#1 - JONAS SVERIGES SNYGGASTE BLOGGARE

vadfan

#2 - Anonym

tror han lagt nåt där så folk ska reagera på d med mening

#3 - Hahahaha

Man kan se klart o tydligt att det e hans Dick + man ser liksom se att pungen ligger precis där för kalsongen är liksom "formad" där XD

#4 - anonym

Kan ni skriva om att Anja Rosenskjold kommenterad på Jimmie Stars video, sedan svarade en kille "ta livet av dig" på hennes kommentar och då skrev Anja "låter namnet Lena bekant?" och skrev ett nummer asså hon skrev personens förälders nummer i kommentarerna

#5 - anonym

Anjas och killens kommentarer hittar du nog i Jimmie Stars senaste video (permanent contour och highlighter), kunde inte förklara så bra i förra kommentaren

#6 - anonym

Anjas och killens kommentarer hittar du nog i Jimmie Stars senaste video (permanent contour och highlighter), kunde inte förklara så bra i förra kommentaren

#7 - Anonym

lol syns tydligt om man kollar på denna bilden http://sv.tinypic.com/r/20frrc8/9

#8 - Vardagskrönikören

Oj, oj, oj! Lite smygblottande här och där, är nog bra för statistiken. Smart koncept! ;)

#9 - Louise

Ida Warg och Viktor Frisk ska släppa en låt!!!!!!

#10 - Anonym

Youtubern Sofia johansson säljer sponsrade kläder som hon fått av vissa företag, då tänker man lite ifall hon e ärlig med att hon tycker om plaggen eller att hon bara vill tjäna pengar, är det bara jag som tänkt på detta?

#11 - Sarah

#10
Therese Lindgren gör ju samma fast hon aälher på tradera

#12 - Sarah

#10
Therese Lindgren gör ju samma fast hon aälher på tradera

#13 - Quentin

Har inget emot att den snyggingen visar kuken. Önskar bara den var i min mun...

#14 - Anonym

#11 Båda två gör fel tycker jag, i vilket fall. Man väljer inte att ta ett samarbete om man ändå tänkt sälja kläderna, men i en video kan dom sitta och säga att dom tycker plaggena är skit snygga och dom älskar det men sedan går och säljer det? helt sinnes.

#15 - Anonym

#14-
Therese har förklarat att hon brukar få två storlekar av varje plagg i samarbeten, så då säljer hon ju de som är för små. Dessutom kan man gilla plagg, men kanske inte ha så mycket användning av dem i vardagen. Då är det ju bättre att sälja/ge bort så att de kommer till användning än att de ligger och skräpar i en garderob eller byrå.

#16 - Anonym

Therese har ju även gjort någon vlogg på när hon rensar sin garderob och där berättar hon om att bara för att hon säljer sina plagg som kommer ifrån samarbeten måste det inte betyda att hon inte gillar de. Det kan vara att hon redan har en liknande klänning (tillexempel) då är ju det bättre att hon säljer osv istället för att ta onödig plats i garderoben.

#17 - Linnea

Har ingenting imot om han skulle visa upp sig 😂

#18 - Anonym

#14 Tycker ändå det inte spelar någon roll, hon Sofia johansson säljer bokstavligen allt hon får och det tycker inte jag är okej för 5 öre. Vet man att storlekarna är för små för en själv eller vet att man ändå kommer sälja plagget så gör man inte ett samarbete, dels för att hon säljer företagets kläder för att gå till vinst själv men att hon också får betalt för att visa upp kläderna.

#19 - Anonym

Undrar vad Skatteverket tycker om att kläder som youtubers fått, säljs vidare. Har för mig att bloggare måste skatta "presenter" de får och använder, eftersom det är en form av betalning/lön. Hur blir det då om en person först får kläder som hen visar upp och sedan säljer dem och får ytterligare betalning för dem? Någon som är insatt? Antar att Therése som har anlitat en revisor har koll på vad hon får och inte får göra, men alla kanske inte har koll.

#20 - Anonym

Ett nytt inlägg på lajkat om Youtubers visningar som Jocke och Jonna vann!!
http://lajkat.se/lista-sveriges-youtubers-som-hade-flest-visningar-under-2016/

Och ett som bara handlar om Jocke!!
http://lajkat.se/7-saker-du-inte-visste-om-jockiboi/

#21 - Anonym

Bara jag som är livrädd för när Markus och bente möjligtvis gör slut? Känns som att det kommer bli kaos

#22 - Anonym

#21 Kaos är väll BARA förnamnet.. Se hur Bente beter sig när DATORN fuckar ur.. HUA HEMSKA TANKEN hur hon kommer vara då om han skulle dumpa henne.. Tror INTE han följer henne på snapchat och jäkla tur är väll det annars hade han väll dumpat henne illa kvickt..

#23 - benet

#21 Jag med, fyfan vad grinig bente kommer bli

#24 - Anonym

#21
Fyy ja hon kommer skrika och dampa och gråta och snacka skit om honom och massor.. Som sagt KAOS är bara förnamnet för det kommer balla ur totalt..

#25 - Anonym

#21
Fyy ja hon kommer skrika och dampa och gråta och snacka skit om honom och massor.. Som sagt KAOS är bara förnamnet för det kommer balla ur totalt..

#26 - Anonym

#21 Ursäkta men.. vem fuckar inte ur när datorn håller på och segar? du försöker bara hitta ursäkter till att hata på bente & om du hatar henne så mycket, varför sitter du isåfall och desperat följer hennes snapchat story regelbundet? Kan lägga in en metafor, tänk dig en maträtt du verkligen hatar, äter du den då? Nej. Så innerst inne kanske du är en berty lover? :* Or else, ta bort henne från din snapchat.

#27 - Anonym

#13 samma här bre

#28 - Anonym

rakade pungkulor e fan fräscht (hjärtögon)

#29 - Lollo

Randommakinmovies har 400 tusen perumanter nu!! Ida Warg och Vicktor Frisk ska släppa en ny låt !!!

#30 - Evelyn

Och nu sjunger Bente n-ordet igen på sin snapchat, den ursäkten varade ju länge

#31 - Marie

Fan va respektlös Bente är på sin snapchat?? Filmar pensionärer och skriver "the walking dead", dels smygfilmar hon dom och sen vem skriver så? Fyfan vad elakt..

#32 - Bente

Reagerade när Bente sa att hon inte bryr sig om djur. Fick rysningar när hon sa det..

#33 - Anonym

Fyfan skriv om när Bente säger att hon inte bryr sig eller tycker om djur, vidrigt beteende.

#34 - Anonym

Till #22 Hon har nämnt att han följer henne på snapchat...är imponerad att han står ut, jag skulle sprungit långt åt helvete haha

#35 - Anonym

På tal om något helt annat haha, fuck vad snygg Linn är i headern!

#36 - Anonym

På tal om något helt annat haha, fuck vad snygg Linn är i headern!

#37 - ANON-ETT

svar till #20
Vadå "vann"?

#38 - Anonym

Tycker ÄRLIGT synd om BENTES bröder ha en sån urspårad syster som gapar och skriker och flippar ur och beter sig m.m ... Det kan fasen inte vara lätt för dom.. Dom har säkert fått höra ett och annat p.g.a att dom är bröder till Bente

#39 - Ariana

Hej! Varför skriver ni inte om Bentes beteende på Snapchat? Hon säger att hon inte bryr sig om djur, skriker N-ordet osv.... Fast det är ju klart, om man gör en stor grej av detta så kommer hon be om ursäkt. Annars så bryr hon sig inte.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com