#1 - Tjej

Hoppas hon blir frisk snart☹️

#2 - Anonym

Har ni tänkt på att Therese är sjuk nästan varje vecka..

#3 - babygal

Vad är det med denna blogg på riktigt vi vet om att Therese har drabbats av vinterkräksjukan men herregud det är inte som hon har fått cancer jag tycker det är ganska så onödigt att göra ett inlägg om. Man märker verkligen att du inte har något vettigt att publicera om på denna blogg;)

#4 - Anonym

Det känns lite märkligt att Therese är sjuk eller ont i magen eller huvudet eller något nästan varannan dag jag säger inte att hon ljuger eller inte alls är sjuk när hon säger det men ifall hon blir sjuk nästan varje dag så är det lite konstigt kanske borde träffa någon doktor eller.

#5 - Evelyn

Till #3, själva syftet är ju inte att berätta att hon har vinterkräksjukan utan syftet är ju att förklara varför Therese inte lagt upp några videos på en vecka, vilket säkert många undrar över.

#6 - Anonym

Min kompis såg henne på en nagel salång igår. Hon kanske bara tar en Paus?

#7 - babygal

Till 5# Ifall dom hade varit nyfikna så skulle dom bara kunna kolla hennes instagram eller snapchat ägaren av bloggen behöver ju inte reposta något som redan är förklarat många vet redan varför hon inte lagt upp något ifall de hade varit nyfikna som du säger hade det gått in på Therese Intagram eller andra sociala medier där hon SJÄLV förklarar.

#8 - Anonym

Kollar knappt på Therese längre, tyvärr inte alls samma sak med hennes videos längre. Tråkigt..

#9 - ebba

#4 Therese ljuger en HEL del.

#10 - Hannah

Till #4. När man har utmattningssyndrom så har man ofta även sänkt immunförsvar, vilket gör att man ofta blir sjuk. Jag har själv det, och får tex ont i huvudet 3-5 dagar i veckan pga att jag är trött eller spänner mig pga stress/oro. Så det är inte ovanligt att vara sjuk ofta då.

Till #6. Helt säker på att det var Therese? Hon gör sina naglar själv, och jag skulle inte lita på något jag bara fått höra och inte sett själv.

#11 - Emma

Den som äger den här bloggen inte uppdaterar ofta, de finns typ ingen intressan blogg längre

#12 - tips till bloggen

Linn la upp en video "50 fakta om mig" sedan radera hon den vet ej varför

#13 - Isis

Alahu akbar

#14 - E

Sen hon blev tillsammans med Anders igen tror jag hon har börjat tröttna på youtube. För hon tar det inte lika seriöst längre.

#15 - Piichas blogg

Fin blogg

#16 - Jen

Gravid? :)

#17 - -.-

Onödigt inlägg :)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com