#1 - Frida

Grattis till Jocke!

#2 - Anonym

Den va ju faktiskt etta på Spotify i 11 dagar, inte 13. Den va etta från 15:e till 25:e.

#3 - Sindra

han e värd de

#4 - Dinmamma

Måste lyssna på aint me mer så han hamnar trea.

#5 - E

uäk

#6 - Jakob Mårtensen

#5 med all respekt hoppas jag att du hann springa till toaletten innan "uäk" inträffade. / tack för mig.

#7 - Anon

Bara jag som får känslan av att Bentes pojkvän inte vill träffa henne? Det är hela tiden strul med att han antingen inte kan komma till henne eller att han av någon mystisk anledning inte går att nå. Hmmm.... Vad jag har sett verkar hon vara väldigt kontrollerande och nästan besatt av honom.

#8 - Anonym

Jag tycker inte låter är dålig (eller jo droppet) men det känns som att alla låter typ låter så?

#9 - Anonym

najs

#10 - Anonym

Varför Jocke ligger högt på låt listan är en enkel ekvation. Han uppmanar sina unga barn följare med barnsliga snapchat bilder. Ställer sig in och lägger sig på deras nivå därefter ber han dem "jobba" för honom(få honom glänsa). De ska kötta sönder hans låt och sätta den på repeat dygnet runt. Lätt uträknat att utgångsläget blir vinst oavsett vad han tar sig för. Dom är redan borttrollade av denna 31 åring. Men kul för Jocke :) De funkar :)

#11 - Matilda

Oj ett inlägg som inte smutskasta jockiboi?? Jag är förvånad ;))

#12 - K

Hej Ida. Hydra har lagt upp en video på Youtube, och snackar skit om dig!

#13 - Anonym

Ett inlägg som inte smutskastar Jocke? Jag är förvånad ;)))

#14 - Anonym

Hahahah när Jocke och hydra säger sanningen om dig så lägger du upp detta.

#15 - Anonym

Ett inlägg som inte smutskastar Jocke? Jag är imponerad ;))

#16 - Anonym

Hahahah fy fan, glad att sanningen om dig Ida kom fram :))

#17 - MP

Jag tycker inte att du smutskastar folk i denna blogg. Jag gillar din blogg starkt och tycker du endast skriver konkret fakta.

#18 - Anonym

Varför i helvette uppmanar Jocke till att skriva hat till andra på sin story på snap? Idiot

#19 - Anonym

#18
Är du blind?
Han skrev att dom INTE skulle hata?
Eller var det Ida själv som kommenterade nu ;) ?

#20 - Anonym

#18
Är du blind?
Han skrev att dom INTE skulle hata?
Eller var det Ida själv som kommenterade nu ;) ?

#21 - Anonym

#18 läs noggrannare :) Och ta bort han på snap om du inte gillar honom. Ida ;)

#22 - Keep up the good work Ida

Håller med #14 till 100%!

#23 - ao

hej

#24 - Hej

Hihihihi

#25 - Anonym

VIKTIGT LÄS OM NI INTE SETT HYDRAS VIDEO!!!!! Gumman det var väl ändå lite lågt att skriva en egen hatkommentar mot Jockiboi på ditt egna inlägg. Hahahahahahahahah hur lågt kan man sjunka? Om ni trycker på Anonym på nummer 29 på fatshame artikeln som är äldre så kommer ni komma in på personens sida. Och gissa vilken sida som kommer fram? Jo denna!!! Om ni inte tror mig så kan ni ju alltid testa!

#26 - Kajsa

Hej Ida, tycker att du gör ett fantastiskt jobb med din blogg. Jätteskönt att komma in här och uppdatera sig om vad som var hänt i youtubevärlden då och då. Ta inte åt dig av elaka saker som skrivs och sägs! Kram

#27 - Trött på folk

#25 Om det är någon som skämmer ut sig är det du och alla andra som tror att Ida kommenterar sina egna inlägg. Ni kan ju börja med att tänka lite logiskt. VEM SOM HELST kan skriva in "http://svenskayoutubers.se" eller vad som helst som bloggadress och det betyder inte att den personen äger bloggen. Det enda som skulle kunna visa på att Ida skriver anonyma hatkommentarer är att man får reda på hennes och allas (som har kommenterat) IP-adress.

Tips: Var lite källkritisk och ta reda på saker själv istället för att lita blint på vad en youtuber säger.

#28 - Teamhydra

#Teamjocke #Teamhydra Äckel är du

#29 - Anonym

Eftersom eran idol jockiboi säger till er att inte hata, borde ni inte lyssna på honom då?

#30 - Anonym

Sluta med #team hit och dit, alla youtubers säger att dom är emot mobbning så lyssna och sluta trycka ner folk!

#31 - Em

Jättebra blogg! ❤

#32 - linn

Att Joakim lägger ut detta på sin snapchat gör han medvetet för att skicka sin armé av barn på Ida. Det spelar ingen roll att han skriver att ni inte ska hata för att han vet att det är exakt det ni kommer göra.

#33 - Ida är bäst

Jag är #22, och menade att jag håller med #17 xD

#34 - Trött på folk

Sedan är det väldigt roligt att alla lackar sönder på att Ida är partisk. Visst, det kan vara fallet, men det här är inte en riktig nyhetssajt utan snarare en "hobby"-sajt. Ja, hon tjänar väl pengar på att ha den, men hon kan ju i princip göra som hon vill med inläggen hon publicerar. Det är bara en blogg. Hon kan egentligen vara hur partisk eller opartisk hon vill och vi får bara gilla läget. Så om ni ogillar det så mycket behöver ni inte läsa bloggen och lägga pengar i hennes ficka. Ni kan inte kräva att hon ska ta ner den. Skulle det här vara en riktig nyhetssajt som t.ex. Göteborgsposten eller Aftonbladet så skulle jag ju såklart vilja att de skulle vara helt opartiska, men här spelar det ingen större roll för mig. Jag är bara här för saftiga nyheter och uppdateringar om vad som händer i youtubevärlden. Dock kan jag ju tycka att det är dålig stil att medvetet publicera nyheter för att förstöra någons karriär, men ärligt talat känns det som ni gör en höna av en fjäder. Förresten, det här är en skvallerblogg och skvaller är ju trots allt skvaller. Det behöver inte vara sant, för många rykten är oftast inte det, men det är _skvaller_. Till och med kända skvallertidningar skriver ju ut skvaller om olika kändisar som ibland är helt och hållet lögn.

#35 - hej

...

#36 - Anonym

Hur fan kan ens den här bloggen fortfarande finnas kvar? Det är så jävla lågt att sitta framför en dataskärm och skriva falska nyheter om youtubers bara för att de ska tryckas ner och framstå som dåliga. Näthat, vet du vad det är eller, lilla gumman?

#37 - Anonym

#7 Håller med om det du skriver om BENTES pojkvän tycker det verkar mysko.. Tänk om han skulle göra slut med Bente HEMSKA TANKE.. Hon skulle inte klara av det

#38 - Thereselingren

Vad roligt

#39 - Inte Ida

Såhär lätt är det att att skriva i "svenskayoutubers" som bloggadress, det behöver inte vara Ida som har gjort det, källkritik.

#40 - natalie

Måste bara skriva, Hydra har en del fel i sin video enligt mig :) detta är inte en blogg som fokuserar på nyheter. Det är en SKVALLERblogg. Sen behöver det inte vara Ida som kommenterade den där hatkommentaren om Jocke, vem som helst kan skriva i bloggadressen till den här bloggen, som ni ser under kommentarsfältet. Skriv bara ''svenskayoutubers.se'' i fliken ''bloggadress'' och så kommer man till denna blogg när man trycker på ditt alias:)

#41 - Lol

Varför hatar man på 25? Orkar inte läsa xD

#42 - herregud

folk behöver lära sig lite mer om vad skvaller och även källkritik är för något :)

#43 - ANON-ETT

Har inget alls emot Hydra, men blev förvånad och faktiskt lite besviken över hans argument i videon. Jag trodde att han kunde tänka lite längre än så.
1. Det är en skvallerblogg - dvs bloggaren tar upp rykten och skvaller som florerar kring youtubers. Skvaller är faktiskt inte alltid faktabaserat. Sen om folk väljer att tro stenhårt på skvaller och rykten så är självklart det deras problem.
2. Det är inte direkt så att eventuella åsikter som folk tycker sig ana i inläggen enbart är skribentens egna, utan jag har ofta sett precis samma argument och åsikter etc på exempelvis facebook, instagram och snapchat som andra personer uttryckt angående ett visst ämne, person eller händelse. Så att ge en bloggare skit för att samla allt skvaller och drama på ett ställe för folk som vill läsa ser jag inget direkt fel på. Det är inte precis en överraskning att folk gillar att läsa skvaller.
3. Det är inte enbart inlägg om Jockiboi. Folk säger precis samma sak när det kommer till Therese. Det kommer och går rykten och draman kring de flesta, och ibland byggs det på och går längre och längre - och fler och fler blir inblandade. Och nu råkar det handla om Jockiboi - vilket jag förstår för han har en tendens att klanta till det oftare än övriga youtubers just nu: och sen är folk väldigt lätta att uppröra och det skapar drama.
4. Ang att Jockiboi "fatshame:at" ett fan. - ja, det var en person på Facebook som skrev hela den historien. Det var inte ett fakekonto som Jockiboi skrev att det var - jag såg själv personen som skrev den och hela diskussionen kring det innan Jocke tog bort det. Och återigen - även om det inte är fakta så är det skvaller/drama. Svårt att förstå? Tydligen.
5. Använd uttryck liknande 'obefogad kritik' om det inte passar istället för att tugga sönder ordet "hat".

#44 - Anonym

Osvsett vad så ska ägaren av bloggen ta ansvar och ta bort rena och skära hatkommentarer!

#45 - hanna

Kommentar jag skrev på Hydras video:

"Nej, jag tycker inte skvaller/nyhetsbloggar är det bästa som hänt Internet men jag tycker inte att Ida/Svenska Youtubers vinklar sina inlägg utan man får tolka inläggen själv och bilda en egen uppfattning. I inlägget om att Jocke påståtts fatshameat ett fan så skriver hon aldrig "Jocke har fatshameat ett fan" utan hon skriver "Har Jocke fatshameat ett fan?". Har Jocke producerat låten? Ida skriver aldrig att han inte gjort det, men hon visar argumenten ANDRA MÄNNISKOR har skrivit. Sluta vara sådana jävla offer hela tiden."

Tack för mig. Sluta skyll på Ida.

#46 - jag igen

#36 ?????? NÄTHAT????? ÄR DU FUCKING SERIÖS????

#47 - Emli

SvenskaYoutubers, du vet väl att vi kan se när du kommenterar på dina egna blogginlägg.. Fast jag uppskattar verkligen tiden du lägger ner x)

Tycker Jocke förtjänar berömmet han får, han sliter verkligen!

#48 - Alvus

#7 håller med dig verkligen, när hon filmar på snap så e hon så fruktansvärt på han och man ser att han inte vill vara filmad på hennes snap hela tiden, vad dem en gör så filmar hon det

#49 - Trött på folk

Till er som fortfarande tror att man kan "se när Ida kommenterar sina egna inlägg":

Med den logiken betyder det också att om någon med namnet "Barack Obama" med Obama som profilbild kommenterar på en youtubevideo, då är det den riktiga Obama!!!! Jo för om ni tittar på bilden kan ni se att det är han och i hans bio kanske länken till hans hemsida står och det är ytterligare bevis för att det är han!

Hör ni inte själva hur det låter? Snälla tänk lite själva.

#50 - Felicia

Fattar inte vad alla grinar över. Det är en skvallerblogg ingen jävla nyhetssida, och hon som äger bloggen väljer själv vad hon vill ta med och inte ta med i sin EGNA blogg. Herregud, jag kräks på dagens människor. Det står mycket om jockiboi om den här bloggen men det är för att han själv skapar mycket drama och onödigt skit. Och detta är inte den enda sidan man kan läsa massa drama och skvaller om. Sen tycker jag också det är lite kul att folk säger att denna blogg skapar hat, när det egentligen finns hatkommentarer både på kommentarsfältet på yt och insta. Är bara så jäkla trött på allt som sker kring de personer som jobbar kring yt. Barnrumpor hela högen så det skriker om det.

#51 - Anonym

Det var jag som skrev kommentaren som var med i Hydras video, och nej det var ingen hatkommentar, bara vad jag själv tycker, sett och hört. Och som Hydra själv säger i sin video är det ingenting fel med att tycka som jag gör om Joakim, jag har mina anledningar att ogilla honom. Det var aldrig meningen att Ida (som jag förstått det som att hon som driver denna blogg heter) skulle råka illa ut. Jag har aldrig kommenterat på denna blogg förut så jag trodde man var tvungen att skriva in en bloggadress, eftersom det var på denna blogg jag skulle kommentera kändes det mest logiskt att skriva in den eftersom jag inte har någon egen blogg. Men jag förstår att det måste se lite dumt ut när jag skriver negativt om Joakim, och denna blogg är länkad till min kommentar, och folk tycker att tjejen som driver bloggen har något emot Joakim. Jag ber om ursäkt för detta missförstånd, det ska inte hända igen.

#52 - Anonym

"Fattar inte vad folk grinar över det är en skvallerblogg"
Ja uppenbarligen tar dom flesta youtubers illa vid sig?
Men antar det är roande för er som det inte skrivs om i denna blogg ;)

#53 - TRUMP!!!

Men herregud vad ni håller på

#54 - Jisses

Det är en skvallerblogg folk. Där hon som äger bloggen skriver saker som redan finns ute på nätet. Sen om jockiboi gör barnsliga saker varje dag så är inte det skvallerbloggens fel, och ps: vem som helst kan fylla i dennas adress så man blir länkad hit om man klickar på namnet. Duh.

#55 - Tröttpåsvenskaytcommunityt

tycker om denhär bloggen så fortsätt kämpa Ida! massa kärlek till dig som faktiskt lägger ner tid och hittar saker att skriva om, de är inte alltid man följer alla youtubers och vill ha lite upd om vad dom hänt, då är denhär sidan perfekt! :) Gillat hydra tills nu, kritiserar en skvallerblogg som han tror han vet något om... bara pinsamt att ens göra en video om det om han och alla andra youtubers hatar denhär bloggen? läs den inte då? för det är ju så dom brukar säga när folk klagar på deras video.. "gå ikte in på min kanal då" ... herregud svenska yt världen verkar ju ha nötter till hjärnor..så tråkigt att alla ska hänga upp sig på småsaker, tänk på ditt egna liv ist för o störa dig så mkt på andras ;)

#56 - Anonym

Älskar denna blogg

#57 - Anonym

.

#58 - Anonym

Men alltså va? Folk skriver väl i den här adressen om de ej har en egen blogg? Snacka om att göra bort sig. Tänk lite längre nästa gång fucking hydra.
Sen är det lite roligt att flertal youtubers påstår sig vara emot den här bloggen när jag kan satsa en hel del på att de alla regelbundet går in hit och läser den.
Och kom igen, de saker som skrivs här vet man ju nästan alltid redan om i fall man har någorlunda koll. Det är ingenting som startar på den här bloggen.
Jocke verkar tro att folk är ute efter honom, vilket i och för sig kanske inte är så konstigt med tanke på hans historia men den skit han hamnat i har han satt sig själv i. Öppna ögonen, hur mycket drama har involverat honom det senaste året? Hur många gånger har han klantat sig? Bett om ursäkt? Klantat sig igen? Hur många gånger har det hänt exempelvis Therese? Två gånger som det varit lite drama kring henne max?
Hans snap om det här är för mig som vuxen människa så uppenbart manipulerande att man nästan kräks. Jävligt tråkigt att han aldrig lär sig då jag faktiskt kan uppskatta många av hans videos.

#59 - Anonym

#58 tillägg: och jag är inte på något sätt en hater. Som sagt gillat många av deras videos och är riktigt imponerad över både hans låt och musikvideo. Önskade bara att hans beteende utanför sitt skapande var på lika hög nivå, utan det är det jävligt svårt att uppskatta honom fullt ut.

#60 - Isa

Är det någon som vet vad som hände med Medina Tukic?? Som hade kanalen Medinas liv? Hon verkar va helt borta...

#61 - Anonym

kommentar nr #13 på inlägget "råkar vlad visa snoppen igen?" går till pornhub, tror ni den personen äger pornhub då? även på tre anonyma kommentarer där går till denna sidan om man klickar på anonym .. vem som helst kan skriva in vilken sida dom vill på "bloggadress". idioter

#62 - maria

Jag gillar inte denna sida speciellt mycket, men man ska fan inte gå in och hata på någon om man vill få stopp på mobbning! Och, vem som helst kan skriva in svenskayoutubers som bloggadress, just sayin'.

#63 - Hej

Till #25. Prova att trycka på vilken annan kommentar som helst som står med röd text så kommer du komma fram till samma sida, även positiva kommentarer. Så snälla, tänk efter lite innan du skriver något :)

#64 - Anonym

när man kan trycka på namnet på en kommentar så är de ju för att den har skrivit in bloggadressen och då ska den ju komma till denna sida.

#65 - Anonym (inte bloggens ägare)

Så här enkelt e d o låtsats vara bloggens ägare. Man skriver bara in deras bloggadress.

#66 - Anonym

#TesmHydra

#67 - Sandra

Detta påvisar vikten av att unga i dag får lära sig i skolan att ha god och fungerande källkritik. Att kunna värdera en källa och se vad någon vill ha sagt och varför den vill säga den. Vad har den för egenintresse i det?

Svenska youtuberblogg är en blogg av en privat utgivare där utgivare återger information hon fått om youtubers. Youtubers som är stora ( i följare räknat) kommer självklart att ha högre bevakning till följd av att fler vet vem hen är. Om en youtuber gör eller sägs göra mycket saker som ur samhällsperspektiv inte anses helt okej kommer detta rapporteras. Detta är varken favoritsering eller hat mot en youtuber, sålänge utgivaren inte skriver att detta har definitivt hänt och det är fruktansvärt gjort av youtubern.

I Sverige har vi yttrandefrihet , där vi har rätt till att spekulera och säga vad vi vill så länge vi inte uppmanar till hat eller brott.

Tyvärr kommer det med "kändisskap" alltid en form av bevakning. Människor är intresserande av hur skådisen/artisten eller i detta fall youtubern eventuellt har det i sitt privatliv. Förr var det skvallertidningar som skrev om det och nu är det bloggar etc.

#68 - Am

Alltså haaaha, hydras video där han påstår att hon som äger bloggen kommenterar själv o att man måste vara självkritiska. Lol, om jag så vill så kan JAG sätta Idas bloggadress här nere när jag kommenterar så att det ser ut som att det är hon som har kommenterat. Så hur var det med källkritiken för Hydra själv då. Man kanske borde tänka lite, hAn tror sig vara sä jävla smart som har upptäckt att hon kommenterar sina egna videor fast det lika gärna kunde vart jag som skrev den kommentaren på fatshame videon :D :D

#69 - Anonym

Har Keyyo o Hampus gjort slut?? De va så fina ihop ju

#70 - he

kollar du på porr

#71 - Anonym

Åååh va pinsam hydra är haha!! Säger att denna bloggen ska lära sig källkritik medan han själv inte ens verkar förstå innebörden av ordet. VEM SOM HELST, även Hydra själv skulle kunna gå in på denna bloggen, lämna en kommentar och fylla i bloggadressen svenskayoutubers.se och POFF skulle de set ut som att Ida kommenterat sin egna blogg. Ååååh han är pinsam, fast Bente är nog snäppet värre pinsam som på sin snap hade så roligt åt att Ida kommenterat sin egna blogg... och så var det inte ens så ;) ;) ;) ;)

#72 - Johanna

Något som alla youtubers kanske ska ha i åtanke är att de är offentliga personer. Folk har ögonen på dem, de kan inte publicera vad som helst. Har man öppen snap, Facebook, instagram, Twitter eller vad som helst så får man ju tänka sig lite för vad man väljer att publicera. Allt från vad dem väljer att ha med i sina youtubevideos till vad de kommenterar under någon annans bild. Folk hsr ögonen på dem, tänk på de så lovar jag er att det inte kommer bli mer inlägg.

Skillnaden på att om ni (större youtubers) skriver en exempelvis rasistisk kommentar så kommer ni få KRITIK (sluta kalla minsta lilla kritik för hat). Skulle däremot JAG kommentera en rasistisk kommentar på min egna instagram, även om den är öppen för vem som helst att se så skulle ingen bry sig för att jag inte är någon känd profil.

Så hur svårt kan det vara för Jocke, Bente och alla andra som gång på gång grinar över att de är med på denna bloggen? SLUTA klanta er från första början. Håll er borta från drama och var trevliga på internet. Så enkelt är det :) Det är ni själva som har satt er i denna sitsen. Det är NI som uttryckt/betett er klumpigt och därför får NI stå till svars. Denna bloggen postar ingenting som inte redan finns att hitta på internet. Så ge fan i att publicera när ni klantar till er på youtube, Facebook etc så är problemet löst.

Finns ni med på denna blogg så har ni gjort något som många reagerar på, kan vara positivt eller negativt. Det är upp till er själva att avgöra, helt ärligt.

#73 - W

#72 Johanna, <3 Du tog orden ur min mun!

#74 - Suger

Du bara ljuger hjärndöda människa han Dick hjälp med låten så håll Fk käft

#75 - Anonym

Vad är det som händer haha

#76 - Ida

#72 Johanna - Alltså JAA!! du tog verkligen orden ur munnen på mig. Blir så himla provocerad när Bente sitter och ba "DEN DÄR BLOGGEN FÖRVRIDER SAKER!!!" när allt ägaren av denna blogg gör är att skriva vad hon (och andra) har sagt och gjort helt öppet. Det är dags att de börja ta konsekvenserna för sitt handlande och sluta skylla på att andra svartmålar dem osvosv när det verkligen inte är det som sker i denna blogg. Vad som händer i kommentarsfältet (att folk spekulerar i olika saker) är ju en annan femma, men det ska inte bloggägaren behöva stå till svars och få skit för.

#77 - E

Tycker i princip att det är bra att denna blogg finns som en plattform för diskussion. Det lilla jag stör mig på är att det ofta förekommer väldigt mycket hat mot varandra i kommentarsfältet (i alla fall på den gamla bloggsidan) och det kanske Ida kunde börja bli noggrannare med, att helt enkelt ta bort kommentarer som endast innehåller hat eller kränkningar, typ " är du helt pantad", "du är efterbliven" etc. Och ett tips till Ida/du som driver bloggen är att fundera lite hur du formulerar dig ibland, för har du ordföljden lite off, så blir innehållet så fel och jag antar att du vill rapportera det som händer och inte uttrycka din privata åsikt, men ta det som konstruktiv kritik, inte hat.
MEN, här kan man DISKUTERA saker, det går det inte att göra på youtubevideosen, inte i samma utsträckning då kommentarsfältet ofta är fyllt med lovord och skulle man vara av annan åsikt och argumenterar man emot en youtuber så blir man påhoppad fortare än en gravid kobra biter ihjäl en mus.

Håller med Sandra#67 och Johanna #72, det är dags att även youtubersen börjar inse att de är vanliga människor och inte gudar och att de får stå till svars och ta ansvar för det som de själva säger/skriver/gör. Speciellt om de gör saker offentligt. Är så trött på att t.ex. Bente säger en massa elakheter på Snapchat, vräker ur sig glåpord och gör sig rolig på andras bekostnad och så fort någon kritiserar henne så blir hon ännu mer elak eller så snyftar hon och ber om ursäkt och gör om samma sak några dagar senare.
Hade jag hållit på och härjat offentligt och vräkt ur mig elakheter, så hade min chef gett mig sparken. Även om jag själv hade tyckt att jag var jävla rolig. Men det är så världen fungerar, välkommen till verkligheten youtubers!

Sedan tycker jag också att man inte behöver skriva elakheter och hat tillbaka till youtubersen, ge kritik, avfölj och håll diskussionen på en vettig nivå. Kritik är inte automatiskt hat.

#78 - Ida

Det här är något jag själv väljer att lägga upp. Andra nyheter kommer när dom kommer.

#79 - Ehhh

Jocke ska väl om någon inte snacka om att ta ansvar föf sitt kommentarsfält? Hans egna kommentarsfält är fan det vidrigaste kommentarsfält jag läst igenom. Slår detta med hästlängder.

#80 - Jakob Mårtensen

#79. Du har en viss poäng. Däremot har Joakim omkring vanligtvis 1000-5000 kommentarer mer om man går utifrån youtubekanalen. Var av kanske i medeltal omkring 300 och uppåt i vanliga fall är hatiska, kränkande eller "vidriga" kommentarer så som du uttryckte dig. Vilket på en egen enkel snabb uträcknad bedömning är då allt från 16%-33% hat i Joakims kommentarsområden på youtube beroende på youtubeklippen, ögonblick och händelser. Svenskayoutubers.se har inlägg med sällan mera än 150 kommentarer vilket därefter omkring 65% är hat, om man bedömer viss kritik till kritik och inte hat. Eventuellt skulle Joakim kunna förbättra hans kommentarsområden men med störst sannolikhet skulle evigheter vara en underdrift i tidsbenämning på grund av att 3 videor i veckan oftast är medeltalet på "Jocke & Jonna" youtubekanalen. Poängen i denna kommentar är kort sagt att Joakim "Jockiboi" Lundell även slår denna bloggen "svenskayoutubers.se" i "hästlängder" som du uttryckte dig, angående kommentarer. /tack för mig.

#81 - Anonym

#80 Therese klarar det jättebra så ser inte varför Jocke inte skulle kunna ta ansvar för sitt :)

#82 - Jakob%20M%E5rtensen

#81. Måste berömma din åsikt och att du var uppmärksam till kommentaren. Du har fullt rätt i att Joakim skulle kunna ta ansvar för kommentarsfälltet. Däremot förstår jag inte riktigt din poäng i att blanda in Therése antagligen på grund av att hennes kommentarsområden aldrig varit riktigt utsatta. Men du har helt rätt i att hon klarar det men Joakim får också väldigt mycket mera hat vilket är en viktig del stt tillägga, dessutom har Joakim en del mer visningar än Therése. I några av sammanhangen är förstående att han kritiseras även för små saker, men det är viktigt att kritik inte framstår som hat, personligen har jag märkt att de flesta hatiska kommentarerna inte har någån grund riktigt utan endast är löst "fladdrande" ord som endast är kränkande och negativt inriktade. Fortfarande sorligt att världen ser ut som den gör. Vill framhäva att du har delvis rätt och eventuellt skulle han kunna fixa det, ville i kommentaren ovan mest framföra att denna blogg och Joakims kanaler inte är en klockren jämförelse. /tack för mig.

#83 - Anonym

Jag älskar Jocke och Jonnas nya låt

#84 - Anonym

#25

Lalala såhär enkelt är det att låtsas vara Ida <3

#85 - Melanie

Okej, Men det är väl bra? Låten är ju jätte bra :)
Bara jocke eller jonna eller b ode dom som får svara.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com