Tova visar upp sexuella övergreppet i Thailand

Tova har tidigare berättat att hon mått dåligt efter att hon haft en obehaglig dejt med en 33-årig man i Thailand.
 
Nu har hon valt att visa vad som egentligen hände på dejten och vi kan se att mannen rör på hennes kropp och pussar henne. 
 
Hon berättar att hon blev så chockad att hon inte vågade att säga ifrån. 
 
 
#1 - Anonym

Stackars tjej... förstår att hon inte vågade säga emot. Jag skulle inte heller kunna göra det, speciellt när det verkar som att de satt på en plats där det inte befann sig så mycket folk. Ingen skulle ha hört en skrika. Nej fy. Det är sjukt att offren ska behöva anpassa sig hela tiden. Tyvärr är det den världen vi lever i och kommer leva i ett bra tag. Hoppas hon mår bra och tar hand om sig nu!

#2 - Anonym

Jag vågar inte kolla videon pga obehagskänslor. Kan nån göra ett recap på vad som händer?
Stackars Tova <3

#3 - Anonym

Vet någon vad mer som hände??

#4 - Anonym

Vad tänkte hon ens med när hon går på dejt med en man som är dubbelt så gammal som henne?! Hon visste vad hon gav sig själv in på, så pantad är hon inte.

#5 - Anonym

#4 Du kan fan hålla käften för du vet inte ett skit om det här. Vem ger dig rätten att säga sådant om hennes liv? När hon sitter och gråter och mår jättedåligt så skriver du såhär, hur jäääävla pantad är inte du? Usch usch USCH det är såna som du som är felet i samhället. Idiot.

#6 - Fyfan

#4 Det sådana som du som gör att så många inte vågar anmäla övergrepp och våldtäkt.. Det är ALDRIG offrets fel. Han inte rätt att röra henne på ett sätt hon inte vill och hoppas verkligen du tänker om en extra gång nästa gång du kommenterar. Hade du sagt att det var offrets fel ifall detta hade hänt din syster, mamma , dotter eller bästa vän? Nej precis, tänk till människa.

#7 - Anonym

Stackarn /: förstår att hon inte vågade säga till. Man blir i sådant chocktillstånd och eftersom att Tova inte är så duktig på engelska kanske det förvärrade allt. Tyckte dock att det var bra av henne att ta bort mannens hand från bröstet när han tog på henne. Hon gjorde det bästa av situationen.

#8 - Hmm...

Vad som hände är på inga plan okej, och inte Tovas fel. DÄREMOT är det inte heller okej att publicera en sådan här video framför hundratusentals tittare där man svartmålar honom öppet med bild och plats och allt. Hade han vetat om det hade han kunnat polisanmäla henne för förtal, även om det som sker i videon faktiskt inträffat på riktigt. Förtal handlar om att sprida information som kan skada någon annan. Nu skriver folk i kommentarerna hur de vill slå upp honom - inte okej! Och det är inte så himla svårt att hitta honom eftersom det går att "klura ut" var i Thailand Tova reste, jag har själv varit där. Jag skulle personligen gissa på att han gjorde på det viset för att han ville "flörta" och charma Tova så att hon skulle köpa fler upplevelser, och inte att han egentligen menade att kränka henne (även om det blev så)...

#9 - Anonym L

Det gör ont i mig att se vad som hände Tova. I hennes ålder chattade jag med äldre män med webcam och lät dem bestämma över mig och min kropp. Allt på grund av att jag saknade känslan av bekräftelse från annat mer normalt håll som från t ex föräldrar och vänner. Det kändes som en flykt från min verklighet och känslan var fantastisk. Om Tova mot förmodan läser detta vill jag bara säga att jag förstår precis varför du handlade som du gjorde och det är verkligen inte ditt fel på något sätt. Mår man dessutom dåligt i grunden är det mycket svårare att hantera en sådan situation när man inte vill "vara till besvär". Jag hoppas att du Tova och alla ni andra som läser detta inser att det bara är den thailändska mannens fel. De satt på klippor/stenbumlingar och eftersom mannen egentligen är en helt okänd man vet man inte vad som kunnat hända om hon t ex tog till med våld när han betedde sig olämpligt och förgrep sig sådär på henne. Det är aldrig offrets fel. Aldrig.

#10 - Anonym

Fast alltså.. Hon håller honom i handen, kramas med honom och pussar honom på kinden under flera dagar. När han pussar henne på munnen och kramar om henne bakifrån så säger hon ingenting. Hur tusan ska han veta att hon inte vill? Förutom det uppenbara att han är en äcklig gubbe. Men att kalla detta för sexuellt övergrepp är en skam mot alla som har varit med om ett.

#11 - Anonym

Way to go alla som skyller på Tova. Fy fan va vidriga ni är. HUR skulle Tova kunna ha en aning om vad som skulle hända? Att skylla på offret i en situation som denna är VIDRIGT och ett tecken på att ni inte kan mycket. Kolla på hennes Vlog innan ny yttrat er. Tova, om du av någon anledning läser detta, ta INTE åt dig av dessa idiotiska kommentarer. DU vet vad som verkligen hänt, och hur mycket du än känner skuldkänslor så är det INTE ditt fel någonstans. Det är bara dendär äckliga mannens fel som tog sig rätten att röra DIN kropp som endast DU kan bestämma över. Kärlek till dig tjejen!

#12 - Lovisa

#9 jag förstår hur du tänker men män som han får faktiskt skylla sig själv menar han såg ju själv att hon filma till yt o han forsätter ändå ta på henne. Män som han förtjänar ingen nåd. Han får helt enkelt skylla sig själv o stå för vad han har gjort. :)

#13 - Lovisa%20

Menade #8!!!

#14 - Anonym

Stackars Tova 💔

Of: hur ska bente ha de egentligen? Först säger hon att hon fått ett par skor i julklapp av mormor, men hon gillade de svarta bättre så hon köpte dem, idag på sc säger hon att hon köpt båda paren...

#15 - Anonym

Det som hände är absolut inte okej även om det bara var skämt från hennes sida.
Samtidigt kan jag inte fatta att hennes mamma lät henne gå iväg med honom ensam osv? Hon är bara 16, alltså ett barn, han är sjukt mkt äldre än henne och dom är i ett främmande land, wtf?

#16 - Anonym

#15 istället för att klanka ner på hennes mamma kan du väl stötta Tova? Det är väl fan klart att hennes mamma inte ville att nögot dåligt skulle hända Tova. Stötta Tova istället, för det du gör just nu hjälper inte alls.

#17 - A

#15 hon fyller väl ändå 18 i år??

#18 - Stasia

Du din jävla idiot som tillåter kommentarer på detta inlägg samtidigt som du ser vad som skrivs - jag spyr lika mycket på dig som låter det publiceras som på de som skriver skiten.

As.

#19 - Anonym

han är nya trump

#20 - Denise

Att vissa skyller detta på henne? Absolut inte hennes fel! BackaTova ❤

#21 - ❤️

Att säga att det är Tovas fel är skrämmande.
"Men hon höll honom i handen & kramade honom, hon sa ingenting, hon visste vad hon gav sig in på"
DRIVER NI?!
Bara för att man är närgången med någon & kramas etc har hen inte rätt till att ta på din kropp? Är det ens egna fel om någon sexuellt trakasserar dig för att du umgåtts med någon som du inte känner så bra?
Är man dessutom med på det så agerar man inte med tystnad så som hon gör och när hon dessutom tar bort hans hand. Man märker verkligen vilken konstig stämning det är i videon. Det är så obehagligt att se på.
Blev så förbannad av att se det klippet och det han gör. Han måste vara helt j*vla tappad. Vet många som varit i liknande situationer och inte vågat göra någonting för att dom är chanslösa, rädda eller visat att dom inte velat men ändå blir utsatta för något dom inte överhuvudtaget vill. Oftast går det så fort att man inte hinner tänka eller agera utan i efterhand tänker vad hände egentligen.

Sedan har man sett att hon verkar vara en väldigt osäker och blyg tjej. Men hon är dessutom väldigt väldigt ung. Att se en man agera sådär och utnyttja situationen när dom är ensamma är hemskt!
Och till er som säger att hon får skylla sig själva, ni kanske inte har varit i en sådan situation MEN har ni det & sagt ifrån och det har upphört så har ni haft tur. Det är inte alla som lyssnar på ett nej. Sedan är inte alla lika tuffa och starka och vågar säga emot eller göra något. Vissa fryser bara till precis så som man såg att Tova gjorde.

Hoppas hon kan gå vidare från händelsen.❤️

#22 - Savannah

#10, skojar du nu? Oavsett om man har hållt någon i handen, kramats eller pussats ger det ingen rätt över huvud taget att ta på personen. Bara för att hon inte sa ifrån innan betyder det inte att hon vill vara så närgången som han blev. Riktigt pinsam kommentar, och att du dessutom säger att det är en skam för de som har varit med om sexuella övergrepp. Varför jämföra? Vissa är med om värre saker än andra, men att trycka ner någon som säger sig ha varit med ett övergrepp är skamligt om något.

#23 - Anonym

Senaste nytt : Thomas har släppt en låt som heter awakening😻

#24 - My

Men på riktigt, ta bort bilderna för fan, hon la ut videon på sina villkor, det ger inte dig rätten att printscreena dessa och lägga upp.

#25 - Anonym

Är det bara jag som tycker att det ser ut som att han rör sin höger arm (från vårt håll vänster) som att han smeker henne mellan benen? Tycker detta är förjävligt. Så himla vidrigt av honom.

#26 - Anonym

För det förstå så visa hon det där i videon för att alla tittare vela ha med det och för att folk skulle kunna förstå bättre än att slänga massa skit som inte är sant.
För det andra är det inte tovas eller hennes mammas fel.
Har själv varit med om liknande och jag bara skratta och frös till för jag visste inte va ja skulle göra och fick panik.

Tova är stark som visar det här och då slänger folk massa skit? Ni som gör det är fan inte mer värda än en finne i röven.

Jo visst hon höll han i handen och krama honom men de betyder inte att han får rätten till att taffsa på henne. Ingen av dom kunde bra engelska så de fanns ingen bra kommunikation.
Och vafan. Helt seriöst? Hon ska inte behöva ta på sig en tröja när hon är på en strand och solar och badar för att inte "skicka ut fel signaler". HAN ÄR FAN 30+. Hon är minderårig.

De är helt jävla patetiskt att skriva hat och säga att de är hennes fel och att hon gilla det. Inte så jävla underligt att sånt här aldrig anmäls.

#27 - Anonym

För det förstå så visa hon det där i videon för att alla tittare vela ha med det och för att folk skulle kunna förstå bättre än att slänga massa skit som inte är sant.
För det andra är det inte tovas eller hennes mammas fel.
Har själv varit med om liknande och jag bara skratta och frös till för jag visste inte va ja skulle göra och fick panik.

Tova är stark som visar det här och då slänger folk massa skit? Ni som gör det är fan inte mer värda än en finne i röven.

Jo visst hon höll han i handen och krama honom men de betyder inte att han får rätten till att taffsa på henne. Ingen av dom kunde bra engelska så de fanns ingen bra kommunikation.
Och vafan. Helt seriöst? Hon ska inte behöva ta på sig en tröja när hon är på en strand och solar och badar för att inte "skicka ut fel signaler". HAN ÄR FAN 30+. Hon är minderårig.

De är helt jävla patetiskt att skriva hat och säga att de är hennes fel och att hon gilla det. Inte så jävla underligt att sånt här aldrig anmäls.

#28 - Anon

#25
Det tänkte jag också...

#29 - Entjej

Stackars tjej! Och NEJ det är inte hennes fel, min sambo sedan fem år tillbaka kan lika väl göra samma sak mot mig och vill jag inte är det tamejfan ett sexuellt övergrepp!! Vi kan ligga i sängen och förspela och säger jag en enda gång nej eller visar missnöje och han fortsätter så är det ett jävla övergrepp!!! BACKA TOVA ISRÄLLET FÖR ATT SKRIVA MASSA SKIT!

#30 - Anonym

Det ser frivilligt ut. Det där är inget övergrepp.

#31 - Anonym

Hej Tova jag tycker verkligen att detta som har hänt dig är helt jävla fel OCH VET DU VAD JAG HAR GJORT JAG HAR POLISANMÄLT DIG FÖR ATT DU ÄTER SÅ MYCKET CHOKLAD OCH KÖPER SÅ MYCKET CHOKLAD, OCH MIN LILLEBROR MOHAMMED REZA ÄR KÄR I DIG

#32 - Anonym

Det var ingen dejt. Hon har skämtat om det men hon trodde de var två vänner som skulle ta en promenad.

#33 - Linnea

När jag var 17 år gammal så blev jag utsatt för sexuella övergrepp av min bästa vän i ett halvår, jag var så rädd att jag låtsades att jag sov för jag låg som paralyserad och trodde att jag drömde. För inte kunde väl han, min bästa vän, göra något sådant mot mig? Jag blev beroende av honom, ville spendera all min tid med honom. Och det eskalerade, han låtsades att jag runkat av honom i sömnen för jag var så sexuellt frustrerad. Sexuellt frustrerad, av en liten tjej som var livrädd för sex och som bara ville spela datorspel och se på japanska serier där allting var glatt och lyckligt?

Det här har jag tack vare terapi tagit mig igenom idag. Och jag kan inte hata honom, även om han fortfarande går över gränsen ibland. Men nu har jag styrka att backa.

#34 - Anonym

Vilket jävla äckligt svin är man om man gör så emot världens bästa människa (Tova Helgesson)😠

ILYSFM Tova ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤