Blev Bente misshandlad?

Igår var Bente på en födedagsfest hos hennes kompis Yazmine och där ska hon ha blivit misshandlad av ett gäng killar som ska ha varit på samma fest. 
 
Men hennes kompis berättar att Bente inte blev misshandlad utan Bente var jättefull och blev sur av olika anledningar. 
 
 
#1 - Anonym

Om man misshandla någon.... misshandla man bara benen då eller? förlåt men logiken stämmer inte. jag tror mer på hennes kompis!

#2 - shitler

lämna det till den här bloggen att ljuga om misshandel.

#3 - Anonym

Hon kan säkert ha varit full och blivit sur men det är fortfarande ingen anledning till att det är ok att vakna upp med blåmärken.

#4 - Anonym

3
Har vaknat upp med blåmärken tusen gånger efter en fylla, utan att någon ens har rört mig.. man behöver inte ha blivit slagen bara för att man har blåmärken?

#5 - Anonym

Innan ni bestämmer er för att kompisen har rätt och att bente ljuger.. varför skulle bente ljuga om en sådan sak? Och vet ni hur ofta misshandel och våldtäkt sker under fester där sen kompisarna påstår att nej offret var med mig hela tiden, hen var så full bara! Fast det visst hände. Kompisen såg förmodligen inte vad som hände och en misshandel innebär inte alltid att man blir slagen tills man blöder. Bente kanske blev knuffad en/flera gånger och/eller så tog killarna tag i hennes ben. Därav hennes blåmärken på benen. Spelar ingen roll hur mycket ni ogillar bente. Ni har ingen aning om vad som hände, vilket kanske inte kompisen har heller. Bara för att man är där betyder inte det att man ser och hör allt. Ser ingen anledning till att bente skulle ljuga om att ett gäng killar misshandlat henne och betett sig illa och bara för att kompisen inte la märke till det betyder inte det att det aldrig hänt. Kan dessutom lika gärna vara kompisen som ljuger.

#6 - Anonym

OM det nu är så att det kompisen säger stämmer skulle det inte förvåna mig.. Hon har dom senaste månaderna försöka få alla killar att se så dåliga ut som möjligt (och nej jag är ingen ''kränkt man'', är tjej som har lika mycket respekt för båda könen). Och hur många gånger har man inte vaknat upp med blåmärken dagen efter en fylla utan att någon rört en? När man fått i sig lite för mycket är det lätt hänt att man slår i speciellt händer, fötter och ben i lite allt möjligt, man kan ramla lite här och där, och tror att man är liiite smidigare än vad man faktiskt är. OM det nu är så att hon faktiskt har blivit misshandlad tycker jag att det är hemskt, gillar inte Bente men ingen människa ska behöva uppleva det.

#7 - shitler

#5 Du har precis rätt i att det är stor chans hennes kompis ljuger/försvarar sina kompisar. Sånt här händer överallt hela tiden, nån blir attackerad eller våldtagen och sedan säger kompisarna att det inte hände. Grädden på moset är väl då p12or desperat försöker trycka ner Bente bara för att de är butthurt över henne som person. Bloggägaren verkar också ha något personligt emot henne så det förvånar mig inte alls att fittan tar "det var hennes fel" - sidan utan bevis.

#8 - Caroline

Alla bör veta vid det här laget att Bente är en drama queen, snälla nån.

#9 - Anonym

#8 Bente skulle kunna bli mördad på video och du skulle ändå säga det är hennes fel och att hon är en "drama queen".

#10 - Anonym

Tror inte hon blivit misshandlad, dom skrattade säkert åt henne osv men dom skulle misshandlat henne på bara benen eller? Har vaknat upp med blåmärken över hela kroppen efter en fylla bara pga av att jag ramlat osv

#11 - Anonym

Vad heter yasmin på snapchat?

#12 - Anonym

Har Linn Ahlborg opererat brösten? Tycker dom blivit otroligt stora på senaste tiden.

#13 - Anonym

Linn ahlborg har opererat brösten eller? Kolla hennes senaste vlogg. Dom har aldrig varit så stora och formade.

#14 - Anonym

Linn ahlborg har opererat brösten eller? Kolla hennes senaste vlogg. Dom har aldrig varit så stora och formade.

#15 - LeL

Vad små fötter dom måse ha om blåmärkena är 3 cm

#16 - Anonym

kompisens anledning till att ljuga - neka att ett misshandel hände på hennes fest
bentes anledning att ljuga - att hon blev sur på nån och vill kasta skit

står inte på någons sida (även utanför detta), vet ingenting om detta men om någon skulle ljuga om dehär så tror jag att de är kompisen över bente, om det är som jag skrev innan så skulle hon sagt vem personerna som misshandlade henne var. Något måste ju hänt, vart skulle Bente annars fått de från och vad skulle hon tjäna på det?

#17 - N O B O D Y P R A Y F O R M E

nämen BÄRTY

#18 - ,fnejf

Hahahahahahah bente hetsade mot några killar som var lite osköna mot henne, sen börja dom på skämt, fast seriöst i hennes situation, skjuta lite fotbollar på hennes ben.

#19 - Anonym

Nykter eller full spelar ingen roll - Blev hon slagen mot sin vilja är det fel.

#20 - .

ALLA KOLLA BENTES MYSTORY! Hon skriver själv att det mestadels va hennes egna fel! Men kom då fan inte och säg du har blivit misshandlad?! Fyfan

#21 - Anonym

Hon blev inte misshandlad, hon har själv lagt ut att blåmärkena kommer från när hon var full och dansa på golvet. Om ni tänker logiskt så skulle man inte misshandla någon på knäna? Ta det lugnt innan ni ver sanningen. Mvh yazmine

#22 - Anonym

Hon blev inte misshandlad, hon har själv lagt ut att blåmärkena kommer från när hon var full och dansa på golvet. Om ni tänker logiskt så skulle man inte misshandla någon på knäna? Ta det lugnt innan ni ver sanningen. Mvh yazmine

#23 - Anonym

Skulle hon blivit misshandlad skulle hon polisanmält också,vi har pratat med varanda, hon har bett om ursäkt och allt är löst. Vi alla hade slit kul utöver det ändå (: /yazmine

#24 - Anonym

Extremt mild misshandel det där isåfall. Riktigt fult av henne att hitta på skit och få sig själv att va martyr. Noll respekt för henne.

#25 - Anonym

Vad håller Joel i på sin senaste ig bild? En joint??

#26 - Anonym

LINN MÅSTE HA FÖRSTORAT BRÖSTEN? hon fick på riktigt tuttar på en natt? Hon var helt platt innan

#27 - Anonym

#26 Alltså ja!! Hon har aldrig haft sådär stora bröst. Och formade! man ser ju att dom är opererade.

#28 - Anonym

#26 Alltså ja!! Hon har aldrig haft sådär stora bröst. Och formade! man ser ju att dom är opererade.

#29 - Okänd

Har Linn Ahlborg opererat brösten?

#30 - Anonym

#26 hon kan omöjligt ha opererat brösten med tanke på hur man känner och gör efter operationen. Man kan inte ha vanlig bh efter operationen och röra på sig hur som helst. Läs på här och tänk först: http://www.plastikoperationer.net/efter-broestfoerstoring-sjukskrivning


Måste tillägga att en del tjejers bröst växer olika takter och bara för Linns bröst helt plötsligt såg större ut så kanske hon har en viss bh som gör att de ser större ut. Jag hade en bh en gång där det fick mina bröst att vara 2 storlekar större. Så döm inte det första ni gör när något på ens kropp har förändrats eller döm inte överhuvudtaget förrän ni tänker igenom riktigt.

#31 - Anonym

Det var i våras hon såg ut att ha fått större bröst så tiden man behöver ha en speciell bh osv är över för länge sen :)

#32 - Anonym

*fortsättning på #30

Dessutom måste man vara 18 år för en sådan operation och ja visst man får ha målsmans tillåtelse om man inte är 18 men dessutom så säger läkarna att det är mycket viktigt att man har slutat växa innan man gör en förstoring eftersom detta annars kan påverka slutresultatet.

#33 - Anonym

Bente vill bara ha uppmärksamhet 😷

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com