Jockiboi och Jonna får kritik efter att ha badat med delfiner

I Jockiboi och Jonnas senaste vlogg får vi se att de badar med delfiner i Egypten.
 
Innan de badade med delfiner surfarade de runt på nätet för att se att delfinerna har det bra och de vägrade att betala för att inte stödja djur som har det dåligt.
 
Djurens Rätt skriver på facebook att det inte spelar någon roll hur bra delfinerna har det eftersom en bassäng aldrig är en bra miljö för en delfin.
 
De tycker att det är tråkigt att Sveriges största youtubers som når ut till hundra tusentals ungdomar simmar med delfiner och visar upp det. 
 
Efter kritiken berättar Jockiboi att han inser att det var fel och hans tanke var aldrig att stödja djurplågeri. 
 
 
 
#1 - Maiya

Johanna, Gustav, Tobbes familj osv badade också, inte bara dom :) och nu när de har löst det varför ta upp det igen? Han har redan fått kritik och insett att det va fel, varför återupprepa situationen?

#2 - Anonym

Ytterligare en nyhet om Jocke, varför inte döpa om bloggen till "kritikmotjocke" eller "jockiboinyheter"

#3 - Anonym

#2 hon skriver ju om det som händer, om jockiboi slutar göra så många fel hela tiden så kommer det inte skrivas om honom.

#4 - Anonym

Att han i vloggen säger att han älskar djur och verkligen bryr sig om dem är ju lite svårt att märka när han bär på päls samt badar med delfiner för ALLA VET att djur i fångenskap inte mår bra. Oavsett om man är påläst eller inte så vet alla, och inget undantag för dem 2 heller. Även om han ska slänga jackan eller om han tycker synd om delfinerna har han stöttat den industrin och det är så himla synd

#5 - Anonym

Väntar med spänning vad du ska skriva om jocke och Jonna i morgon eller kommer de lite Therese Lindgren va länge sen du skrev om henne nu *ironisk*

#6 - genomskinligt

Gillar hur chrille spammar sin story med "låttips" sedan jocke släppte sin låt hahahajaj

#7 - Trött på hat mot Jocke

#4
Men Therese lindgren har också stöttat den industrin. Hon använde förut sminkprodukter som var djurtestat och jag kommer ihåg en video hon laddade upp där hon berättade att det var i stort sätt omöjligt att inte använda sig av något djurtestat smink, videon publicerades 2014, 2015 tror jag. Sen har hon haft flera designerväskor från Givenchy, Louis Vuitton som använder sig av äkta skinn. Hon har också stöttat den industrin även om hon nu är vegan, men hon GJORDE SIG AV med sitt djurtestade smink och väskor. Nu gör Jocke det, han gör sig av med sina jackor med päls osv som är lika illa som skin då industrierna kring dem ser väldigt lika ut. Så varför stormas han med hat men inte hon för det?

#8 - Anonym

Är det bara jag som märkt detta, men när therese började vlogga med en liten systemkamera har nu andra youtubers gått efter det?

#9 - Muhammed khala

JAG VILL BITA JOCKEBOI

#10 - Anonym

Kopierar min kommentar från tidigare inlägg pga passar in här:

Men alltså alla som bara utan vidare godtar hans ursäkter? "Åh han bad om ursäkt då är allt okej!!!", nej det är inte okej. Han gör misstag på misstag på misstag som folk utan kritiskt tänkande accepterar för att han minuten senare - när han får kritik (kritik är inte samma sak som "hat", lär er det - kommer dragande med massa "Förlåt det var ett misstag". Lär er vara lite kritiska inför vad folk säger. Jocke är en sjukt manipulerande människa och det är fruktansvärt uppenbart, han vet EXAKT vad han ska säga och göra för att folk ska ställa sig på hans sida och acceptera allt han gör trots att det är vidriga saker, och det är rent skadligt när till och med vuxna människor sväljer allt han säger.

#11 - eri

#7 för att therese gjorde det för 3 år sen...... den här bloggen fanns inte så... Så hurfan sku hon få kritik här för det nu? Jockiboi gjorde detta för NÅGON DAG SEN, därför tas det upp då det fortfarande är aktuellt. Sen kan jag meddela dig att therese visst fick mkt skit för det. Sluta pallra dig och försöka rättfärdiga beteendet och försvara jockiboi med felaktiga och irrelevanta jävla argument. Skärpning. Och sluta gnälla om att den här bloggen hatar på jockiboi, det gör hon väl förfan inte, hon tar upp saker HAN PUBLIKT OFFENTLIGT GJORT och skriver om det. Varför han blir skriven om så mkt är för att han gör en jävla massa skit hela jävla tiden. Therese blir inte kritiserad lika mkt FÖR HON FUCKAR INTE UPP LIKA MKT.

Förihelvete ungar nu får ni ta och ge er.

#12 - Anonym

Om han är emot industrin, varför då lägga upp videon i efterhand och sedan kommentera nedanför. Jag vet att han har ändrat sig om det vilket är såklart bra. Men känns lite fel att han la upp videon. Istället kunde han göra en storytime när han kom hem och berätta situationen och varför han ångra sig. Blir lite fel när han gör en video om hur kul det är så alla andra vill göra det och sen i efterhand bara: ångrar mig. Lite dubbelmoral att visa båda sidorna i en video. Visa en sak i videon men en annan sak i kommentarerna.

#13 - Anonym

Herregud vad folk är butthurted, låt dem bada med delfiner punkt slut :)

#14 - Anonym

Men guud har du inga andra nyheter att komma med nu förtiden??

#15 - Anonym

Men guud har du inga andra nyheter att komma med nu förtiden??

#16 - Anonym

Tycker det är riktigt hemskt detta

#17 - Jonaz snyggaste bloggare

Ok

#18 - Isabelle

HEEELT ärligt? Haha han är 30 år, inte 13. Vem vet inte att djur som hålls fångna i underhållningssyfte inte har det bra för fem jävla öre? Vilken människa med IQ över 60 förstår INTE att delfiner som BOR i ett begränsat akvarium är lika utsatta och vanskötta som vilket annat djur som helst på till exempel cirkus eller elefantridning?
Sen kan inte jag förstå hur denna människa alltid kan komma undan med en bortförklaring EFTER han gjort alla dessa saker, så fort han säger "förlåt, jag visste inte" så blir han förlåten. Ska alla få komma undan så enkelt med vad som helst? Detta handlar liksom om DJUR och djurplågeri, vi snackar LIV. Om han kan komma undan med dessa ursäkter för en sån här allvarlig sak, vad skulle hindra folk från att förlåta honom om han gör något värre nästa gång?
Sen spelar han nån slags hjälte "nu har jag sett hur djur behandlas så när jag kommer hem ska jag slänga denna jacka med päls på så ingen annan tar inspiration från mig att bära päls!" Ändå sitter han och käkar kött varje dag. Good job. Inte ett dugg paradoxalt. Clapity clap.

#19 - Anonym

En vild delfin simmar upp mot 100 mil om dagen och lever i en flock på ca 1000 andra individer, det kan dom inte göra i en bassäng.

Bra att jocke förstått att det var fel och förhoppningsvis aldrig gör om det.

Även bra att djurens rätt lagt ut det så det når fler människor att inse att det inte är okej.

#20 - Anonym

Therése uttalade sig om renar och har tydligen noll koll på hur renar sköts. Hade varit trevligt om hon FRÅGAT en renskötare om renarnas horn och varför de är inhägnade eller tagit sig tid att googla INNAN hon hänger ut stället framför 500.000 personer på Youtube. Renar är boskapsdjur, precis som får, kor, hästar, grisar (som för övrigt också hålls i hagar). Renarna hålls i inhägnader under vintern dels för att de säkert ska få mat, dels för att de föds upp och alltså är tama boskapsdjur. Renar fäller hornen mellan december och februari, vilket kan göra att de ser eländiga ut.

Jocke var inte den enda som simmade med delfinerna, hela gruppen gjorde fel. Nu har Jocke sagt att han förstått att han gjorde fel och att han ska till sig av kritiken och bättra på sig angående djuren, vi får hoppas att han fullföljer det och börjar använda sin makt till nåt vettigt. Personligen har jag svårt att tro att han verkligen kommer att ändra sig, han är inte direkt känd för att vara den som tänker efter och agerar lugnt och sansat, men jag tycker inte han förtjänar hat angående delfinsimmandet. Nu har han tagit sitt ansvar, bett om ursäkt, insett att han gjorde fel, det är mycket mer än han gjort förut.

Bente sitter och hånar på sin Snapchat under hela denna hatstorm mot Jocke och visar upp bland annat MINKHÅRSÖGONFRANSAR, samt kommer med uttalanden som att hon hatar djur och inte bryr sig om djur etc. Hon om nån tigger ju hat och reaktioner. Jocke må vara naiv, men Bente är rent elak och hennes uttalanden får mig att vilja kräkas.

#21 - Anonym

#20
Kunde inte ha sagt det bättre själv!

#22 - K

Gå in och kolla på The Cove, skall ni få se hur det är med Delfiner och speciellt hur det är i Japan. Länk: https://www.youtube.com/watch?v=06gFFUVEnx0 blev jätteledsen när jag såg på den.

#23 - Amanda

Fruktansvärt onödigt och oansvarigt gjort av Jocke att lägga upp detta på kanalen.
Har man 600 tusen följare där nästan alla är unga och tar inspiration från vad han gör så SKA man ta sitt ansvar.
Sjukt oansvarigt att säga att dom var naiva i efterhand och i efterhand säga att dom inte stödjer djurplågeri, slänga sina jackor osv.
Det bevisar bara att ifall dom inte fått någon kritik hade dom inte brytt sig det minsta lilla, haft kvar jackorna oh simmat med delfinerna med gott samvete även efteråt..

#24 - Anonym

*Vi var naiva och okunniga hela vårt gäng* Herregud. Vad ligger deras snittålder på. En del har passerat 30 till och mer.
Varför väljer detta gäng att ha kvar sina vloggar från Delfin badet.
Känns som det är pengar på visningar som styr MEST!!!!!

#25 - Alltså

Att ens Jocke behöver gö ett inlägg för att han får hat och att de står att hab STÖDJER djurplågeri Fyfan. Alla gör fel, och gjort är gjort. Ibland fattar jag inte varför ni hatar på folk som "stödjer" djurplågeri, de inte alltid lätt o veta. Han har gjort fel och lärt sig av sina misstag. E inget stort fan av Jocke men sätt er i hans sits. Kan inte ens tänka mig i den sitsen. O gillar hur den hör bloggen gör grejen till en stor grej <3

#26 - Anonym

Tänker inte ta hans försök till ursäkt seriöst förrän han tar bort videon, de tjänar pengar på den om det ligger kvar och det borde den inte om de nu förstått hur fel det är. Snacka om att konstant sabba för sig själv.

#27 - Anonym

A men herregud, återigen om Jocke. Man märker att du Ida elr vad du nu heter har något emot Jocke, däremot så älskar du Therese. Ärligt talat är Jocke en jättebra yt;er och alla gör misstag. Hur ska han veta att delfiner inte behandlas bra. Sånna här skvallerbloggar borde bara lägga av. Ni gör youtubevärlden sämre. Stick bara.

#28 - Anonym

Till er som klagar att det är många nyheter om Jockiboi: När Jocke slutar klanta sig så lär nyheterna om honom avta. Tycker att det är bra att det finns någon som calls him out on his bullshit, med tanke på hur mycket skit han i regel kommer undan med.

#29 - Anonym

du ovanför är du seriös ? han är 30 år klart han borde veta hur illa det är att stödja detta? herregud

#30 - ebba

Det skulle ju vara fint om Jocke & Jonna kanske valde att skänka alla intäkter de tjänar på just den videon till typ Djurens rätt eller liknande! Som en fin och ursäktande gest.

#31 - Anonym

Lätt att vara efterklok....
Var det inte Jocke som för ett år sen grät när hundar var instängda i en bur i Japan? Exakt samma här ju. Shit..

#32 - Anonym

#20 wow kunde inte sagt de bättre själv! :)

#33 - .

jag e ingen djurvän men de är coolt med djur, jag bryr mig inte om djuren jag påverkas inte av de och för jag bryr mig inte. Jag har full rätt att inte vara djur vän. Alla i Sverige e inte heller djurvänner, de här med "djurplågeri" blev så jäkla stort efter att Therese började bli vegan. Jag tycker bara att folk överdriver som in i helvete. O ni som ser denna kommentar o skriver tex "Fyfan på dig för att du stödjer djurplågeri" jag stödjer inte djurplågeri men jag bryr mig inte om djur, tycker att alla birde ta de ez med de här att anklaga folk för att de stödjer djurplågeri. De sårar verkligen att nån tror på de, jag blir inte sårad men kan tänka mig Jocke o Jonna det är inte alltid kul när folk säger att man stödjer djurplågeri. TACK O HEJDÅ

#34 - Jonas

Jocke gör inte fler misstag än någon annan utan problemet är att Ida som äger bloggen väljer att framhäva Jockes misstag och blåsa upp dom så han på denna bloggen ska framstå som dåligt!
Våldtäkts skämtet kollade jag nyss och han avbryter ju sig själv för att han förstår det skulle bli fel och vem har inte haft grodor som av farten hoppat ur munnen men han var duktig och avbröt sig själv innan han sa det!
Och att nån hört på en förfest att Jocke via sociala medier kallat något barn saker är bara långsökt då det finns 100 tals fejkkonton som pojken kan råkat skriva till för köper inte att om han nu är så pass otrevlig när han svarar borde fler ha påpekat det!

#35 - Anonym

Jag gillade Bente. Verkligen gillade hennes humor för ett år sedan. Men nu. Jag blir arg. Ledsen. Triggad av hennes videos och My story. Igår satt hon och råskrattade åt Jockiboi-dramat med delfinsimmandet och sa att hon inte gillar djur och som #20 skrev, visade minkhårsögonfransar och var allmänt "I don't care a shit..." i natt satt hon och "hånade" (vet inte vad jag ska kalla det, hade roligt på Thereses bekostnad) Therése Lindgren och T:s bok och skrattade bara när hennes vän skrek i megafonen mitt i natten.
Hon beter sig värre än många yngre och sjunker i mina ögon för varje dag. Ärligt förstår jag inte hur hennes pojkvän orkar med henne om hon är likadan mot honom. Hoppas hon får hjälp, det verkar hon behöva...
Synd att se en vuxen människa, som hade okej förutsättningar att lyckas med Youtube, förfalla så totalt och istället göra sig rolig på bekostnaden av alla andra som lyckats.

#36 - Anonym

Therese är sjuk, det är ju någonting du kan skriva om.

#37 - Anonym

Kanske Therése är gravid...

#38 - Anonym

Jocke har fått en egen platina

#39 - Jullan

Joakims låt har sålt platina! Helt sjukt alltså, men han förtjänar det.
Sen verkar det som att Therese är sjuk, hon har gått ner 7 kilo på bara en vecka, kanske är något att skriva om!

#40 - Anonym

Men snälla ni. Klart som fan ägaren till bloggen skriver om det här när till och med Aftonbladet gör det. Är det några som inte är objektiva är det nog snarare ni som konstant försvarar hans skit.

#41 - Anonym

#20 Jag håller med men sen så får man väll ta allt Bente säger med en nypa salt för hon tänker ju inte förre hon talar.. Frågan är ju om bente ens borde bo själv eller bo på ett LSS hem för personer med speciella behov med tanke på hennes beteende skulle hon nog behöva få lite hjälp

#42 - Anonym

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/KJMQE/djurens-ratt-riktar-skarp-kritik-mot-jockiboi
http://www.expressen.se/noje/jockiboi-backar-efter-harda-kritiken/
http://nyheter24.se/noje/kandissverige/877122-jockiboi-jonna-lundell-badade-med-delfiner-djurens-ratt

Ägaren av denna blogg skriver nyheter likt dessa större pressar. Så sluta klanka ner på bloggen. Eller gör som J&J alltid säger, de finns ett kryss uppe i högra hörnet på sidan, klicka där om du inte gillar vad du läser. Allt går inte försköna. Bara för man avgudar sin Youtube idol. Det finns ett liv utanför den förtrollningen ni drabbats av. Rätt och Fel till att börja med. Oavsett om man är nät-känd eller inte. Normal reaktion hittar man hos icke förtrollade personer. Inte hos "fans" som förlåter allt. Och att det florerar mer hat här än på deras sidor känns delat. Inge mer hat här än där. // Tack för ordet.

#43 - K

Nu har någon vandaliserat jockes och jonnas nya bil. Tips, och det är på jockes instagram.

#44 - Anonym

”Jockiboi har ett särskilt stort ansvar” Skriver expressen i sin artikel. Mer och mer får Jockiboi 31 år höra ansvar som offentlig person. Vilket han sagt tidigare han inte tänker ha. De är föräldrarna som har den uppgiften.

http://nyheter24.se/noje/873722-jockiboi-svarar-pa-kritiken-jag-ansvarar-inte-for-vad-era-barn-ser-pa-youtube

Tror Jockiboi måste mogna för det kommer få flera artiklar med ANSVAR då hans fans är så unga.
Och oavsett om han vill ta ansvar eller inte, så tar dom efter sin "idol".
Det sägs att de tar massa timmar att redigera ett klipp. Kan man inte då ta fr vana att plocka bort eventuella olämpliga delar? Tänker likaså då han skriver ut på Instagram, filmar snapchat m.m.
Såklart de är svårt att inte vara mer än människa med fel och brister. Men håll med om att de går att undvika skandaler. De går filma om. Eller radera och skriva om. Tänka före handling.
Självklart får han leva hur han vill utanför nätet. Så länge ingen kommer till skada, men de vet han bäst själv i sin inre krets.
Men att han inte fixar hålla upp en bättre sida av sig själv som 31 år på nätet, köper jag inte. Man kan säga förlåt, rida ut stormen av handlanden man gjort och hoppas man slipper ta tag i sig själv. Men samvete borde nån gång säga, nu räcker de. Dags att ta tag i detta problem som får folk att reagera så starkt. Det räcker inte att konstant hitta ursäkter för sitt handlande. Ibland används de för att slippa känna vid sig själv.
Hoppas på förändring. Men oddsen pekar neråt.:(. De får inget slut.
Den riktiga eliten (skolade)av kändisar, skapar sällan rubriker av skandaler. Självutnämnda nätkändisar/ dokusåpa folk där finns i regel självinspelat material man själv lagt upp, och sociala medier konton man uttryckt sig i. Svårt att förneka man gjort fel.
Trevlig helg allihopa. :)

#45 - Entjej

Väldigt bra att det uppmärksammas! Spelar ingen roll om det är Jocke och Jonna eller nån annan random människa, detta budskap behöver spridas så alla får ta del av det faktum att djur inte är underhållning. Sen hatt just J&J inte är de vassaste knivarna visste man ju redan med tanke på deras tjat om hur de är emot djurplågeri och inte använder ex djurtestat smink men hemskt gärna klär sig i både dun och päls och dessutom handlar kläder från budgetmärken som stödjer barnarbete och har fabriker där människor arbetar röven av sig till skitlöner.

#46 - Anonym

skriv om jockes inlägg på Facebook , han skriver att nräbhan får tag i dom som repat hans bil kommer inte ens Gud kunna hjälpa dom ? hahahha sen skriver han att han ska sätta dit dom i rättegång , lycka till

#47 - TIPS

TIPS
jocke och jonna bil är repade och jocke hotar ungar igen och kallar dom diverse saker , säger även att man ska få hittelön på en halv miljon om man hittar vilka som gjort det.

#48 - TIPS

TIPS
jocke och jonna bil är repade och jocke hotar ungar igen och kallar dom diverse saker , säger även att man ska få hittelön på en halv miljon om man hittar vilka som gjort det.

#49 - Anonym

Undra om han kommer skylla allt på Djurens Rätt som publicerat om delfinerna.
De har gått ut med tidigare att personer vandaliserat saker för dem. Tillfället för personer som vill orsaka skadegörelse såg säkert sin möjlighet då de var borta. Men detta lär vinklas emot Djurens Rätt, garanterat. En fråga. Kostar de verkligen en halv miljon, då man leasar två bilar som de gör????. Alltså inte köpt dem. De är aldrig okej att ta sönder andras ägodelar kan tilläggas.

Endel av Jockibois instagram inlägg.
1 h
jockiboi Nu är det nog då hela vår nya bil för en halv miljon är helt sönderrepad dagen efter vi landat i Sverige och när jag får tag i er som gjort detta kan inte ens gud själv hjälpa er äckliga vidriga ouppfostrade ungjävlar för kommer se till att ALLA i hela Sverige vet vem ni är och vad ni sysslar med och kommer sätta dit er i rättegång så ni får betala varenda jävla krona 😈

#50 - Anonym

Detta är intressant.
Citerar: Jocke Lundell en dag bort.
Men för att få världen bättre måste man upplysa och lära folk på ett bra sätt och inte skrämma och hota dom med hat för med våld och hat kan man aldrig bekämpa djurplågeri.

Går det bekämpa ungdomar på vift med skrämsel och hot? Uthängande?.
Intressant.

Jockibois instgram.
Nu är det nog då hela vår nya bil för en halv miljon är helt sönderrepad dagen efter vi landat i Sverige och när jag får tag i er som gjort detta kan inte ens gud själv hjälpa er äckliga vidriga ouppfostrade ungjävlar för kommer se till att ALLA i hela Sverige vet vem ni är och vad ni sysslar med och kommer sätta dit er i rättegång så ni får betala varenda jävla krona
😈För får vi fast dessa människor inför rätta så lär ingen göra om deras misstag igen kan jag lova☠️Och frågan är hur mycket ska vi stå ut med egentligen? 😡😡😡😡 Och någon där ute vet vem som gjort detta och den som ger mig rätt tips ska få 100 000kr belöning och alla oseriösa tips kommer blockad så vill ni undvika mig arg och att bli blockad så skickar ni inte oseriösa tips!

Källa. Jockibois Instagram https://www.instagram.com/p/BQ5Vd65gZsp/?taken-by=jockiboi

#51 - Jonas

HAHAHAHAHAHAH driver du?
Är väl skillnad att bada med delfiner och att repa och förstöra bilar?
Ska man behöva upplysa och lära människor att man inte ska förstöra saker?
Seriöst är det bara barn här?

#52 - Jonas

HAHAHAHAHAHAH driver du?
Är väl skillnad att bada med delfiner och att repa och förstöra bilar?
Ska man behöva upplysa och lära människor att man inte ska förstöra saker?
Seriöst är det bara barn här?

#53 - Anonym

Haha, bara jag som tror att det är försäkringsberägeri? Dom har ju precis varit på semester i Egypten och det har kostat en del så nu måste dom ha pengar? :) förvånar mig inte!

#54 - Jonas

Jocke och Jonna tjänar 460 000kr i månaden på BARA youtube?
Är du rolig människa?
Nivån här alltså!
Och ska man göra bedrägeri mot försäkringsbolaget så repar man absolut inte bilar hahahahaha

#55 - Anonym

Hallå någon har förstört Jockibois bil igen!!

#56 - Anonym

hahaha...Jonas ...Det är aldrig okej att hota vare sig du heter Jockiboi eller Svensson. Sluta spela dum. Du fatta poängen.

#57 - Anonym

Jonas skriver som jockiboi. Lär garanterat vara Jocke

#58 - Anonym

Kan inte bara vara jag som är övertygad att Jonas ÄR Jocke ?

#59 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=jygEbVCOjYY

#60 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=jygEbVCOjYY

#61 - Anonym

Kanske var en person med ett handikapp som är förbannad på att de står på dennes plats utan lov?
Inväntar "vi ställde bara bilen där för att ta en bild, vi skjutsa en som har ett handikapp" haha.

#62 - Anonym

Bakom kulisserna. Ingen av tittarna VET vad som försiggår. Gäller spela sin kort rätt TYDLIGEN. Youtube är inte densamma. Ibland tar YouTubers kontakt med Nyhets kanaler för att rättfärdiga sig själv eller dela med sig av sin version. Youtube familjen är ingen familj längre. De handlar om överlevnad. Ett Youtube krig är ett faktum. YouTubers behöver tydligen välja sida i alla sina videos. Samarbeta med rätt personer. Allt har tappat värde. Erat spel YouTubers är inte okej. Tittarna borde själv få välja vem de tycker om. Alla skyltar med att de gör Youtube för de älskar det. Men man undrar vad och varför ni gör de på riktigt vissa av er i blåsväder. Inkomst ska aldrig vara orsak för tittare. Detta gäller såklart inte alla.
De YouTubers som inte behöver konstant höra av sig till nyhetskanaler, försvara sig behöver inte ta åt sig. Ni gör förmodligen inte heller Clickbat. Man ser skillnad rejält vilka som klarar sig själv och vill genuint ha Youtube som jobb. Inte av enbart uppmärksamhet. De tar bort vide osar de felar i. Önskar Youtube var som förr. Inte en ego tävling och utpressning.

#63 - Anonym

#61 hade dom parkerat på handikapp ? syns inte p bilden så antar du sett de irl

#64 - Anonym

va inget, såg nu under bilen. Vad är det för fel på dessa människor ?

#65 - Anonym

http://www.expressen.se/noje/joakim-jockiboi-lundells-nya-bil-forstord/

#66 - Anonym

Kolla på parkeringsbilden. J&J står på en handikapp parkering.

http://nyheter24.se/noje/877296-jockibois-nya-bil-totalforstord-100-000-kronor-i-hittelon-till-den-som-far-fram-vem-som-forstorde-den


Kolla under bilen så ses en TYDLIG BILD AV EN HANDIKAPP parkering.

#67 - Anonym

Vad blir nästa ursäkt? herregud? vad är problemet med detta par. usch skäms på er. Handikappade ska inte behöva få sina parkeringsplatser upptagna. Usch!!!!!!!!!!Nu räcker det!!!!!!

#68 - Anonym

Blir så trött på att man tydligen måste vara vegan för att få uttrycka sig om delfiner i fångenskap. Fattar inte varför man inte kan få tycka någonting utan att behöva förklara sig hela tiden. Riktigt tröttsamt med dessa sjw's som alltid ska vara störst, bäst och vackrast. *ryser*

#69 - Anonym

Så jävla hemskt att bada med delfiner, men dömer inte Joakim för det och slutar ntgilla honom då

#70 - Anonym

Någon som vart vart detta ligger?
Hade gärna velat bada med delfinerna =(

#71 - K

Såg att där dom hade bilen var på en handikapps plats, Sen när blev dom handikappade? Är kanske därför de fick sin bil vandaliserad. Men där är många som ställer sina bilar på handikappad och barnfamiljsplatser. De utnyttjar platserna.

#72 - Mickis

Bara för att bilen står på handikapp parkering så är det inte rätt att repa den. Har det varit en person där som haft behov av platsen så kan man faktist ringa en p-vakt som kommer dit och lappar bilen. Dom kan inte flytta bilen, men repar du den så kommer den inte börja rulla iväg heller. Jag som mamma, använder familjeparkeringar och jag blir också irriterad när en person som inte kräver extra utrymme står på platsen. MEN jag repar inte personens bil för det.
Detta handlar nog bara om folk som vill jävlas på Jocke & Jonna. Man får tycka vad man vill om dom, men att repa deras bil är inte ett friskt beteende.

För övrigt så vill jag säga att jag fullkomligt hatar detta kommentarsfält...

#73 - K

# 72 Jag skriver absolut inget hat, men där är många som utnyttjar handikapps platser och barnfamiljsplatserna. Och bara för dom har en stor bil och inte får plats på en vanlig parkering så har dom inte rätten att ställa säg på en handikapps plats. Och nu ser man att även Jocke och Jonna att de också utnyttjar de systemet. Att kan andra ställa säg på handikapps platser så kan vi också göra det.

#74 - Anonym

Står ganska tydligt på Jonnas Instagram att dom ställde bilen där i 30 sekunder för att ta en bild på sin egen parkering och ingen tog skada för det då den var ledig och tom skriver hon!
Hur kan man fokusera på mer var bilen står än att någon förstört den?

#75 - Anonym

Ingen här kollar ju upp någonting överhuvudtaget utan kastar sig som hungriga vargar på Jocke och Jonna för hade man tagit 2 minuter av sin tid hade man fått en förklaring på parkeringen som dessutom var utanför sitt eget bostadshus och som lånades under nån minut!

#76 - Anonym

Det återstå att se. Om bilen stått längre än 30 sekunder. Lär vara flera i bostadsområdet som vet.

#77 - Anonym

Kolla Jonnas kommentarer istället för att dra egna slutsatser

#78 - Anonym

Självklart är det Jockes fel som varken kan köra bil eller har körkort :D
Mannen som får skulden för exakt allt som händer

#79 - Anonym

Roligt hur en förstörd bil blev till vart bilen stod parkerad på bilden!
Ni fattar att ni bidrar till att fler unga förstör saker när ni riktar ljuset åt ett annat håll va?

#80 - Anonym

JOCKE TAGGA , kolla den som kommentera om de först , Inväntar "vi ställde bara bilen där för att ta en bild, vi skjutsa en som har ett handikapp" haha

#81 - Anonym

Hur kan Jonnas bild skilja sig så rejält från Jockes tagna. Att handikapp bilden under inte syns. Är det så de inte stått där hela semester lär de visa sig.

#82 - Anonym

Det hände inte under deras semester vilket dom skrivit?
Det hände inatt om ni kollar Jockes facebook!
Snälla ta reda på lite fakta!
Står även att bilen stod på arlanda på en låst parkering hela veckan dom var borta!

#83 - Anonym

Från Jockes facebook:

Joakim Jockiboi Lundell
2 min ·
Summering av händelser 2016-2017:
* Batman fick stenar kastade på sig
* 3st Förstörda bilar där lacken är sönderepad
* Ägg på rutorna minst 30 gånger
* Sönderslaget staket utanför huset
* Skräp och annat skit i poolen dagligen
* Piss på dörren
* Stulen post 1 gång i veckan minst
* Brytmärken på dörren
* Sönderslagen postlåda
* Sönderstuckna däck flertal gånger
* Människor med masker som gör tecken utanför på natten
* Stenar kastade mot fönster på natten
* 383284672 busringningar på dörren
* Bytt nummer på telefonen mer gånger än jag minns
* En hel kundvagn kastad på dörren
* Sparkar emot batman
* Dödshot och hot om våldtäkt emot Jonna minst varje vecka
* Kommer behöva flytta för andra gången på mindre än 6 månader!
Ja och detta är inte ens allting...
Och vad har jag gjort?
Jo det går väldigt bra för mig hahahaha
Välkommen till Sverige 2017!

#84 - Anonym

Varför lever inte detta par utanför sociala medier. Skaffar baren och ha lugn och ro. Varför måsta vara offentlig. de handlar inte längre om pengar. Om Jockiboi är så bra på att producera musik. Varför måste dom hålla på Youtube. Uppmärksamhet. vill man ha lugn och ro de säger, och de enbart vill ha barn kan leva på landet enkelt. Varför gör de inte det. De säger de inte behöver pengarna på oftast. Men vågar ändå inte gå åt sidan. Och göra något annat. De har pengar men vill ha mer. Normala hade bytt jobb.

#85 - K

Hade jag fått så mycket hat som jocke och jonna får, så hade jag slutat med allt socialt för att leva ett normalt liv. Och dra säg tillbaka för att få lugn och ro. Flytta ut på landet och börja leva ett vanligt svenssonliv. Är ju synd om deras hundar också om där är folk som håller på utanför deras boende hela tiden.

#86 - Sluta hata

Alltså bara för att ni tänker så himla mycket om djuren och vad dom får stå ut med betyder inte att alla måste göra det.. Visst det är synd och man ska tänka på det men man får fan gå på zoo om man vill, bada med delfiner om man vill.. Man måste inte göra allt som normerna tycker, det är ok att göra annat. Bara för att man äter kött eller inte är vegan så är mann inte sämre person. Jocke är fullvuxen man som får göra vad fan han vill,bara för att han är offentlig så ska han inte få skit för det..

#87 - Anonym

Detta par besegra porr videon. Därefter blev Jockiboi chef, tror jag för Scandal beutie där Jonna posera, kanske redan där man skippa bry sig. ?

#88 - Anonym

Detta par besegra porr videon. Därefter blev Jockiboi chef, tror jag för Scandal beutie där Jonna posera, kanske redan där man skippa bry sig. ?

#89 - v

'Jag är världens djurvän, älskar alla djur!' - Äter kött, badar med delfiner och bär CANADA GOOSE vilket är ett så känt märke för just deras päls och hur jävla skitigt dom får fram den.

#90 - Anonym

Asså snälla nån, sluta klaga på att det är så mycket nyheter om Jocke. Hon skriver det inte ens på ett dåligt sätt utan bara som att det är en nyhet. När Jocke slutar att klanta sig och göra misstag kanske det blir lite mindre om honom. Men hata inte på bloggen bara för att hon skriver vad som händer. Jag fattar att det var ett misstag av Jocke, men hur många chanser ska vi ge honom. Varje gång han gör fel är allt han behöver göra att säga förlåt och sen så är det som bortblåst. "Alla gör misstag" ja, det är sant men hur många misstag ska Jocke få göra innan folk börjar fatta att hur han beter sig ofta inte är okej. Sluta hata på Ida och tänk efter lite om vem det är ni stödjer.

#91 - Anonym

Jocke är sämst

#92 - Anonym

Jocke är sämst

#93 - Anonym

Jocke är sämst

#94 - Anonym

Jocke är sämst

#95 - Anonym

Jocke är sämst

#96 - Anonym

Är du helt jävla tappad eller

#97 - Anonym

bara ta livet av mig nu fan orkar inte med dig som sitter bakom bloggen du är fan dum i huvudet

#98 - Anonym

bara ta livet av mig nu fan orkar inte med dig som sitter bakom bloggen du är fan dum i huvudet

#99 - Anonym

herregud fokl kan ju chilla lite

#100 - Anonym

va??

#101 - Kasper anonym

Sluta hata på Jocke din jävla k*k