#1 - Anonym

Neeeej! Då blir det ju bara massa drama igen

#2 - Anonym

Jocke va ju glad att lämna den töntiga plattformen youtube eller hur var de nu han sa? allt skit han sagt om youtube? Idioter. sluta följa dem så kan dem ej tjäna pengar på oss.

#3 - Marie

Börja de klirra tomt i kassan? ;)

#4 - Anonym

youtube som va åså hemsk plattform:(((??

#5 - Anonym

Dom kimmer fördyöra yt alla raportera dersas videos

#6 - Anonym

Det sluta ju aldrig med youtube, de tog en paus bara för att alla deras hatare skulle lugna säg. Men det kommer dra igång en massa skit när de väl börjar igen. Sen som någon sa här i kommentarerna, de börjar väl få penga torka. Och sen börjar det en massa drama igen.

#7 - Anonym

Ni som säger att de kommer skapa drama igen, har ni tänkt på att det är faktiskt pga haters det beror på, som provocerar jocke och jonna. Sedan vet ni inte om de kommer göra bättre för sig. Deras senaste videos de har gjort har ju inte varit några problem. Förutom att en del haters vill provocera dom för att de ska reagera och skylla sedan på att Jocke och Jonna är dramaframkallare. Dessutom verkar Jocke och Jonna mer mognare nu med att blockera konton som beter sig dåligt och svara de som är snälla.

#8 - Anonym

#7 Det är inte "haters" som skapa drama utan det är hur Jocke beter sig i sina videos och hur han uttalar sig och kommer med lögner hela tiden och det är de som drar igång människor de som vi blir arga på... hans huvud fungerar som en 7 åring och tänker inte innan han talar

#9 - LOl

Han tjänar juh pengar på att ni tottar på hans videos. Sluta titta förfan

#10 - Anonym

Lögnaktiga och manipulerande människor är vad de är, de utnyttjar sina följare maximalt. De får inte utstå mest hat i hela Sverige som de påstår. Det är bara patetiskt och de gör sig själva till offer. Börjar de med youtube igen och börjar gnälla över hat osv så får de skylla sig själva helt ärligt. De har en gång sagt att de inte ska fortsätta med youtube och satsa på någon annan plattform. Problemet är förmodligen att de inte fick något kontrakt hos någon annan plattform vilket gör att de kryper tillbaka till youtube igen bara för de har sina 12 åriga fans där som avgudar dem. Jocke och Jonna är det mest patetiska och lögnaktiga paret av människor som finns där ute i mediavärlden. Antingen lever man med att folk inte håller med om att deras videos är bra eller så slutar man med skiten om man inte pallar med det. Det finns inga mellanting. Sen att spä på min åsikt att de är lögnaktiga och mediakåta är deras PR-stunt att "göra slut".
"Nä men vi är fortfarande gifta, men vi gör slut". INGEN vuxen människa skulle säga något sådant. Endast 12 åringar som inte vet hur man ska agera i sitt liv och hantera situationer. Det är så långt de har kommit i sin mognad båda två.

#11 - Suck

Jahapp, Youtube som just & pass började bli bra igen.

#12 - Anonym

Ni i detta kommentarsfält har helt klart tappat era huvuden.. förstår inte hur ni orkar spendera tid på att överanalysera om Jocke och Jonna. Slöseri med tid skulle jag säga. Tack o hej.

#13 - Anonym

#12 lika mycket slöseri med tid när du sitter och skriver din kommentar på en skvallerblogg

#14 - Anonym

Ni alla vill ha kärlek och fred på vår jord men ändå sitter ni och sprider hat till varandra,,, Nej jag gillar inte Jocke men jag håller tyst och skriver inte hat. Har du inget snällt att säga så säg inget alls.

#15 - Anonym

#13 jag vill få folk och förstå vad de håller på med som är riktigt onödigt. Man har fattat att ni inte gillar Jocke och Jonna. Vad mer vill ni? Ni kan inte göra mycket åt saken mer än att skita i dom totalt för de lär inte lyssna på er som vill ha bort dom från Youtube. Låt dom bara vara. Säger inte pga jag skyddar dom eller så men tycker ni borde vara smartare än såhär tycker man. Om jag inte gillar någon youtuber så slösar jag inte min tid på att snacka massa skit om dem på sociala medier eller sprida hat. Ni är inte mycket bättre än Jocke och Jonna eller någon Youtuber överhuvudtaget.

#16 - Anonym

ska bli kul med dom i mitten av bannern nästa år :)

#17 - Anonym

BENTE hänger ut Linn Ahlborg på snapchat för att ha saboterat sammanbetet med MADLADY.. Linn fick ett fuckyou finger med av Bente och Bente sa att hon hoppas madlady ska återuppta sammanbetet

#18 - Anonym

Bente är sä fucking jobbig, kolla hennes Snapchat om Linn Ahlborg!!

#19 - 8

Aldrig stött på så vidriga narcicistiska jävla människor som dom!!! "Är så stolt över mig själv för att jag är så duktig" "kan alla lyssna på min låt så att vi slår rekord på spotify" "jag är minsan bäst för jag gör minsan det o det o det o det" URS!!!!!!!!! 😠😠😠😠😠 HATAR DOM!!!!

#20 - Anonym

#19 fucking chilla låt dom vara stolta över sina låtar :)

#21 - Anonym

#19 fucking chilla låt dom vara stolta över sina låtar :)

#22 - Anonym

Bente det var DU som förstörde som förstörde för dig själv, inte någon annan , är det verkligen så svårt att fatta lol

#23 - thhh

Skräll att dom aldrig slutar? Hur länge har de inte sagt att de ska sluta sen när de väl gör de så börjar dom igen?? Liksom fattar inte är de nå PR trick? Lite repetitativt liksom

#24 - thhh

Skräll att dom aldrig slutar? Hur länge har de inte sagt att de ska sluta sen när de väl gör de så börjar dom igen?? Liksom fattar inte är de nå PR trick? Lite repetitativt liksom

#25 - AA

Felicias Bergströms lillasyster sa i sin senaste video att Felicia har en pojkvän. Vem är han? ;p hahah youtube.com/watch?v=2Oy-We2sA_A (runt 4:25)

#26 - Anonym

Ni i det här kommentarsfältet förstör ju internet mer än vad dom gör på en livstid, hur kan ni spy skit och hat på två människor som försöker som alla andra underhålla sina tittare på Youtube? Dubbelmoral om något detta!
LÅT DOM VARA! Har inte varit ett knyst drama från dom sen dom fick vara ifred eller har jag fel?
Vart ligger då problemet? Hos er ER! Ni som inte kan hantera vad ni tycker om dom utan istället förstör Youtube med hat!

#27 - Anonym

För er som tror det är tomt i deras kassa bör nog räkna ut vad jockes bok och musik sålt för hahahaha

#28 - Anonym

Kan nån förklara här vad Jocke och Jonna gjort för fel senaste månaderna förutom att existera? Avundsjukan här är ju enorm att ni går över alla gränser för moral och etik

#29 - Anonym

Detta kommentarsfält är skrämmande? Kan nån ge belägg för det hat ni ger två människor som bara försökt få sitt liv att fungera och få vara ifred senaste månaderna?
Hur fan kan man skylla drama på människor som NI provocerar dagligen och trycker ner? Kan nån snälla svara på varför det inte varit nån drama nu när dom fått vara ifred? Eller är det så enkelt att skjuta skulden på nån annan? Att sitta och fokusera på mänskliga brister precis som, ni här och även mig själv! Ni glömmer ju helt alla människor som skadar andra där ute idag, usch usch usch

#30 - Anonym

Det var Jocke som infekterade youtube under han storhetstid, det var inte lika mycket hat varken innan eller efter honom. Visst hat kommer alltid att finnas men det blev allvarligt när Jocke fanns på youtube. Under tiden han har varit borta har youtube renats men nu kommer det antagligen återigen bli infekterat.

#31 - Anonym

Har sett ett halvt prank-video, det räckte. Har aldrig tittat på något mer från detta par, och så kommer det att förbli. Tyvärr måste man läsa om eländet i andra medier, jag önskar man slapp det. De har tillräckligt med problem med sig själva och varandra. Synd bara att de vill förpesta andras liv med sin dynga.

#32 - Juliaochrobin

SKVALLERTIPS! Robin Johansson och Julia markham har gjort slut igen. De har avföljt varandra på alla sociala medier och tagit bort inlägg med varann

#33 - Anonym

#30 Ja då är det ju publiken som kommer för att sprida hat som skapar den infektion, sen har YT gått i botten sen Jocke & Jonna slutade. Det är sanningen svart på vitt, om allt är så bra nu så svara gärna på varför många slutar att titta på YT?
Borde väl öka om allt blivit så bra?

#34 - Anonym

#32 snyggt att leverera en psykologisk analys baserat på en enda video Hahaha, du kanske borde jobba lite mer med din syn på andra människor och rannsaka dig själv lite?
Vi delar alla på denna planet oavsett ditt tycke så vill du göra den resan lite lättare för alla bör du inte uppmuntra till att döma männislor utan att blinka.

#35 - Laila

Kul att de är tillbaka =) I går bakade jag Lussebullar utan Socker, Vetemjöl och Smör =) Lite "nyttigare" variant alltså. Så gott och de blev jättesaftiga och goda =) Recept finns här: https://laila.mabra.com/lussekatter-utan-vetemjol-socker-och-smor/

#36 - W

#25 Uppfattade det som att "Sen ska vi se på Love at first kiss" (Emelie och Louise), "sen ska jag åka till min syster och hon ska åka till sin pojkvän" (Emelie ska alltså åka till Felicia och Louise till sin pojkvän) "för jag har ingen pojkvän så jag får umgås med min syster" (Emelie är singel och umgås med Felicia som också är singel). Alltså har Felicia ingen pojkvän.

#37 - Anon

#36 Bra lyssnare!

#38 - Anonym

#33 snabb gissning på varför youtube gått ner i tittarsiffror
- för att Jocke passade på att mata in hur dålig plattformen var hur annonsörer flyr hur youtube kommer dö ut och massa annat han predikade om. En ren och skär svartmålan av youtube under sitt pr trick sluta med youtube. Han gick ut med hur de skulle leverera sina spökjaketer och annat på köpkanaler om jag inte minns fel. De hade vuxit ifrån denna plattform och skulle vidare i livet.


#39 - Anonym

lol för ett tag sedan skulle de skiljas och nu ska de tillbaka på Youtube tillsammans. Stabila de verkar vara.

#40 - Anonym

Men lol det har ju varit drama även utan dem.. se på allt denna blogg skrivit. Stör ni er - titta ej, problemet löst :)

#41 - Anonym

#38 HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA roligaste jag hört på länge, Joakim Lundell är en människa för att påminna dig om att återbesöka verkligheten.

#42 - Anonym

#38 HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA roligaste jag hört på länge, Joakim Lundell är en människa för att påminna dig om att återbesöka verkligheten.

#43 - Anonym

#39 Ja ungefär som alla människor på denna jord med andra ord, man säger saker, man ångrar sig.
Man är inte gudar för att man är offentliga människor och alltid gör rätt val, även dom styrs av känslor som alla ni här i kommentarsfältet. Men problemet är att ni kräver något ni själva inte kan leverera av offentliga människor

#44 - Anonym

Bloggen Jonna skaffat ska förmedla lite djupare om deras liv. Mer seriöst än de videos de kommer lägga ut på youtube. Återigen så lär de balla ur då följare kommer ifrågasätta tjata vara nyfiken och så vidare. Saker de inte mäktat med tidigare och vill att sina följare håller sig utanför deras privatliv och slutar lägga sig i. De är som bäddat för trubbel. Med en snabb tillbaka blick från tidigare uttalanden.

Ber till gudarna det funkar denna gång.

Hejja hejja håller tummar och tår.

#45 - Anonym

#39 De sa inte att de skulle skilja sig. De sa att de hade gjort slut. Visst det lät väldigt skumt men de ville ta en paus för att kunna göra det dom själva ville göra. Som Jocke höll på mer med musiken och Jonna har sitt projekt med podden tillsammans med Saga.

#46 - Anonym

Ser redan hur personer på youtube börjar göra disstrack om Jockiboi.

De tar aldrig slut herregud

#47 - Den du anar

Jocke är så full av skit, hittade på att det var slut mellan han och Jonna för att få rubriker i tidningar, det var aldrig aktuellt ens. Samma sak med att sluta med youtube....kommer nu tillbaka efter 2 månader. Hittar på att de inte kan få barn utan ska adoptera istället, åter en sak som han ljugit om, allt för att få uppmärksamhet. Ta all skit som kommer från hans käft med en nypa salt. Hans låtsas bråk med hans bror var också "påhitt" för att få uppmärksamhet + mycket annat, Jag har följt han i många år, hängt med bakom kulisserna, killen har problem att skilja på begreppen sanning kontra lögner, då han lever i en flum värld.

#48 - Anonym

#47 Mår du bra eller? Hahahahaha det du beskriver kallas livet och skildringen av att vara en människa. Låter som du är lite besatt av personen i fråga

#49 - Anonym

#46 då kanske du borde hjälpa Jocke och Jonna istället för att lägga skulden på dom för andras skitsnack?

#50 - Anonym

#47 låter som du en som hatar Jocke och Jonna som hittar på onödigt skit för att ge Jocke och Jonna ännu mer hat. Det med barnlösheten är ingen lögn, Jonna hade ju cellförändringar som påverkade att de inte kunde få barn så hon fick operera det är inget man ljuger om. Vad det gäller resten av anklagelserna, du kan omöjligt följt med bakom kulisserna eftersom du verkar ha något emot Jocke och Jonna. Tror inte de skulle vilja ha någon i närheten som snackar så som du gör. Så vad är du ute efter egentligen?

#51 - Anonym

#47
Djävla Pajas försvinn ifrån nätet

#52 - Anonym

http://www.ystadsallehanda.se/kultur/monster-ar-ett-nytt-satt-att-provocera-pa/

#53 - Anonym

http://www.ystadsallehanda.se/kultur/monster-ar-ett-nytt-satt-att-provocera-pa/

#54 - Anonym

#35 testade dom, det var så j*ävla gott. Bra att du inte sprider hat

#55 - Anonym

Aftonbladet skriver om Lundell att de planerar gifta om sig:) vad kul:)

#56 - Anonym

Aftonbladet skriver om Lundell att de planerar gifta om sig:) vad kul:)

#57 - Anonym

#55 det stämmer inte. Nyhetsidan har vridigt och vänt på allt för att få mer klick. Jocke har pratat angående om titeln på sin snapchat.

#58 - Anonym

Så här kommer de fortsätta. Varje gång de ska blanda in sitt privat liv nu i en blogg kommer de bli stora rubriker och en Joakim som snappar i full huggning.
Samma cirkus och så var showen igång.
Funka inte förut och funkar inte nu heller. Klart pressen kommer granska paret som toppat rubrikerna med extra allt de senaste året.
Så tråkigt.

Bättre stänga ute informationen från början från sociala medier, alla behöver inte veta allt om dem.
Skillnad att vara privat och personlig.

Ber en bön och önskar dem lycka till.

#59 - Anonym

Läste också att de skulle förnya sina löften men texten första gången jag läste inlägget Jonna skrev.

#60 - Anonym

Gå in på Aftonbladets länk av Jonnas blogg där står förnya löftena.
Men nu finns inte de stycket på bloggtexten.

#61 - Anonym

Varför skulle aftonbladet finna nöje i att hitta på detta? Länken visar att de stog. Fattar inte varför Jocke blir upprörd. De är gifta och ska flytta samma och fortsätta leva ihop. De stog faktiskt att de skulle gifta om sig. Big deal not.

Vill man skapa mer uppmärksamhet då snappar man.

#62 - Anonym

Hänt.se har samma rubrik som aftonbladet.

#63 - kaffekunnig

Kör på, det är väl därför ni frågar

#64 - Anonym

#61 grejen är att nyhetssidor skriver en rubrik som är vilseledande och får folk att tro att dom ska gifta sig om ett år eller så fast än allt handlade om att Jonna skrev om Husby Säteri och hon håller stället väldigt kärt för det var där de gifte sig och att de ska gifta om sig där för att förnya sina löften EFTER 10 ÅR.
Så det är skillnad egentligen med vad man läser av bara rubriker på nyhetssidor och vad det som egentligen är. Gäller att vara källkritisk och varför Jocke reagerar är just pga att nyhetssajter är vilseledande för andra människor som bara läser rubriker och inte tar reda på fakta först.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com