Fatshameade Jockiboi verkligen ett fan?

För två dagar sedan anklagades Jockiboi för att ha fatshameat ett fan av en man på Facebook och Jockiboi svarade att historien är påhittad.
 
Flera av er var skeptiska om historien stämde så jag tog kontakt med mannen som skrev kommentaren. 
 
Eftersom mannen fick höra historien från pojkens storebror så har han inga skärmdumpar men han berättar att han har svårt att tro att någon skulle hitta på en sån historia. 
 
Mannen tror att Jockibois hot om en anmälan är ett desperat försök att tysta ner honom. 
 
 
#1 - Anonym

Jockes använder favorit repliker.
*Jag ska polisanmälan dig, allt du säger är förtal.
*Alla som inte håller med mig eller är kritiskt granskade av mitt alter ego är haters.
*Jag gör allt i alla samarbeten jag åtar mig.
*Meningen är tagit ur ett sammanhang.
*Det är en skärmdump.
*Jag tar inte ansvar för innehållet på min kanal.


Listan kan bli lång.

#2 - Tips

Tips. Bente sa på snapchat att hon inte bryr sig om djur. Fick rysningar när hon sa det :/

#3 - Anonym

Denna hemsida är så töntig. Undrar vad det är för pucko som inte har något bättre för sig än att skriva massa saker här

#4 - Anonym

#2
Hon har sagt att hon inte heller bryr sig om andra människor.

#5 - Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnneeeeee

Till #3:
Hur orkar du skriva en massa skit? Fattar inte folk som dig...

#6 - Jonaz snyggaste bloggare

Ok

#7 - Anonym

Nu har Jocke och Jonna badat med delfiner.....

#8 - Agnes

Klart att det gänget i Egypten badade med delfiner idag också! Smartaste människorna som existerar

#9 - Anonym

red på kameler, badar med delfiner, bär pälsjackor men grinar över att se djur i bur :)))

#10 - Jakob Mårtensen

#10, du löser inga problem i detta kommentarsfält, att kritisera är det inget fel på, däremot är det viktigt att veta skillnaden på hatiskt inriktande kommentarer och kritiserande, ett förslag är att du personligen gör världen bättre, och då inkluderar jag också det att man uppför sig ordentligt själv, efter det kan du förbättra andra människor. / tack för mig.

#11 - Anonym

Och som om att Jocke inte redan använder äkta päls så har han även nu lagt ut på sin snapchat att han simmat med delfiner, som garanterat är instängda i bur.. så tragiskt :(

#12 - Lintu

Men snälla människor...det är jockes egna val att simma med delfiner och rida på kameler! Ni har inte något att göra med hans liv, det är hans egna val! Är så trött på vart denna värld är påväg. samma med vålttäktsskämtet som han inte ens sade utan lät bli att säga. Jag slår vad om att alla tonåringar skämtar om sånt och det är inte farligt! Sluta ta illa upp så lätt kära människor...

#13 - Anonym

"Lintu" är du trött på vart denna världen tar vägen? Är du trött på människor som står upp för något bra? Vad fan tänker du ens med, är det något man ska vara trött på är det människor som bidrar till att djur får det sämre. Idiot.

#14 - Hej

Tycker de är ganska intressant att när de handlar om kommentarer eller annat på nätet är han väldigt snabb med att hota om att polisanmäla. Men när de står barn och andra utanför hans lägenhet med masker på sig så väljer han att inte göra något?
Av feghet eller är de helt enkelt lättare att endast hota på nätet?

#15 - Moa

Jocke red inte på kameler det var Gustav och Johanna. Dessutom är det jockes val, Therese och Anders besökte ju instängda renar.... men fick ingen kritik och dom hade dessutom skador på sina horn osv. Ida Warg besökte akvarium i Dubai osv.. Varför får inte dom kritik? Som om ni aldrig besökt ett zoo eller cirkus? Ni letar bara fel och är emot Jocke och hatar, tragiskt. Hoppas era liv blir bättre någon dag så ni inte känner behovet att tycka ner på andra, kram!

#16 - felicia

Alla idioter som bara "det är jockes val, låt han simma med delfiner blabla" tänkte alla som ni hade diverse djur fortfarande fått vara på cirkus och inget skulle förbättrats med djurens rättigheter inom turistattraktioner. Jocke har för fan hundratusentals följare, han kan använda djurvännen i sig som han påstås ha, att bojkotta detta så fler väljer att göra samma sak. Det är viktigt att reagera när en maktmänniska gör sådant här, och han skriver i kommentarerna att deras dröm är att alla djur ska vara fria. Bullshit. Man säger inte så samtidigt som man går och ger pengar till ett företag som stödjer detta, om alla tänkte som honom hade inte ett skit hänt inom utvecklingen. Trångsynta idioter som försvarar honom.

#17 - Anonym

#15 Moa
Renar föds upp i Lappland såsom får, kor och hästar söderut och därför hålls en del renar inhägnade, de är helt enkelt boskapsdjur. Hornen kan ha sett ut så där eftersom runga renar fäller hornen mellan december och februari.

Men jag förstår din poäng, en del kommer undan med allt möjligt, andra får kritik för minsta lilla.

#18 - Felicia

Lite kul att Jocke själv satt och anklagade sin bror för att ta droger och skit och anser inte alls att det är förtal. Men så fort han får en negativ kommentarer så blir det världens liv... Mer dubbelmorals-människa får man leta efter... Han förtjänar inte alls den framgång han har fått för han har varit och kommer alltid vara en vidrig jävla människa. Kom ihåg för bara typ 3-4 år sen då att skrev till mig på Facebook att han ville att jag skulle röka i cam för att det var "sexigt" (jag var typ 14 då också), satte ja... De kan intr hänt så jäkla mycket sen dess i hans hjärna inte.

#19 - Ems

Intressant att Jocke anser sig själv att vara en djurvän när han använder canada gose jackor där pälsen kommer från prärievargar från canada som är väldigt likt hundar och blir dödade på ett brutalt sätt och jakten på dessa vargar dödas flera andra djur som bara blir bort slängda. Jocke har ingen rätt att kalla sig djurvän han använder päls där djur har blivit brutalt mördade.
Han borde tänka om lite innan han kallar sig djurvän

#20 - Anonym

Kolla Moa Murderess Snapchat! Hon har bra poänger och är inte rädd för att säga sin åsikt, även om det handlar om Jockes och Jonnas delfinvideo.

#21 - Anonym

Eh Moa vet du ens skillnaden på delfiner som är tvugna att vara instängda 24/7 och renar som är inhägnade på vintern för att dom inte ska svälta ihjäl pga brist av mat? Tänk ett steg längre innan du öppnar käften.

#22 - Anonym

Hans Canada Goose jackor är ju fake? Det är inte ens äkta päls? Han och Jonna hade ett sammarbete med ett företag ganska länge sen som hade kopior... gör forskning kring det ni skämmer bara ut er!!

#23 - Julia

Asså pls den här bloggen borde byta namn till jockiboinyheter.se

#24 - Anonym

Det kanske är fake cana goose men det är fan inte fake päls det ser man långa vägar. och canada goose på den sidan du snackar om kostar ändå runt 4000 så jo det är äkta päls. TA REDA PÅ FAKTA SJÄLV

#25 - Anonym

https://www.facebook.com/djurensratt/posts/10155063949988633

#26 - Anonym

"Vi frågade om dom far illa" Hhahahhahahha asså vad är de för fel på dessa människor? ja dom svarar ju säkert "jeep dom far illa"

#27 - Anonym

Tycker det är BRA att folk reagerar så starkt som de gör när jocke och jonna var med delfinerna, det visar bara att många anser att det är fel och inte stödjer detta.

Sen att jocke inte kan ta det utan DIREKT skriver agg tillbaka som bara är löjligt.

Bra att folk reagerar, det visar bara att det finns folk som bryr sig om djuren här.

#28 - Cringe

Svar till #24 HAHAHAHAHA om den är Fake så är ju "pälsen" också Fake förihelvete. TA REDA PÅ FAKTA INNAN DU ÖPPNAR DIN KÄFT. Kram!

#29 - Tips tips

TIPS TIPS TIPS :)

DJURENSRÄTT HAR SKRIVIT ETT I LÄGG OM JOCKE OCH JONNA PÅ DERAS INSTAGRAM

#30 - Anna

Svar till #27 det är bra att folk skriver vad dom känner och tycker MEN det är fan inte okej när ni skriver hat för det är EXAKT det folk har skrivit. Inte nån jävla bra resonemang eller kritik för den delen. Det var fel av dom att rida på delfinerna det håller jag med om. Men ni som hatar , har ni tänkt på att ni inte häller är nån djurvän?! Ni äter kött , använder saker från träd o så massa mer. Skulle kunna skriva en hel bibel så tro inte att ni är nån bättre människa när ni påverkar djuren oxå och skriver hat. Tack för mig o snälla, inge mer hat! Bara fina o bra resonemang o kritik . <3

#31 - Anonym

Varför skulle pälsen va fake bara för att själva jackan inte är det riktiga märket? det är fortfarande äkta dun i och äkta päls på, vilket står på hemsidan. Cringe i ditt fkn ansikte du som försvarar han

#32 - Minna

Nu skrev jocke det här i sin video i kommentarsfältet

"Jag har haft några timmar nu innan flyget går hem kollat filmer som handlar om hur delfiner sköts och fångats ändrat uppfattningen och inser detta var fel att besöka och visa upp detta 👏🏼Min tanke var aldrig att stödja djurplågeri vilket ni nog ser i videon att jag är helt kär i nästan alla levande varelser jag träffar och det var fel att låta min naiva sida och drömmar att träffa delfinerna gå före att skaffa mig kunskap om hur dom egentligen lever och har det 💦 Jag är glad att jag blev upplyst och lärd av kunniga människor men resten av et som kommenterar dödshot och hat så är ni inte ett piss bättre än dom som har hand om dessa delfiner! ☀️ Vi var naiva och okunniga hela vårt gäng som besökte denna plats 💞 Men för att få världen bättre måste man upplysa och lära folk på ett bra sätt och inte skrämma och hota dom med hat för med våld och hot kan man aldrig bekämpa djurplågeri! 🐶"

#33 - Anonym

Exakt Jocke.... Citerar dig: Men för att få världen bättre måste man upplysa och lära folk på ett bra sätt och inte skrämma och hota dom med hat för med våld och hot kan man aldrig bekämpa djurplågeri!

Ta dina ord och sluta hot unga följare. Sluta skrämma och hota med polisanmälan och betee dig drygt i bemötande. ANSVAR!!!! Lev som du predikar.

#34 - Linn

Nu skriver Jocke på snapchat att han ska kasta sina djurrelaterade produkter, bra! Han skriver att han fick en rejäl tankeställare.
Förrästen vet någom om Therese har sålt alla sina djurrelaterade väskor nu eller har hon fortfarande någon kvar?
Dubbelmoraliskt isf..

#35 - Anonym

alltid massa hat

#36 - S

Jocke's jacka är ÄKTA vilket han själv sagt nu och sagt att han ska kasta.

En vild delfin simmar ca 100 mil per dag och lever i en flock av ca 1000 andra delfiner. Dom blir fångade från sin familj och sätts i en pool för att människor tycker det är kul att simma med dom . Delfiner har det inte bra.

#37 - Anonym

Att ens Jockiboi öppnar käften om dödshot. Han som gång på gång gör så folk får dödshot av hans följare. Just precis av hans status uppdateringar, uthängningar av enskilda individer, Youtube vide osar han spyr och hänger ut brutalt. Fullständigt skapar hat med allt han spyr över ur sig. Karma Jocke lilla. Han tycker andra ska ta ansvar. Med han själv avsäger sig allt vad ansvar heter...hahaha...nånting är jävligt galet...

#38 - Muhammed khala

Jag vill bita jockeboi

#39 - Muhammed khala

Jag vill bita jockeboi

#40 - Muhammed khala

Jag vill bita jockeboi

#41 - Alicia

Ida håll ordning på ditt kommentarsfält

#42 - Jakob Mårtensen

#37. Du har inte riktigt en stabil grund för det du säger. Eventuellt kan dina påståenden vara delvis rätt. Sedan har Joakim troligtvis tagit stor lärdom av det senaste bråket som kretsade kring Christoffer och honom. Däremot får du gärna ta kontakt med mig igen om något liknande drama påträffas där Joakim gör de samma misstagen igen och om samma ageranden påträffas om de inträffar har du min tillåtelse att skriva till mig "ägd" eller liknande synonymer. Personligen bedömer jag inte längre din kommentar som kritik att ta lärdom från. Även fast ingen frågade efter min personliga åsikt skrev jag den precis som du, man måste bara veta vilka åsikter och påståenden som är lämpliga att publicera på en mångläsande blogg. /tack för mig.

#43 - Fry

Ben mitkus och my är tsm igen om det är intressant

#44 - J

Jocke i sin senaste vlogg: ''Jag älskar djur och är så galen i djur'', går sedan runt i en Canada Goose jacka och badar med delfiner. Och nej, han kanske inte visste hur illa dem egentligen har det i fångenskap, men ALLA vet om att djur i fångenskap inte har det bra? Ändå valde han att stödja den industrin, det tycker jag är himla synd och tycker inte det kan ursäktas. Alla vet om att dem inte har det bra när dem lever instängda, även om man inte är påläst.

#45 - Anonym

#43
Är du seriös? Nu får han ju fan ta och ge sig alltså, de har bråkat offentligt två gånger och hon har varit otrogen och sist hängde han ju ut henne totalt genom att riva sönder bilder och publicera saker på instagram. Om något händer igen som det solklart kommer att göra kommer jag inte ens tycka det minsta synd om Ben, han får ju för fan skärpa sig alltså...

#46 - Linn

#44
Just därför han har gått ut med och bett om ursäkt och läst på mer. Han ska även slänga sin Canada Goose jacka skrev han på snapchat. Dessutom hade Therese förut väskor med äkta skinn vilket är lika illa och hon gjorde sig av med dom, Jocke ska göra samma nu :)

#47 - Linn

#44
Just därför han har gått ut med och bett om ursäkt och läst på mer. Han ska även slänga sin Canada Goose jacka skrev han på snapchat. Dessutom hade Therese förut väskor med äkta skinn vilket är lika illa och hon gjorde sig av med dom, Jocke ska göra samma nu :)

#48 - Fry

#45

Håller med, träffade dom ute igår dom verkade inte direkt förälskade.... men ben var tydlig med att hon var hans tjej..

#49 - Anna

Vill man bada med delfiner får man åka ut med båt, hitta en flock och hoppa i. Så jävla vidrigt med valar i fångenskap. Nu har iallafall Sea World fattat galoppen och slutar föda upp späckhuggare och utökar bassängerna för de som finns i fångenskap. Att det skulle ta så jäkla lång tid för sea world att förstå. Filmen Free Willy kom liksom redan tidigt 90-tal.

#50 - Anonym

Men alltså alla som bara utan vidare godtar hans ursäkter? "Åh han bad om ursäkt då är allt okej!!!", nej det är inte okej. Han gör misstag på misstag på misstag som folk utan kritiskt tänkande accepterar för att han minuten senare - när han får kritik (kritik är inte samma sak som "hat", lär er det - kommer dragande med massa "Förlåt det var ett misstag". Lär er vara lite kritiska inför vad folk säger. Jocke är en sjukt manipulerande människa och det är fruktansvärt uppenbart, han vet EXAKT vad han ska säga och göra för att folk ska ställa sig på hans sida och acceptera allt han gör trots att det är vidriga saker, och det är rent skadligt när till och med vuxna människor sväljer allt han säger.

#51 - Paula

Man måste ta ansvar för vad man häver ur sig och speciellt mot ett barn. Grundlösa anklagelser eller inte? Det vet inte vi. Är det sanning så kommer det visa sig förr eller senare..

#52 - Malin

Så jävla äcklig dubbelmoral. Om man inte är vegan så är man ingen djurvän. Äter man djur så älskar man inte djur.

#53 - Anonym987654321

Aldrig gillat jocke, han kan säga såna här saker för att om det sprider sig så kommer han inte behöva göra något mer än att säga att det är falskt och och nästan alla hans följare kommer att tro honom, förutom de som faktiskt tänker till. Han har för många följare för sitt eget bästa. Han är också människa och inte helt perfekt, som många tror. Det har hänt eller kommer hända i framtiden att man säger något som man inte borde. Han är helt enkelt för feg för att säga sanningen, True story

#54 - paula

Sorgligt att många som "tycker" hit och dit är anonyma eller har "hittepånamn".

#55 - Joakim Lundell

Skaffa ett liv. Jag kommer polisanmäla bloggen "Igen" och så kommer jag se till att den här bloggen åker ner //Jocke