#1 -

Åhh💗💗💗

#2 - BajaMaja

Grattis Helen!

#3 - Helen

Tack :) <3

#4 - Hille

Är bara så glad för Helens och Oskars skull! De är en fantastisk liten familj och Helen är så otroligt fin och jordnära som person. Denna bebis är en lyckligt lottad bebis! <3

#5 - Anonym

Grattis Helen och Oskar! Önskar er all lycka! 💗

#6 - Sandra

Jag blev så glad när jag såg hennes vlogg imorse. Så himla glad för deras skull!

#7 - Martina

Hon kommer blir en så bra mamma! :)<3

#8 - Anonym

Asså jag fattar verkligen inte ? Jockiboi tjatar om att han ska filma en stor "badvideo" eh va? är det verkligen så intressant att se massa förvuxna wt-bebisar åka rutschkanor på en sunkig resort ? :)

#9 - Felicia

Väääärldens grattis till dem! De kommer bli så otroligt bra föräldrar, all lycka! ❤️❤️❤️❤️

#10 - K

# 8 Det är väl för att han skall ha något att visa sina småfans IOM alla hans fans är barn. Sen så filmar han ju allt, sen har de ju folk hemma hos sig hela tiden. För ingen vanliga människor har folk hemma hos säg 24/7 som Jocke och Jonna har. Jag undrar hur mycket privatliv dom har. Dom har ju inte ens varit på smekmånad!

#11 - Anonym

Hon kommer bli världens bästa mamma, heja!! Grattis Helen!!!!

#12 - Anonym

#10 Alla hans fans är inte barn

#13 - Anonym

att du kallar jockibois följare "fans" tycker på att du är ett barn själv :)

#14 - Anonym

att en man som jockiboi har som han kallar det "fans" tyder ju på hur sjuk vårt land är

#15 - Julia

Så himla roligt, stort grattis till er!

#16 - S

Är så himla glad för deras skull! Ska bli ypperligt kul att få följa deras resa, en sån mysig familj! De kommer bli jättebra föräldrar ❤

#17 - Anonym

Hahaha....varje gång Clueless Swede lägger ut en video som gör Jockiboi obekväm plockas den ner strax därefter. De känns som de kan förekomma hot, tysta ner andra YouTubers. Märkligt annars hur alla saker som kommer fram om Jockiboi plockas ner. Sjukt. Youtube blir aldrig densamma.
Man får en obehaglig känsla då folk blir utnyttjade och nertystade. Någonting är fel.

#18 - Anonym

Anade det i hennes första vlogg under den här vloggveckan. Härliga Helen, hon kommer bli en jättefin mamma. Stort grattis till dem!

#19 - Alicia

ÅH VAD KUL!!! Min lillasyster är väntad samma vecka! :D

#20 - ghazal

ghazal

#21 - ghazal

ghazal

#22 - Anonym

Varför vågar inte Clueless swede ha kvar Jockiboi videorna han gör?
Mindre YouTubers törs han behålla på sin kanal. Även om de är samma "roast" mot dem som mot Jockiboi. Är han rädd för Jockiboi?

#23 - <3

Grattis

#24 - Johanna

Grattis till Helene och Oskar! Hoppas vi får följa resan, så kul för dem :)

#25 - Hannah

Glad för deras skull. Grattis Helen och Oskar!!!

#26 - K

Grattis Helen! :) Ni kommer bli jättebra föräldrar!

#27 - ebba

åh men alltså helen och oskar är verkligen mitt favoritpar bland svenska youtubers. ska bli så roligt att se deras lilla familj växa!

#28 - Ida

Alltså jag grät när jag såg videon och blir helt varm inombords när jag ser henne. Hon verkar vara sån god tjej med hjärtat på rätt ställe. Oskar också. Hoppas att hela graviditeten går bra och att det kommer en frisk och kry liten varelse!

#29 - Ella

Åååhhh 💗💗💗

#30 - Anonym

Kommentar med närmare 100 likes på jockes Facebook:

Hörde på en förfest i samband med att din senaste låt kom upp från en kille som var nära till tårar när han berättade att hans lillebror hade skrivit till dig och undrat varför låten inte var sjungen på svenska. (han hade väl tagit det för givet.. ni vet hur barn är. Svensktalande människor sjunger på svenska) Ganska sött faktiskt, man får nostalgikänslor från när man var i samma ålder själv. Vad som inte är lika sött är när han fick svaret, utav joakim lundell himself (Och nej, det var inget fejkkonto, då den äldre brodern fick bevittna detta sekunder efteråt då han märkte att den lilla förvandlades från superglad till att börja storgråta - efter att ha fått svaret att han kanske borde fokusera på sin vikt istället, tydligen togs väl tiden till att kolla upp hans instagram bilder (han är överviktig, precis som många andra barn är innan dom vuxit till sig på längden) och fick svaret, och nu citerar jag då jag minns så väl, då det var gripande och väckte starka känslor utav olika slag hos mig och dom som var med; "Du kanske skulle fokusera på din vikt istället för att ställa dumma frågor"

SÄGER man så till ett barn? Någon som TYCKTE om dig? ska jag tillägga att han fortfarande mår dåligt? Ibland gråter innan han somnar? att hans komplex var tillräckligt starka för att må väldigt dåligt redan innan? Att han får ta emot elaka kommentarer som stundtals övergår till mobbning på sin mellanstadieskola?

VART ÄR SKAMMEN? Vi vet att du tjänar multum, och att en visning här och där kanske inte spelar så stor roll för dig. Men har du någonsin tänkt på andra, FÖRUTOM dig själv? Om jag for illa bara av att höra skiten, ja då vill jag inte ens tänka tanken hur han tog det, och fortfarande tar det. Men så länge dina pengar rullar in, ja.. då verkar inte du bryr dig. Empatilösa människor faller inom ramen av det som skrämmer mig mest i denna värld. FYFAN!! Barn ska må bra! varenda unge! Men en dag brukar man få stå till svars för vad man gör, i tron om att det inte uppmärksammas, tänk på det!

#31 - Lollipip

Alltså ett flertal gånger när andra youtuber har producerat låtar efter Manfred gjorde sin.. har Manfred blivit arg ang de på sin snap och säger att dem borde hålla sig till yt ist osv! Troligtvis skämtar han men ändå! 😂😂

#32 - Anonym morsa

Till Anonym #30
Fy fan! :( Om du kan, så hälsa den unga killen att han var supermodig som vågade skriva till sin idol/f.d. idol och att han är vacker, fin, älskvärd, otroligt duktig och härlig precis som han är! Styrkekramar från en mamma vars ena barn kämpat mot anorexia till följd av idiotiska människors idiotiska kommentarer <3

Och ett megastort grattis till Helen och Oskar :)

#33 - Sofia

Åh, älskade mys-Helen! Hon och Oskar är så fina tillsammans, jag är så glad för deras skull!
De kommer bli så himla bra föräldrar <3

#34 - Dera

#30 Fyfaaaan vad arg jag blev av din kommentar, så jävla smaklöst av honom att skriva sånt. Fy fan, stämmer detta är det fan sjukt..

#35 - Nora

Sååå kul! Önskar dem all lycka!

#36 - Anonym

#30 nu har Jocke kräkt ur sig ett svaaar på taaaal
"Till er som ej klarar av min framgång!
Att hitta på att jag gjort så era syskon skär sig eller kallat barn fetton eller ännu värre saker sen sprida det i min logg för att få igång en hetsstorm är olagligt, dels för att ni smutskastar mitt varumärke som jag faktiskt tagit patent för och betalat för att äga och samtidigt förtal då ni påstår jag begår olagliga handlingar. Jag kan meddela att alla som i framtiden beter sig såhär kommer polisanmälas och till er som läser sånt och tror jag gjort det får faktiskt lära er vara källkritiska! Har även direkt kontakt med Facebook så jag snabbt kan få IP nummer på alla fejkkonton och andra som sprider sin påhittade skit om mig!! Jag skulle aldrig bete mig illa på det sätt som dessa fejkkonton påstår och det hoppas jag att ni vet ❤️"
så mycket bs i en liten status

#37 - Hanna

Vackra, fina, fantastiska Helen!!! Grattis till henne och Oskar. Så himla roligt för dem, hoppas innerligt att allt går bra. Verkar som så fina och härliga människor, och de kommer bli världens bästa föräldrar.

#38 - Nettan

Jag anade faktiskt inget så blev chockad men det är såååååå kul :D :D Ska bli spännande att följa allt

#39 - Andrea

Så kul för dem!

#40 - Valia

Kul! Grattis till Helen och Oskar!

#41 - Valia

Kul! Grattis till Helen och Oskar!

#42 - Anonym

Grattis

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com