Är Ben en kontrollerande pojkvän? Spionerar på My

Igår gick My ut för att festa och Ben valde att stanna hemma och hade en lång livesändning på youtube. 
 
I sin livesändning berättar han att han på sin mobil kan se vart My befinner sig vilket hon inte vet om. 
 
Han ringde upp My för att avstämma att hon inte ljuger om vart hon befinner sig och i samtalet säger han att hon inte får efterfesta och istället får komma hem.
 
My väljer att festa vidare vilket gör Ben så förbannad och ledsen att han börjar att gråta och skaka samt övervägde att göra slut med henne. 
 
 
#1 - Anonym

Äh fy fan vilket destruktivt förhållande

#2 - Anonym

Inte konstigt om Ben skulle vara lite misstänksam och överbeskyddande. My var ju otrogen mot honom sånt glömmer man inte lätt. Alltså är det inte konstigt att Ben blir såhär...

#3 - Anonym

Vart kan man se livestreamen?
Den kommer inte upp på Bens youtube för mig... ?

#4 - Anonym

Rätt åt den där patiska människan

#5 - Anonym

Jag var själv inne i livestreamen sen kl 12 och den slutade runt 8 på morgonen tror jag. Det var en chili stream i några timmar men efter blev han orolig för My, det blev ett smått bråk men som sedan ledde till ett större. My vägrade att komma hem för att hon ville "dricka mer" och Ben grät. Hon verkade inte bry sig om Ben alls. Ben hade dock mångas support vilket inte hennes hatade kompis Olivia hade.

#6 - Anonym

De borde göra slut för bådas bästa

#7 - Anonym

Han ÄR en kontrollerande, spionerade, manipulerande och utpressande pojkvän som använder sina barnsoldater när det inte går eller är som han vill. Väx upp Ben och försök bli en man!!

#8 - Anonym

Oj vad du har vridit om sanningen här, jag såg hela Bens livestream. Ben verkar inte kontrollerande alls, han låter henne göra exakt det hon vill. Inatt för första gången så fick han en dålig känsla och en klump i magen. Han ringde upp My och frågade var hon var och han fick som svar "Jag är påväg till efterfest med Vendela (hennes tjejkompis)"
Det han till en början inte fick veta var att det var 3 okända killar som valt att skjutsa både My & Vendela till sin efterfest. Han fick reda på det sen efter några samtal fram och tillbaka och kände snabbt att något inte var rätt. Han bad My snällt att avrunda kvällen och komma hem för han kände sig osäker (för första gången) men My ville inte det. Här sa faktiskt My en sjukt äcklig mening som jag verkligen hoppas ingen får höra av sin partner. Han började gråta och skaka och sa något liknande som "Snälla kom hem nu, klockan är 06, varför ska ni efterfesta med några som förmodligen kommer göra allt för att få er i säng, du har en pojkvän som är ledsen och väntar på dig hemma, jag har aldrig bett dig göra det förut. Snälla kom hem" vilket hon svarade med "Jag bryr mig inte om du är ledsen, jag tycker inte synd om dig, jag vill dricka"

Förmodligen det vidrigaste jag hört någon människa säga. Jag kollade alltså på hans livestream i mer än 8 timmar och märkte verkligen hur genuin Ben verkligen är. Med tanke på att hon tidigare varit otrogen så kan jag förstå att Ben känner sig osäker med henne och sådana situationer.

Att vinkla detta inlägg emot honom när det egentligen inte är hans fel tycker jag är väldigt fel gjort av dig. Vemsomhelst hade gjort slut med sin partner ifall de var med om något liknande. Hela chatten på streamen hetsade hela tiden med att "hon är otrogen", "Ben borde kasta henne", jag kan förstå att han måste känt sig frustrerad av att läsa allt detta.

Gjorde de slut? Det vet vi inte, vi fick bara höra att hon kommer och hämtar sina saker idag och att hon lät aggressiv i telefon. När hon märkte att Ben inte gav henne responsen hon ville ha så började hon skriva att hon älskar han & att de skulle lösa allting, något som Ben inte riktigt var sugen på att göra efter allt.

#9 - Anonym

Usch. My måste få festa om hon vill det. Dåligt av Ben att ta något sådant inför hans följare på en livestream. Har alltid tyckt att dem två verkar vara menade för varandra eftersom att de jämt hittar tillbaka till varann. Men My har gjort misstag som hon förmodligen ångrar djupt. Fel av Ben att kontrollera henne på det sättet han gör och framförallt fel att ta det under en livestream.

#10 - Annette

Ja det är han en kontrollerande självupptagen freak. Han har gjort sig ovän med hela Mys familj och alla hennes vänner hatar han och hon får inte träffa dem. Om My gör något utan honom sätter han igång sina barnsoldater. Som han nu igen har triggat igång. En mycket sjuk man enligt mig och många håller med mig.

#11 - Anonym

Såg livestestreamen, hon verkade inte bry sig ett skit om honom faktiskt. Tycker han egentligen borde inse att han förtjänar bättre, men det har man ju sagt sen 1 år tillbaka

#12 - Anonym

Jag såg förmodligen 90% av livestreamen och kan inte annat än att hålla med #8. Ben har inte gjort något fel i mina ögon och ville endast vara säker på att My inte gjorde något dumt under kvällen.

#13 - Anonym

#10 Hänger Mys släktingar här på bloggen, oj vad ni har mycket till liv.

#14 - Anonym

#13
Oj! Va mycket liv du har som hänger här och läser om folk som du inte ens känner

#15 - Anonym

Vad jag tror det är att My är en svag individ. Hennes kompis Vendela är förmodligen personen som är boven i det hela. Av det jag fick höra så verkade det som att hon bestämde över My och My hade ingen talan alls. Ben nämnde också i livestreamen att han inte tycker om Vendela då hon försökt förstöra hans & Mys förhållande ett flertal gånger senast i Rhodos.

#16 - Anonym

#15 men oj då förstår man ju hela situationen bättre.
My är alltså med sin kompis som försökt förstöra för Ben & My ett flertal gånger. Hon har tvingat med My till en efterfest med 3 okända killar. Klart Ben blir orolig, vem hade inte blivit det. Jag tycker inte det här hade behövts gå ut över sociala medier dock. Han borde gått iväg eller stängt av streamen. Däremot kändes det här äkta eftersom både My och Vendela hade ingen aning om att detta livestreamades vilket innebar att de inte kunde "piffa till sig" (vara god människa framför kameran".

#17 - Anonym

Hon låg säkert med någon dude igen och Ben kommer att förlåta henne och ta tillbaka henne igen där allt börjar om som vanligt. Inte första gången dehär händer

#18 - Anonym

Lite överdriven artikel kanske?

#19 - Anonym

#18 Det är dom väl alltid? :D

#20 - Anonym

Han är inte kontrollerande bara för att han håller koll på vart hon är någonstans. Vem hade inte hållt koll på sin partner om den varit otrogen tidigare?
Och om nu Ben ber henne snällt att komma hem så gör man väl ändå det? Vad är det för jävla stil att festa vidare när ens pojkvän är ledsen och upprörd? Näe, inte bra stil. Ben borde fundera på om My verkligen är en sån bra flickvän.

#21 - Anonym

Har dagen kommit då de äntligen gör slut? Skulle bli så oerhört glad för Bens skull, han verkar ju lite loveblind.

#22 - Anonym

blattelito japp din gäri mannen

#23 - Elin

Hade min pojkvän varit orolig och ledsen hade jag släppt allt och åkt direkt till honom. Det handlar inte om att han är kontrollerande utan att han bryr sig. Ett exklusivt förhållande är ändå ett exklusivt förhållande. Att hon sa, som jag hörde under streamen, att hon inte bryr sig om att han är ledsen gjorde mig rent ut sagt förbannad. Bara för att hon är den kvinnliga parten i förhållandet innebär det inte att det per automatik är Ben som gjort fel för att han velat att hon ska komma hem. Vänd på steken, Ben festar och My är orolig och ledsen varpå Ben säger "jag bryr mig inte om du är ledsen, jag vill dricka". Då hade det här blogginlägget varit riktad helt åt andra hållet. Den här bloggen är inte alls objektiv.

#24 - Anonym

Finns en liten del av liven här : https://www.youtube.com/watch?v=rUE2aMu4sz0

#25 - Anonym

Jag har själv förlåtit någon och blivit tillsammans igen efter denna varit otrogen. Självklart blev jag orolig och ledsen när han var ute och festade och jag inte hade någon aning om vad han gjorde. Men till skillnad från My förstod han min orolighet och kom hem när jag bad honom. Sånt gör man för varandra i ett förhållande om man vill undvika bråk

#26 - Inte mitkusarmy

Han sa inte att hon inte fick efterfesta han sa bara att han hellre ville att hon skulle komma hem.

#27 - Anonym

Hahah men är ni roliga eller. Att kunna spåra ens partner mobil utan att denne vet det och sitta och försöka lista ut om denne ljuger är fan inte att bry sig, det är kontrollerande och ett uppenbart bevis på att man inte litar på sin partner. Hade han på riktigt varit orolig för hennes säkerhet hade han ringt polisen eller hittat skjuts till stället hon var på. Han var rädd för vad hon skulle göra, inte för hennes säkerhet, stor skillnad. Kan han inte lita på henne är set hans problem som han får han itu med och klarar han inte det får han helt enkelt avsluta förhållandet. Man kan inte vara tillsammans med någon man ej litar på, den har full rätt att göra vad fan denne vill.

#28 - Anonym

#27 Hade han åkt dit som många sa att han borde gjort hade han vart psycho. Han har ju inte svårt att lita på henne sa han 100 gånger i sin livestream, han kände bara att just denna situation var väldigt skum vilket jag helt ärligt håller med om. Jag och min mamma satt och kolla på livestreamen tillsammans och jag citerar min mamma nu "Han blir illa behandlad, älskar man en människa gör man inte så. Att se sin pojkvän ledsen i tårar och ändå ha mod till att säga att man inte bryr sig om han är ledsen eller inte tyder på att hon verkligen inte bryr sig om honom."

Hon visste inte att han livestreamade och nu fick vi se hennes riktiga sida.


#29 - Felicia

Sjukt, men hon har väl varit otrogen två ggr?
Dom kke borde göra slut, det kanske skulle vara det bästa.

#30 - Anonym

Varför hittar inte Ben bara en tjej som är målinriktad, snäll, lojal & omtänksam? Han väljer My som vad jag märkt försörjer sig på Bens pengar. Inga framtidsplaner, jobbar ingenting, är ute och festar varje helg (om man kollar hennes story) Jag tror båda krockar med varann utan att veta om det. Jag tror Ben skulle behöva hitta rätt tjej, för My är verkligen inte rätt för honom.

#31 - Anonym

Har precis följa jon Olsson och undrar hur kan han vara så rik? Vad jobbar han med? Han åker ju skidor vet jag men är det nåt speciellt han jobbar med? Drömlivet dom har asså

#32 - Anonym

#30 kunde inte sagt det bättre

#33 - Anonym

#2 sant

#34 - Emma

My har varit otrogen och sårat Ben flera gånger, så jag förstår att Ben inte vågar lita på henne. Men om man inte kan lita på sin partner så ska man inte vara tillsammans. Jag tycker inte att det är okej att spionera på sin partner. Det visar bara att man inte har någon tillit och att deras förhållande är destruktivt.
Oklart om Ben är såhär i varje förhållande, då My har varit otrogen flertal gånger.

#35 - Anonym

Blir så jävla rasande över alla kommentarer. Man har inte en app för att kunna se vart sin partner är utan dennes tillstånd. Jag tror han tjuter för att bli ännu mer kontrollerande och My vet om det och har tröttnat. Han valde att förlåta henne då är det hans val. My ska få göra vad fan hon vill.

#36 - J

Men roligt att känna så varje gång hon ska göra något? Roligt förhållande... rolig pojkvän.... rolig flickvän..

#37 - Anonym

nån som har tänkt på att man kan se vart nån är på snapchat hahaha, han kunde lika gärna kollat där

#38 - Anonym

#37 väldigt få som har på att man kan se , de flesta har på ghost mode

#39 - Anonym

Om ni tänker efter. Hon gick på efterfest med 3 random killar hon aldrig träffat förut kl 5 på morgonen. Tror ni killar kl 5 på morgonen vill få med sig 2 brudar de inte känner bara för att ha lite sällskap hemma och umgås? Jag är helt säker på att de bjöd dem på efterfest i hopp om att få ligga. Hade jag varit My hade jag faktiskt respekterat Ben och inte gått på någon efterfest alls. Hade haft mer förståelse för My om det hade vart killar hon känner, men så är inte fallet. Jag står helt på Bens sida, det är fan synd om honom. Tycker att han reagera milt i jämförelse med vad andra hade gjort i samma sits.

#40 - Anonym

#31 Han har varit världens bästa skidåkare en gång i tiden vilket har gett honom mycket sponsorer samt stöd på andra sätt. Han är även grundaren till ett par olika skidevent. Han ingår i ett samarbete tillsammans med Leo Vegas som ambassadör vilket ger honom 1,5 miljoner kronor om året i tre år, sedan drar han också in runt $300.000 om året på bara reklam från youtube. Samtidigt driver han ett väldigt framgångsrikt företag som heter Douchebags där han säljer väskor som ska underlätta så mycket som möjligt under resans gång. Utöver detta har han också många sponsorer från väldigt stora företag inom actionsporter som till exempel HEAD, Red Bull, POC, Swix osv.

#41 - Anonym

Tvekar starkt på att det är äkta kärlek från hennes sida. Hon har alltså sagt upp sig från jobbet, Ben betalar allt hon vill ha, hon bor hemma hos han, lever livet i princip gratis. Fått lite fame på instagram och använder den till att tjäna pengar på sponsrade inlägg. Hon lever alltså lyx och om hon inte kan respektera Ben och hans känslor så tycker jag att hon faktiskt borde inse detta och göra Ben och sig själv en tjänst och göra slut med han, för vi alla vet att Ben inte kommer göra slut med henne.

#42 - Anonym

#35 nämen tjenare my

#43 - Anonym

Sjukt, Ben sjunker bara mer och mer i mina ögon. Usch vilken vidrig människa

#44 - Anonym

hoppas han tröttnar på att betala för hennes boende knark och mat snart och inser vilken leech hon är

#45 - Anonym

Varför har bente slutat träffa Fredrik?

#46 - Anonym

Asså jävla idiot pucko ? HUR ska det där förhållandet kunna hålla i längden? Dem kan lika gärna göra slut direkt

#47 - Moa

Har aldrig gillat My, hon bor hemma hos han, får gratis resa, fame och så vidare. Man vet att han använder Ben för pengar och utnyttjar honom. Tror inte att det är äkta kärlek. Ben är för snäll och inser inte det. Man ser ju klart och tydligt att hon är med honom för att hon får fame för stunden och sedan andra stunden kastar honom. Han förtjänar bättre än henne.

#48 - Jenny Grå

Va? Jag hänger inte med. Alltså hur gammal är denna bloggsida

#49 - Jenny%20Gr%E5

Jag hänger inte med. Vad hände? Kan nån försöka förklara för mig

#50 - Anonym

Varför har ingen tagit upp detta? https://m.youtube.com/watch?v=yVWORoFQD_o
Att Joakims låt är hm, ganska så lik en annan

#51 - Anonym

#50
Men förhelvet sluta ,vi har fattat det det djävla pucko

#52 - Anonym

mer från bens livestream: https://www.youtube.com/watch?v=cE4GbRYrHVA

#53 - Anonym

Alla vet att Jocke fejkar och snackar mest ingen att ta seriöst längre. För mycket skit har framkommit igen. Hans förtroende är förbrukat

#54 - Anonym

Men är ni pantande eller? HON HAR VARIT OTROGEN MOT HONOM? Klart man har trust issues då inte konstigt ta reda på liiiite fakta folket

#55 - Anonym

Han använder snap lila gammla ida om du vet vad det är, och inte så konstigt med tanke på att hans fans under liven skrev att hon är otrogen igen så han blev orolig och ringde. Och om man älskar ngn så vill man veta om personen är trygg så han ville inte att hon skulle på efterfest hos random människor som kan skada henne på ngt sätt.

#56 - Anonym

#51 Någon har ett humör. (:

#57 - Anonym

My är en råtta

#58 - Anonym

du är fett snygg ben kan du prata om mig mustafa heter jag


#59 - Jannijon

#31 han blir sponsrad pågrund av sin skidåkning, innan de startar vloggen varje dag så svarar han på massa mail och jag tror det är det han tjänar pengar på

#60 - Anonym

Kan någon utveckla mer av #10, varför har Ben gjort sig ovän med hela Mys familj och varför hatar hennes familj och vänner Ben? Vad har han gjort?

#61 - Anonym

#60 det är för Ben hängde ut My för ca 1 år sedan när hon hade fuckat han

#62 - Anonym

Stackars Ben ;((

#63 - j

Ett förhållande funkar inte om man inte litar på varandra. Herregud för mycket småungar i kommentarerna här som inte fattar det. "My har varit otrogen klart man har svårt att lita på henne då" för att ett förhållande ska klara av en(flera?) otroheter så måste man verkligen jobba på att lita på varandra. Det är antingen det eller göra slut som gäller. Asså jag har varit på efterfester med killar jag inte känner även fast jag har pojkvän men skulle aldrig röra dem eftersom jag älskar min pojkvän så mycket och bara vill göra saker med honom. My kanske var otrogen den här kvällen men Ben måste ändå lita på att hon inte var det för annars är det inte värt att ha ett förhållande. Det SJUKASTE var ju dock att han valde att vissa upp hela detta för alla sina följare på instagram. Skickar sina barnsoldater på henne igen. Fyfan hade kastat direkt om det hände mig. Han VET precis hur hans följare reagerar på det och det är fan sjukt. Visst hon har varit otrogen och tydligen så har dem inte kommit över det än så dom borde bara göra slut.
Tror både Ben och My är usla pojk/flickvänner helt ärligt. Deras förhållande känns uppbyggt på falskheter och trust issues. Gör bara slut för eran egen skull snabbt som fan.

#64 - j

Ett förhållande funkar inte om man inte litar på varandra. Herregud för mycket småungar i kommentarerna här som inte fattar det. "My har varit otrogen klart man har svårt att lita på henne då" för att ett förhållande ska klara av en(flera?) otroheter så måste man verkligen jobba på att lita på varandra. Det är antingen det eller göra slut som gäller. Asså jag har varit på efterfester med killar jag inte känner även fast jag har pojkvän men skulle aldrig röra dem eftersom jag älskar min pojkvän så mycket och bara vill göra saker med honom. My kanske var otrogen den här kvällen men Ben måste ändå lita på att hon inte var det för annars är det inte värt att ha ett förhållande. Det SJUKASTE var ju dock att han valde att vissa upp hela detta för alla sina följare på instagram. Skickar sina barnsoldater på henne igen. Fyfan hade kastat direkt om det hände mig. Han VET precis hur hans följare reagerar på det och det är fan sjukt. Visst hon har varit otrogen och tydligen så har dem inte kommit över det än så dom borde bara göra slut.
Tror både Ben och My är usla pojk/flickvänner helt ärligt. Deras förhållande känns uppbyggt på falskheter och trust issues. Gör bara slut för eran egen skull snabbt som fan.

#65 - anonym,,,

någon som vet om my och ben gjort slut

#66 - Anonym

https://youtu.be/C49IIN-tt0o

ben är en väldigt genuin person och han bryr sig väldigt mycket om My, även fast hon inte förtjänar det.

#67 - Linnea

Fast jag håller inte med om att han är kontrollerande, då han bara var orolig, med tanke på att det var ett par främmande killar som varken My eller sin kompis Vanessa kände som frågade om dem ville hänga med på efterfest. Dessutom så var han väl orolig att det skulle hända My någonting som att hon t.ex skulle bli våldtagen eller otrogen som hon redan innan hade varit 2 gånger innan.