Sascha vill operera näsan

Sascha berättar i sin senaste video att hon hatat sin näsa ända sedan hon var liten.
 
Hon tycker att hennes näsa är för stor för hennes ansikte och hon överväger starkt en plastikoperation. 
 
Hon berättar att om man blir lyckligare av att ändra något på sig själv och inte gör det för någon annan så ska man göra det. 
 
 
#1 - Anonym

Nu kommer alla störa sig på henne fack men tänka på en sak säger jag att alla ni borde tänka på att hon vill vara lyckligare och om hon vill det så låt henne och hata inte henne för hon är bäst. Jag älskar hennes kanal av alla andra youtuber . GLÖM INTE BEHANDLA ALLA SOM DU VILL BLI BEHANDLAD.

#2 - Anonym

GO SASHA

#3 - bobba

Hon borde göra det tycker jag

#4 - Anonym

Såg några hatkommentarer på Saschas video & fattar int problemet. Om hon vill göra de & blir lyckligare av de så får hon väl göra de. What's the deal liksom.

#5 - Anonym

Först när jag hörde det blev jag ledsen för hennes skull, men om det är hennes väg till att bli lyckligare borde hon göra det. Förstår inte varför andra ska ha åsikter i hennes utseende, det är ju ändå hennes val och hon som får leva med det.

#6 - Anonym

Tycker det dock är illa att sprida det budskapet att "om ni vill operera er - Gör det!" eftersom det är MÅNGA barn som följer Youtubers. Himla onödigt.

#7 - Anon

Hon får göra som hon vill med hennes egen kropp. Personligen tycker dock jag att hennes näsa passar hennes ansikte väldigt bra. Den liksom balanserar ut resten av ansiktet på ett fint sätt. Gillar också att den har lite annorlunda form än en typisk näsa som de flesta har.

#8 - Anonym

Synd att man ska behöva granska sig själv så hårt i samhället vi lever i idag. Många som mår dåligt för saker som man önskar att de kunde se var meningslösa. Alla är fina som de är det är samhället som smutsar ner <3

#9 - Anonym

Va? Jag ÄLSKAR Sashas näsa, synd om hon vill ändra den för den passar henne så sjukt bra

#10 - E

Tänk vad mkt skönare de skulle vara om vi aldrig "klankade" ner på någon då skulle Sasha aldrig tänka på hennes näsa och inte hennes prenumeranter på sina. Sprid kärlek istället, illa bara hur långt detta gått!!

#11 - Anonym

Jag har opererat näsan en gång, är ganska lik sascha och hade ungefär samma näsa som henne. Förstår att hon vill göra detta, men det gjorde inte mig lyckligare. Det som hände efter operationerna var att jag fick större självförtroende och inte behöve "gömma näsan" på vissa bilder. Egentligen tycker jag att det är ovärt eftersom det kostar så mycket pengar (för mig kostade det typ 55 000) men jag gjorde det för slippa skämmas för min näsa. I efterhand dock önskar jag att folk hade sagt hur vacker jag var egentligen och inte behövt göra detta. Försår hennes beslut till hundra procent, men det kommer inte göra henne lyckligare.

#12 - Klara

Jag ska försöka förklara vad jag tror utan att det blir hat. Okej, det är såklart Sashas val vad hon gör med sin kropp och vill hon operera sig så får hon göra det. Men personligen så tror jag att alla som plastikopererar sig i grund och botten gör det för någon annan. Sasha säger att hon blir lyckligare, men det tror jag beror på att hon känner sig bekvämare inför alla andra när hon enligt henne själv blir snyggare. Till exempel, om man går hemma en dag utan att träffa någon, hur många är det som bryr sig om att ha snygga kläder och smink då? Jag tror att utseendefixeringen gäller när det är andra runt om en och jag förstår de som mår dåligt över hur de ser ut eftersom det är så mycket press på det. Jag tycker då det är fel att de ska behöva ändra på sig, ansvaret ligger inte hos dessa personer att behöva opereras för att bli accepterade, de ska de kunna bli ändå.
Jag tycker också det är dumt att YouTubers rekommenderar detta och sprider att man kan operera sig för att bli lyckligare till ungdomar som är inne i osäkra perioder gällande sitt utseende. Jag tänker att detta också bidrar till utseendehetsen eftersom många som ser upp till Sasha kan få komplex över sin näsa och vilja göra samma sak. Detta är mina tankar😊

#13 - Monica

Om man mår bättre av att operera sig så kan man inte ha mycket problem i sitt liv. Fyfan för att vara så utseendefixerad att man lägger sig under kniven. Sorgligt att vår värd ser ut så här. I Afrika svälter folk ihjäl men här/Usa är en tonårings största problem att man har en stor näsa...

Det finns miljoner andra saker att bry sig om än hur man ser ut. Det kommer alltid vara insidan som räknas. Tyvärr förstår man inte det när man är ung men när man blir äldre så inser man vad som är viktigt i livet och det är inte att ha flest följare på instagram eller en perfekt liten näsa.

#14 - J

Varför har sascha tagit bort sina gamla videor som är på svenska? endast några få collab är kvar

#15 - Anonym

Förstår inte riktigt varför folk är så emot plastikoperationer. Om man mår dåligt över en kroppsdel och vet att man skulle få bättre sjölvförtroende genom att ändra/korrigera den delen är det väl klart att man ska få göra det utan att bli kritiserad. Så länge man gör det för sin egen skull. Jag mår själv riktigt dåligt över min näsa och vill fixa till den