Emma och Konrad försök ta ner Hydras kanal?

Hydra har lagt ut en video där han hävdar att Emma och Konrad tillsammans med högsta cheferna i United Screens ska försökt ta ner hans kanal.
 
Dettta genom att ta kontakt med flera youtubers som han gjort videos om och copyright strike:a honom samtidigt. 
 
Om Hydra skulle skapa en ny kanal skulle de åka hem till honom och kronfrontera honom.
 
Emma berättar på Twitter att det inte stämmer men hon berättar att hon vill hem till honom för att han ska stå för svars för allt hat som han sprider.  
 
Hydra berättar i sin video att han ska förändra sitt innehåll på sin kanal och Emma är beredd att ge honom en andra chans. 
 
 
 
 
 
#1 - Anonym

På senaste tiden känns det som att dessa två (Emmas och Kondrads) liv kretsar kring Hydra. Hon Emma skriver om Hydra hela tiden. Pratar om honom i streams t.om. Hon lägger onödig energi på det här bara. De tar åt sig alldeles för mycket.

#2 - IDA VARG TIPS

IDA VARG HADE ETT SAMARBETE MED TRESEME SOM TESTAR PÅ DJUR. SÅ ALLTSÅ SÅ KAN HON FÅ PENGAR FÖR ATT VISA UPP ETT ICKE VEGANSKT FÖRETAG!!!!!

#3 - Anonym

Treseme testar inte på djur? Använder inte djurtestat och när jag sökte så stod det att som inte gör det?

#4 - Maria

1. dom lägger för mycket tid på hydra. 2. det var inte mening att hydra skulle bidra till näthat och han kan liksom inte göra något åt det. Det är samma sak med jockiboi. Han skapar drama och 10 åringar går på men ändå säger ingen till?

#5 - Anonymsomblevsåradavhydra

Jag har bilder på Hydra. Hans telefonnummer och riktiga namn. Något du skulle vilja vara intresserad av?

#6 - Hannah

Annica Englund får många frågor om hur hon tidigare har predikat om att man inte ska rida på elefanter etc utomlands, men ändå visar hon hur hon är på ökensafari och filmar kameler etc. När hon får kommentarer om detta så svarar hon flertalet med att "kameler i Dubai är som hästar i Sverige." Tycker ni att det är ett okej svar, när kameler används som turistattraktion och ofta behandlas dåligt?

#7 - Anonym

Jocke och Jonna har skaffat två nya leasingbilar:) Leasing är ett sätt att finansiera en persons eller ett företags fordon, maskiner eller inventarier. Så kallad finansiell leasing går ut på att leverantören säljer sina produkter till ett leasingbolag som i sin tur hyr ut dem till slutanvändaren. :)

#8 - Anonym

Gud vad Jocke ältar detta med sin nya låt. Fan trött på den innan den ens släpps. Pratar om hur svårt de är att få upp sin låt till första plats på sportify. Hahha...han vet han har en halv miljon barn följare och de löser hans väg till toppen. Så utstuderat. Lika med sin lossas förvåning han får prenumerera på sin låt kanal. Hans trogna följare prenumererar så klart. Tröttsamt. Hans lossas reaktion hur förvånad han är blir överdriven. Han kan göra skit, och de hjälper honom till toppen ändå. De vet han.

#9 - Anonym

Två bilar och ett körkort. Nästa köp blir privat chaufför *skrattar*. Jocke tycks aldrig ta körkort. Verkar svårt för honom.

#10 - Ann

#3 Jo, Tresemme testar på djur. Det kan du se här

http://features.peta.org/cruelty-free-company-search/cruelty_free_companies_company.aspx?Com_Id=4904

Detta kommer från PETAS hemsida.

#11 - Josefine

#9 fast det är inte bara att ta körkort. Jag själv har övningskört i flera år och kan köra jättebra men jag känner mig inte redo att ta det där kortet. Anledningen till jag började är för att folk runt omkring mig var så på. Men härligt att det gick fort och bra för dig *skrattar* :)))

#12 - Josefine

#9 fast det är inte bara att ta körkort. Jag själv har övningskört i flera år och kan köra jättebra men jag känner mig inte redo att ta det där kortet. Anledningen till jag började är för att folk runt omkring mig var så på. Men härligt att det gick fort och bra för dig *skrattar* :)))

#13 - ANON-ETT

Alltså jag orkar egentligen inte bry mig, MEN - nu är Jocke igång i deras bilvideo och gaggar på om att han gjort allting själv. Att han och Riley minnsann har gjort musikvideon till låten helt utan inspiration från någon. Visst han ska absolut ta åt sig av den cred han förtjänar, men det är tonen och hur han lägger fram det som får honom att framstå som så sjukt oödmjuk så jag kräks. Usch vilken trist attityd, jag var faktiskt nyfiken och taggad på hans låt, trots att jag inte är något fan av honom som person. Men ska han sitta och kräkas på andra på det här viset så kan han gott besparas från att jag tittar. I samma veva kräks han på mellodeltagare ang att de inte skriver sina egna låtar, för att han är minnsann SÅ mycket bättre än dem för att han skrivit sin låt helt själv.

Sen kläcker han även ur sig att att ju inte gjorde sina låtar själv förut (med GMX), att han fick låten Snapchat "levererat" och ba "aahfyfan vi kör på det". Rätta mig gärna om jag minns fel, men tog inte han åt sig all cred där också och sa att han gjort allt själv? Hur ska han ha det?

#14 - Anonym

Alltså hahahaha Bentes tatueringsideer?????? Trodde inte man kunde göra mer tacky tatueringar än de hon redan har men det verkar som att hon verkar överträffa sig själv. Gråter å hennes kropps vägnar, "helt ärligt", som hon själv skulle sagt. E

n vuxen människa med en 12årings mentalitet borde inte få tatuera sig.

#15 - Jakob Mårtensen

Varför reagera så starkt om man är oskyldig, onödigt me tanke på alla tweets! Rätta mig gärna men lägg på minnet, I don't blame anyone. / tack för mig

#16 - I

Någon som vet vad som händer på Fellsis twitter? Hon verkar ju helt förstörd :o

#17 - Anonym

HAHAHAHA bentes tatueringsideer? HAHAHSHS vf tatuerar hon inte bara white trash i pannan istället ?? hon borde nog ha en godman

#18 - Anonym

Hahhaa var kan man se bentes tatueringsidéer? Vill se!

#19 - Anonym

#18 - På snap... hon la upp det för typ två-tre timmar sedan.

#20 - Anonym

^ Jk, det var visst i natt hon la ut det :D

#21 - Anonym

Ska hon leta upp någon och åka hem till honom? Låter ju inte helt friskt.

#22 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=IRlnQWUi1l4

#23 - ^

Vad var det för tatueringsidéer då?

#24 - Anonym

Nu har hydra släppt en tredje video om vad som verkligen sades mellan dem. Jag förstår henne, det var ingen annan som stod upp för tjejen han hatade på. Vart är dom andra stora youtubersarna när det hände? Fellsis, sara, thomas, therese som är hennes vän? Emma var den ända som gjorde något och hon kanske tog det långt men ja, jag förstår samtidigt att hon tyckte nån borde gå dit och prata med honom. Hon stod upp imot hat och hon är den som målades ut att vara elak i allt det här.. Bra för som att dom står på sig. Hydra ska fylla 18 snart. Han är inget barn som folk målar upp honom att vara.

#25 - De kommer du aldrig att få veta!

Dramaaa

#26 - Whether

Det finns porr på Jonna på pornhub

#27 - Anonym

Sök Jonna Lundell på pornhub så kommer hin upp

#28 - Anon

Men snälla är det först nu ni hittar Jocke och Jobbas porrvideo??? Den har legat ute i flera år.

#29 - AnOnYm

Vad är det med Felicia Bergström? Hon skriver att hon hatar drama, ändå skapar hon drama genom sina konstiga tweets? Och är det ens sant det att det var inbrott på hennes och Amirs hotellrum? Han har inte sagt/skrivit något om det alls på sociala medier, Felicia pratar om det hela tiden.
Inget, hat här, undrar bara om nån vet vad Felicia menar med sina konstiga tweets som t.ex.
"Jag ber snälla kan folk sluta hata & skicka mordhot osv. Sanningen blev extremt vriden. Snälla sluta jag orkar inte mer.."
"Okej hörrni jag tar en paus. Mår extremt dåligt. Vill ingen illa vill inte att sanningen ska vridas mer. Jag orkar verkligen inte."
"Min känsla just nu är att huvuden ska rulla. Vilka jävla idioter det finns."
Var någonstans skrivs det så mycket hat mot henne och hennes familj som hon påstår, hittar inget sådant på twitter iaf...

#30 - K

#13 Jocke gör ju inget själv, han sjunger inte i hans låt. Men att han spyr galla på mellodeltagare är för han är svartsjuk för de kan allafall sjunga. Sen att de skaffar nya bilar framstår dom som några som skryter hela tiden och pengakåta! Vadå leasing på bilar? Har ju alltid framståt som de köper deras bilar.

#31 - K

#6 Annica Englund gick ju ut med att det inte är farligt att åka till Dubai. Och i Dubai har dom ju olika regler som gör att där är folk som är rädda. Se bara på en vlogg av Linn Ahlborg när där var en gubbe som titta på henne för henne klänning var lite genomskilling och hon och hennes mamma blev ju rädda så de fick gå och köpa vanliga trosor till henne för hon vart rädd att hon bröt mot någon regel där. Och det kommenterar jag till Annica också men jag tyckte hon svara så surt tillbaka. För jag vågar inte åka till Dubai och sen så har jag inte råd att åka till ett rikemansställe som rika människor har!

#32 - Anonym

Draamaaa (läs med P-cris röst)

#33 - Anonym

Har ni sett Bente tatuering Disney loggan och ariel i svart färg.. Gisses säger ja bara kunde hon inte komma på att göra en snygg tatuering

#34 - Peter

Ytterligare ett bra inlägg!

#35 - Anonym

Det värsta med Bentes tatueringar är att det är exakta kopior från andra som har exakt samma tatuering.. Kunde hon inte komma upp med något originellt eller träffa en tatuerare som åtminstone kan skapa något på fri hand utifrån hennes Disney-idéer? Så gräsligt fula tatueringar, tur att de inte sitter på mig.

Fast man kanske inte kan komma upp med en originell tatueringsidé dagen innan man skaffar den som inte är tacky?

#36 - Anonym

Det värsta med Bentes tatueringar är att det är exakta kopior från andra som har exakt samma tatuering.. Kunde hon inte komma upp med något originellt eller träffa en tatuerare som åtminstone kan skapa något på fri hand utifrån hennes Disney-idéer? Så gräsligt fula tatueringar, tur att de inte sitter på mig.

Fast man kanske inte kan komma upp med en originell tatueringsidé dagen innan man skaffar den som inte är tacky?

#37 - I

#35 Eller hur! Hon kanske borde titta på Katrin Bernts video om att kopiera andras tatueringar. Och man kan ju undra vad det är för oseriös tatuerare som ens är villig att kopiera en annan tatuerares jobb, oavsett om det är fint eller fult. Det är ju liksom en oskriven regel bland seriösa tatuerare, kopiera inte.

#38 - K

#32 Sett för mycket på skam? Hahahaha

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com