Moa ryter ifrån på snapchat

Moa skriver på snapchat att hon inte förstår hur vissa kan skriva att det är konstigt att hon är ledsen över hennes pojkväns död för att de inte kände varandra länge. Hon fortsätter att berätta att ingen har någon aning om hennes relation med Henke och hennes känslor för honom. m1m2
#1 - Anonym

Hon hade nog mått bättre om hon försvann från offentligheten ett tag, inte bara från YT.

#2 - Anonym

http://www.dplay.se/samir/season-1-avsnitt-1/

Skriv om Samir Badran. Underbar kille. Älskar honom

Svar: Nej snälla. Gör inte det.
I

#3 - Anonym

Håller med henne helt. Hon har all rätt i världen över att sörja honom ävenfast deras relation blev kortvarig.
Gillar dock inte Moa då hon har riktiga attitydproblem annars. (Det har hon alltid haft).

Håller även med föregående talare om att Moa borde ta och försvinna från offentligheten ett bra tag, så hon får läka ordentligt. Jag menar vad hinner man bearbeta på en månad?

Svar: Man ÄR djurplågare och verkligen ingen djurälskare om man betalar andra för att skära halsen av miljontals djur om året, sära kalvar från deras mödrar efter 1 vecka och har 50% av kycklingar nermalda levande för hankycklingar inte är av nytta. JO DU ÄR DJURPLÅGARE DÅ, ta lite jävla ansvar över dina egna jävla handlingar istället för att rättfärdiga och skylla på andra för ditt jävla ego är kränkt. Skärpning
Anonym

#4 - Ithrenniel

https://youtu.be/Pnq6gs9IlGk

Svar: Oj, vilken bajsnödig video. Det som sägs är självklart för alla som har lite sunt förnuft och för de som inte har något sunt förnuft gör denna video ändå ingen skillnad. Finns dessutom 1000000 likadana videos redan som ALLA större youtubers har gjort. Snark.

Haha, sorry, men riktig cringe-video.
Tjejen är söt dock, bara videon som är pinsam. Känns som en video en liten kanal gör för att få uppmärksamhet. Hoppas Moa eller någon annan youtuber nämner henne (är väl målet med hennes video?).
Bella

#5 - Anonym

Bra uppdatering på bloggen :)

#6 - Anonym

Moa har helt rätt. Alltså fy fan för vissa människor.

#7 - Ithrenniel

Svenska Youtubers. Du äger en hyfsat stor plattform där du skriver om andra människor.Du har ett ansvar för vad som skrivs här, även i kommentarsfälten. Du har ett ansvar för allt hat som skapas i kommentarsfälten. Det är inte okej som det ser ut nu.

Svar: Personen som äger denna blogg är objektiv, och hon skriver dessa inlägg så att man ska kunna diskutera. Visst det kanske bildas hat men det är ju knappast blogg ägarens fel.
Å

#8 - K

Klart hon kan var ledsen och hennes känslor är äkta. Absolut. Det håller jag med. Hon har all anledning att sörja.

Men är det värre för någon att förlora en partner efter 1 månad eller efter 5, 10 år? Det är kanske det som folk stör sig på lite, menar varken det är rätt eller fel utan lägger fram vad som kan vara orsaken till att folk säger så.

Men ja, hon har en del attitydsproblem som en skivare skrev innan. Mycket om hur skit folk är och hur hon hatar folk men samtidigt vädjar om att andra ska sluta hata..

Svar: Nej, det är inte värre för någon. Oavsett om det är en partner sen 20 år tillbaka eller 1 år... tex. Alla tar det på olika sätt, alla reagerar på olika sätt. Det är ALDRIG okej för någon utomstående att "undra" "tycka" eller "lägga sig i" hur ANDRA ska känna eller inte ska känna. Det är endast DU själv som förlorat någon som kan säga hur just DU känner... Så är det och allt annat är jävla trams. Jag förlorade min pappa för snart 8 år sen och jag kan säga att det gör förbannat lika jävla ont nu som då. Bara det att jag nu efter några år lärt mig hantera smärtan och allt det som hör till. För mig är pappas död det värsta som hänt mig. För någon annan kanske det är ett husdjur som har dött det värsta för denne och vi har olika syn på saker. Som sagt, det är endast upp till en själv att känna hur man vill.
Jen

#9 - Kattis

Tyvärr är folk helt gränslösa i sitt tyckande kring sorg. En av mina kompisar hade varit ihop med sin pojkvän i 6 år när han begick självmord. Ändå tyckte folk, inte bara någon enstaka människa utan MÅNGA, att hon inte hade rätt att sörja eftersom det bara var en pojkvän. Hade tydligen varit skillnad om dom varit gifta.. med det sagt - Moa hade nog tyvärr fått liknande, idiotiska, kommentarer oavsett längden på deras förhållande :(

#10 - Louise

Vad har hamnat med sacsha Richardson man kan inte längre kommentera hennes videos längre.

Svar: Antagligen för att vissa skriver för mycket hat?
Anonym

#11 - M

Du kan vara tillsammans med en person i flera år men ändå aldrig kommit in på djupet som någon kan göra under bara några veckor. Längden har ingen betydelse, det är känslorna och relationen man har med personen som spelar roll, tror jag. Dock är det mycket respektlöst och empatilöst att överhuvudtaget ifrågasätta hur en känner vid en persons död. Vi alla känner och reagerar olika och en människa tar sig snabbare ur en depression med människor som visar stöd istället för att visa misstro och förakt för någon som är "svag" - att förlora någon tänker jag är det värsta som kan hända eller förlora sig själv på något sätt i sitt liv.

#12 - Anonym

Vad hände förresten med Saschas vlogmas? Hon gjorde bara 5 dagar.

#13 - O

Förstår inte riktigt hur Tessan kan kalla sig för djurvän när hon fortfarande köper kläder från företag som testar på djur. För då ger hon ju företaget pengar?

Svar: Hur menar du med "kläder från företag som testar på djur?" Typ som att köpa underkläder från Victoria's Secret när deras skönhetsprodukter testas på djur?

Alltså, att köpa något från ett företag som testar på djur men att då såklart inte köpa det som testas på djur är ju som när hon köper vegansk mat på t.ex. ICA som också säljer kött och mejeriprodukter. Då skulle man ju inte kunna handla någonstans eller äta någonstans = orimligt. Om många lägger pengar på saker som inte testas på djur/är veganskt osv. kommer företagen se det och handla efter det. Konsumenterna bestämmer ju vad som finns på marknaden eftersom att företag inte vill köpa in sånt som säljer dåligt. Kapitalism you know. ;-)
Anonym

#14 - Anonym

På tal om en helt annan youtube vid namnet Ellen Fjärnström. Såg att där var en med som tyckte samma sak som mig. Hennes pojkvän sa "My girlfriend is better than your girlfriend" i svar fick denna tjejen att han pratade med Ellen och att det var ett skämt men ser man i videon så var det ingen som direkt skrattade så förstår verkligen inte hur det kunde tolkas som ett skämt. Känns som han toflar rätt mycket för henne eller att hon behöver mycket bekräftelse.

Svar: Vilken video?
Anonym

#15 - Anonym

Varför har Linn tagit bort sin omslagsbild samt profilbild på youtube?

#16 - Anonym

Hallå vad har hänt med Jonna??? Kan nån snälla förklara

Svar: Hennes sjukdom menar du?
Anonym

#17 - Siri

Alltså jockes senaste video. Hade jag vart Jonna hade jag blivit fruktansvärt arg och ledsen över den. Varför dela ALLT med omvärlden? Finns någonting som kallas integritet och privatliv. Stackars Jonna...

Svar: Det är ju uppenbart fejk?
Anonym

#18 - Anonym

Haters varning här, ni som skriver hat till jockes senaste video, bah wtf?!? Man ser att han är så omtänksam och försöker hjälpa jonna på alla möjliga sätt och så kommer de haters och ska leta fel, asså ni har ju brist på liv

Svar: Jag är ingen hater, jag tycker bara det är extremt orimligt och drygt att han blottar i princip hennes problem utan att han vet att det är okej. En press på att 500k människor vet om hur hon mår förtillfället och att jocke sitter och tycker synd om sig själv tycker jag är extremt elakt gentemot jonna, hon valde och fly hemmet pga en anledning inte för att hon kanske bara mår dåligt.
Anonym

#19 - Anonym

Är ni experter på jocke och jonnas förhållande elr? Nej, jag tror dem vet själva hur långt dem kan gå och hur dem hanterar saker, jag slår vad om att Jonna inte alls blev sårad av bideon jocke gjorde. Lek nt experter och klanka ner på jocke! Så omoget

Svar: Håller med dig! Jag tror Jocke känner Jonna så han vet om han fick lägga upp videon eller inte.. Jag tror dom pratar med varandra.. Även om vissa andra inte gör det i förhållanden så betyder inte det att inte dom har gjort det. Hur fan vet ni att han inte har frågat henne om det är okej? Jonna tycker uppenbarligen att det är okej. Annars hade hon inte själv länkat om videon på sin instagram.. Gud vad vissa är smarta här inne 😂
Emeliz (Emma Elizabeth Karlsson)

#20 - Anonym

Håller med! Jocke & Jonna vet nog sina gränser bäst själva! Jocke känner jonna så pass bra att han visste att inte jonna skulle bli sur för de han berättade i videon, jag menar varför skulle han annars lägga ner tid på att filma och redigera en video som han vet att jonna skulle såras av?