#1 - Anonym

nej, jag tycker verkligen inte det är rimligt.

#2 - An

Verkligen inte!

Svar: Hon skulle ta med folk på sin bucketlist med under 5000 prenumeranter, Annica har betydligt fler än så:)
Isabelle

#3 - Anonym

Men det beror på vad själva collaben är, det som dem ska göra kanske kostar en slant, och sen så tror jag inte att det handlar om 100 000 kr direkt
Och vad gnäller Annica om, hon har väl en så stabil inkomst på sin blogg, youtube och sina sociala medier, man behöver liksom inte göra det till en stor grej, liksom man blir inte fattig på att betala en liten summa pengar. Självklart ska man i vanliga fall inte behöva betala men det är kanske en speciell collab. Om man inte ska delta på collaben i huvudtaget så behöver man inte prata om det alls, hon får den här youtubern att framstå som pengarkåt och nej jag skyddar inte personen utan om man tänker ger så lite info om händelsen som annica gjorde , dä behöver man inte prata om det alls, för detta kommer att ge många olika reaktioner mlt personen när vi får reda på vem det är. Tragiskt!

Svar: Ja men om man tänker att det är Therese, vilket det förmodligen är. Hon har aldrig gjort en jättemärkvärdig collab förut. En collab brukar vara i form av en Q/A, challenge osv. Man ska inte ta betalt för en collab! Och eftersom att Therese och Annica tidigare pratat om att göra en collab förstår man nog inte riktigt varför hon helt plötsligt ska ta betalt. De hade ju som sagt redan pratat om att göra en.
Jag diggar Therese asmycket men om hon ska börja ta betalt för det minsta lilla verkar hon vara "pengarkåt" som du säger.
Anonym

#4 - Anonym

Ben och My har gjort slut (igen). Förstod nästan det direkt när han grät på sin mystory igår

#5 - Claudia

Tror dock inte det är therese. De planerade länge sedan att de skulle göra en collab.

#6 - Felicia

Tovas story på Bente, dem är på något möte och Bente sover i både soffan och på bordet där dem är.

Svar: Men ta inte det så seriöst. Tror du hon påriktigt såver på ett möte? Lika dåligt av tova att hon är på mobilen mitt i ett möte då. Tror inte de sitter och tar bilder på varann ifall mötet hade börjat heller.
Anonym

#7 - Amanda

Varför antar folk att Therese ska ta betalt? Hon sa ju att hon tex ska göra massa collabs med mindre youtubers för att hjälpa dem, varför skulle hon kräva betalt av en annan youtuber? dessutom gillar ju Annica henne, och de har pratat om en collab långt innan. Hon kanske inte ens pratar om något personligt, utan kanske "generellt".

#8 - diana

Kollar man hur många prenumeranter Annica så ligger hon på lite under 50k och Therese(om det nu är henne hon syftar på) har runt 500k snart. Det vore inte konstigt om Therese hade velat ta betalt...? Collabs handlar mest om att lyssnas och utöka sin kanal.

#9 - Ronja

På bens insta står det att ben och my har gjort slut

#10 - Amir

Therese Lindgren rensade sitt smink nyligen nu gör Felicia Bergström det på hennes kanal

Svar: Men och? Läs beskrivningen till Felicias video, står klart och tydligt att hon blev inspirerad att ta tag i sin egen utrensning när hon såg Therese video. Det är ingen big deal, Therese äger inte videoidéer, speciellt inte när hon inte kommit på dom själv.
I

#11 - Anonym :3

Beror helt på. Är det något jättestort så ja. Däremot en "vanlig" collab med en challenge osv, nej.

#12 - Matilda

På vilket sätt är det inte rimligt? Företag som samarbetar med varandra tar alltid betalt för sådant. Låt oss säga att det är Therese Annica vill vara hos, Therese kanal blir därmed en annonsplats för Annicas kanal vilket leder till fler följare, fler samarbeten för Annica och mer pengar. Att göra en collab kan då bli en investering för sitt eget företagande. Skillnaden med collaben Therese vill göra med mycket små Youtubers, är att det är hennes egen idé, en egen investering hon gör på sin kanal som hon tänker är värd att bekosta. Bara för att man INTE tagit betalt för collabs tidigare, betyder inte det att man inte kan börja. Många Youtubers är kvinnor och kvinnor behöver bli bättre på att se sitt värde, våga ställa krav och förhandla.

Svar: Jävligt bra skrivet Matilda!
Anonym

#13 - Anonym

Varför antar folk bara att det är Therese???

#14 - Amir

Om man kollar Amir akroutis vlog så frågar Daniel h laki och Joel är ni tsm men Amir censurera vad de sa

Svar: Lovisa svarar "a" på den frågan i kommentarerna till sin senaste video.
Mask

#15 - Anonym

Hehe ( therese )

#16 - Anonym

KAN ALLA GALNA THERESE FANS BARA LÄSA DETTA SÅ NI KANSKE LÄR ER NÅGONTING!? Det är stor skillnad på inspiration och att härma.
Felicia Bergströms video när hon rensar smink är en typisk video som nästan alla sminkkanaler gör då och då, och dessutom så skrev felicia i beskrivningen att hon fick INSPIRATION från Therese.
Och att lakidoris hade gjort en bucketlist video som Therese, Ja och?!? En bucketlist är samma sak som en lista med nyårslöften och vem har inte nyårslöften lixom? Det är inte att härma.
Så sluta tro att Therese är först med allt och att alla andra youtubers härmar henne! Tack för att du tog din tid att läsa:)

Svar: Kolla på Anagina och kom tillbaka sen
ebba

#17 - Anonym

Orka att de ska ta betalt, vilken hybris vissa youtubers har.

#18 - Linnea Ehrlund

Vad heter Annica Englund på snapchat?

#19 - Anonym

Fattar inte grejen med "Therese var först med bucketlist" tjafset..
Många YouTubers har gjort en, och flera innan Therese publicerade sin video..
Tillexempel Emil Holmqvist nämnde det i deras senaste trysil vlogg, som spelades in 1 januari., INNAN THERESES VIDEO PUBLICERADES..
och Lovisa har sagt i sin vlogg att hon tog inspiration av Felicia aweklev!

#20 - Yaz

Säkert Felicia b som vill ha betalt haha

#21 - E

Alltså oftast brukar man väl göra collabs till bådas kanaler för att växla lite tittare och för att det är roligt (antar jag).

#22 - E

Ja jag kan tycka att det är rimligt. Detta är företagande och ett sätt att marknadsföra sig. Spons och liknande betalas så varför inte ett sammarbete mellan två youtubers? Beror ju också på situation osv. Vanligt är ju att collabs görs på bådas kanaler för att byta lite följare, sedan kan det bero på hur stora kanalerna är. Men jag ser det iaf som rimligt och inte så konstigt egentligen beroende på.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com