#1 - Anonym

Omg vad pinsam Jocke är på snapchat! Snacka om att göra allt värre än vad det egentligen är.

#2 - Anonym

Tror på det Ben säger.

#3 - Peachy

Tror också på det Ben säger. Haha, Sverige är på väg utför. Suck.

#4 - GG

I allt detta jävla tjafs om #fakenews och #fnn så kommer ben och gör skiten värre. Fattar han inte att han har stort inflytande över massa barn som litar blint på det han säger? Media kommer få det svårt om offentliga personer skapar konspirationsteorier.

#5 - em

Ben har nog rätt, och jag är inte ens så stor på konspirationer.

#6 - Anonym

#4 Detta är till 100% hackers som Ben säger. Ben når ut till många och det blir inte bra att få Sverige att se ut som att det är hackbart. Får omvärlden reda på det så blir ju Sverige ett intressant mål. Mycket möjligt att FRA har på något vänster plockat Bens instagram.

#7 - Anonym

Liknande händelse i Dallas några månader sen. Där gick de ut med "Hacker attack" iaf : https://www.idg.se/2.1085/1.680234/hackare-kapat-dallas

#8 - Sofia%20

Tidningen gick nyss ut med att felet satt hos sos
Så nu kan ni sluta med massa "teorier" bye

#9 - K

1# Vad har nu Jocke gått ut med på snap? Har han blandat i säg det med Chrille eller?

#10 - Till #8

Och hur vet du att SOS eller tidningen inte ljuger? Om man läser det på Aftonbladet, Expressen eller Svt är det förmodligen falskt. Använd Flashback istället.

#11 - GG

#10 Flashback? Jag hoppas du skojar, man blir ju fan mörkrädd av alla foliehattar.

#12 - Anonym

Vet nån var Tova har tagit vägen och när hon tänker komma tillbaka? Hon sa för drygt en månad sen att hon snart skulle komma tillbaka

#13 - Sofia

#10 ja o fb är ju oxå sååå pålitliga källor jag. Ah kanske om man är yngre man "köper" precis allt som skrivs där.
Tror ju knappast sos skulle ta detta på sig utan orsak eller hur??
Haha ha massa sjuka tankar om hackers mm bevisar bara att ni sitter för mycket på fb och kollar för mycket på ex CSI -cyber mm.
Alltså snälla använd era hjärnor lite längre än så tack

#14 - Anonym

Hållkäften Sofia

#15 - Anonym

Dom gjorde exakt samma sak i Dallas så varför skulle det inte kunna hända i Sverige ? Hesa Fredrik och alla nödnummer hemsidor , polisens hemsidor osv låg nere. Slump? Nä inte direkt va

#16 - Gröeng

#15 - Anonym
För det första är inte Hesa Fredrik digital, det krävs att man fysiskt trycker på en knapp!
Felet som gjordes var att man glömde ändra så att larmet blev tyst då man behövde testa efter en uppdatering.

Förklaringen på sidorna är att ca 1 miljon människor ungefär samtidigt sökte information på nätet, på samma sidor istället för att sätta på radion!

#17 - Anna

Ben kan ha rätt, därför togs hans instagram bort snabbt som attan.
Ben kan ha fel, därför togs hans instagram tillfälligt bort pga att hans stora följe inte skulle få fel information/tro fel/sätta skräck.

Skulle inte vara förvånad ifall han har något rätt i det han säger. Världen är en orolig plats just nu och vad som helst kan hända när som helst.

#18 - Anonym

Hahahh Ben tror att han är någon slags Snowden figur vars sociala media tas bort för att att skriver två meningar om hesa fredrik på instagram?? Snälla. Som redan nämnt, när något sådant oväntat händer går prick alla in samtidigt på polisen, sos alarm etc, deras system blir överbelastade och är inte med.

#19 - Anonym

#16 hur vet du att man måste trycka på en knapp? Dom hackade iafl hesa Fredrik i Dallas, du menar att i Dallas har dom det digitalt och i Sverige måste man trycka på en knapp? Man måste trycka på en knapp för att starta datorn men den går också att hacka

#20 - Anonym

# 19 sitter du seriöst och jämför Sverige med USA? hahaha okej.

De flesta fick panik när larmet tjöt och ringde 112 och sökta info på alla de sidorna Ben rabblade upp. Därför de låg nere, inte någon hacker direkt. :)

#21 - Anonym

(#20) + så aktiverades larmet i Dallas ett dussin gånger, här bara en så det är en ganska stor skillnad.

#22 - Solle

Va dumma vissa är hahahaha. Idioten ben har bara inaktiverat sin Instagram för att skapa drama som vanligt. Ben börjar dö ut och ingen orkar kolla på hans grejer därför hittar han på massa saker och skriver Mitkusarmy och grejer. Tönt

#23 - Anonym

Säkert bara ett pr trick från ben. Han tog bort sitt eget konto

#24 - Anonym

#22 han är den enda youtubern av de stora som fortfarande verkar tycka youtube är kul och fortsätter kontinuerligt utveckla sitt innehåll. Du verkar inte kolla på han så snacka inte massa skit.

#25 - HERREGUD

Ben har säkert inaktiverat den för att skapa spekulationer. Sån tönt som han är som skapar Mitkusarmy man ba asså du är 22 eller hur gammal du är. Tönt jävel

#26 - Anonym

#25 kolla hans snapchat, kontot existerar inte längre. Tror inte han skulle radera sitt konto för PR. Då är man nog inte klok, han hade ju närmare 300k följare (:

#27 - JDD

Blev kontot inaktiverat eller borttagen?

#28 - Anonym

Linn Ahlborgs bröstförstoring då?

#29 - Anonym

#27 igår visade han att den hade blivit inaktiverad, idag står det att den är raderad. Finns ju chans att den blivit hackad också

#30 - Anonym

suckar djupt över alla som säger att detta är en hackerattack mm. ja, det skulle ju vara spännande men ibland får man ju vara lite realistisk också.

#31 - HanSomVet

De som tror på att sidorna gick ner för att det blev för högt tryck är totalt oinformerade om hur dessa specifika webbsidor fungerar. De är nämligen designade så att när det bli för högt tryck så finns det redundans i systemen, som exempel så ska sidorna gå över till att bara visa ren text så att alla fortfarande kan få tillgång till information.
Så, att de inte gick att komma åt i huvud taget är glasklara tecken på en attack.

#32 - Jenny Grå

Eh jag fattar inte direkt vad instagram är

#33 - Jenny Grå

Eh jag fattar inte direkt vad instagram är

#34 - Anon.

Ni kan vara lugn, det är ingen attack.

#35 - Anon.

Ni kan vara lugn, det är ingen attack.

#36 - Gonaway

Snälla ta inte tillbaka den