#1 - Anonym

Hahahahahahahahahhshshsashsahshshahs

Svar: Det roliga var?
A

#2 - M

Fy fan vad respektlöst. Hur i helvete kan man ens göra något sådant? Kasta ägg på en främlings dörr för att man inte gillar personen i fråga? Liksom, jag fattar inte vad det är med folk nu för tiden. Bara lägg ner detta meningslösa hat och låt andra vara ifred.

#3 - Karin

Unga idag är så jävla respektlösa så det finns inte. Dessutom; vad har dem för släpphänta föräldrar? Förstår att unga gör konstiga orationella saker med tanke på att deras hjärnor inte är fullt utvecklade, men vafan, ägga någons dörr?

Svar: Inte bara unga.
.

#4 - Amanda kalsson

Men fyfaan asså? Vafan är dehär för invandrare? Allt är invandrarnas fel, dom kommer och förstör vårt fina sverige.

Svar: Om du stör dig så mycket på oss utlänningar, varför försvinner du inte iväg nånstans där du slipper oss? Oj så svårt det ska vara. Och snälla ta inte upp "ni invandrare ska anpassa er efter vårt svenska samhälle", är såååå trött på det. Jag har levt i Sverige i 18 år och uppför mig bättre än flertal av dina svenska luffarkompisar:))))))))
(:

#5 - Amanda kalsson55

Men vad i allsindar? Vafan är dehär för invandrare? Allt är invandrarnas fel, dom kommer och förstör vårt fina sverige.

Svar: Är du dum i huvudet Amanda? Varför skulle invandrare kasta ägg? Jag ska berätta att de flesta som kommer hit gör det för att dom flyt från tex ett krig. Tror knappast att dom vill bråka genom att ägga folks dörrar. Det är så jävla löjligt att skylla på invandrare. Det kan lika gärna vara svenskar. Fyfan för sådana människor som har fördomar, och hatar folk bara för deras ursprung. Usch! Tänk nästa gång innan du skriver ngt.
Amir

#6 - M

Hur kan folk sitta och kommentera at det är "invandrares fel"? Skämtar ni eller? Det kan lika gärna vara svenskar eller vad fan som helst. Så fort någon ser att det är något som förstörts så är det SÅKLART invandrares fel. Vad tänker ni med? herregud. att jag ens bor i sverige...

Svar: Skäms över Sverige. Drar snart till Norge och börjar på Nissen
Anonym

#7 - Maria

Slöseri med ägg.

#8 - I

Så omoget

#9 - Anonym

Dom som förståe sverige är invandrare, de e sånna idioter som dig Amanda

#10 - Anonym

Hatar detta 😂😂 om en Svensk hade mördat någon hade folk inte brytt sig ett skit om man inte var nära till personen men om en invandrare gör det då ju alla invandrares fel!

Svar: Eeeh wtf??? Vadå om mördaren hade varit svensk hade ingen brytt sig? Vad menar du med det? Det finns massor av kända fall där mördaren har varit svensk o folk har brytt sig.
Anonym

#11 - Icke Rasisten som är Anonym

Kan väl lika gärna vart nån granne som tappade ägg för hen hade så mycket att bära på?

Svar: Hur kan man tappa ägg på en dörr?
L

#12 - Anonym

hahah älskar att varenda som kommenterar påstår att alla andra är dumma i huvudet och 12år, riktigt roande att sitta och läsa! hälften skyller på invandrare andra hälften skyller på barn, tänk om det var en svensk 40åring då?

#13 - Anonym

Kommentar borttagen

#14 - Anonym

I historien har det vart vikingar, kungar som krigar och allt sånt. Har ni läst historien om Gustav Vasas historia nä tror inte det...

Svar: Vad är det med svenskars och amerikaners vikingafetischism? Vikingarna gjorde samma saker ISIS gör idag.
ю

#15 - Anonym

Är själv invandrare och att ägga någons dörr låter inte som något en blatte skulle göra. Det är förmodligen bara en drös med bönder (epa-traktor/volvo/monsterdryck-typerna) som har varit i farten och har brist på liv.

Svar: Fast det kan du inte veta. Jag är själv vit och svensk och har eggat ett hus när jag var yngre, men känner ingen annan (oavsett hudfärg/ursprung) som gjort det. Bara för att du/dina närmsta aldrig skulle göra något liknande betyder ibte det att ingen gör det. Om du byter ut egga till något annat ord, t.ex våldtäkt kanske du förstår hur jag menar. Du lär aldrig kunna tänka dig att våldta någon, eller att någon du känner skulle göra det, men om en kollar statistik så talar siffrorna för att du känner nån som gjort det (och där spelar inte heller hudfärg/ursprung in).
Anonym

#16 - Anonym

Stark människa ☺️👍🏻 varför gnälla kom igen det är bara ägg går att ta bort fan Felicia sluta grina...
Hahahahahah de bästa jag sett idag 😂 Förlåt Felicia men detta va kul

#17 - Anonym

Haha bor i samma område som Felicia och det var flera hus bla mitt som också blivit äggat så det är inte för hom är såååå känd

Svar: Felicia är ju en världskänd makeup artist :) ... enligt henne själv iallafall
tjobror

#18 - Ni vet att att Jah säger sanningen

Självklart var det en invandrare eller en son till en invandrare! Hon bor i Malmö! Sveriges katastrof! Helt galet mycket problem med babbar som fackar osv i Malmö! Ni som bor Skåne vet att det jag säger stämmer! Så ni ers jävla kommunister som har tryckt ner huvudet i sanden! VAKNA! Ni vaknar nog först när ni blir våldtagna av någon jävla babbe! Helt sjukt!

Svar: Vi behöver Stalinism så att sådana som du får leva i arbetsläger.
Melissa

#19 - Anonym

lmao svenskar måste vara mesigaste folkslaget på jorden

#20 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=GBp1DFOQo1E

#21 - Anonym

Hahhah felicia trodde de va för hon är "känd" haha dör

Svar: Hahahhahaah hon tror att hon är allt möjligt
Leia Nillsson

#22 - Icke Rasisten som är Anonym

Men vafan?!? Tjafsa om dehär? Lite ägg på en dörr? Sitt inte bara inne i en soffa eller i skolan eller vart skan ni är, ut o gå, va me en kompis eller nåt sånt. Skit i dehär o gör nåt vettigt!

Själv har jag precis vart ute o skottat puckar i duggregn;)

#23 - Anonym

http://www.expressen.se/nyheter/jockiboi-om-jonnas-sjukdom-gor-sa-javla-ont/

#24 - Anonym

jae mamma till bebeksen låt hatare hata va längesen

#25 - Linn

Hahah men alltså kommentarerna här... På mitt område är det ägg/äppel-kastning på folks hus. Så det behöver ju inte vara just för att hon är känd. Och sen behöver det inte vara invandrare som kastat. Här där jag bor är det helt vanliga svenska småkids i ålder 12-14 som gör sånt. Tagga ner lite :)

#26 - Anonym

Jag är invandrare och jag blir så sjukt ledsen att när så fort något dåligt händer som våldtäkt eller att som i detta fallet att en ytterdörr blir äggad så tror alla att det är invandrarna som har gjort det. Sluta tro det! Bara för att vissa invandrare gör det så betyder det inte att alla gör det. Sen så känner jag ganska många svenskar som äggat på folks fönster/dörrar i det område jag bor i. Jag skulle aldrig kasta ägg på någons dörr även om mitt liv handlade om det. Sluta tro så dåligt om oss invandrare!!!!!!!!!!!!!!

Svar: Word
Anonym

#27 - Saga

Alma Persson hade en giveaway med todieforswimwear på instagram och avslutade den aldrig, hon har nu tagit bort bilden om den.

Svar: Jag har också samarbetat med todiefor via instagram och tyvärr så väljer de ofta konton som de själva har skapat som vinnare.. jag valde att inte avsluta min giveaway med dem eftersom vinnaren de valde var ett uppenbart fake konto som inte ens deltagit i tävlingen.
a

#28 - .

!!!! LÄS !!!!!
HALLÅÅÅ Sabinas senaste veckovlogg????? Huuur mycket härmar hon inte Therese i både redigering och hela veckovloggandet? USCH vad fult spelat av sabina att göra så.

Svar: Tror nog Therese också fått idén av en annan amerikanske
Anonym

#29 - Anonym

Nä, jocke och jonna är också orginella som gör deras spökbideos och hittar på olika challenges osv.

#30 - Jocke&jonna fråga

Alltså.. en fråga, på jocke och jonna's senaste spök video, så i vloggen som dom la upp före övernattning videon så vloggar dom ju när dom kör dit, och då ser man i vloggen att det är ett gäng på plats redan

Men när själva spök videon läggs upp så säger dom i början av klippet att dom är helt själva där och först på plats..??

Fattar inget, så om någon vill svara så tack på förhand :)

Svar: Dom som äger stället var där :)
Anonym

#31 - Så kan de gå

Dehär med att folk tar efter precis ALLT Therese gör.. jag blir illamående.. jag förstår ju att det inte var HON som kom på dagens fråga eller att filma ur två vinklar eller veckovloggar, men hon gör ju en egen grej av der uppenbarligen, eftersom att ingen annan sett något liknande förut. Två dagar efter hon kommer på ett nytt koncept så hakar alla splayare på och gör likadant.. blir frustrerad, som på dagis när någon ritade likadant haha..

Svar: Håller med men blir irriterad på att dom flesta som följer henne tror att hon var först med det visst hon kanske var först med det i Sverige men inte i hela världen.
Jag igen

#32 - Anonym

Fler än jag som känner till Tomas Sekelius förflutna med ögonbrynsgänget i växjö?

Svar: Säg nu då!!
Lishy

#33 - Tina

Bara jag som känner att Therese flyttat alla samarbeten "som alla hatade" till instagram istället? Varannat inlägg typ är ju samarbete. Känns inte som hon kan släppa dom helt ändå ;)

Svar: nej asså hennes insto har alltid varit så, så inget som är flyttat, inget nytt, bara som vanligt
Anonym

#34 - Vafaaan

Men asså va?!!?! Har läst igenom ALLA kommentarer nu och jag är så jäkla chockad. Det är nt bara invandrare som gör brott. Skärp er nu. Är fkn 11år och vet bättre. Jag är född i 🇸🇪 Men är syrian betyder det att jag är en rasist?? Ni som skriver allt är invandrarnas fel vet nt ni att svenskar oxå gör fel?? Vet nt om ni är 8 elr 80 år gamla men ni borde fan skaffa er ett liv. En 4-åring vet bättre😡😡NU FÅR DET VARA NOG..
Tack å ADJÖÖÖÖ👋🏼

#35 - Alma

Vill veta mer om Ögonbrynsgänget!!

Svar: Vad är ögonbrynsgänget?
D

#36 - Hax

Så jävla dålig uppdatering

Svar: FInns dock typ ingen nyhet att skriva om
A

#37 - Anonym

Kolla Annica Englunds story, tror fan det handlar om Therese. Dom planerade ju in en collab för ett tag sen och inget har jag hört av först nu

Svar: Menar du det där att "sedan när tar youtubers betalt för en collab. Trodde att man gjorde det för att det var roligt?" ? För isåfall är det 90% att det är Therese. Tror heller inte att någon annan skulle ta betalt för det. Har även för mig att Therese sagt att hon ska börja ta betalt för något (minns bara inte vad).
Anonym

#38 - Anonym

Wtf therese

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com