#1 - N

Snarare Chrille som inte kan få upp sitt trångsynta face ur röven. Låt alla älska vem dom vill, vad fan stör det honom? Han snackar om yttrandefrihet osv. Ja det stämmer, alla i Sverige har rätten att yttra sig fritt, SÅ LÄNGE det inte kränker någon. Kärlek som kärlek, lika fint oavsett kön & identitet.

#2 - Anonym

Ge inte honom mer uppmärksamhet

#3 - Anonym

#1 WORD!

#4 - Anonym

Fast dom är bögar, så vad ska de med brudar att göra

#5 - Anonym

Chrille är bara avundsjuk det märks ju på långt håll..

#6 - Haha

Dendär Chrille är dum i huvudet på riktigt.
Han ser själv ut som en bög lol

#7 - Chrillealltså

Kan alla intw ba avfölja han på instagram? Så han fattR att han gör nånting fel

#8 - Anonym

AHAHAAHHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHA

#9 - Lol

#6 isåfall har ni väll något gemensamt, att ni båda e dumma i huvudet, han på sitt sätt och du som tror att ens sexualitet sitter i utseendet? Ursäkta?

#10 - Anonym

Familjen Bergs släkte borde portas från sociala medier man skäms hur gammal dessa bröder är och skämmer ut sig. Ska nästa broder i ledet också få femtielva chanser som Jocke. Få yttra och hetsa folk på nätet. Så galet så fel så dåligt att dessa vuxna män ska få växa upp på nätet. Ta bort dom. Dagens ungdomar behöver förebilder inte detta. fy skäms.

#11 - Anonym

Here we go agin....All publicitet bra publicitet. Snart är hela familjen ute i rampljuset..Vilka de är..
..skandaler och drama säljer..

#12 - Trött på svenska-youtubecommunityt

Sluta ge honom uppmärksamhet! Orkar inte med all skit Christofer tar med sig. Låt honom och hans onödiga drama mer eller mindre dö ut. Avfölj och avprenumerera - sånt svin ska inte va i rampljuset.

#13 - Stolt homo🌈💗

Om jag ser han nån gång irl så ska jag fan hämta en av mina bästa vänner o hångla upp henne framför han o skrika : PROBLEM WITH THIS MUTHERFUCKER?!🌈

#14 - Victoria

*Säger att det är onaturligt att vara homosexuell* kan nästan sätta pengar på att han tänder på porr med två tjejer :-) svin

#15 - Anton

Så. Då vet vi exakt varför vi inte ska skriva eller läsa något mer än honom. Världen är på en sån bättringsväg till hur man ser på andra människor så vi behöver inga bakåtsträvare. Speciellt inte när de är white trash.

#16 - Anton

Så. Då vet vi exakt varför vi inte ska skriva eller läsa något mer än honom. Världen är på en sån bättringsväg till hur man ser på andra människor så vi behöver inga bakåtsträvare. Speciellt inte när de är white trash.

#17 - LA

Men vilken j*vla idiot Chrille är! Hur kan det gå så fel för en människa och dennes människosyn.

#18 - e.

tycker inte det finns något nyhetsvärde i vad han säger eller gör. kan vi inte sluta ge han uppmärksamheten han så tydligt är ute efter?

#19 - Ew

Vilket vider. Sådan äcklig människa alltså, om han ogillar hbtq så mycket varför måste han kommentera när två av samma kön kysser varandra?

#20 - Isak

Sluta prata om honom då

#21 - Stolt jävla homo

Jävligt dumt av dig att ens tagga han i inlägget. Precis som om du vill ha något att skriva om för att du inte kommer på något annat.
Äckligt jävla svin är han! Han lever nog inte länge till om folk börjar gå på han irl sen..
Usch! Ut med svinet!

#22 - Anonym

Anmäl kommentaren till insta :)

#23 - Anonym

#21 det var ju dock inte hon som taggade Chrille?

#24 - Anonym

Sluta ge honom luft, sluta skriv och prata om honom och sluta titta på hans videos. Till slut kommer han försvinna. Just nu njuter han av uppmärksamheten, oavsett om den är bra eller dålig.

#25 - Elin

I det här fallet står jag faktiskt bakom Chrille. Inte i det han säger om bögar, men i det att han säger att hans uttalanden går inom yttrandefrihetens ramar. Gränsen för den går inte när man "kränker" folk – vem som helst kan ju bli kränkt för vad som helst idag, så i så fall har vi praktiskt taget inte yttrandefrihet. Man får säga att man hatar bögar, invandrare, judar, osv. men gränsen går när man uppmanar till att ta till våld mot dem och det kan jag inte komma på att Chrille har gjort :-)

#26 - Anonym

Han insåg väl hur irrelevant han faktiskt är, och vad gör man då? PROVOCERAR OCH SKAPAR DRAMA SÅKLART. " all publicitet är bra publicitet" tänker han nog, varför skulle han annars bry sig så mycket? Skit i honom så försvinner han med tiden.

#27 - L

han vet att han uttrycker sig helt sjukt och han vet också att han kommer få massa publicitet/uppmärksamhet för det, därför han skriver/säger/gör som han gör. att strunta i honom helt och hållet är nog det bästa, lol.

#28 - Anonym

#13 - YAAAS GURL 🌈💛

#29 - Anonym

Han vill ju bara ha uppmärksamhet om alla bara skiter i det kommer han ju att sluta eftersom då finns det ingen anledning, självklart tycker jag det inte är ok att uttrycka sig så som han gör så jag förstår ju varför man svarar på hans ord.

#30 - Anonym

"äpplet faller inte långt ifrån trädet?" En bror av samma kött och blod säkert likande drömmar att bli igenkänd. Hur tror ni Joakim Lundell blev känd?. Inte av sina fina egenskaper eller vara någon förebild eller bidra med noll tolerans mot nät hat. Snarare byggde på och bidrog till hur man kränkte, förnedrade och hängde ut personer man ogilla på sociala medier. Fick personer att gå i taket av hans yttrandefrihet. Att publicera provocerande inlägg och göra ursinniga saker som man "normalt" har spärrar för att inte publicera. Chrille är säkert lika vilsen som Jocke. Om de funka för brorsan då kanske de funkar för honom. ALL PUBLICITET ÄR BRA PUBLICITET. Chrille vill säkert skapa ett namn för att sedan lägga i en ny växel och stå emot saker han yttra sig om en dag. Ny trenden är skandaler och blotta ditt liv

#31 - Anonym

Alltså den där jävla Chrille fyfan 😷

#32 - Anonym

Coptcat Chrille ..haha Chrille vill bli Jockes efterföljare av yttrande olämligt matrial. Vill bli känd av skandaler hahaha i 28 års ålder...hahaha. ... Ny i familjen Berg skapa skandaler. ..hahaha..denna familj hahahaha..orka höra mer från denna familj..hahah. Vad fan händer...hahhahahahaha

#33 - Anonym

Han kan bara hålla käften, vad har ha med deras sexualitet att göra?
Han är uppenbarligen en jävligt självgod människa som tycker att hans åsikt är viktigast av alla, han behöver inte lägga sig i andra människors "förhållande" Fyfan för dessa människor som har så skeva åsikter om folk och tycker att dom är viktigast....

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com