#1 - Ma

Hej !! Tog du tipset från mig ? Menar alltså om du såg min kommentar på youtube. Har rosor som profilbild :)

Svar: Hej! Nej jag fick in tips via mejl :)
Svenska YouTubers

#2 - Anonym

För att inte tala om hur han och de andra killarna sitter och pratar om storleken på Leos snopp. Så jävla äckligt att prata om ett barn på det sättet.

#3 - Clara

Va? När i vloggen sitter dom och diskuterar om Leos snopp?

#4 - Anonym

Clara: i vloggen "Vem dödade krabban" spola fram till 16:10.

#5 - ##

Uh..😧😖

#6 - Madeleine

Någonting som jag har tänkt på när det gäller Jocke är att han aldrig tänker på hans egna handlingar.
Han blev arg på sin brors beteende hur han behandlade alla i gruppen och runt om kring genom att trycka ner andra med elaka/negativa kommentarer för att må bättre själv. Vad jag hör+ser i deras vloggar är massvis med onödiga nertryckande kommentarer från Jocke själv. Mot nästintill alla. Det irriterar mig så mycket, tyvärr.

#7 - Anonym

Människor kan inte äns ta ett skämt längre

#8 - Clara

Svar till 4 : tack! Gud så elakt av dom att säga så

#9 - Anonym

En sak jag tänkt på om dig som äger bloggen är att man märker vilka youtubers du gillar mer och mindre tex direkt jocke gör något så skriver du om det men när Therese gör något så står du alltid på "hennes sida". Jag tycker att om man ska vara en nyhetsblogg ska man vara opartisk

#10 - K

# 9 om du stör dig på hon som äger bloggen. Lägg av och gå in och läs hennes blogg.

#11 - -

Ärligt talat, den här bloggen har tappat all trovärdighet. Häxjakten mot Jockiboi har blivit löjlig. Är det här ens något att rapportera om? Det var ett skämt som bara var mellan två/tre personer i deras grupp som ingen ombord på båten verkar tagit illa upp av. Jocke säger jävligt dumma grejer ibland som han måste stå till svars för (vilket han inte gör, och det retar mig och många andra) men ärligt talat, det här var inte nånting som jag iallafall anser har något värde att rapportera om.

Sen har flera andra inlägg på bloggen skrivits i syfte att svartmåla Jocke, det senaste om att han anklagats för att ha kommenterat någons vikt t.ex. Det bygger på en anklagelse från en anonym person, inga bevis har nånsin publicerats någon stans vilket innebär att det är mycket möjligt att nån hittat på det. Är det sant är det vidrigt, äckligt och totalt oförlåtligt, men i och med att det inte finns några konkreta bevis alls kan man inte skylla något på honom. Dessutom sa personen att många tog illa upp av hans svar direkt i kommentarerna, någon borde ju ha en screenshot.

#12 - Anonym

#11

"Det var ett skämt som bara var mellan två/tre personer i deras grupp som ingen ombord på båten verkar tagit illa upp av." - Eh nej, det är ett skämt som sprids till ett par hundratusen personer, man får skämta om allt, men gäller att man väljer rätt publik och forum, och en offentlig YouTube-video är knappast rätt forum då medelåldern är så låg som den är där

#13 - jossan

Svar till nummer 7:

När är det någonsin OKEJ att skämta om våldtäkt? Den finns flera tusen tals kvinnor som blir våldtagna och är en jäävligt seriös sak så nej jag kan inte ta de som ett skämt då de inte ens ska va ett skämt om de!

#14 - Anonym

Ja, det är säkert nån som har en screenshot. Dock raderade ju Jocke alla kommentarer som handlade om dedär. Lite konstigt, är man oskyldig svarar man väl på kommneterna direkt och vill ta reda på vem som sagt detta. Men han raderade dom direkt och sa att det var fakekonton. Hans svar på detta var att han skulle aldrig göra så - för att han skulle ju inte vilja förstöra sitt varumärke. Ingenting om att han aldrig skulle bete sig på dedär sättet ?

#15 - Muhammed khala

vill bita jockeboi

#16 - Anonym

Jag tog faktiskt illa upp med tanke på att jag varit med om ett övergrepp, det är inget man skämtar om.

#17 - Tråkmånsen

#9 Inte för att vara den som är den men det är ingen nyhetsblogg, det är en skvallerblogg. Stor skillnad. Skvaller handlar ju i princip om att skapa drama och att ta saker ur sitt sammanhang. Den här bloggen hade kunnat vara så sjukt mycket värre.

#18 - E

Allt med Jockiboi får mig att må illa nu för tiden. Jag har vetat vem han är sedan Kungarna av Tylösand, såg TACK OCH LOV aldrig hans bajs-blogg, men kan nog lista ut ungefär hur det såg ut ändå. När jag började följa honom på YT hade han redan hållit på ett tag, och jag trodde - lite halvt uppriktigt - att karln hade förändrats. Förändrats som i blivit bättre, men nej. Idag äcklar han mig mer än någonsin, och det är inget hat, bara faktum. Under mindre än en veckas tid har familjen Lundell befunnit sig i Egypten, och under denna tid har Jocke hunnit fucka upp allt, rejält, åtminstone 3 gånger.

1. Jocke sitter och pratar om storleken på Leos könsorgan.

2. Jocke skämtar om våldtäkt.

3. Leo är uppenbarligen obekväm med situationen på caféet, men Jocke sitter och snackar om att "kuken står".

Att föräldrarna till detta barn låter honom vara i närheten av Jocke är för mig en jävla gåta! Och vad som skrämmer mig än mer är att kids sitter och kommenterar under J&J's videos att man kan se att dom kommer bli bra föräldrar för hur dom är med Leo och hans lillasyster.

Alltså, JAG SPYR!! Någon annan som tänker som jag?

#19 - Molly

E, du läste mina tankar!
Såg tyvärr bajs-bloggen dock och den var precis så äcklig som du trot att den var...

Kollade på Danjals snapchat (Danjalxlusive) och Alex sitter på Leo som ligger ner på en säng medan Alex knådar/trycker på honom ganska hårt. "Leken" spårar ur och Alex verkar stundvis t.o.m våldsam. Hade aldrig tillåtit mina barn att umgås med Jocke och hans vänner, förstår mig faktiskt inte på Tobbe och hans familj, men kanske killarna inte har betett sig så här innan? Dock verkar Jonna fin med Kaily.

Jag blev riktigt spyfärdig av vloggarna, trodde också att Jocke förändrats sedan hans dåliga period, men det verkar ju inte så. Känns som om att han har blivit så pass stor och känd nu så han kan låta bli att hålla tillbaka och släppa loss sin riktiga personlighet.

1. Tycker genuint synd om Leo som är i samma ålder som många av Jockes fans, undrar om han kommer att bli retad i skolan/på sina sociala medier efter detta. Att ingen sätter stopp för Jockes äckliga kommentarer är en gåta för mig. Att man lägger upp detta på Youtube är också något jag inte fattar. Hur svårt kan det vara för de andra i gänget att säga till åt Jocke att det där är olämpligt prat, du kan inte sitta och diskutera en 11-årings könsorgan??? Blir man utslängd ur gemenskapen om man inte dyrkar marken Jocke går på eller om man har en egen åsikt?

2. Våldtäcktsskämtet, smaklöst på alla sätt. Inte minst att Jonnas mamma sitter precis bredvid. Jocke verkar inte förstå att hans så kallade skämt lätt vrids och vänds av fansen och plötsligt blir det okej att säga vad som helst till andra, för Jocke gör ju så. Dessutom förstår jag inte konceptet att Jocke får säga vad som helst, tycka vad som helst och det ursäktas gång på gång av ADD, känslor, dyslexi etc. men om nån annan ifrågasätter honom och hans uttalanden så är den personen ett svin, falsk, lögnare och gör sig skyldig till förtal.
Roligt också att Jocke sitter och skriver till/gör videos om t.ex. Raed och Adde (ex on the beach) att deras kvinnosyn är hemsk, men själv kallar Jonna mongo, idiot (i deras prank videos), skämtar om våldtäkt...

3. Hade sån lust att hoppa in i skärmen och ta Leo bort från caféet/affären. Han såg skrämd och obekväm ut. Jo, många barn skämtar om och hör av andra äldre barn om sex etc. men att en vuxen medvetet sitter och flera gånger säger "att kuken står i flera timmar" framför ett barn är bara äckligt.

Jag tyckte Jocke och Jonna förtjänade att bli föräldrar i höstas, men efter dessa Egypten-vloggar så är det nog bättre att paret växer och mognar till sig innan de ska ha ansvar för ett barn. Precis som du säger E, det är så jävla skrämmande att se hur barn kommenterar att J&J skulle passa som föräldrar. Kritiska tänkandet människor...

#20 - E

#19 Molly

Till att börja med håller jag med dig om att Jonna verkar väldigt fin med Kaily. Jag tycker rent generellt att Jonna verkar vara en bra person, vilket får mig att undra vad hon egentligen får ut av det där äktenskapet. När Jonna är med andra människor (Grannen, Tobbe, Riley, Johanna, ja, vem som helst förutom Jocke) så blommar hon ut och ser genuint glad ut. Jocke tar upp allt syre där han befinner sig, och det är hemskt att se.

Jag gick in och kollade på Danjals snapchat och kan bara hålla med angående det med Grannen. För övrigt fattar jag inte varför han ens vill umgås med Jocke. Jocke klankar ner på och ifrågasätter honom ALLTID.

Tänkte på en annan sak också! I deras senaste vlogg (Hoppe hoppe hare) filmar dom Leo och Kaily ovanligt mycket, litegrann som för att bevisa att Jocke visst är fin med barnen. Men jag tycker att man kan se på Leo att han är väldigt obekväm när Jocke är i närheten, och med all rätt! Jag tror att du har rätt i att man utesluts från gruppen om man säger emot eller har en annan åsikt än vad Jocke har. Nu vet jag i och för sig inte vad som hände mellan Jocke och hans bror Chrille, men jag har väldigt svårt att tro Chrille var den enda som gjorde något dumt. Och se vad som hände där, Chrille uteslöts från gruppen! När Jacke stod upp för honom uteslöts han också! Jocke grinar på snapchat om hur dåligt han mår och ber samtidigt sina följare att inte sprida hat på Chrilles sociala medier. Han visste mycket väl vad som skulle ske när han smutskastade brorsan sin och tog denna konflikt via sociala medier. Summan av allt detta är att jag tycker att det är otroligt obehagligt att en karaktär som Jockiboi tillåts ha så mycket "makt", för det är tyvärr det han har.

Vet inte om detta inlägg blev rörigt nu, haha, men var tvungen att skriva av mig lite!

#21 - #Madde , #Molly du har så rätt !!

Att Jocke försöker visa att han är bra med barn är lite konstigt, för det blir lite uttjatat när han lägger ut på snapchat, filmar det osv. Han borde ha den styrkan att se själv att han är bra med barn om han nu tycker det och inte känna att han behöver bekräfta det för alla andra människor. Tycker jag iallfall :)

#22 - L

#20
EXAKT!!

#23 - anonym

Men VA?! Han rättar ju sig, han hinner inte ens säga hela meningen? Driver ni eller? Och skämt, sålänge det inte va mot just dig så SKIT I ANDRA.

#24 - Anonym

Svar till nummer #7. Tror du att folk som har blivit våltagna tycker det är ett roligt skämt?

#25 - Anonym

#19
Det är väl känt att Jocke lägger vikt att försköna sina senaste vlogg uttalanden/handlingar direkt efter med en ny. Gärna med överdrivna metoder i hopp att förvränga senaste uppståndelse av "misstag". Likaså icke genomtänka texter han printar ut på sociala medier.
Nu blev han snälla farbrorn efter uttalande kring Leo. Han vill gärna intala sig själv och andra hur hel ylle han är. Otroligt hur enbart Jocke hamnar i blåsväder. Nej ,de finns fler. Donald Trump.

#26 - En vettig människa

Vem fan bryr sig? Juste alla här är feminazis

#27 - En vettig människa

Vem fan bryr sig? Juste alla här är feminazis

#28 - Anonym

Men snälla , han sa inte ens hela ordet så förstår inte vad ditt problem är

#29 - Julia

Herregud.. lägg ner med dina falska nyheter om Jocke. Det är fan äckligt hur människor i dagens samhälle blir så jävla provocerade av minsta lilla grej. Lägg ner din äcklig blogg också förresten.

#30 - Lollo

Jag kommer aldrig tycka att det är okej att skämta om våldtäkt oavsett sammanhang. Jag vet att om jag själv hade blivit våldtagen/sexuellt ofredad på annat sätt så hade jag tagit illa upp då det absolut inte är okej att skämta om. Inte första (eller sista) gången som Jocke hamnar i blåsväder tyvärr.

#31 - anonym

Såg nu att i videon som heter '' Vem dödade krabban '' så kommenterar Jocke Alex snopp. '' Nu filmar du å Alex snopp varför gör du det det finns ju inget där ''. '' Titta på mig liksom här finns det ju '' blir så äcklad av honom. Slutar aldrig förvånas över vilken VIDRIG människa Jocke är.

#32 - Anonym

Han berättade inte änns hela skämtet för han ändrade sig sen? Asså vad vill du komma med din dumma lilla skvallerblogg som bara ger ut hat?