#1 - Anonym

Kommentar borttagen

Svar: vad i helvete?
Anonym

#2 - Veronica

You don't put a bumper sticker on a Bentley, menmen :S

#3 - Anonym

👎👎

#4 - Anonym

helvete va snyggt!

#5 - Anonym

Hon kommer bli så jääävla snygg i det!!!!

#6 - H

Hon skulle verkligen passa i det

#7 - Amanda

Jaaaa det är så himla snyggt! 😍

#8 - Anonym

Gillar inte henne så mycket men jag tror det kommer passa henne

#9 - Diana

Slaaaay Antyy!!!! Kmr bli så jävla snyggt

#10 - Felicia

YOU GO GIIIIRL!!!

#11 - Oj

Oj

#12 - Anonym

Passar henne o hennes stil bra tycker jag 😊

#13 - Constance

badass anty

Svar: Visst e hon de ;))
Dian

#14 - Anonym

Thomas kör hårt! Hans nya video där han har en andra kamera som filmar honom från en annan vinkel påminner om Therese... hmmmmm.....

#15 - Arg

Fyfan va Thomas härmar Therese! När ja såg att han också byta kameravinkel så bara stängde ja av videon och avprenumererade. Liksom det hade varit ok om han kanske skrev i kommentarerna eller i beskrivningen att han tagit inspiration men nej såklart inte (: han gör alltid som Therese så om några dagar kommer han säkert härma med bucketlist osv o allt dedär

Svar: Snart kommer alla youtubers ta efter therese!
P

#16 - Anna

Kan tänka mig att det kommer bli jävligt snyggt på henne!

#17 - Kajs

Inge fan av henne direkt men kommer va skit snyggt på henne

#18 - I

Det vil være dritt pent

#19 - Josef Boberg

Går aldrig att radera.

Svar: nooo shit det menar du inte?
Ninni

#20 - Anonym

Häftigt:) Här kallar vi övningsköra på hög nivå. Thereses mästrar lastbil och buss..de ni. Snyggt jobbat!!! Kul att se. Gillar hennes informativa videosar:)

Svar: Therese är inte den enda som har testat att bli hypnotiserat . RMM gjorde det för ungefär 8 månader sen. Om nån anan testar det kommer allls säga att de härmat Therese men ingen säger att Therese har härmat RMM.
Louise

#21 - Anonym

Alltså Lisa/Misslisibell måste vara den enda som hållit på med youtube i fem(?) år och som FORTFARANDE säger "ehhm" i varannan mening. Så fruktansvärt störigt och jag klarar inte av att kolla på hela hennes videor längre för det är bara "Hejsanhejsan! Ehhm idag ska jag testa eehm Nocco och det är ööh en energidryck tror jag eeeeehm men JA vi kör väl igång eeeh".

Tycker att hon hade bättre "flow" förr i tiden och det var inte alls lika jobbigt att lyssna på henne. Förstår inte varför hon inte tänker på det eller är bättre på att redigera bort det/tar omtagningar.

Svar: Men titta inte på henne då. Irriterar du dig så mycket på hennes sätt att vara/bete sig så är det bara att klicka ner. Du tvingas inte under pistolhot att titta på henne. Så jävla onödig kommentar.
Em