Chrille planerar att läcka privata konversationer - Jockiboi röker på?

Nu har Chrille lagt upp otydliga konversationer från en grupp på facebook och han skriver att vi kommer att få ta del av dem. För att intyga att skärmdumparna inte är redigerade ska han filma konversationerna. Zoomar man in på konversationerna kan vi se att det står att Ben, Vlad och Grannen Alex tagit droger vilket Alex nu erkänner på instagram. Alex berättar att han tog kokain och rökte när han festade i Örebro och han ska ha blivit påtvingad av Chrille vilket blev starten på bråket mellan Jockiboi och Chrille. Bland konversationerna kan vi också se att Jockiboi erkänner att han röker "kan själv röka men sköter sånt snyggt hemma isf om jag har behov av det springer jag inte ute som en rockstar och snortat på".yQ1S4Nw.pngchrilleprint.pngSkärmavbild 2017-01-16 kl. 18.51.03.png
#1 - Anonym

HAHAHAH fyfan va pinsamma alla är

#2 - I

Herrejävlar de skulle ha tagit det privat

#3 - Jen

Såg att Vlad också tagit droger då. Jobbar han inte med barnkanalen eller liknande? Är de så smart att samarbeta med en som tar droger?

#4 - Anonym

Man kan inte tvinga någon till något.. Om Alex verkligen inte ville ta droger kunde han sagt ifrån.

Svar: Fast.. Jo det kan man.. haha.
Jen

#5 - Anonym

HAHHAHAHH alla dom där är så fkn pinsamma varenda en av om ,

#6 - Anonym

Okej nu är jag så häpen att jag inte kan hålla mig för skratt. Vad. Sysslar. Dessa. Vuxna. Individer. Med?!

#7 - Anonym

Ser ni inte vad Jocke skrivit där? "jag kan också röka ibland men då sköter jag det snyggt hemma" alltså röker han på fortfarande ? Masken faller av

Svar: Knarkar han fortfarande tro?
Linn

#8 - Anonym

Har Jocke seriöst skrivit "Kan själv röka men sköter sånt snygg hemma isf om jag har behov av det springer inte ute på stan som en rockstar och snortat på" i en av printscreenen?
Knarkar Jocke också? Blir sjukt ledsen och besviken isf

Svar: Ja han röker weed.
Anonym

#9 - Anonym

Varför skriver han "en jävla downs kan se du är hög"...? Menar han downs syndrom?

Svar: Ja.
Jen

#10 - Karin

Alex har ett eget val när det kommer till vad han stoppar i sig. Skyll inte på någon annan och ta ansvar för det du själv gjort. Sån jävla dagisnivå på den här skiten. USCH!

Svar: Finns nåt som kallas grupptryck. Nu är ju inte crille en grupp men man kan fortfarande känna sig på tvingad! Förstår vad du menar, men har också vart me fel vänner så ja också gjort fel saker pga av att man påverkas av sina vänner. Tycker inte du ska ta de lite lugnt innan du säger nåt. Man påverkas mer av sina "vänner" än man tror😊
Sigge

#11 - Anonym

JOCKE OCH JONNA HAR TAGIT BORT VIDEON OM CHRILLE!! ELLER SÅ TOG YOUTUBE BORT DEN.

Svar: Ja han är rädd nu när det kommer fram så mycket skit om honom.
Anonym

#12 - Anonym

Asså, vi pratar om en människa som hade en runk och bajsblogg för bara något år sedan. De har lagt ut en porrvideo för att få uppmärksamhet. Innan hans youtubekanal blev stor la han ut klipp där han bland annat nedvärderade deltagarna i paradise hotel, drack sprit och spydde i videos. Han har sagt att han har en positiv inställning till SD. Han hängde ut unga tjejer i sin blogg där han kallade de "dagens knull". Han skrek på Therese Lindgren osv. Blir ni allvarligt talat förvånade om han knarkar också?

#13 - Anonym

Blir mörkrädd över att dagens barn/ungdomar har dessa som förebilder

Svar: Jag håller med...
Anonym

#14 - Mia

Såklart Jocke inte håller på med droger efter allt han gått genom? Han menar vanliga cigaretter och varför skulle han börja med droger igen när han lyckats bygga upp det han har? Ologiskt, och alla med nog hjärna fattar att chatten antingen är fuckad av Crille eller att han syftar på cigaretter..?

Svar: men tagga Jocke kan du inte bara lägga ner?:) Ida blocka hans ip från denna bloggen pls
Anonym

#15 - Anonym

Har Saga Scott och Vlad också tagit droger?

Svar: Men sluta gå på allt i som står i chatten? Varför skulle dom? Och i så fall antagligen på fest då de testat eller så vilket är väldigt vanligt. Men dock misstänker jag att crille ändrat chatten..
Anonym

#16 - Anonym

Är ni seriösa?? Eller bara allmänt dumma i huvudet? Ska jämt tro det värsta men ni tänker inte på att Crille förmodligen har ändrat chatten? Eller att Jocke syftar på vanliga cigg? Ni som skriver att han röker på kan inte vara äldre än 12 år max? Som att han skulle göra det efter allt han gått genom?? Nej skulle inte tro det, skärp er förihelvete..

Svar: är du dum på riktigt eller
Anonym

#17 - lokap

är det ben mitkus som också har tagit droger ?

Svar: Ja
Anonym

#18 - Men jisses

Åh harrejisses.. detta krig kommer aldrig ta slut..
Och alla 10 åringar som ska "försvara" den ena å den andra, asså.. vet fan inte ens om jag ska skratta eller gråta..

Svar: Och du gör det bättre med att komma in och stava dåligt och anklaga folk för ålder när du själv stavar som en kratta? :)
Hanna

#19 - Anonym

Att röka på är fan inte synonymt med att ta droger.

Svar: Hm. Jo. Det är det. Sen får man tycka att cannabis är "mindre farligt än alkohol" om man vill, men nog är det en drog och nog tar man droger om man röker på.
Kattis

#20 - Maria

kan dom inte ta det privat hur svårt ska det vara? lös det själva o sluta posta på sociala medier, alla 10 åringar blir provocerade

#21 - Anonym

rip <3

#22 - Anonym

rip jockiboi <3

#23 - ANONYM

JOCKE HAR BEVISEN SOM HAN KAN SLÄPPA PÅ ATT CRILLE UTPRESSAR HONOM, MEN HAN VET INTE OM HAN SKA SLÄPPA DET PÅ YOUTUBE ELLER INTE, MEN HAN SÄGER ATT VAD HAN ÄN GÖR SLUTAR INTE BRÅKET, KOLLA HANS SNAPCHAT!!!

Svar: Många har bevis mot jocke det är bara en fråga innan alla börjar släppa det nu. Säger inte att chrille är en ängel heller. Men det är en tidsfråga och nu försöker jocke stoppa det han startat genom att ta bort videon. Lycka till jocke du har gjort bort dig nu😂
Anonym

#24 - Anonym

Hahahah alla småbarnen här är så jävla naiva.. försöker komma på en "logiskt förklaring" till varför jocke inte skulle gjort nåt dumt.

JA jocke och alla tog droger och JA jocke menade röka på. Inte vanliga sigg. Ni som inte känner jocke och går på allt, skärp er, han har ljugit om saker som detta innan. Ingen av dom är änglar. Han sa att han var nykterist med. När fan ska ni inse att mycket vad ni ser på youtube är en fasad? Säger inte dom är dåliga människor men ungarna måste förstå att ingen av dom, MINST jocke, är några jävla helgon.. slita vara så lättlurade.

Han har tagit bort videon nu för att han insåg att det gått för långt och han har för mycket skit som kan/kommer komma ut, han har blivit rädd. Dags att öppna era ögon och inse att er idol kanske inte var som ni trodde. Bara för att ni blundar för uppenbara fakta betyder det inte att det inte hänt.


Och nu drar han offerkortet och skyller på jonna och att hon ska ta livet av sig. ÄR NI BLINDA?! Han gör samma sak han alltid gör.

Svar: Svar till 20:36
Haha, sant.
Anonym

#25 - T

Alltså till alla er som påstår att Joakim endast rökt vanliga cigaretter; någonstans långt nere åt höger på skärmbilden står det att Jocke tagit och sålt bensotabletter vilket är en ännu farligare drog än vad marijuana är!

Svar: Han gjorde, man märker klart o tydligt på er människor som drar upp det han gjorde förr... Kan folk inte bara se att han har släppt det förflutna o se hur mke han verkligen jobbat där han är idag... KAN NI FUCKING LÄGGA AV NÅN JÄVLA GÅNG
T

#26 - Anonym

Hoppas fan hans bror släpper en video och tar ner jocke på jorden igen. Han är ingen ängel och det är dags att folk får reda på det.

Svar: Jocke är nog den mest omtänksamma människa jag sett... Kan folk bara inse att det räcker nu...
Inge fan av Jocke men det börjar gå för långt nu.

#27 - SNÄLLA LÄS

1. Man kan ha provat droger men inte bli beroende
2. Asså snälla sluta hata på Jocke man ser hur mycket han försöker skärpa sig och vill verkligen att deta ska ta slut. Det är Chrille som fortsätter inte Jocke för Jocke vill verkligen få det över och han tar deta seriöst och moget och inte som tidigare.
Ja han har gjort fel förut VI VET DET! Men nu försöker han verkligen skärpa sig när det gäller draman. Och visst Jocke var den som ' började' lägga ut det men om han inte skulle göra det så skulle Chrille har gjort det och alla jockes följare skulle indra vart Chrille är så skulle inte funka med tiden.

Hoppas någon läser detta och förstår vad jag menar även om det är lite otydligt.

Svar: Han fortsatte nu igen..han lär sig aldrig...han psykar i varje bild och video..jockiboi är genomfalsk..låt chrille ge samma blotting åter
SNÄLLA LÄS

#28 - Anonym

Hahah älskar er som skriver att : Jocke hängde ju ut Crille, och det är därför hans fel. Men snälla.. vad gör inte Crille då. Detta är två vuxna människor som bråkar och tar hjälp av små barn.

Svar: Kolla på jockes snap, han har tagit bort videon som crille ville att han skulle göra men han fortsätter. Crille vill att Jocke gör en video där han ber om ursäkt o säger att allt var falsk enligt crille... Bla bla
Asså kan bara allt detta ta slut nu... Tycker verkligen synd om Jonna som mår så dåligt redan som får ta mera skit pga crille... Nu är det crille som fortsätter..
.

#29 - ..

Alltså snälla detdär med att folk tror att Jocke menar vanliga cigg så nej verkligen inte, för det första varför skulle han börja snacka om att han röker själv ibland om dom är mitt i en konversation där dom pratar droger? Har liksom inte alls med saken att göra, och för det andra så ser man på sättet han skriver att dom inte snackar om vanliga cigg. Och sen så Jocke är inte ett helgon som alla småbarn tror, ingen är? Ibland gör man saker som man inte borde och så är det. Dessutom tycker jag inte att det är sån Big deal om han nu skulle röka på..

Svar: "röker" = cigg
"röker på" = uttryck för cannabis/crack
Anonym

#30 - Trött på drama i youtube världen!!

Nu lägger säg Read Murad också i säg bråket. Jag tror inte detta kommer ta slut i första taget.

#31 - Anonym

Även om Jockiboi har bevis från uppväxten. Har man som vuxen människa ansvar. Man kan ta hjälp professionellt. Ansvar för allt han fortsätter utsätta folk för. HÄNGA UT. Hur friskt är det. Finns inget förlåt..

Svar: Fast Jocke gör ju inget nu? Det är crille som fortsätter inte Jocke... FAN KAN ALLA BARA SLUTA FUCKING HATA O LÄGGA NER DETTA NU....
Anonym

#32 - Ebba

Herregud, det mest underhållande är kommentarerna här.
1. Jocke syftar definitivt på en rökbar drog som inte är vanliga cigaretter, troligast cannabis.
2. Nej, det är inte nödvändigtvis fel att använda sig av cannabis men...
3. .. han har påstått att han är nykterist vilket då inte stämmer, samt att han har druckit alkohol ett flertal gånger öppet vilket inte är vad en nykterist gör.
4. Dock förstår man ju varför han inte har sagt detta, vem som helst förstår väl att hans små minioner skulle börja använda sig utav cannabis om han gick ut med att han tyckte det var OK.
5. För något år sedan, troligtvis 2014 om jag minns rätt, gjorde Jocke en video som hette "spice är bajs" där han berättade att han tycker det är OK att röka marijuana men inte spice :)

#33 - Anonym

Chrille hänger även ut ben mitkus,Vlad,saga scott och studio s tatueraren Andreas ishak från ex on the beach och påstår att dom skulle tagit droger på Jocke och jonnas bröllop

Svar: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, nu kommer det bli krig om han blandar in dom också. Var hänger Chrille ut dom? På snap?
Anonym

#34 - Anonym

Grattis Jocke du startar bråk och sedan lossas som inget hänt. Får människor att må dåligt. Gör nu en video om kärlek. Hur kall är du? psyka folk, sedan prata kärlek. Så otäckt.

Svar: Du är kall som fortsätter hata på Jocke när crille är en stor del utav allt som hänt... FUCKING LÄGG AV NU
Emeliz (Emma Elizabeth Karlsson)

#35 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=T4SSzGGhrk0

Svar: 👏🏽👏🏽
:)

#36 - M

Känns som en sekt helt ärligt. Jockiboi och hans gruppmedlemmar....

#37 - Anonym

Om jocke faktiskt röker cannabis regelbundet förklarar det kanske varför han är så trög och uppmärksamhetskåt. Förhoppningsvis avglamoriseras cannabis tack vare lowlifes som han.

Svar: nä varför han e så uppmärksamhetskåt beror nog på att han är narcissist.
Anonym

#38 - Oj

Om alla bara ignorerar det här. Så kommer det tröttnas ut och läggas ner. Men i och med att alla pajkastar varandra så eldar alla upp varandra.. så otroligt sorgligt att det skulle behöva gå så här långt och att så många oskyldiga skulle bli inblandade..

Styrke kramar till Alex,jocke,jonna, ja.. alla som har med detta elenda att göra. Hoppas det blir ett slut snart för oss alla. :)

#39 - Mikaela

En vuxen människa som indirekt skyller på någon annan att de tagit droger patetiskt...
Stå för vad du gjort istället.
Alla i den här soppan är lika jävla patetiska. Ta det privat för fan

#40 - Yaz

Jag som redan ser Jocke som en låg person sen långt tillbaka älskar detta... visar bara att han är exakt lika låg ännu😂

Once jockiboi Always Jockiboi

Svar: LÄGG AV NU
Anonym

#41 - Linn

Jocke är inte generös , nu när han har pengar köper han ju allt och alla... läskigt hur uppenbart de syns på honom vilket stort spel detta är... men han är alldeles för sjuk att se detta själv..

Och det här med julklappar , dagisnivå.. ja fick inte något av min bror heller men han av mig . Brukar va så .. brorsan fick av min andra bror föe dom har mer kontakt . Kunde inte bry mig mindre :P

Svar: Vet precis hur det är! Jag ger alla mina syskon, föräldrar och syskonbarn julklappar och det är alltid en syster som inte ger till någon av oss, men hon ger sina svärföräldrar. Alla människor är vi olika och prioriterar alltid några före andra, vare sig man är släkt eller inte. Och precis som du också skrev, har och göra vem man har mest kontakt med och står närmast.
S

#42 - Anonym

Hahaha ni säger att dom är löjliga för deras ålder. Vad är inte ni då som skriver massa hat här. Det är fan dagisnivå här med. Väx upp och bete er som vuxna människor!!!

#43 - Anonym

Det är ju SÅ bra att ni postar screenshots som inte går att läsa samt att ni inte skriver vilken facebookssida man kan hitta det på..... 😠👍

Svar: Va?? Det är ju en printscreen från snapchat ser du väl
Anonym

#44 - Anonym

Men ärligt talat. vart gick startskottet denna gång igenom. På J&J s kanal. De har hänt förut och händer igen på deras kanal, De får berätta allt som de känner och hur dom mår. Ta sig friheten att prata om en tredje person som inte kan försvara sig eftersom den inte är med på inspelningen alt. med på att de skriver ut saker på nätet. Klart de är starten. Impulsiv handling igen från detta par. Och konsekvenserna är ett faktum. Några bråk som stormade upp var då J&J gick ut med vide osar, och inlägg på sociala medier vi tar några i mängden. Vilka har tredje part. Adde & Anna-Lisa- Therese Lindgren- GMX- Ben Mitkus- Mamma- Bröder Berg- Raed Murad- och Zara Larsson som också reagera på Jockiboi uttrycker sig i sociala medier. Varför alltså? Varför måste Jocke printa ut saker. Göra långa videosar om personer som inte är på plats. Går det ha en dialog då? NEJ! Vad händer. Personerna han hänger ut får hat och sitt liv förstört och stämplat. De är svårt att förbise hur han tidigare kört sitt race med andra människor som spelbrickor. Menar att sluta hänga ut så uppkommer inget bråk. Bråken startar hos J&J 99 % av alla gångerna. När bråken inte går att kontrollera. Då J&J fått sagt vad dom vill i vanlig turordning, då ska allt vara glömt? De börjar visa kärleks tecken, visa kärlek med mera, skriver stoppa hatet. Men vart börja de ta fart i offentligen. 99% på deras kanal eller i sociala medier de printar ut.

Otroligt onödigt och detta drar ner för alla på Youtube. Att man inte skäms och ser vad man skapar för krig. Om det kommer en bok, en självbiografi. Är det inte tillräckligt de får säga? Måste man ändå ta upp samma sak i media,

Hatar ingen skriver bara hur de verkar sett ut.

#45 - Anonym

Till dig som äger denna blogg.
Så fort där är något bråk så gör du flera inlägg om saken som egentligen är irrelevant och onödigt vill säga att skiva om men sen när där inte händer så mycket i youtub världen så blir det värre inlägg. Du borde kanske tänka på vad din blogg förmedlar och vad du vill ha sagt för just nu gör du inte saken bättre med att skriva varje gång där är bråk och skriva en hel del inlägg om just bråken.

Svar: bråken är de som cirkulerar som virus på Youtube. Finns bara massa vide osar om detta. Svårt att undvika. Sorgligt hur andra glädjespridare får sitt forum nersmutsad av ytligare ett bråk.
Älskar Therese och Bröderna norberg
Anonym

#46 - Lisa

Jocke gör som vanligt, skapar drama och sen drar på sig offerkoftan. Gråter på snapchat och frågar Crille om han vill att han ska ta livet av sig.
1. Jocke vem var det som skrev "Hoppas ärligt att du dör!!" på snap till Crille för bara några dagar sedan?
2. Oerhört fult att hota med att han och Jonna är självmordsbenägna?!

Svar: Märks att du aldrig mått dåligt i livet pågrund av för mycket hat som gör att man känner sig oälskad. Det får en att må dåligt om något och inte vilja leva. Kom tillbaka när du själv mått dåligt.
Anonym

#47 - Anonym

Otäckt när vuxna människor som Jocke visar detta drama för barn. Sök vård. och sluta lägga ut. Detta ska inte barn få ta del om. SLUTA NU !!!!!!!!

Svar: Säg detta till crille för det var han som startade allt... Sluta lägg allt jävla skit på Jocke när crille är en av anledningar detta händer.. Lägg av för fan
Jen

#48 - Emeliz (Emma Elizabeth Karlsson)

Nu får ni väl fan ta och ge er! Det är väl för fan föräldrarna som är ansvariga över sina barn och vad dom kollar på. Inte fan sätter jag mina barn framför en skräckfilm och sen klagar på skaparna av filmen.

Svar: Extremt dålig jämförelse. Jockiboi vänder sig ju till en ung publik. Mer som att sätta barnen framför bolibompa.
Anonym

#49 - Maria

Ska jocke radera kanalen eller vad är det han snackar om på Snapchat?

Svar: Jocke lever för uppmärksamhet, han skulle aldrig ta bort kanalen
Anonym

#50 - ??

Vad heter gruppen?

#51 - Felicia

Båda är nog lika skyldiga i detta. Tycker båda kan växa på sig och ta av sig offerkoftan och inse att det är jävligt korkat att be hjälp på snapchat av 11 åringar. +båda är över 28 och kan ha kritik kontakten privat, hade Chrille inte accepterat det då som Jocke säger så är det bara att ignorera honom, inget av detta hade hänt om Jocke inte hade tagit upp det på internet, det är Chrilles hälsa som kommer stå på spel om han tar droger och det är Alex val om han lyssnar på Chrille.

Alla skuldbelägger varann och tycker det är fegt att Jockes grupp + alla hans fans går emot en ensam person/lite mot Jakob. Alla är extremt omogna, även de som hatar på Jocke och Chrille är omogna asf.

Svar: Chrille har väl inte bett någon på snapchat om hjälp ?
Anonym

#52 - Anonym

att Jocke sitter och grinar på snap och frågar om Chrille tycker han ska ta livet av sig? allvarligt nu får de väl va nog så sjuk i huvet som både Jocke och Jonna är släng in dom på psykhem och släng nyckeln, mer labila och sjuka människor går inte att hitta !!! skulle inte vilja va i närheten av dom om jag så fick betalt.

#53 - Anonym

Jocke som är så besatt av att ha bevis, varför lägger han inte ut "bevisen" på att Chrille skriver allt han sa på snapchat i morse? Jag har helt ärligt bara hört Jocke gråta och gnälla, men endast sett några få snaps från Chrilles sida? Är det verkligen så stort som han gör det? Känns som mestadels prat och PR för boken..

Svar: Om det inte stämmer det Chrille lagt ut osv varför är då Jocke och Jonna självmordsbenägna och gråter ut på alla sina sociala medier? Hm kanske för att fasaden börjar trilla av och dom är livrädda för att all skit ska komma fram och ingen ska tycka om dom längre
Anonym

#54 - Aaaene

Fyfan vad äcklig Jocke är, skiter i bråket och pallar inte välja någon sida, men hans kommentar "en jävla downs kan se du är hög" här ovanför är så jäkla vidrig. Han som försvarar sig och påstår att han ska vara så snäll och fin, usch.
Hoppas han kan krypa tillbaka till något råtthål så som han nedvärderar andra.

#55 - E

Låt inte oss börja bråka bara för att Jocke och hans bror gör det. Vi vet inte allt och tills dess kan vi inte säga något om "sanningen". Vi har inget med bråket att göra så bråka inte med varandra. 💕

#56 - Anonym

Vilken jättebebis Jocke är? sitter på snap med krokodiltårar och ba "VAR DET DET HÄR DU VILLE"? Han är en del i detta, han har lika jävla mycket ansvar som Crille. Han har skrivit att han vill att Crille ska dö etcetc och sitter och beter sig som att han är så jävla oskyldig. Han är så fruktansvärt rädd att hans fasad kommer rasa och alla kommer inse vilken vidrig människa han är, därför han sitter och grinar nu.

Blir så otroligt förbannad på det här, på deras beteende. Bara lägg ner och håll käften om detta, helt jävla seriöst. De förstör så fruktansvärt mycket för många andra. "Hatar att ni blir indragna i det här" - det är HAN som dragit in "oss" i det här. Väx upp.

Svar: Exakt
anonym tjej

#57 - Diskutera

alltså kan vi take a moment åt jockes snap när han grinar och tycker synd om sig själv asså förlåt men hahahaahahah kan ej hålla mig

Svar: Hahaha håller med! Vilket jävla skådespel. Och att han inte ens kan stå för att det var han som drog igång hela skiten
Anonym

#58 - lokap

Alla borde tänka att bråket är mellan jocke och hans bror vrf ska crille blanda in alex, vlad och ben i det här

#59 - Anonym

Kan inte låta bli att tänka att det här är ett stort PR-trick. För det lyckas ju jäkligt bra om så är fallet. Både positiv och negativ uppmärksamhet är ju precis det - uppmärksamhet och uppmärksamhet leder till att fler blir nyfikna och börjar följa Jocke, Jonna och hans vänner vilket i sin tur leder till mer visningar = mer pengar. Jag kollade Jockes snapstory där han grät och mådde dåligt och jag vill absolut inte förminska hans känslor om det här nu är äkta, men jag kan inte vara den enda som la märke till att hans "gråt" lät och kändes som ett skådespel? Med tanke på alla tårar han fällt och hur mycket han grät borde han ha blivit snorig och typ andats hastigt alltså hastiga inandningar som kan gör när man gråter/har gråtit mycket och länge. Sättet han pratar genom gråten påminner mig om när skådespelare gör ett dåligt jobb med att leverera repliker med gråten i halsen eller helt enkelt ett dåligt jobb med att låtsasgråta.

Svar: såg inte ens några tårar? bara ett jävligt konstigt ansiktsuttryck och försök till gråtljud hahah
Anonym

#60 - Anonym

Undrar hur glad Jockes låtsaspappa blir när Jocke spelade in deras samtal och lägger ut på Flax youtubekanal

Svar: Tänkte på det också. Och det är ju inte direkt några bevis i den videon? Varför har Jocke klipp samtalet och skyller på att batteriet dog? Skumt
Gabbi

#61 - Anonym

Chrille har lika mycket rätt att berätta sin version. Jocke valde starta med en lång video. Varför får inte Chrille göra sin version. Jocke har valt att offentligt berätta om sin uppväxt och mamma relation. De man glömmer är att hans mamma har tre barn till. Jag skulle aldrig vilja man mamma hängdes ut på sociala medier oavsett vad hon gjort i psykisk tillstående eller mående. Om Jocke får delge detaljer och allt om allt och alla. Borde han vara stor nog och kunna ta andra behöver också få berätta sin verklighet och version.

#62 - A

Om jocke nu inte har något att dölja varför ska han ta bort youtube, betala bröderna, skita i att skriva boken med mera för att krille ska sluta? Vad är det som måste få ett slut när jocke inte ändå har något att dölja? Uppenbarligen har krille något att använda imot jocke som är sant! Om jocke o jonna inte har något att dölja så är det väl chill?
Jocke säger åt sin styvpappa i flax video att krille har dragit in ben o vlad med mera, att detta är mellan dem två å han vill inte dra in någon annan. Enligt jocke börja allt med att Alex o Krille knarkade.. amen varför inte låta dem ha det i fred då. Då var det ju Jocke som blanda sig i!! Plus att jocke har dragit in halva sverige i detta..
Johanna&gustav, tobbe, alex med mera är tvungen att sova vid jockes pga dödshot ? Var finns dessa dödshot om han nu har så jäkla mycket bevis? Jocke säger även att Tobbe har familj o att krille inte kan hålla på å dödshota någon med familk, tobbe sover hos jocke så han lämnar alltså sin familj då o ba nä ja ska sova i trygghet hos jocke. Haha..
jonna mår så dåligt så hon vill ta livet av sig. Men varför igentligen, var är det krille har sagt eller gjort som är så hemskt så de båda två pratar om självmord.. enligt första videon jocke gjorda så hade inte krille gjort något så hemskt så en människa vill ta livet av sig. Fattar ingrnting... jocke sitter o gråter krokodiltårar för att han mår så dåligt över det hela, men vad är det igentligen han mår så dåligt över. Att krille tvingat alex röka knark, att krille trakasserat städerkan, mjaaee.. inte okej från krille men ändå inte tillräckligt för att man ska gråta på snapchat o hota med att hänga sig själv, ta bort kanalen med mera...

Svar: O nej de ju absolut inte okej att blackmaila någon annan, men tydligen har jocke något att dölja
A

#63 - Dubbelmoral

I Jockes senaste video "100 lager kärlek" säger Gustav "Du är smart och klok för att vara tjej". Varför får Gustav säga sådana saker, och då skrattar dom? Men Crille får inte säga liknande saker för då är han en kvinnomisshandlare och allt vad det var.

Svar: Dem reagerade ju? Sedan rättade han sig och sa att det var väldigt konstigt sagt
H

#64 - P

Jocke började det hela offentligt genom att publicera en vidrig video. Han hängde ut en familjemedlem. Spelar inte någon roll vad personen gjort. Man hänger inte ut någon när man har en "armé" på över 500k personer.
Jocke behöver lära sig att ta sånt här privat och inte lägga ut allt offentligt.
Det är inte ett dugg synd om honom. Han startade allt.

#65 - AnOnYm

Bentes senaste snaps, <3 Så fint av henne att stötta en som blivit mobbad. You go girl! :)

Svar: Hade ju varit 100 gånger finare om hon inte bidrog själv till att folk mår dåligt genom homofobi/rasism/funkofobi och göra sig lustigt på andras bekostnad.

Bra budskap, men noll innebörd i hennes ord då hon själv är sjukt elak from time to time. Hyckleri imo, hon försöker vinna några enkla poäng.
Anonym

#66 - Anonym

Varför ens ge dem uppmärksamhet? Dubbelsuck på samtliga! Varför ta bråk offentligt?

#67 - Anonym

Jocke och Jonna har hängt ut folk flertal ggr. Fått lätta sina hjärtan, fått prata till punkt med milda konsekvenser. Kanske detta par fattar att det går inte hänga folk. ANSVAR! Ni är för gammal för att hålla på rådfråga små barn hur nästa steg i erat drama ska fortlöpa. Sök vård. Ni blandar in dom hela tiden. Och säger de är inte vår mening att blanda in er. Nästa sekund. kan ni kommentera vad vi ska göra här och där på sidor. be dem avfölja och anmäla. De kör med unga människor. De har problem och bör lösa detta med någon professionell. Så jävla löjligt att man blir förbannad. Ring psykiatrin och vården. Sluta nu.
Ni är minst lika skyldiga detta hat på nätet. Hela jävla Youtube är sabbat för att de är bara massa bråk om er igen och igen igen. Ta hjälp och återkom då ni är stabil och löst era liv. herregud.

Förlåt men blir så förbannad hur detta blivit. Och de har hänt förut. Och sedan borstar man hånfullt bort skiten på axeln och går vidare som inget hänt. De funka förut men denna gång tog det stopp. Dags att sluta lägga ut folk till allmän beskådning. Tack för ordet.

Svar: Kunde inte sagt det bättre. Och dessa individer är i 30-års åldern! Sanslöst.
Anonym

#68 - Anonym

Tycker det är synd om alla som ingår i detta bråk. Något dom borde tagit utanför sociala medier, och sedan kanske berätta varför Chrille inte längre kommer vara med. Istället för att hela sverige är med..

#69 - Anonym

De sitter i en video 100 lager kärlek. Ett gäng vuxna människor. Och är sliten. de har varandra och kan bolla mellan varandra. Men ändå ska de ha miljoner människor stöd. Chrille får fly sitt liv och säkert byta bostad. Och Jockiboi påstår alla är rädd och bor hos honom, ni är så många mot EN människa. Tänk er in i hans situation. Fy fan

#70 - Anonym

Vad ska man säga här sitter bente i snapchat och talar om mobbing att mobbing är så jäkla fel men så är hon inte bättre själv hon mobbar ju folk också igenom va homofobisk och rasistisk. Sen kallar hon ägaren för denna bloggen för mobbare som mobbar youtubers som bland annat bente själv. Tror inte bente hört ordspråket "Man ska inte kasta sten i glashus " är man inte bättre själv så bör man nog va lite försiktig vad man uttalar sig om

#71 - Jag

Ida, du är den äckligaste personen jag vet och nu när Jocke har lagt ut bevis (läs:flax) så skriver du inget om det??? Men direkt Chrille gör något så skriver du såklart om det. Gå och slicka theres fitta lite mer

Svar: men herregud, vad är fet för fel på dig? Du verkar ju vara sjuk i huvudet. Vem skriver ens på det sättet du gör? Dessutom var det noll bevis från flax, Jocke ringer och pratar med sin "låtsasfarsa" och påstår sig vara helt oskyldig, svaret han får är ju typ jaja okej.
Hanna

#72 - Trött på jocke och jonna!!

Helt ärligt tycker jag att jocke och jonna skall ta bort sina Youtube kanaler. För det är så mycket drama om jocke och jonna och hans gäng. Där är alltid drama runt dom..

Svar: Lika skit fanns då Jocke bloggade. Han hade största skandal rubrikerna. Många blev även då oskyldigt inblandat uthängd på bloggen. Lika händer på Youtube. Förändringen tycks inte existera. FEJK
Varför kunde inte denna Jocke ta hjälp då han såg att nu börjar de se ljusare ut med Youtube och förhållande. Sökt hjälp för tid han inte bearbetat. Och sitt behov att hänga ut människor. Vad får han utav av detta. Och i hundra lager kärlek konstaterar gruppen hans att han kan se vad som kan hända. Förutse saker. Om så fallet är. Då måste jag säga vilket sjuk inställning till livet att sabba för folk och skita ner hela Youtube.
Anonym

#73 - .

Jocke och Jonna har hängt ut folk flertal ggr. Fått lätta sina hjärtan, fått prata till punkt med milda konsekvenser. Kanske detta par fattar att det går inte hänga folk. ANSVAR! Ni är för gammal för att hålla på rådfråga små barn hur nästa steg i erat drama ska fortlöpa. Sök vård. Ni blandar in dom hela tiden. Och säger de är inte vår mening att blanda in er. Nästa sekund. kan ni kommentera vad vi ska göra här och där på sidor. be dem avfölja och anmäla. De kör med unga människor. De har problem och bör lösa detta med någon professionell. Så jävla löjligt att man blir förbannad. Ring psykiatrin och vården. Sluta nu.
Ni är minst lika skyldiga detta hat på nätet. Hela jävla Youtube är sabbat för att de är bara massa bråk om er igen och igen igen. Ta hjälp och återkom då ni är stabil och löst era liv. herregud.
Förlåt men blir så förbannad hur detta blivit. Och de har hänt förut. Och sedan borstar man hånfullt bort skiten på axeln och går vidare som inget hänt. De funka förut men denna gång tog det stopp. Dags att sluta lägga ut folk till allmän beskådning. Tack för ordet.

Svar: Tänkte på en sak.....................Är det inte lite (försöker hitta lämpligt ord) SORGLIGT med baktanke att det just nu råder ett vuxet kollektiv hemma hos Jocke och Jonna. Ett gäng som vart med ett tag i livet. Boende dag som natt där. Hur kan det vara möjligt att man inte bollar med sina närmaste bakom stängda dörrar en gång som denna?????????????????. Pratar sinsemellan?????
Vad är grejen att söka hjälp från en halv miljon barn och ungdomar jämte vuxna människor som varit med ett längre tag i livet. Finns det inte mer kunskap där att inhämta. (med tanke de frågas om hjälp bland följarna). Borde inte nån av dem agera då ens vän grinar och tar fram snap chat och ber yttre världen om hjälp då de finns vänner på plats.??????????
Hur kan man ens tänka tanken ta fram mobilen och filma en snap chat då man har sina bästa vänner på plats?????? är det social medier som gäller då det krisar alltså. VAD ÄR DÅ EN VÄN ???? om den inte kan finnas i bra och dåliga stunder. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
?????

#74 - skuggornapavaggen

Jag visste att Alex är en svag individ. Ingen personlighet alls. Får en känsla av att Jockiboi enbart försöker casha in på hans svaghet. Han är alltid stel runt Jocke.

Svar: Känner samma. Han ser alltid LIVRÄDD och nervös ut. Vet att han har ADHD, men tror inte det är det enda...
Anonym

#75 - C

Raed murad har nu gjort en video om allt detta dramat.

Svar: Vafan har han med detta att göra? Men blir man förvånad? Svar: nej.
Anonym

#76 - Inget fan men...

Nog enda det enda vettiga som Raed har sagt och lagt upp

Svar: Driver du ens? Det öser ur dubbelmoral ur Raeds käft, han själv har hängt ut Tova, smygfilmat och betett sig lika svinigt som han anklagar Jockiboi för. Dessutom har han inte ens med detta att göra, eftersom han inte var inblandad från början.
Det här är bara hans löjliga hämnd mot Jockiboi bara för att han tog Tovas parti under hela deras breakup.
Anonym

#77 - Lägg av med youtube Jocke och Jonna.

Detta dramat kommer inte försvinna förrens Jocke och Jonna tar bort sina kanaler. Såg det flax på youtube hade lagt upp om nu Jonna är självmordbenägen lägg av med allt offentligt och ta ett steg tillbaka.

#78 - Anonym

HAHAHAH att Raed i sin senaste video om Jocke säger att det finns "tjejer som inte vågar anmäla våldtäkter pga att folk inte tror dem". Eh? Vad jag minns sa Raed själv när dramat mellan honom och Tova pågick att Tova har ljugit om att ha blivit våldtagen? Wow alltså är det någon som inte har alla hästar i stallet är det ju han.

Svar: Vill du höra ett skämt?


Raed Murmalad
Anonym

#79 - Jävlar...

Rättsexperten: ”Det är stor chans att Jockiboi döms om det finns bevis”

http://nyheter24.se/noje/873106-rattsexperten-det-ar-stor-chans-att-jockiboi-doms-om-det-finns-bevis

#80 - Anonym

Felicia aweklews pojkvän har kopierat pratet på boyfriend does My makeup från den engelska kanalen meggs and bacon och bara översatt till svenska. Inte ok.

#81 - Anonym

SNÄLLA denhär skvallerbloggen skapar bar massa skir. LÄGG NER

#82 - Anonym

SNÄLLA denhär skvallerbloggen skapar bar massa skir. LÄGG NER

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com