#1 - Anonym

Att hon ska fylla 25 är helt galet, omognare tjej blir svårt att hitta

Svar: Skojar du att hon är 23????? Jävla barn hon beter sig som. Pinsam brud
Lina

#2 - Anonym

Ska fylla 23 mena jag

#3 - Anonym

... och sen klagar hon på att hon inte får samarbeten, att det ej går bra för henne osv.

#4 - Anonym

Tycke det är lite oskönt av folk att döma Bente utifrån vad hon gjorde under samma dag hon hade ett möte. Och när hon sover i soffan så är ju inte det i konferensrummet, alltså offline om man ska förklara det så. Sen vet ju inte vi ett jävla piss egentligen vad som hände på mötet. För vad jag kan utifrån bilderna så ser det ut som om de sitter och äter under någon form utav paus. Väldigt vinklat skrivet i detta inlägg och tycker att man ska skriva ifrån två perspektiv om man bedriver en offentlig blogg med hög publicitet. Ska bli kul den dagen det slår tillbaka mot svenskayoutubers.se.

#5 - Dedu

Jag personligen tycker inte det är Bentes fel, hon har sagt att hon har sömnproblem och har då obviously haft problem med att sova. Har man varit uppe hela natten ofrivilligt så kan jag förstå att hon knappt kan hålla sig vaken. Hon är ju inte "olämplig" när hon sover under ett möte direkt, men det är ju inte speciellt proffesionellt. Men som sagt hon kan ju inte bestämma när eller om hon kan somna om nätterna. Tycker fan synd om henne när du fortsätter skriva om henne när hon har sagt att hon inte accepterar det. Orespektfullt och du borde lägga av med det.

Svar: Home valde att dygna för att sno tillbaka dygnet. Om man inte gör något på dagarna så blir man rastlös och får sömnproblem.
Så endast hon själv kan ändra på saken, och kanske välja att inte dygna dagen innan ett möte, hade jag haft möte med en sån person som somnar, hade jag kickat ut personen i fråga. Vuxna människor beter sig inte så där.

Och det är en skvallerblogg, precis som skvaller tidningar så kan man inte särbehandla dom som inte vill vara med, för let's face it, ingen vill vara med egentligen.
Whut

#6 - Anonym

Snälla nån!?! Sen när vet ni att hon somnade???? För att Tova skämtar om de på sin snapstory eller? Hon somnade liksom inte bokstavligen

Svar: Och hur vet du att hon inte gjorde det? :)

Jag kan inte ta henne professionell
K

#7 - Anonym

Hatar att vissa folk i detta kommentarsfält aldrig ser det positiva, även om bente var uppe hela natten så satte hon sig ändå på ett jävla tåg dit och var på mötet. Sen att hon somnade då och då, vad fuck skulle ni göra ifall ni har ADHD och ni har inte fått någon sömn och ska sitta på ett möte och koncentrera sig? fucking tänk lite förhelvete.

Svar: Jag har adhd och sömnproblem (bland annat), har ALDRIG betett mig som Bente gör och kommer aldrig att göra. Jag skyller inte mitt beteende på mina diagnoser lol, hon är inte den enda med diagnoser och det är inte omöjligt eller ens svårt att vara respektfull, snäll och trevlig för att man har en o annan diagnos.
K

#8 - Anonym

Tycker även synd om Tova hon känner sig nog lite dum nu när det hon la ut på snapchat. Va ju tänkt mer som ett skämtsamt snapchat inlägg kompisar i mellan men så hamnade det här och får bente att framstå i dålig dager

Svar: Om bente bara hade förklarat sig hyggligt (att det var efter mötet) utan att hota om att skära av någons hals så hade hon ej framstått som dålig och folk hade accepterat svaret. Detta är inte Tovas fel. Det är bente som hanterar saker fel. Fattar inte alls varför bente är kvar på sociala medier, uppenbart att hon inte fixar det...
Diana

#9 - Anonym

Förlåt men snälla om Bente säger att hon inte vill vara med på denna blogg SLUTA SKRIV OM HENNE!!!!!

Svar: Ett tips till Bente då: börja bete dig som din ålder, ta ditt jobb på allvar, börja respektera alla människor, sluta skämta på andras bekostnad, sluta med dina rasistskämt,dina skämt om funktionshindrade,osv osv. Då kan jag lova att det inte kommer upp ett enda inlägg till om dig här :) och ferresten , anledningen (vilket hon som äger bloggen tidigare förklarat i ett inlägg) till att bloggen ej skriver om kammi och Anja är för att det ej finns nåt att skriva om dom. förstår du nu ? *rymdkram*
Anonym

#10 - BESVIKEN LÄSARE

Om du har någon respekt kvar i din blogg, skriv inte om folk som inte vill vara med. Du bara hänger ut dem även fast de har sagt ifrån. Bara lägg av!

#11 - M

Är så jävla less på bente nu. Världens vidrigaste beteende på snapchat just nu. Hon sitter och skriker åt bloggägaren och beter sig som att ingen nånsin tar åt sig av någon. Bloggägaren har ALDRIG skrivit om något som vi själva inte kan hitta själva.

Bente har alltid bevisat på ett eller annat sätt att hon inte har någon slags social kompetens överhuvudtaget. Videon när hon "ber om ursäkt" gav mig huvudvärk. Hon skiter fullständigt i om någon blev sårad, hon bryr sig inte om hon gjorde nåt fel, hon vet knappt vad hon gjort för fel och det verkade inte spela någon jävla roll för henne.

Denna människa vill jag inte mina barn ska växa upp med att kolla på så jag hoppas att hon hoppar av youtube-plattformen snart.

Svar: Håller med till 100%. Hon sitter och säger på snapchat att hon vill skära halsen av bloggägaren. Allt som skrivs här är saker hon själv lägger ut eller människor i hennes närhet. Klarar hon ej av att va "offentlig" , sluta då. Och det har hon ju grinat tusen ggr om att hon ska men sen sagt nej jag kommer aldrig sluta , nä sluta klaga på att folk kommenterar ditt sjuka beteende på internet då
Anonym

#12 - Anonym

Men alltså , i vilket annat yrke hade det varit accepterat att somna på jobbet? Inget. Om man inte lyckats somna under natten (har själv sömnproblem o dygnat ofta) så får väl man ta och ställa in om man känner att man inte orkar? Det skulle aldrig, aldrig vara accepterat någon annanstans att somna i ett annat yrke, ens ansvar försvinner inte för man är en youtuber. Samma sak med de som aldrig tar helg och bränner ut sig, det är så viktigt att få sin paus från jobb, klart man ska ha helg som alla andra, minst lika oansvarigt att skippa sin lediga tid. Man får se till att ta hand om sig.

#13 - Anonym

Hon som har bloggen får faktiskt skylla sig själv, är inget fan av bente men bente har faktiskt sagt flera gånger att hon inte vill bli skriven om på denna blogg varför inte bara ha den respekten o lyssna?

Så jävla dåligt av bloggägaren att fortsätta skriva om bente fast hon sagt en miljon gånger att hon inte vill... Lägg av

Svar: Men asså tror du att nån av all dess youtubers egentligen vill bli skrivna om? Varför särbehandla? Är Bente på nåt sätt mer märkvärdig än övriga?

För sista gången nu. Hon dom driver bloggen skriver ALLTID ur ett opartiskt nyhetsperspektiv om saker som redan FINNS DELADE på sociala medier. I det här fallet kunde alla som följer Tova Helgessons snapchat se hur Bente betedde sig. Dessförinnan när Bente hamnade i blåsväder för att hon sjöng n-ordet hade ett stort instagramkonto med fler a miljoner följare redan snappat upp den videon och skrivit om den, så den spred sig. Det var inte bloggägaren på något sätt som eldade på det.

Bente satt nyss och sa att hon ska skära halsen av hon som driver bloggen. Så jävla vidrigt! Hon går till allvarligt personangrepp genom att göra så och jag hoppas hon blir anmäld faktiskt. Bente säger att man ska sluta hata när hon själv gör det hela tiden. Hon är inte ett dugg bättre än en hater. Usch alltså.
Anonym

#14 - S

Har man gett sig in i leken får man leken tåla.... Eller ska jag ta ett citat av bente själv?? TAKE IT OR LEAVE IT ..... Bente får för fan skylla sig själv asså, hennes beteende är oacceptabelt.

#15 - Suck

Inte okej beteende någonstans. Vuxna människor beter sig inte så där. Ska man på möte så skärper man till sig och dygnar inte dagen innan för att sen sova på mötet.

Hade inte kunnat ta henne seriös någonstans tyvär.

Och har hon sömnproblem så kan man få hjälp med det.

#16 - Suck

Inte okej någonstans.. vuxna människa..

#17 - Yaz

HahahahahH kom BENTE vi flyttar till en öde ö å skriker sönder. Eller så flyttar vi granne till den som skriver inläggen

#18 - Anonym

Om nån har sparat hela bente konversation på snapchat där hon pratar om denna bloggen och allt hon sa om ägaren så kan dom sätta Bente rejällt i skiten. Bente fattar nog inte själv vilka konsekvenser detta kan få.. Inte nog med att hon kan polisanmälas skulle snapchat konversationen nå united screens så lär dom nog bli ganska arga och de finns ju risk andra medier fiskar upp detta. Nä Bente är ute på riktigt hal is just nu a

Svar: Hoppas att någon sparat den. Jag hann aldrig ens se den...
Anonym

#19 - Anonym

Bente borde skaffa sig ett riktigt jobb (tvek på att hon ens skulle kunna få något dock) för att se hur världen fungerar på riktigt. 23 år och har aldrig haft ett jobb där man lär sig att ta ansvar på RIKTIGT. Ganska patetiskt faktiskt. Hon vet ju ingenting om livet och är väl därför hon tror att hon kan bete sig hur som helst.

#20 - Nova

Men läs fakta, detta var när mötet redan var slut?
Och ni som är så jävla vuxna, skärp er! Och snälla läs inte skvallerbloggar eftersom att ni har 0 källkritik

#21 - Anonym

Okej alla som ba: hon kan inte skylla på sina diagnoser, jag känner/har ADHD o jag beter mig inte som henne! Okej, bara fär att ni båda har ADHD betyder inte det att ni är likadana. Alla diagnoser är olika, vissa beter sig på ett sätt, andra är nästan helt "normala" (med normal menar jag folk utan diagnos ok) Hon var uppe hela natten, satte sig på ett tåg för att träffa Tova och sitta på ett möte. Bente är stark o bra