#1 - Eh

Arg "Blatte"? What?

#2 - Anonym

håller med han, hon suger

#3 - Saris

Hur får du det engelska ordet "foreigner" till blatte på svenska? Det betyder utlänning om du inte visste det.Och skippa ordet "blatte" då det syftar på ordet "blattika" som betyder kackerlacka, och man bör inte referera till människor som skadedjur eller ohyra.

#4 - Saris

Hur får du det engelska ordet "foreigner" till blatte på svenska? Det betyder utlänning om du inte visste det.Och skippa ordet "blatte" då det syftar på ordet "blattika" som betyder kackerlacka, och man bör inte referera till människor som skadedjur eller ohyra.

#5 - Anonym

Jag tror att Jacob (detvarmindag) är tillsammmans med Elias Aspudd. Sök på instagram! Finns massor av fina kommentarer

#6 - Emma

Han är ju en idiot. Gör allt för att provocera och hata på alla antirasister och feminister.

#7 - Anonym

#4, han hette "arg blatte" sen bytte han namn pga tror han är svinviktig och kommer bli internationell med sina tradiga videor

#8 - Anonym

Hurra för den arga BLATTEN

#9 - Anonym

#4
Kan du inte kolla upp fakta innan du klagar på Ida?

#10 - Anonym

Han är blåst på riktigt. Kollar igenom videon och kan hitta mot-argument emot precis allt han säger. Det är synd att så många följer honom och tar hans ord på allvar när han bara gör videor för att provocera och rent ut sagt trycka ned folk. Hela videon handlar om hur han ogillar Clara's videor och därför är hon tydligen en sämre person än henne. I princip klankar han ned på en känd Youtuber för att få visningar och hat som han kan gotta sig i. Trodde han skulle bli glömd och gömd men faan vad han etsar sig fast och försöker bli känd, så jävla sorgligt.

#11 - Anonym

Han älskar att provocera och det är det som gör att folk kollar. Som med Alexandra Nilsson tidigare på sin blogg kissie, där det var provokationen och dramat som drog till sig folk.
Sedan att han tycker han gör mer för kvinnor än Clara gjort är befängt. När Clara har fått många unga kvinnor förstå och bli mindre "rädda" för sin mens och tycka det är mindre pinsamt att ha mens.

Han är löjlig

#12 - E

vilken jävla tönt han är.

#13 - Anonym


#5 det måste vara han eftersom att när Jacob och anty gästar podden Daniel & så läser de horoskop och frågar anty när var det Elias kom

#14 - Nicole

Till anonym #10
Okej, ha en diskussion med "are blatte" och bevisa det då. Tvivlar starkt på att du skulle klara ha en seriös disskusion med honom. Han svarar på youtube och fb väldigt ofta så bara att köra på

#15 - Anonym

Joakim Lundell & Arrhult - All I Need

Kompositör: Pontus Frisk/Agnes Arrhult/Joakim Daif/Ava Arrhult
Bolag: Ninetone Records
Spotify Youtube

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/849262?programid=4565

#16 - ???

https://www.flashback.org/sp59935332
Directed by Joakim Lundell, Daniel Riley
Produced by Joakim Lundell
Lyric: Joakim Lundell & Arrhult

Nu står det:

Directed by Joakim Lundell, Daniel Riley
Produced by Joakim Lundell, Joakim Daif, Pontus Frisk
Lyric: Joakim Lundell & Arrhult
Vocals: Arrhult

#17 - Anonym

Vem är HAN att bestämma vilka som är "bra" feminister eller inte? Alla för sin kamp på olika sätt och med olika medel och det är ingenting som bör jämföras då målet är det viktiga. Jävla mansplainande, äckliga man som så många andra som endast är ute efter att trycka ner Clara bara för att hon är kvinna. Usch. Och att han har gjort mer för kvinnor? BullSHIT.

Snälla ge inte den här idioten mer uppmärksamhet och publicitet, han förtjänar inte ett jävla skit.

#18 - Anonym

AHAHAHAHAHA guuuuud va han är barnslig o omogen

#19 - Anonym

Han tjänar pengar för att få människor att må dåligt och hata på folk.. moget..

#20 - Rätt!

Svar till Saris:

1. Du har inte någon rätt att be en person att skippa ett ord för att DU har problem med det.
2. Att referera människor till skadedjur eller ohyra är helt jävla rätt! Finns dom människorna som fan inte är värd mer.

#21 - Heja Blatte! (:

Håller med honom. Dessutom så han berättar bara sanningen i nästan alla videos han har gjort. Och ni som säger att ni har argument för det han säger, skriv gärna ner dom här. :)

#22 - Anonym

Han är bara butthurt över att det finns tjejer som vågar ta plats och ha åsikter. Vilket jäääävla äckel han är.

#23 - Anonym

HUR kan du möjligtvis lyfta en sån här youtuber som enbart gör videos som går ut på att kalla personer för nedvärderande ord och vara bitter?

Förstår inte vart det här har något som helst nyhetsvärde. Du sprider bara en elak persons bitterhet och att dömma utifrån kommentarsfältet är det 100% mobbning som han uppmanar till.

Du bör tänka om vad du delar på den här bloggen alternativt se till att moderera kommentarerna för det här är helt oacceptabelt.

Skärpning!