Jockiboi anklagas för att ha fatshameat ett fan

Igår skrev en person en kommentar på Jockibois facebook där hon berättar att ett fan hade skrivit till Jockiboi och undrat varför hans låt inte var på svenska.
 
Jockiboi ska ha svarat att killen borde fokusera på sin vikt istället för att ställa dumma frågor.
 
Killen som redan hade starka komplex mår fortfarande dåligt och gråter innan han somnar. 
 
Idag skrev Jockiboi ett svar på tal där han berättar att det är någon som hittat på historier för att få igång en hetsstorm. 
 
Han har även direkt kontakt med Facebook så han kan snabbt få IP nummer på alla fejkkonton som sprider påhittade grejer om honom. 
 
 


#1 - Celine

Det sorliga är att det seriöst inte förvånar mig. Skett otroligt många gånger där han skrivit/sagt saker före han tänker.

#2 - Anonym

Det var en kille som skrev kommentaren !! och det var inget fakekonto. Var även fler som kommenterade att dom sett liknande saker men Jocke tog bort alla dom kommentarerna

#3 - ANON-ETT

Håller helt med Celine. Och om det eventuellt framkommer några bevis i framtiden kommer han dra till med att "det är photoshopat". Gillar inte killens attityd i allmänhet, hans inlägg på Facebook är fruktansvärt patetiska - han är otroligt oödmjuk och försöker roffa åt sig all cred hela tiden, samtidigt som han i samma veva kastar skit på andra i musikbranchen som inte gjort som honom. Sen detta tiggeri av delningar och gillningar han sysslat med den senaste tiden runtom låter känns bara så B, och sen att han är "i chock" över att hans låt ligger etta på spotify... tittar man på hur många följare han har är jag inte ett dugg förvånad. Sen såg jag dessutom en kommentar på Jockes Facebook där ett av hans "fans" lämnat låten igång hemma medans han var på jobbet, hahah.

Och det här med att han regisserat musikvideon själv (tillsammans med Riley), och att han minnsann INTE "hyrt in proffs" - är inte Riley proffs? Han jobbar väl för bövelen som kameraman och är grym på sitt jobb?

Han ger mig en sådan fruktansvärd avsmak i munnen att jag faktiskt inte VILL unna honom någon framgång när han har sådan attityd som han har. + det faktum att man aldrig vet när och om han ljuger adderar bara till det negativa.

Han har lång väg innan han växt till sig den där pojken.

#4 - Lisa

han kan gå och tag, bye <333

#5 - ANON-ETT

Sen måste jag bara tillägga hans hemska hyckleri...
En tjej har kommenterat att hon fortfarande har en printscreen på hans "trevliga" blogginlägg om henne. Jockes svar på det är: "När skrevs det S*****? 2012 va? 5 år sedan nu!!!" Precis som att bara för att han "gått vidare" och "blivit en annan människa" så måste alla andra gå vidare också. Vem var det inte som satt och skrev en bok om sitt förflutna? Och hängde ut sina föräldrar för vad de gjort i det förflutna? Herregud. Och det enda hans fans repeterar är att "Han är förändrad nu. Det är gammalt". Precis som han själv.

#6 - Amanda

Talande att han väljer att fokusera på att hans "varumärke" förstörs istället för att fokusera på att beskriva hur fel det är att mobba och att han därför aldrig skulle göra.

Solklart fall av lögn, han har självklart mobbat ungen och försöker rädda sitt "varumärke" än en gång. Vilket jävla varumärke?

#7 - Tess

Trots att jag vet att Jocke har en stor mun ibland och säger/skriver saker som han ångrar efteråt har jag sjukt svårt att tro på detta faktiskt.

#8 - Anonym

Ojoj..ogillar osköna gubbar som Jocke. Livnära sig på unga följare vars enda uppgift är att sprida hans varumärke. Plikttrogna barn som ska lyssna sönder hans låtar. Utan dem vore han ingen. Inget av de han gör skulle vara populärt om inte dessa unga hjälpte honom dit. Att han besvarat osmakligt tidigare unga trogna följare är känt. Lite väl magstark hur man kan känna man förtjänar allt, då andra gör jobbet.

#9 - Anonym

Det är solklart vilken åldersgrupp han charmar. Lägger man ut ett 10- tal snapchat bilder med puttenutt texter. Bilder med enorma filter på. Många fjant ikoner att pryda sin Selfie bild. Allt från stora puppy ögon, djurutstyrsel, sorgsna söta små bilder daglig dags. Uträknande vilken målgrupp man lindar runt fingret. Så de är dem som lyfter denna 31 årings framgång.

#10 - Anonym

Finns ingen vuxen människa som skulle orka lyssna sönder hans låtar, som dessa småttingar på sina rum, och på skolgården. Vilken vuxen skulle orka dela hans varumärke. Vilken vuxen skulle orka gå in och rösta på honom femtielva gånger då det är chans att vinna utmärkelser.
Därför blir man besviken att läsa om det är sant, hur otroligt fult de är om detta är sant hur han behandlar unga följare. DE ÄR DOM SOM ÄR JOCKES VANDRANDE REKLAM PELARE SOM JOBBAR FÖR HANS VARUMÄRKE SKA SYNAS. Tack för ordet!

#11 - Anonym

Varför visar dom ingen screen på det han skrivit? :)

#12 - Anonym

Det jag inte fattar är.. Jockiboi BER sina små följare spela hans låt om och om och om igen för att han vill ligga 1:a länge..? Då är det inte en rättvis "första plats" tycker jag, om man ber folk spela sönder den. Och när Riley fyllde år nu när dom är utomlands, så skrev jocke på sin snapchat att Ikväll ska det firas för att låten legat 1:a på Spotify, men.. alla andra vänner skrev att ikväll ska de firas för att Riley fyller år. Jocke nämnde aldrig ens hans födelsedag utan tjatade väl bara om sin låt..?

Tycker jockiboi känns som att han bara vill stå i rampljuset och skryta allt som går, vilket man genomskådat och blir rätt less på.

#13 - Anonym

De kan aldrig stå rätt till. De är inte normalt beteende som upprepas.
Självgod och konstant i drama.

#14 - AnOnYm

För en liten stund trodde jag att Jockiboi förändrats, kanske för att han inte längre smetade in sig i bajs eller för att hans blogg var raderad. Men ju mer jag ser, desto mer irriterad och ledsen blir jag.
Hur kan han vara en så stor youtuber med så många följare? En vuxen person som jämt och ständigt ska sitta i mitten i alla challenges (så att hans syns mest), ska prata mest, alltid hitta på en massa konstiga lögner som ska vara "roliga" (blev lite äcklad när ett gäng vuxna människor sitter och diskuterar en 11-årings snopp i Gustavs vlogg idag, må var humoristiskt, men ändå njäääää!), och så denna reklam som kväver en.

Ja, okej, vi har fattat att du släppt en låt. Det har flera miljoner andra också gjort. Ödmjukheten och den äkta tacksamheten, var är dom?

#15 - Anonym

Saker han gör behöver inte vara bra. Hans mini soldater till följare röstar sönder alla äro priser man kan rösta på. Hur kan man som Jockiboi skryta över vinster där han medvetet bett sina småttingar sätta låten på repeat dag och natt. Sprida hans röstningar och sedan PÅ RIKTIGT tro man är GUD på nätet. Han har in princip RÖSTAT PÅ SIG SJÄLV GENOM ANDRA. Hahahaha..
De är så galet hur man kan avguda sig själv så hårt. Självcentring på hög nivå. Beordra andra rösta/ lyssna sönder låtarna hans hahaha...vem fan gör så...För att sedan stolt fronta media, helt ofattbart, fattar inte hur stort de blev (jockibois ungefärliga kommentarer av sina verk)...hahah...Samhällets egoister är ett faktum. För att ta åt sig all ära av manipulerande röster är sjukt. Och spela förvånad med 600.000 följare..hahaha...


Men lite underhållande är det...hahaha...

#16 - Anonym

Det är som att dopa sig i sport före en tävling. Be andra rösta sönder. Meningen med tävlingen förstörs. ;)

#17 - Anonym

varför är inte vlad reiser med på bilden däruppe? han har ju över 200k

#18 - Anonym

Kan inte vi människor med vett i huvuden komma överens om att INTE nominera eller rösta på Jockiboi till Guldtuben i år? Finns så många fler YouTubers som förtjänar de priser som Jocke lär försöka norpa åt sig (typ alla kategorier förutom Style och Stjärnskott, hahah).

#19 - Anonym

Han kommer vinna allt på Guldtuben. Lika bra de slopar Guldtuben. De är ren och skär fusk. Sabotage, av manipulation. Otroligt tråkigt sätt att vinna på. Inte genuint självvalda röster. Man röstar en gång normalt. De unga tror de ska vara såhär man vinner på. De tror att en låt är världsklass för de lyssnat sönder låten och fått den klättra. Så tråkigt att sånt här får fortskrida.

#20 - Anonym

Det är bara en tidsfråga innan deras fasad rasar. När alla 10-åringar inser hur han egentligen är. Tror inte han har gjort låten utan han har fått den bara för att dom vet att den skulle gå bra om han pushar sina små minions att lyssna sönder den. Såg ut som han inte ens kunde texten när jonna la ut en snap på honom när han försökte sjunga med på klubben i Egypten. Snart tröttnar folk på låten och riktiga låtar som förtjänar att vara på topplistan kommer putta ut "hans låt.

#21 - Anonym

Svar till #19
Hahah, allt förutom Gaming. Pewdiepie kommer ju att vinna den kategorin :) /#18

#22 - Anonym

Men hur funkar man som person i vetskap man bett unga lyssna sönder sin låt, be dem "kötta" som han skriver för att behålla 1.a platsen. Skäms man inte då man vet innerst inne man bedrivit ett drev. En medveten jakt för egen vinning. Fattar inte hur man kan säga man är stolt och har lyckats. Genom att få andra människor lyda kommando. Eller vaddå? Fattar inte seriöst. Börja likna ett stort socialt experiment. Hur långt kan gå innan det tar helt stopp.
Inget hat. Poängen med att vinna då man gör som han gör. De handlar egentligen inte längre om låten. De handlar om peppra följare med kom igen, nu kör vi, in och "kötta" röster, nu ska vi vinna. Mest röster vinner såklart, men hur långt kan man mata på. Sedan kan innehållet eller för saken skull vara vad som helst. Huvudsaken man vinner. Vart finns logiken?. Säger inte jag har rätt i de jag skriver. Men det är så främmande att man kan påverka utgångsläget och resultatet på detta vis. Får man verkligen ett bevis för sig själv man är bra på de man gör då?!..Ligger de ingen tanke i bakhuvudet att man hejjat på sina fans att rösta. Trodde de var tvärtom...jajaja...de är som de är..

#23 - Andromeda

Så bara för att en människa ger Joakim negativ kritik är det lika med att den inte kan hantera hans framgång..?
Jösses.
Snälla Joakim, sök hjälp för din dåliga självkänsla och lär dig att bekräfta och älska dig själv.

#24 - Lina

Blir seriöst arg av att läsa allt hat på denna blogg och allt hat som den sprider. Är ni ledsna för han lyckats bättre och är mer framgångsrik med flera hundratals tusen följare än ni någonsin kommer få?

#25 - Anonym

14: Reagerade också på det, så äckligt. Dom sitter och diskuterar en 11 årings storlek på det han har mellan benen. Osmakligt , vad är det för fel på dessa människor? Jocke beter sig EXAKT som förr, att inte fler ser det? Han är exakt samma människa. Tycker det är obehagligt att se han, tror aldrig jag sett ett genuint skratt från han? alltid påklistrade osäkra leenden/skratt. Han är så osäker och labil så det är helt sjukt. Att han dessutom erkänt att han röker på gör han inte till en bättre förebild:) ÄCKLIG är han

#26 - Maja

25: Han har erkänt att han röker vanliga cigg ibland, det är en skillnad på att röka på. Det har han inte gjort och därmed inte erkänt heller :))

#27 - Maja

25: Han har erkänt att han röker vanliga cigg ibland, det är en skillnad på att röka på. Det har han inte gjort och därmed inte erkänt heller :))

#28 - Johan

Han vinner nog årets youtuber, årets artist, årets vloggare, årets dolda kamera, årets humorkanal och årets serie :))

#29 - Anonym

Jag förstår inte hur folk kan fortsätta tycka om denna varelse när han gång på gång hamnar i drama och bråk, det finns ju en anledning till att han gör det. Och nej anledningen är inte på grund av att han har mycket haters som vill förstöra, för alla youtubers har haters och ingen hamnar i klistret lika ofta som Joakim. Anledningen är för att han helt enkelt inte är en bra människa. Han är en egoistisk och självupptagen människa som inte bryr sig om någon annan än sig själv och sin egen framgång. Det roliga är att han tror att han är så jävla stor, men han lägger upp videos på en av miljontals sidor på internet så att 10-åringar ska ha något att kolla på till mellanmålet efter skolan. Men det som skrämmer mig mest är att han kan göra precis vad han vill just för att hans följare ser honom som en kung, och hans så kallade ''fans'' lyder honom och gör som dom blir tillsagda, som djur. ''Gå in och avfölj den där personen'', hela personens liv har förvandlats till tredje världskriget. ''Hen har gjort det här'', personen blir mordhotad. ''Den har sagt det där om mig'', personen kommer för alltid blir känd som en lögnare. Joakim kan med en video förstöra någon annans liv, ska en sån sjuk människa få ha en så stor makt? Nej tack

#30 - M

Jag tycker att det är fel att han kallar sina följare för fans, calm down buddy, you're not Beyoncé.

"Förtal" och "grovt" verkar dessutom vara hans favoritord ☺

#31 - B

Alltså? Förstår inte? Hur kommer det att allting är fejk? Det är alltid det han påstår när det kommer ut saker om. Honom.... haha något måste ju stämma. När så pass många människor instämmer att saker stämmer.

#32 - Anonym

Blir seriöst arg av att se allt hat som sprids av denna blogg

#33 - Anonym

Blir seriöst arg av att se allt hat som sprids av denna blogg

#34 - Anonym

26: Nepp. Chrille läckte ut konversationer mellan han Jocke med flera där Jocke skrev att han rökte på och när det kom
ut nekade han inte till det utan gick istället ut med att han stödjer cannabis

#35 - Linnea

Men alltså hörni. Jag blir tokig på att läsa kommentarer av er som skriver att Jocke tjatar och tigger. Han uppmanar och vädjar till folk på ett trevligt sätt. Klart som tusan han vill att det ska gå bra för sina låtar och videos. Annars vore det väl ändå vrickat. Och dessutom, alla har ett VAL. Man VÄLJER att lyssna på hans låt, han sitter ju inte och tvingar folk. Usch, alla ska alltid snegla snett på honom vad han än gör. Aldrig kan man glädjas för någon annan? Tänk efter. Jag menar inte att alla måste älska Jocke, och jag är inte heller hans största fan. Men det behövs ju tydligen klargöras i saker när man scrollar bland dessa nedlåtande kommentarer.

#36 - Anonym

#35 Saken är att jockiboi Vet mycket väl att hans "fans" är i snitt i 10 års åldern som Dyrkar honom och lyder allt han gör utan att egentligen förstå vad som händer och ifrågasätter inget. Jockiboi vet det. Så han utnyttjar det till 120%, och ber folk varje dag att "köpta sönder" hans låt enkomt för att få ligga kvar på 1:a plats. Då är det inte en rättvis vinst tycker jag.

Hans fans gör som han vill, inte som dom själva vill. Flertal säger att dom slår på jocke's låt hemma på dstorn och låter den spelas hela dagen medans dom är på skolan.

Och tror folk börjar bli less på att jockiboi alltid ska stå i centrum och alltid vara värst, störst och skryta i allt. Folk börjar se igenom honom och hans lögner.

#37 - Iq0

Men Jockiboi är ingenting mer än vad han var för några år sedan.. fortfarande samma äckliga beteende.

#38 - Anonym

#35 - Aa fast det är lite utpressning att säga "När låten är etta på topplistan släpps videon" när han innan suttit i flera dagar och ENDAST surrat om hur magisk videon kommer bli osvosv. Att sedan kräva någon slags betalning från sina följare (i form av lyssningar) för att de ska få se videon som han har hypat och surrat om i en veckas tid är riktigt sunkigt faktiskt. Det är att tigga på ett icke-ärligt sätt imo, speciellt när det handlar om barn som inte har lika utvecklat kritiskt tänkande som vuxna. Han manipulerar sina tittare för egen vinning och det är under inga omständigheter okej och inte första gången det händer.

#39 - Jenny

Alla ni som sitter här och trycker ner Jockiboi, tycker ni att ni är bättre än honom när ni sitter och trycker ner honom anonymt på nätet? Säger inte att allt han gör ör okej, men det är riktigt otrevliga grejer som skrivs här och det gör att ni inte är bättre själva. Det är dubbelmoraliskt och heller inte okej! Väx upp och börja bete er påriktigt själva innan ni trycker ner andra!

#40 - Anonym

Sant! Han vet sin makt likt en sekt hur han kan styra sin församling. Unga följare som han vet gör allt och lite till i hans bedjande. Han har hittat sitt sätt att tjäna pengar. Målgruppen som agerar på grupptryck dessutom. Han gullar med fjant bilder på snapchat och fler sociala medier. Hur kan man ens i 31 års ålder söka uppmärksamhet av yngre?.. Skapar tävlingar och skit allt denna manipulerande människa gör utan samvete .Allt han gör är för att få unga trogna följare att betala honom pengar. För de är den åldersgruppen som lyfter denna medelåldersman. Kommer med hans lön. Grattis du har verkligen hittat något du är bra på.

#41 - Anonym

Kommer inte se Guldtuben då det är redan uppgjort. De är sabbat sedan denna man kom in i bilden. Glädjen försvann. Tycker synd om andra YouTubers som får sin arbetsplats indragna i ett fult spel. Så fort en annan Youtuber pratar om hans beteende i kritiskt tänkande, plockas videon ner snapp efter sist ut i ledet är Clueless Swede. Är det 2 video klipp han fått nerplockad. Slump? Nej för att Jockiboi kontaktar dem, härskartekniken. Efter lyfts han. Varför? Se er om, finns ingen som får någon annan byta en kritisk video till att sedan skriva hyllningar till samma person. Märkligt hur de andra YouTubers får ta hur de spekuleras kring dom. Medans Jockiboi får sina videosar som inte gynnar honom nerplockade då han blir granskad. Youtube är mer ett maktspel just nu. De är inte underhållning längre. Ful spel.

#42 - Anonym

Till er som tycker att det är hat i kommentarsfältet eller att vi trycker ner Jockiboi, håller inte riktigt med. Tycker att det för engångsskull hållits en relativt okej ton på kommentarsfältet på denna blogg. Det är trots allt ganska allvarliga saker som tas upp här om det verkligen stämmer.

OM Jocke har mobbat ett barn på nätet p.g.a barnets vikt så är det lika illa som beteendet Jocke hade under "bajs-perioden", det är ingenting som är försvarbart på nåt sätt och verkligen inte hur en 31-åring bör bete sig mot ett barn.

Allt fler verkar ifrågasätta Jockes beteende och statusar och det tycker åtminstone jag att är riktigt bra, man ska inte svälja allt med hull och hår! Stirrar man blint på Jockes sida så blir man manipulerad, jag medger att jag också flera gånger känt ilska mot nån annan p.g.a saker som Jocke sagt om den personen och när jag lugnat ner mig och sett den andras version faktiskt bytt åsikt.

Jockes och Jonnas #Backa Tova video var en av de första jag såg av paret sedan Kungarna av Tylösand och jag tänkte att fan vad härlig Jocke verkar nuförtiden och vad snäll han är. Sen såg jag pranksen och hur han ständigt kallade Jonna bland annat retard, mongo, idiot osv. Igår satt han och äcklade sig i Gustavs vlogg och pratade bland annat om en 11-årings (hans kompis barns) snopp. Vilken mogen och snäll person gör dessa saker?

Jag tycker Jonna verkar vara en fin tjej och att hon verkligen blommar upp när hon vloggar ensam eller tillsammans med t.ex. Tobbe, Nathalie eller Alex. Men jag tycker inte om hur hon alltid måste dra sig undan rampljuset med Jocke eller hur Jocke ska klämma, suga, bita på henne eller kalla henne en massa konstiga saker. Det känns som att hon också ställer upp på mycket mer än hon egentligen vill eller orkar, men allt för Jocke och hans visioner.
INTE för att de inte får ha vilken relation som helst, ja det får de absolut, men att bete sig som Jocke gör mot Jonna (och mot de som är av en annan åsikt än han) framför 600.000 pers, det ger en väldigt skev bild åt unga av hur man beter sig och vad som är socialt acceptabelt.

All kritik är inte hat.

#43 - Jakob Mårtensen

Skulle kanske vara ett vettigt allternativ att inte ha kommentarer tillåtna på vissa inlägg, speciellt sådana som det här som man troligtvis redan vet att 90% endast är manipulerande, hatiska, odrägliga kommentarer. På grund och botten handlar denna kommentaren om en uppmaning om att detta kommentarsfält inte borde vara tillåtet vid vissa inlägg och ögonblick, även att flera av er själva tydligen inte insett att det ni skriver är nedtryckande ord som läggs ut offentligt på en mångläsande blogg. Dagens ungdom är dystrare än vad man kan tro, iallafall om man bedömer ifrån dessa kommentarer. / tack för mig

#44 - Nettan

Jag hoppas inte det är sant att det kommer från jocke :/ att säga något om andras vikt kan vara känsligt men man borde inte fokusera så mycket på hat

#45 - Anonym

#14 & #42 vilken vlogg å när i videon??

#46 - Anonym

45: Jocke och Jonnas video "vem dödade krabban" spola fram till 16:10

#47 - E

Kolla in jocke nys v-logg. tycker synd om Leo, man verkligen ser hur obekväm han är o han vill verkligen därifrån. Jocke bara skrattar o säger att kuken ska stå upp av ett te... varför pratar hon så när ett barn är i närheten?

#48 - Anonym

47: för att han inte vet hur man ska bete sig varken i verkligheten eller på nätet

#49 - Dera

#48 Sant som fan..........

#50 - Dera

#48 Sant som fan..........

#51 - Dera

Någon annan som reagerade på hur Jocke var nära att dra ett våldtäktsskämt i hans senaste vlogg, men ändrade sig precis? Bra att han kom på sig själv och ändrade, men tråkigt att han fortfarande har det tankesättet att han måste skämta om våldtäkt. Visst kanske man ska få skämta om allt, men det är osmakligt att göra det bland folk, speciellt hans unga följare som ser upp till honom och tar efter allt han gör.

#52 - #45

#48
Jag skrev fel, det var Jockes vlogg inte Gustavs (blandade ihop då Jocke inte själv filmade just då). My bad! Nån hade skrivit där redan ser jag, Jockes vlogg ("Vem dödade krabban" vid 16:10)

#53 - #42

#Till #45 Ja Jockes vlogg inte Gustavs "Vem dödade krabban", vid 16:10

#54 - toppenfem.blogg.se/bloggdesign

vafan

#55 - JONAS SVERIGES SNYGGASTE BLOGGARE

vafan

#57 - Anonym

Till #47 och #51 Jag spyr. All respekt för Jocke for i backen nu efter dessa Egypten-vloggar. Ska göra precis som han alltid uppmanar själv, avfölja på alla sociala medier.

#58 - Aja

Snälla Joakim. Man kan inte ta patent på ett varumärke. Man kan endast patentera funktioner och lösningar. På sin höjd kan du ha ett varumärkesskydd. Det är inte patent. Än en gång visar du prov på din enorma ignorans.

#59 - ANON-ETT

Folk måste lära sig skillnaden på HAT och KRITIK. Det är förvisso inte konstruktiv kritik som förmedlas i kommentarsfälten - men av det jag läst här är det sansade åsikter ang hur en person betér sig, vilket inte är mer än rätt. Folk SKA inte kunna beté sig hursomhelst, speciellt inte med barn som publik. PUNKT.

Folk stämplas som "haters" lika lätt nuförtiden som man blir stämplad som "rasist" (för att dra ett exempel), och innebörden tappar helt betydelse. Men jag antar att folk som slänger med dessa uttryck här är väldigt unga.

#60 - Anonym

HAR NI TÄNKT PÅ ATT THERESE ALLTID ÄR SJUK??? Iallafall varannan vecka laddar hon upp på sociala medier "tyvärr hörrni, blir ingen video idag. Jag är sjuk"

#61 - Anonym

Fattar inte bara för att det är Jocke som är en typiskt tatuerad och provocerad svennebanan så är det underhållande och man gillar det, för att han vågar vara sig själv kanske och vågar mer men ändå

#62 - Anonym

börjar undra hur mycket clueless har fått betalt av jocke, eller vad jocke har sagt, för att prata bar om han och inte sprida saker som han egentligen vet, då han tidigare har lagt upp nyheter om jocke men sedan tagit ner dom för att jocke har tagit kontakt med clueless. och sedan jocke tog kontakt med clueless så har clueless bara pratat bra om jocke

#63 - Felicia

Han kan gå tillbaka till sin bajsblogg där han hör hemma :) Så jäkla trött på denna "man" (om han nu ens får kallas de) och hans beteende. Han är snart hela trettio år och sitter och klankar ner på barn? Fyfan jag skäms. Hoppas verkligen inte att Jocke får barn inom snar framtid för han är allt annat än en förebild... Han har så sjukt mycket han behöver jobba på, och nej han är inte alls totalförändrad sen de år han slynatämplade andra och kletade in sig i skit. Visst att han förändrats, men han är långt ifrån servars 30 år mentalt... tvi.

#64 - Anonym

hej

#65 - Anonym

hej

#66 - h

Jag bara hoppas på att Jockiboi inte tar hem årets youtuber detta år. Han förtjänar det inte enligt mig efter alla hans vidriga uttalanden som han skyller på ADD och dyslexi gång på gång.