#1 - Anonym

Tycker låten var bra och den är definitivt den bästa av alla låtar som gjorts av en youtuber!

#2 - Anonym

gay

#3 - Anonym

Asså Tomas är säkert en jättebra youtuber, vilket han borde satsa på istället för musiken om man kan säga så. Vill inte hata på han eller så, det är ju jättebra stt han har gjort en låt gällande något han står för! Men jag är väl inte största fanet, dock har jag inte varit det av någon youtubers musik så de är ju nåt oxå <3

#4 - Anonym

Helt okej

#5 - Anonym

Tycker inte han är så bra...

#6 - Anonym

jag förstår att jocke thomas manfred osv osv gillar o skriva musik o sjunga o vill satsa på något. men snälla håll er till yt istället... bara för man är på yt betyder det inte att man kan automatiskt kan sjunga, har inte gillat en enda låt som en youtuber gjort sorry not sorry

#7 - Ebba

Vet inte om Thomas artikulering suger som fan men man hör knappt vad han sjunger? Nä tummen ner för detta, snart lär varenda youtuber släppa en singel..

#8 - Anonym

Stör mig på att den enda anledningen till att youtubers får skivkontrakt är av EN jävla anledning, och det är just det, att dem är youtubers. Seriöst finns folk som sliter hela sitt jävla liv för att lyckas och sen kommer såna här och får allt serverat. Världen är orättvis, märks extra tydligt nu.
För övrigt är låten precis som vilken annan modern låt som helst, och som nån annan sa hör man knappt vad han sjunger

#9 - Me

Ej hört låten än men jag tycker Thomas sjunger väldigt bra och kan sjunga. Till skillnad från andra som INTE kan sjunga men ändå släpper låtar för att "dom är ju kända"

#10 - Sara

En till youtuber? Ok...

#11 - deru

va e dehär

#12 - Anonym

lol Ida censurerar kritik mot bloggen, fick själv en kommentar borttagen där jag påpekade att hon förmodligen bytt plattform för att kunna tjäna pengar på bloggen

#13 - Anonym

Stör mig feeeett mycket på hur han uttalar "awakening". Annars är det inte alls min musiksmak så har ingen åsikt om stälva låten.

#14 - Ebba

Btw kolla Amirs senaste video, Kaily beter sig helt brutalt hemskt på fyllan, pratar om sin kul och säger hon skulle knulla nån inne på klubben de var på. Cringe som fan

#15 - Anonym

Är det bara jag som tycker att ANTY inte tar sina följare på allvar? Asså hon börjar ALLTID sina vloggar så sent, och så är det så tydligt att hon bara lägger ut videos för cash o inte för att hon bryr sig om sina följare. Då är det inte konstigt att hon tappar views.

#16 - Anna

Nja, alldeles för mycket Musikal i hans röst. Inte dåligt, men inte direkt så att jag kommer lyssna igen.

#17 - Vardagskrönikören

Spännande! Musik är ett fantastiskt forum att få utlopp för sina tankar och känslor!
Mvh,
Vardagskrönikören

#18 - Vardagskrönikören

Spännande! Musik är ett fantastiskt forum att få utlopp för sina tankar och känslor!
Mvh,
Vardagskrönikören

#19 - Anonym

#13 - är bara nyfiken på varför du stör dig på hur han uttalar awakening? Man hör att hans engelska är väldigt swenglish men tyckte uttalet på awakening var helt ok.

#20 - I

Va kul för honom! Hoppas att det kommer gå lika bra som hans youtubekarriär! Får man välja mellan att släppa en låt, eget kläd/sminkmärke eller släppa en bok som youtuber? ;) Skämt åsido, grymt drivna människor allihop!

#21 - Nils

Thomas bör hålla sig till sina vloggar. Det här var rätt illa.

#22 - alvus

kan snälla youtubers hålla sig till yt och inte mer? Jo visst Jocke han skrev låten osv, det är okej men asså påriktigt alla yt som sjunger och gör musik lägg ner, bara för att ni lyckats på yt, så behöver ni inte få så grovt mycket kärlek av något som inte ens låter bra, jag menar om inte Manfred vart "känd" så hade han ju fått hat för låten förlåt alla fans om denna text gjorde er arga men sanningen svider lite grann. Btw älskar Thomas o så osv men håll dog t youtube babe, har absolut inget emot Manfred men hejdå.💕

#23 - Anonym

Asså seriöst!? Om man e känd på yt så får man BARA göra yt enligt alla som kommentera. Sjukt att dom inte få testa något nytt eller någonting.

#24 - Anonym

Asså, ni som säger att youtubers borde hålla sig till YouTube, jag har en fråga till er. Varför tycker ni inte att youtubers får testa på nya saker och utvecklas? Ska ni inte få skaffa/prova nya jobb bara för att ni jobbat på Ica/Donken/annat? Eller ska ni inte få prova någon sport för att ni håller på med teater? Skärp er för fan.

#25 - Tuva

Som handlar om honom* herregud

#26 - Anonym

snart kommer väl alla youtubers satsa på musik....

#27 - Anonym

Asså vad är det här för trend med att youtubers börjar göra låtar? Har dock själv inte lyssnat på en enda låt som någon sån har gjort, men jag har svårt att tro att de har talang?
Tycker inte det är rättvist för oss vanliga människor att de börjar göra låtar hit och dit då det finns de som är så mycket bättre men som har det så mycket svårare att få göra låtar.
Trist, bara. Har inget emot dessa youtubers och jag kollar på deras videor ibland, but still just sayin'.

#28 - Anonym

#19 Stör mig liksom på att han går så djupt ner på n-et i mitten och i g-et på slutet, och att han uttalar i-et som ett e, om du förstår hur jag menar?


Liksom awakennnnengggggg typ, hahha. Lite svårt att förklara!!

#29 - Anonym

Det låter som en mellolåt?

#30 - Lina

Vem fan bryr sig om att de släpper musik? Ingen som lyssnar på deras låtar ändå, så blir ju bara pinsamt för dem själva :)

#31 - Anonym

#8 Får allt serverat? Det var det dummaste jag har hört! För de första måste man ha ett intresse och en idé vilket de du nämnde har haft. Att de är YouTubes bör väl inte påverka kvaliteten? För det andra har de visst kämpat, de har kämpat med youtube och med att komma till vart de är idag! De har kämpat och fångat en publik som senare lyssnar på deras musik. Det är väl inget dåligt eller konstigt med det?