#1 - Anonym

Volkswagen*

#2 - Anonym

Woooww snygg

#3 - Anonym

Det verkar som om Joakim är din favorit youtuber att "skriva" om..

#4 - Fu

Har för mig att det bara är Jonna som har körkort? eller har jag fel

#5 - Anonym

Typical BENTE.. Ett spädbarn gråter på tåget som Bente åker med och BENTES reaktion på detta jo att snapchatta att Ungen borde skjutas.

#6 - Anonym

Och du tror seriöst att hon menade det? Lol.

#7 - Rasmus

De har inte "köpt" de hyr alltså leasar bilarna bara, går att kolla upp. Så de hyr dem två för x antal tusen i månaden på företaget.....

#8 - Rasmus

De har inte "köpt" de hyr alltså leasar bilarna bara, går att kolla upp. Så de hyr dem två för x antal tusen i månaden på företaget.....

#9 - Emma

Har du tagit bort så att man inte kan se vilka som har snapchat??

#10 - Anonym

Hm.....

Denna kille valde att ta ner sin video, där han undra om Jockiboi fria på Guldtuben för att få fler subs. Men efter att Jocke mailat honom valde han ta bort videon och säga förlåt. Svårt att inte förvånas över maktmissbruk. Hur det är skillnad på person och person. För hur många uthängande vide osar har Jockiboi gjort och valt haft kvar på sin kanal, oavsett vad andra tyckt och känt. Är det inte lite skrämmande hur man som större YouTubers kan få sån makt. Och skaffa sig egna spelregler. Youtube är ingen familj längre. De är sorgligt att se.

Kolla in https://www.youtube.com/watch?v=7tUVozvmmUQ

En annan sak man kom att tänka på efter dels sett videon här ovan och den borttagna är.

Gör detta par inget privat????? Bara dom två. Utan kamera och vänner? Resan de ska iväg på nu, skulle icke filmas först. Nu skall allt filmas.
Ibland funderar man hur mycket de offrar för att synliggöra sig själva 24/7. Då kameran stängs av, eller gör den de någonsin? Hittar man varandra då på ett annat plan än att fortsätta knäppa selfie till snapchat och printa ut nya instagram uppdateringar?. När stänger detta par av helt? Och när är deras hem inte bemannat med vänner och arbetskamrater? Har de ens haft smekmånad. Kan man verkligen ha ett arbetsförhållande dygnet runt med folk in på livet konstant och ändå ha ett privatliv. Fascinerande. Men tydligen.

Inget hat. Är bara förundrad hur man orkar, vad som driver en att exponera sitt liv till den mildaste grad. Vi får vara glad alla är olika. Trevlig alla hjärtans dag där ute. <3

#11 - Anonym

Pewdiepie är redigt blåsväder han ska ha gjort flera youtube klipp som uppfattats som rasistiska och antisemitiska så Disney som har haft samarbetet med Pewdiepie har sagt upp sitt samarbete och ett samarbete Pewdiepie hade med Youtube är med uppsagt p.g.a dom också har fått nog av Pewdiepie beteende

#12 - Anonym

https://www.gamnesia.com/news/disney-just-dropped-pewdiepie-for-making-anti-semitic-jokes

#13 - anonym

Svenska media om Pewdie http://www.gp.se/n%C3%B6je/disney-bryter-med-pewdiepie-och-youtube-skrotar-serie-1.4157153

#14 - anonym

Svenska media om Pewdie http://www.gp.se/n%C3%B6je/disney-bryter-med-pewdiepie-och-youtube-skrotar-serie-1.4157153

#15 - Anonym

#10 - ojj är också förundrad hur man orkar skriva en meters argumenterande text på alla hjärtans dag...

#16 - K

#10 Dom har inte varit på smekmånad, och jag lyssna på Alan Walker - Alone och Jocke har tagit musik från han(alan Walker). Klart dom skall filma allt dom gör 24/7 de skall ju göra allt för att ta ner Therese Lindgren från tronen. Och så utnyttjar de sin unga tittare på pengar. Och en annan grej är att de där bilar som de leasar förr har det ju varit att de har köpt bilarna. Och de nya bilarna är ju fan lika stora som den de hade innan. Och sen en annan grej att jag tycker synd om Laxton spökjägarna för när de är iväg så skriker dom hela tiden.

#17 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=2y39WotJvlg

#18 - Anonym

De skulle till Cypern i höstas på smekmånad men det blev tydligen inte av

#19 - stoltjockefan

till #16. hahahahahahha tack för att du gjorde min kväll. Du är dem dummaste människan jag sett.

#20 - minna

Går inte att ta Jocke och Jonna seriöst.. Det var inte längesen dom båda gick in i väggen och var så deprimerade för dom hade så mycket... Vad gör dom då istället? Tar på sig ännu mer jobb.. Hela tiden är det något.
Synd om folk som är deprimerade och gått in i väggen på riktigt och så får Jocke o Jonna det att verka så enkelt.. "Blablabla vi vill visa alla våra sidor, när vi mår bra och dåligt etc" .. Luddig kommentar, är bara så trött på dom.

#21 - Jakob Mårtensen

#20 försök boka ett möte eller en konversation med dem vilket du på en skala från 1-100 har ca 0,001 chans att klara, sedan frågar du vad de tycker om din åsikt skriv ett inlägg om det när du gjort det. Is inte kränka någon med möjligen något slag av psykisk ohälsa före alla pappren ligger på köksbordet. / tack för mig.

#22 - Minna

#21 Sa jag att dom skulle bry sig om min åsikt? Oavsett är dom för upptagna av sig själva. Förstår inte alls din kommentar..

#23 - Nina

Hahahahahaha snacka om att Therese är en dubbelmoral. Kommer ni ihåg när Tova Helgesson gick på guldtuben förra året och Therese blev avis eller nåt och började snacka att hon inte fattade hur människor med panikångest och social fobi kunde gå på galor (antagligen så syftade hon på Tova). Men sen nu är hon helt för att utmana rädslor och ångesten och hyllas för det?? Kan någon förklara det tack??

#24 - Anon

#23
Det kallas att ångra sitt uttalande, vilket Therese har sagt att hon gjort. Det var klumpigt uttryckt och hon var inte tillräckligt påläst eller medveten om att det fanns olika typer av social fobi och panikångest. Nu vet hon bättre.

#25 - Anon

#23
Det kallas att ångra sitt uttalande, vilket Therese har sagt att hon gjort. Det var klumpigt uttryckt och hon var inte tillräckligt påläst eller medveten om att det fanns olika typer av social fobi och panikångest. Nu vet hon bättre.

#26 - Anonym

Hela svenska yt världen är cancer just sayin'
gå o kolla på ameriskanska youtubers som iaf kan bete sig o inte ba suktar efter pengar och drama 24/7

#27 - Anon

Men på tal om Therese; är det bara jag som tycker att hon nästan verkar lite stalker-ish? Det är i alla fall vad jag tycker framkommer i hennes senaste video till Anders och bara generellt efter att ha följt henne länge. Hon verkar liksom "obsessed" med Anders, typ lite (mycket) klängig. Vet att hon är förälskad, men får lite konstiga vibbar ibland alltså.

#28 - K

Jockes bror Chrille lagt upp en video om allt närhat som han har fått/får. Och så berättar han att han är sams med Jocke, men de umgås inte.

#29 - Mia

Jockes låt har slagit rekord på Spotify och ligger 1:a!!!

#30 - K

#29 Men det är inte han som sjunger ju! Och beatet och låten är en kopia av Alan Walker - Alone

#31 - Anna

Bara jag som reagerar på jockes viktras? Han gick ned till 75kg förut. Men nu alltså.. 60kg Max. Han är mycket mindre än Jonna.
Nej hon är inte stor! Han är jätteliten! Han måste få hjälp.

#32 - Anonym

Varför cencurerar du kommenter som är kritiskt mot bloggen. Fegt...