#1 - Alma

Spännande! Ska bli kul att läsa!

#2 - Anonym

Hahs palla herregud

#3 - Anonym

#2 skaffa dig ett liv hon får skriva en bok och berätta sina historier om hon vill... de kan du också göra!

#4 - Anonym

En Youtuber som skriver en bok? Så ovanligt ;) Skämt åsido, kul för henne. Ska bli intressant att få läsa!

#5 - Anonym

Men skräll, alla youtubers skriver böcker nuförtiden... men men, kul för dom antar jag.

#6 - hehehe

det är hon som äger bloggen som skriver de första kommentarerna svär till 100%

#7 - Anonym

#6 nej det är inte hon

#8 - Anonym

Är glad för hennes skull

#9 - Tintin

OH FFS

#10 - Anonym

okej alla skriver böcker men Lisa skriver faktiskt om något relevant som många varit med om, tex jag. Tycker det är bättre att skriva en bok om mobbning och utanförskap än theres bok om hennes uppväxt, inte lika intressant att läsa om man inte kan relatera till de, kämpa på Lisa! :D

#11 - Anonym

Therese*

#12 - 8

#2 antar att du är en mobbare eftersom du skriver som du gör! FUCK U!!!

#13 - Anonym

#10 Hur menar du nu? Thereses böcker handlar ju om psykisk ohälsa som faktiskt är en av hennes erfarenheter. Hennes andra bok handlar om veganism och om hur hon ser på det och det är ju också hennes erfarenheter. Förstår inte riktigt hur du menar eller vad du syftar på? Båda böckerna som Therese har skrivit har ett väldigt viktigt budskap och innehåller mycket viktiga saker.

#14 - Anonym

På tal om mobbing .. Bente hånade Linn för att färgat sin dörr gul. Linn svarade med att "enligt Bente" förstöra Sammanbetet med Madlady för Bente.. Nu svarar Bente ännu en gång via SNAPCHAT igenom fortsätta håna Linn Ahlborg ytterligare för färgvalet av dörren på sin Snapchat.. Undra om Linn kommer svara på detta hån denna gången också

#15 - Anon

#10 Fast hur kan du jämföra det? Theréses böcker har också väldigt relevanta teman som psykisk ohälsa och veganism. Dessutom, vet du inte att det finns något som kallas självbiografi? Hela poängen med det är att skriva om sitt eget liv. Bara för att du inte kan relatera så betyder inte det att ingen annan gör det? Psykisk ohälsa är onekligen lika vanligt, om inte vanligare, än mobbing. Det kan triggas igång av mobbing, komma av sig självt och/eller någon annan traumatisk upplevelse.

Sedan är det inget att jämföra direkt. Therése är också mer än dubbelt så gammal som Lisa, vilket betyder att hon har mycket mer livserfarenhet och på så vis lär det skilja sig från Lisas bok, men för det behöver ingen vara bättre än den andra. Jag har läst Theréses första bok och ska antagligen läsa den andra. Jag vill också väldigt gärna läsa Lisas bok för att höra hennes historia mer på djupet!

#16 - Anon

#15 Rättelse, lite mindre än dubbelt så gammal* ska det vara.

#17 - Anonym

#14
De va ju gammalt

#18 - Anonym

k

#19 - Anonym

k

#20 - Anon

Läser ingen här längre eller?? Typ ingen som kommenterar.

#21 - Anonym

#20 äntligen har alla skaffat sig ett liv.

#22 - Anon

#21 Vad ska de med ett liv till? Embrace the no-life-life för fan! Ge mig action!

#23 - Anonym

#13 ja ja vet har läst hennes ena bok själv men den var mer beskrivande om tex när hon växte upp och hur hon skulle hantera sin psykiska hälsa osv, tänkte mer på att Lisa (som hon beskrev de själv iaf) skriver mer en faktabok och inte en sjölvbiograf, men de kanske är jag som fattat fel haha xD

#24 - lisa lägg ägg ska inte köpa din bok fatta

asså lägg av. hon har knappast varit med om mobbning. att ens gamla vänner fryser ut en är inte mobbning. att hon ens har mage att skriva bok är kränkande mot alla unga som faktiskt går igenom riktig mobbning. stackars barn begår självmord där ute och lilla lisa är ledsen och ska skriva en bok för att alla inte tycker om henne. wow.

#25 - lisa lägg ägg ska inte köpa din bok fatta

asså lägg av. hon har knappast varit med om mobbning. att ens gamla vänner fryser ut en är inte mobbning. att hon ens har mage att skriva bok är kränkande mot alla unga som faktiskt går igenom riktig mobbning. stackars barn begår självmord där ute och lilla lisa är ledsen och ska skriva en bok för att alla inte tycker om henne. wow.

#26 - Anonym

#25 du vet inte vad Lisa har varit med om, mobbning är inte okej det är bra att hon skriver en bok om mobbning, som kan upplysa andra ungdomar om hur människor mår efter mobbning och att små ärr kan sitta kvar... glåpord, utfrysning, ensamhet, fysisk mobbning allt gör fruktansvärt ont.

#27 - Sofia

#24 Alltså... "att ens gamla vänner fryser ut en är inte mobbning" Vilken sten bor du under?

#28 - Anonym

Såklart får lisa och andra youtubers skriva böcker osv ifall de vill, men det har blivit mycket med att alla ska börja göra låtar och sjunga, kommer de bli ett problem med att skriva böcker också tro?

#29 - Anonym

#24 När vänner fryser ut en, när man inte ens kan vänta på bussen hem utan att bli påhoppad, när man får sitta inne på skoltoaletten på rasterna för att man inte vågar vara bland andra elever, när man får åka hem tidigare från skolan för att man är ledsen, när folk i skolan snackar skit om dig på nätet och irl, då ÄR det mobbning.

#30 - Anonym

Men finns det inget roligare att skriva om eller

#31 - Anonym

#24 & #25 - Att frysa ut någon är en solklar form av mobbning!

#32 - Anonym

#24 & #25 - Att frysa ut någon är en solklar form av mobbning!

#33 - Anonym

#24 & #25 - Att frysa ut någon är en solklar form av mobbning!

#34 - Anonym

#30 Hon skriver en självbiografi om de saker som hon har varit med om och hur svårt de varit... måste alla vara så jävla negativa. Mobbing är något vi alla måste prata om och få ett slut på de

#35 - Anon

#34 Det måste uppmärksammas ja och det måste få konsekvenser! Däremot kan man inte tro att det kommer få ett slut. Mobbning kommer troligtvis alltid finnas i olika former. Utfrysning sker hos oss precis som hos andra djur, men istället för att blunda för det kan vi göra något åt det åtminstone.

#36 - Anonym

#35 Har ej sagt att de kommer få ett slut utan de är något vi måste sträva efter genom att prata och skriva om de

#37 - Anon

#36 "Mobbing är något vi alla måste prata om och få ett slut på de"
Du skriver ju att vi måste få ett slut på det och jag svarade att det troligtvis aldrig kommer hända, MEN att man kan ta till åtgärder som minskar det. Klart vi ska sträva mot att det inte existerar, men så bra kommer det aldrig bli. Det är som att tro att människan kommer sluta kriga med varandra. Finns rötägg överallt tyvärr.

#38 - Laila - Västkustens största blogg =) ♡

Så kul =) =)

#39 - Emma

Ska faktiskt bli väldigt intressant att läsa!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com