vänner runtomkring sig i alla fall.

#37 - Rebecca

Jocke är 32 år och kan inte ens försvara sig själv utan måste alltid dra in massa andra personer som ska snacka åt honom och skydda honom.
Ben verkar klara sig helt på egen hand utan att dra in en hel armé som ska skydda honom.
Ben är 23 år och är mer mogen än vad Jocke är.
Så fort Jocke hamnar i drama ska han alltid dra in andra. Sköt dig själv för helvete istället för att vara som en fem åring som springer och lipar inför sina kompisar som ska prata åt dig.

#38 - Anonym

Jocke måste tycka han är guds gåva till svenska folket. Tycka hans liv i varje steg är så intressant. Söka bekräftelse femtielva gånger om dagen på snapchat bland barn. Tycker hela han är för mycket. Hur orkar han tycka sig själv vara så viktig. Viktig att alla får se honom daglig dags. Och jadda om annonsörer flyr. Han har själv skapat hat runt sig. Han borde vara glad han fått så många chanser i den åldern han gör dem fler gånger. Ingen annan än Jocke har fått så många chanser livet MEN gnäller mest högst och alltid offer. Alltid synd om honom i allt. Finns dom som har de betydligt sämre. In med nya youtuber snälla. Youtube är bara massa video om honom av honom från andra från vänner. Svenska community ska ha plats för fler. Tack. Hatar inte. Är bara så less att se andra som också har sin arbetsplats där och hamnar i skymundan. Fast de för grymma videos. Deras arbetsplats är lika nerskitad.

#39 - Anonym

Jag tror att sascha och Eric (tror jag han hette) gjort slut. I Love you sash<333:

#40 - hahahahahagagaga

39 nej d har de inte

#41 - Anonym

VAD HAR HÄNT MED SASCHA???

#42 - Anonym

Nån som har bild eller hann se vad sash tweetade??

#43 - Anonym

Va har hänt med sascha??

#44 - länk till saschas tweets

Alla som undrar vad sascha tweetade igår kväll:

https://pbs.twimg.com/media/DF10gYzXUAEaiPZ.jpg:large

#45 - E

Stackars Sasha. Hoppas att hon mår bättre snart, hon är en riktigt jävla stark tjej.

#46 - Shaniiia

Jag är en ny bloggare skulle ni kunna kolla på min blogg, ge gärna tips.
http://shaniiia.blogg.se

#47 - Anonym

#teamben

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com