#1 - Anonym

Är inte hon flera år äldre,

Svar: Hon är tre år äldre, men vad spelar det för roll? Enda anledningen till att folk reagerar är för att hon som tjej är äldre än honom istället för tvärt om.
Anonym

#2 - Anonym

Hur gamla är de?

#3 - Anonym

Fast hade han varit 20, och hon 23 hade nog inte så många brytt sig? Så låt dom vara om dom gillar varandra och gå och skriv era klagomål i nån form av dagbok och behåll den för er själva.

#4 - Anonym

Aw finaste paret

#5 - Åldern är bara en siffra!!

Vad spelar det för roll om hon är äldre än honom. Åldern är bara en siffra. Och om de nu gillar varandra så låt dom vara ifred. Har själv varit med yngre killar. Och tänk på vissa kändisar hur ålderskillnaden är på dom och det är mer än 3 år liksom.

Svar: Skulle du säga att "åldern bara är en siffra" om en 30-åring var tillsammans med en 14-åring? Det argumentet håller inte på långa vägar.
Anonym

#6 - Wie

Glad för deras skull :) kramar till dom !

#7 - Anonym

men vadå :D såklart åldern spelar en roll då man är ung som de är. då man är 50 och 53 är det inte en så stor grej, men då laki är 97a och joel 00a är det ju klart att folk reagerar. säger inte att det inte kunde funka, men att folk reagerar på det är inget konstigt.

Svar: Men enda anledningen till att folk reagerar är för att det är Lovisa som är äldre och inte tvärt om för att normen säger att killen ska vara äldre (i heteroförhållanden).
Anonym

#8 - Anonym

Tror tbh detta är ett "pr-trick". Att folk spekulerat så mycket att de ba SKA VI SPELA PÅ DETTA typ och så "råkade" Joel ha med en "kyss" för att folk skulle börja snacka mer osv. Svaret känns ju inte skitseriöst från Laki.

#9 - Anna

Själen har ingen ålder. Varför gå efter utsidan? Det är verkligen inte åldern som spelar roll i ett förhållande! Om joel är 00 så blir han alltså 17 i år vilket betyder han är stor och mogen nog och dessutom varför lägger sig folk i deras förhållande?? Lovisa har träffat någon hon gillar och är glad låt henne vara det. Lovisa är en bra och fin person och Jorl likså, snälla sluta bry er om deras ålder för det är så obesintligt.

#10 - Anonym

Bilden på dem är så jävla skum??? Joel ser ut som en kartonglåda typ iom att man inte ser någon nipple eller navel eller något annat än hud hahah.

#11 - Anonym

Tror inte att dom är tillsammans faktiskt. Tror dom la ut den bilden med flit och tog bort den några minuter senare så det skulle bli spekulationer, och samma sak med kyssen Joel ''råkade'' ta med i sin vlogg. Så helt bekräftat är det inte. Men om dom nu är tillsammans är jag glad för deras skull :)

#12 - Anonym

undra om dom ska på semester tillsammans

#13 - Jag

Jockiboi har lagt ut på hans ms "aldrig mer kommer jag lita på min familj 💔 "

Svar: Undrar om de är för papperna eller om de hänt något? :(
Maria

#14 - Hej

Jonna har färgat håret lite kalt rosa du kan ju skriva det som en liten nyhet 🤓

Svar: ser mer rött ut
Anonym

#15 - Emsan

men herregud, min pojkvän är 97a jag är 94a. Men jag trivs jättebra med honom för det. Varit tsm i 1,5 år nu och ändå klagade folk i börja på vårt förhållande just för att jag är TJEJ och var äldre än honom. Jag har själv aldrig varit tsm med någon äldre eller jämngammal. Jag dras till en personlighet samt utseende. det första jag frågar är inte hur gammal är du? utan slumpen har fått avgöra det.

#16 - Anonym

Det är 7 år mellan mina föräldrar BIG DEAL. När folk blir lite äldre i denna målgrupp så hoppas jag att lite vett kommit in och att de förstår att kvinnor kan vara äldre än männen i ett förhållande

#17 - Anonyma S

Men laki har väl tagit bort kommentaren där hon svarar på om Joel och hon är tillsammans? Jag hittar den iallafall inte