#1 - stockholm

clara henry kritiseras efter melodifestivalen
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/k97Wv/tittare-rasar-mot-svt-vulgart-och-smaklost

#2 - stockholm

clara henry kritiseras efter melodifestivalen
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/k97Wv/tittare-rasar-mot-svt-vulgart-och-smaklost

#3 - Anonym

Ta inte illa upp, men jag gillade hur bloggen var förut. Menar utseendet då. Och hur det var inte innehållet.

#4 - Axel

Varför bor han ens fortfarande hemma då hos sin mamma? Han är ändå 20+

#5 - Axel

Btw kan du inte ändra bloggen som den var som förut? Den är mycket fulare nu helt ärligt och de var enklare då

#6 - Anonym

Det var någon som frågade varför Ben fortfarande bor hemma om han nu tjänar så bra.
Och det är väll ganska självklart? Han kan inte ta hand om sig själv utan hans mamma gör allt åt honom. Lagat mat, tvättar, städar mm. Medans han bara sitter och gör ingenting. Sorligt. Vissa killar kommer aldrig växa upp och lära sig ta ansvar. Så, det är klart han bor kvar hemma eftersom han har sin privata "slav" (hans mor).

#7 - E

Bara jag som lider med spökjägarna som är med i Jocke och Jonnas spökvideos? Missförstå mig rätt, jag gillar deras spökvideos - men måste dom vara så högljudda HELA tiden? Tröttsamt.

#8 - arg aspie

byt tillbaka till den gamla bloggportalen! annars tror jag vi är många som bojkottar

#9 - Ben Mitkus

Lite kul hur folk säger att jag är hemma inte gör någonting osv osv😂 Jag bor hemma eftersom vi har det så bra hemma, har inge behov av att flytta än. Skulle jag vela göra de skulle jag gjort. Vill helst ha en fast partner innan jag flyttar. Jag jobbar ca 10 timmar per dag minst, så att jag inte gör något är ju fel sagt. Det enda mamma gör är väl att tvätta? & skjutsar mig ibland vid stress. Bara för att folk vid 18 års åldern väljer att flytta så betyder det inte att det ska vara en uppenbar grej. Man flyttar när man vill om man kan. Jag tjänar inte 90.000 i månaden 😂

#10 - Anonym

#8 håller med dig är ju uppenbart hur kasst detta var då kommenterna är jävligt glesa hon lär ju bara förlora på dehär

#11 - ??

Sen när ska man börja lita på nyheter24?

#12 - Anonym

Men lägg ner..
Jag är snart 24 år och bor fortfarande hemma! Och mina föräldrar gör inte ett piss för mig, jag gör precis allting själv som om jag hade bott ensam. Tänk på att det kanske finns en anledning till att man väljer att bo hemma efter att man fyllt 18 och tjänar pengar.

#13 - Kasper

nån annan som sett en kanal som heter swedish ghost lovers? dom började långt innan jockiboi med såkallade "spökvideos".. tycker dom har genuint roligare och snyggare innehåll i sina spökvideos :) dock är dom väldigt små. dom förtjänar mkt mer uppmärksamhet tkr jag <3

#14 - Före Dig

Förstår inte varför folk klagar på att bloggen bytt portal? Liksom, ingenting är annorlunda förutom typsnitt och att kommentarerna ser lite annorlunda ut... Det är inte världens undergång hörrni! 😂

#15 - Anonym

Kan du inte ändra bloggen som den var förut gillade den bättre

#16 - Anonym

Kan du inte ändra bloggen som den var förut gillade den bättre

#17 - Anonymous

#7 jag lider med spökerna. Tänk dig att du kommer dit och stör spökerna? Inte undra på varför spökena försöker skrämma bort dem.

#18 - E

#17 Haha, word! Jag tycker att det är lite lustigt att någon (Jonna) säger sig vara så rädd för spöken, men ändå har så lite respekt för "det okända". Bara skrik och dån hela tiden. Den ena försöker hela tiden överrösta den andra. Känns ibland som att jag får tinnitus när jag tittar på deras videos.

#19 - Puss puss

Men lugna! Det är väl fett bra att han bor kvar hemma? Det blir mycket billigare, samtidigt som han får mer tid med sin mamma. Vi borde uppskatta vår tid med våra föräldrar istället för att flytta ut i stress för att slippa dem, och sedan få massa lån för resten av livet :)

#20 - -

Om han tjänar 90 tusen i månaden skulle han väll ändå har råd och flytta hemifrån.