#1 - Anonym

Inget fel att vara släkt och gift... finns många som är de

#2 - Anonym

Incest, lol.

#3 - Anonym

#2 Det räknas inte som incest om man är mer distant i släktträd än kusin, dom är sysslingar. Alltså är det inte incest.

#4 - Anonym

#3
De Räknas väll inte som sysslingar ens om man är ingift i släkten ?

#5 - Anonym

Blir inte förvånad för någonting längre som har med dom att göra..

#6 - Lol

Därför dom inte kan bli gravida hahah. Inavel.

#7 - Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris.

Det första jag tänkte när jonna nämnde att hon skulle avslöja en stor hemlighet var att de skulle vara avlägsna släktingar. Och precis som jag trodde, jag hade rätt.

#8 - Anonym

#6 karma kommer till dig en dag, behandla människor som du själv vill bli behandlad.

#9 - Anonym

#6 du borde läsa på lite mer innan du kommentera

#10 - Anonym

9#
De är ju bara småbarn som läser denna blogg tydligen kan inte begära gör mycket
Av dom små liven att dom ska förstå

#11 - Anonym

#10 tur att det finns vuxna som också läser då och kan säga ifrån

#12 - Dagens

HAHA HUUUUR kan folk inte veta vad INGIFT betyder? Vadå INCEST? Just det, glömde åldersgruppen i kommentarsfältet. Lär er vad incest innebär & vad som krävs för att incest ska vara incest, puckon.

#13 - Anonym

#12 helt rätt

#14 - Anonym

#12 kung e du

#15 - Anonym

#12 åldern har inget med hur man kommentera, hatar alla som argumentera om ålder när dem inte ha något att bättre att komma med.

#16 - Plutten

Nice, men det är inte direkt något speciellt.

#17 - Broder

#6 la kommentaren jag tänkte Hahahahah

#18 - Anonym

Det är inte incest, jonna har ju själv förklarat på deras blogg att de är ingifta släktingar.

#19 - Anonym

Lite besviken på j&j som inte varit met delaktig i musikhjälpen på de plan att försökt med alla deras följare dammat ihop pengar till barn är inte till salu. Att bara delta för att visa upp sig själv är okej, men de kunde ansträngt sig mer. Raily samlade ihop över 430.000 kr. Fatta vilken genuint fin person han är.
Att bara nyttja sina fans då de kommer till egen marknadsföring iform av köp biljetter eller hjälp mig och min musik nä fy vad besviken på j & J. En länk och de hade kunnat givit massor med era följare . En dag kvar då sätter jonna ut. Då programledaren säger att ni som kan nå ut till så många. Tycker detta par kan kliva ur sin egen bubbla och hjälpa andra så som andra hjälp dess till lyx. Tack.

#20 - Anonym

Lite besviken på j&j som inte varit met delaktig i musikhjälpen på de plan att försökt med alla deras följare dammat ihop pengar till barn är inte till salu. Att bara delta för att visa upp sig själv är okej, men de kunde ansträngt sig mer. Raily samlade ihop över 430.000 kr. Fatta vilken genuint fin person han är.
Att bara nyttja sina fans då de kommer till egen marknadsföring iform av köp biljetter eller hjälp mig och min musik nä fy vad besviken på j & J. En länk och de hade kunnat givit massor med era följare . En dag kvar då sätter jonna ut. Då programledaren säger att ni som kan nå ut till så många. Tycker detta par kan kliva ur sin egen bubbla och hjälpa andra så som andra hjälp dess till lyx. Tack.

#21 - Anonym

Hahahahahagaga dem träffades säkert på en släktträff Hahahah dör..

#22 - Anonym

Detta är inte släkt ! Långt ifrån att kalla släkt.

#23 - Anonym

Dålig stil av paret Lundell. Kräver folks röster i galor för att glänsa och bli framröstade. Men bidra själv med insamling utanför sina alter Egon funkar inte. Usch!! När ska folk genomskådade dessa personer. Ni som stötta musikhjälpen och andra galor för insamling av sjuka av rätt anledning ni är underbara. Er karma kommer åter. Att vara leva för sig själv och egen vinning kommer ta stopp en dag. Bästa Raily mer fina människor som dig som inte tar åt dig all ära utan ser behovet utanför sig själv

#24 - Anonym

Vem bryr sig om de är släkt. Vår hemlighet. Vad är de ni inte ser. De är bara ute efter rubriker. PR. De lever för drama och skrivelser om dem. Spelar ingen roll om de är bra eller dåliga. De finns bara två ideras värld å de är dom två. Resten är bara folk som hjälper dem till framgång. Rösta på oss. Spela vår musik. Köp biljetter. Osv. Men att samla in för sina medmänniskor de tar emot. Oj ij

#25 - Anonym

Mitt nyårs löfte är att blocka dessa människor överallt på sociala medier och aldrig mer kolla på en video där dem är med i, palla inte mer av denna skiten, vilka hänger på?

#26 - Safira

Du borde skriva om kammis nya flätor och hur det är cultural appropriation. Här är en bra länk som förklarar varför hon gör fel. https://everydayfeminism.com/2015/07/white-people-black-hairstyles/

#27 - Anonym

#19 Jonna och Saga har ju skrivit att utöver deras auktion kan man skicka in till bössan de har startat som går till insamlingen till musikhjälpen.

https://www.instagram.com/p/Bcv_zaaFZOM/

#28 - jhfkjhfd

Jonna skänkte en fucking krona till sin bössa. Skäms hon inte? Hon och Jocke sitter på en förmögenhet och hon kan inte förmå sig själv att skänka iallafall en hundring.

#29 - Anonym

Fast Jonna satt ut detta igår efter sin medverkan i musikhjälpen. Då programledaren uppmana dessa personer som har ett stort inflytande på sociala medier och räckvidd att nå ut med viktiga budskap och hjälp att vara delaktig. De skedde med andra ord inte av eget initiativ. De är dåligt. De är så självcentrerad på sitt och tar alltid hjälp av följare då de kommer till deras liv och vinster att kamma hem.

Stort av Raily att göra så fin insamling. En del har verkligen hjärtat på rätta stället. Han är bäst. De är så man ska visa den unga generationen hur man använde sin offentlighet. Att hjälpa andra är bland de finast du kan göra. De säger en hel del vem du är som människa. Så mycket skit som många går och har de. De måste få ett stopp på att mycket ska ha mer. Alla har ansvar

#30 - Anonym

#26 är man rasist som du så är allt man gör fel! man får göra vad fan man vill med sitt hår det bestämmer inte du eller någon för fan lägg ner med det där jävla rasist snacket vi lever i fucking 2017 så vänj dig vid det! äckliga människor som bryr sig om de minsta lilla man gör med SITT EGET HÅR

#31 - Anonym

25. Mitt nyårslöfte är att sluta kommentera på bloggar. För vissa dra så illa vid säg vad men än kommenterar. :( Min sista kommentar någonsin, senfår jag se oljat läser bloggar hädanefter. Kanske ett av mitt nyårslöfte att sluta läsa bloggar också.

#32 - Anonym

J och J får så mycket sponsring och hjälp .De behöver inte detta massiva stöd som ger dem mer . Se er om. De finns så många själar som har de dåligt ställt. Se dessa istället. Vart finns de sunda förnuft tänket? ???om alla kunde bry sig om alla så kunde fler må bättre. Inte satsa allt på ett kort som inte lyfter ett finger mer än på sitt eget liv. Livet är orättvist men de behöver inte vara sådana glapp mellan rika och fattiga. Helt sjukt

#33 - Anonym

#26
Fast hon har ju bara gjort en "fake side cut" dvs, hon vill att det ska se ut som om hon har rakat håret på sidorna men hon vill inte raka bort det på riktigt.

Tycker också att det är så oherhört patetiskt när vita ska göra typ boxbraids osv, men samtidigt kan du inte dömma allt för kulturell appropering. Kammi har inte gjort dessa flätor för att håna kulturen eller imitera en svart person, hon har gjort det för att hon inte ville raka av håret.

Tycker även att du måste komma ihåg att vi inte delar samma historia som USA. De få slavar som Sverige hade levde otroligt gott och bättre än dem flesta. Därför är det stor skillnad mellan separationen mellan vita och svarta i USA respektive sverige.

Men du kan vara lugn, för när kulturell appropriering händer i verkliga livet reagerar folk. Tro mig. Kommer ihåg att det fanns en [vit] tjej på min skola som trodde att hon var en "stereotypisk black girl" och en dag kom hon till skolan med boxbraids med insytt fake hår (dvs en klassisk "weave"). Folk reagerade och hon fick ha ett långt samtal med vår rektor och två dagar senare var flätorna borta.

#34 - E

Spontan tanke: vilka youtubers har/har inte engagerat sig med musikhjälpen? Känns som att det är otroligt viktig som influenser att visa upp sig och stötta i såna sammanhang, så det känns jävligt surt av de som inte gjort det pga att de inte ”orkar” eller att de prioriterar annat. Är medveten om att Anty, SaraSongbird, Thomas Sekelius och Jocke & Jonna har gästat buren och att andra som till exempel Felicia Aveklew samlat in pengar. Har fler gjort det, eller har jag missat nåt?

#35 - Anonym

#33 lägg ner det jävla rasist snacket och låt folk få klippa sitt hår hur fan dem vill

#36 - Anonym

Dessa äldre personer som fortfarande inte klivit ur sitt narcissistisk jag..Mitt bland barn som ser upp till dem..nonchalerar viktiga saker som barn och ungdomar borde få mer insikt i, hur kan deras engagemang sakans där. Brinner de enbart för sig själv? Ser de ens nyheter vad som händer i världen? Vad kostar de för Joakim att lägga en länk på sin instagram med musikhjälpen denna vecka som gått. Nä istället är de viktigare att spamma sin spelning. Och göra reklam för hockey match där han ska stå. Fattar inte. De har som redan framgått dina datum. Att en vecka ge någon annan uppmärksamhet. What?

Ni kan förändra med era kollegor på youtube. Men vad gör ni. Sitter och leker för inkomst framför kamran. Förvuxna människor som leker som barn . Vad är detta förbilder

#37 - Martin Andersson

Mycket vatten under bron där... släkt, javisst, men väldigt, väldigt avlägset så i det (släkt)trädet! Bloggar själv lite grann, samlar just nu in Duplo-klossar till världens första akustiska väggpanel. Kolla in på http://desiderata.xyz Mvh, Martin, Esbo, Finland

#38 - Anonym

#35
1. Wow, trodde inte det var möjligt att vara så lättkränkt över att folk värnar om olika kulturer och att härma olika kulturer i syftet att vara rasistisk.

2. Hur fuck är jag rasist? Vet du vad begreppet betyder?

3. Jag svarade på kommentar nr.#26, läs den först så slipper du se så jävla dum ut.

4. Om du inte förstod det så är jag på Kammis sida och jag förklarar i min kommentar att man inte kan dömma allt som kulturell appropering. I detta fall handlar det inte om kulturell appropering då det är tydligt att kammi gjort flätorna för att fakea en side cut.

5. Det handlar inte om sätt man får klippa sitt hår? Är du tappad? Det handlar egentligen inte om hår överhuvudtaget. Ämnet är såpass komplext att det blir svårt för mig att förklara varför det påverkar så mycket när gruppen som är priviligad i samhället tar delar av en minoritet grupps kultur. Tycker att du kan sätta dig och läsa på lite om det om du nu bestämmer dig för att uttala dig.

#39 - Anonym

#38 den ända som är lättkränkt här är du som klagar på hur andra har sitt för fan låt dem vara

#40 - Anonym

Hoppas alla förtappade människor slutar titta på J&J
SÅ VI ANDRA KAN TITTA O NJUTA AV DERAS KLIPP

#41 - Anonym

#40 Du har blivit manipulerad av J&J själv, om du tycker om deras video och alla lögner

#42 - Anonym

Det här handlar inte om Jocke och Jonna. Det handlar om Victor Höglund. Han har inte uppdaterat instagram sedan maj i år och då var det en bild om ett åtal om att han blivit anklagad för våldtäkt. Han har inte heller uppdaterat på Youtube på 7 månader heller. Någon som vet vad som har hänt med honom? Jag brukar sällan se hans kanal men jag tänkte någon här kanske vet vad som har hänt med honom. Är han fortfarande vän med Tova Helgesson undrar jag också.

#43 - Anonym

#42 om han är åklagad för våldtäkten så sitter han förmodligen i fängelse där han ska sitta

#44 - Anon

#43 Han har knappast varit frihetsberövad i alla fall. Han har uppdaterat sin facebook under hela denna tiden sedan april. Man kan se att han till exempel tog körkort den 29 juni. Så antingen hade ingen våldtäkt ägt rum alls, eller så fanns det inga tydliga bevis och han fick gå fri. Ingen kan ju veta sanningen förutom han och tjejen som anklagade honom.

#45 - Anonym

#43 han sitter inte i fängelset. Det var inte så jättelängesen han lade upp en video (handlade ej om honom utan var en random video) men tog bort igen. Sen såg han även lägga upp på snapchat men det var ett tag sen dock. Plus hans bild på instagram skrev han att han är inte misstänkt för våldtäkt, på pappret står det "misstankar saknas". Så det är troligtvis så att han inte sitter i fängelset.

#46 - Anon

^ Fortsättning: Kan ju tillägga att det förmodligen är sjukt ovanligt att man anmäler något som aldrig ägt rum om man inte är en extremt manipulativ människa. Det är svårt, för vi har ingen aning vad som hände och vi har inte tillgång till polisanmälan. Att bli anmäld för våldtäkt kan ju förstöra extremt mycket, men det kan förstöra minst lika mycket att falskt anklaga någon för våldtäkt också, om det kommer ut. En "normal" människa skulle inte kunna anmäla någon och gå igenom massa förhör och liknande om det inte är sanningen som sägs, så jag skulle säga att jag är på tjejens sida som det ser ut nu i alla fall.

#47 - Anonym

#46 men nu är det så att du inte vet om det är falskt eller sant då offret vet allt medans ingen kan hitta bevis vilket är svårt och det är därför dem flesta våldtäktsmän går fria för det är svårt att hitta bevisen till de.... tänk för fan va du sitter och skriver

#48 - Anonym

#39
Wow antingen är verkligen efterbliven eller så är du inte äldre än 12 år. Läs min kommentar igen, utbilda dig inom ämnet ifall du ska uttala dig igen och sluta försvara rasism.

#49 - Anonym

#48 wow du kanske ska sluta att snacka om andras hår och rasism acceptera andra istället för hur dem är och sluta dra upp ämnen så fort någon gör något annorlunda

#50 - Anonym

Lögnerna här är ju vidriga, Jocke har ju postat om musikhjälpen hur många gånger som helst? Ni vill ju enbart klaga och antar att ni inte skänkt en jävla krona rent ut sagr själva. Usch

#51 - Anonym

Annonsera att han ska uppträda? Delta. Vart ser du han uppmuntrat sin följare likt han gjort vid tidigare nominerad tillfällen som barnens humor pris. Gå in och rösta. Och sina låtar med fler tillfällen han fullständigt spammar sönder sin önskan att få ut något av de själv. Bara sett att han ska till musikhjälpen inget hur barn ungdomar blir upplyst hur de kan bidra. Likt sin övertydlighet vid andra situationer som rör han själv. Men kanske bommat hans länkande??? Jonna satt ut efter de varit med i programmet med uppmuntran från personerna som leder musikhjälpen i år.

#52 - Anonym

Tillsammans gör vi skillnad. Så dags att börja fronta musikhjälpen nu. Se och lär av er fina vän Raily . Medans ni spela in bollibpomba video med äggkross på huvudet var hans insamling igång. Och ger blod och massa annat. De finns dom som lägger sitt eget fokus åt sidan för den goda gärningingens skull . De är fint.
Tack för mer seriösa influenser på youtube som växer på youtube. Låt oss slippa vuxna som beteer sig som barn.

#53 - Anonym

Tillsammans gör vi skillnad. Så dags att börja fronta musikhjälpen nu. Se och lär av er fina vän Raily . Medans ni spela in bollibpomba video med äggkross på huvudet var hans insamling igång. Och ger blod och massa annat. De finns dom som lägger sitt eget fokus åt sidan för den goda gärningingens skull . De är fint.
Tack för mer seriösa influenser på youtube som växer på youtube. Låt oss slippa vuxna som beteer sig som barn.

#54 - Anonym

#49
Men är du helt jävla pantad? Det handlar inte om någons hår. Det handlar om rasism. Bara för att det "bara är hår" så är inte rasism okej. Jag tänker aldrig acceptera att små pantade fjortis brudar tror att dom har tillåtelse att appropriera en kultur för att de vill. Herregud.

Ditt argument att "låta folk vara och göra som de vill" som du lärde dig på dagis kommer inte funka i den här diskussionen. Vi pratar om systematisk rasism, man kan inte bara ignorera det och "låta folk göra något annorlunda".

#55 - Anonym

#54 du borde gå in och läsa vad rasism betyder den har helt tappat sin mening genom åren rasism betyder inte t.ex ååh det är halloween jag är en vit människa och ska klä ut mig till en svart människa det är verkligen rasistiskt..... Rasist menas att man hatar men människor som kommer från är specifik kultur or whatever...

#56 - Anonym

man är vit människa och klä ut sig till en svart människa är INTE rasistiskt... ska de stå*

#57 - Anonym

#55
1. Och nu säger till mig att läsa på? Du har ju bara googlat fram "rasism betydelse" och copy pasteat? Begreppet har utvecklats (som du själv säger) och har en mer komplex betydelse än det som stod i ordböckerna för 20 år sedan.

2. Systematisk rasism och rasism är inte samma sak. Läs på om det innan du försöker rätta andra.

3. Jo, det är rasistiskt att anse att "mörkhyad" är en utklädnad. Hör du inte själv hur fucked up det låter? Har du någonsin hört talas om blackface? Lite samma koncept.

#58 - Anonym

#53
Du måste ju blivit tappad som barn bittra människor
Finns de gott om frågan vad gjorde du själv ,kunde du inte skänka mer
Eller var du för snål ???


#59 - Anonym

Tycker allt är så löjligt med qtt ens publicera VÅR HEMLIGHET - vi är släkt. Att t.o.m. hypa upp inför avslöjandet. Massa hintar inför avslöjandet. Var önskan att skapa rubriker. Massa PR. Att ens vilja dela med sig av allt för visningar måste vara jobbigt att stiga upp till varje dag. Vad ska vi chocka svenska fansen med idag för nyhet. Finns inget snart detta par inte delat. Och varför? Privat och personlig har de aldrig slagit detta par. Eller bli man känd för att berätta hemligheter av spektakulära drag. Värst vinner. Blir intressant. Snart finns inget mer de kan chocka fansen med.... för spänningen skull. Digital dokusåpa.
Förr blev man känd av helt andra orsaker. Nu är man känd med ingredienser från skafferi och kylskåp i ansiktet.

#60 - Anonym

Vill ha kvalité på vår kanal hahahaha de lägger bara upp skit. Snabba lösningar för att lägga ut videosar. Deras tittarsiffror sjunker.
Mycke snack och lite verkstad

#61 - Anonym

#57 buhuu ska du börja gråta eller? jävla lättkränkta människor svart och vitt är inte rasistiskt lägg ner bara... istället acceptera att människor ser ut olika istället för att göra de till ett ämne.. för fan väx upp!

#62 - Hanna

Det räknas ju knappast som incest när man är ingifta släktingar. Kusiner som är med varandra ses ju inte heller som incest. Men för mig går gränsen när man är släkt via dna. Men är det endast ingift så är det väl inget problem.
dunbollsmamman.blogg.se

#63 - Anon

Folk verkar verkligen ha problem med läsförståelse... Det gör mig ganska orolig faktiskt att många här inne inte kan läsa ordentligt och inte vet vad INGIFT betyder.

#64 - Anonym

OMG wow! !! Ben Mitkus vilken DJ talang du är. Såg hans medverkan hos anis don demina dj skola. Wow. Där kan man se vad taktkänsla är plus. Ser så naturligt ut däe du står. Ingen obejväm snubbe med otakt i varje takt. Takten går upp då går den snubben ner. Du satt de svåra partierna med lättja. Du är verkligen ingen fejk artist. Du kan både sjunga spela instrument och fixa låtar. Snyggt Ben. Ögongodis och se din rytmik och talang.

#65 - Anonym

En del har starkt varumärke andra talang.

#66 - Anonym

Det står att dem är INGIFTA släktingar. Alltså är dem inte släkt.

#67 - Anonym

#66 man behöver inte vara släkt från början men är man ingift så blir man tillslut släkt med varandra alltså släkt i släkten.

#68 - Anonym

#61
Du kan vara en av dem dummaste personerna jag stött på. Det är uppenbart att du inte förstår dig på ämnet och har en inteligensnivå som kan liknas med en jävla bumbibjörn. Rasism är olagligt. Det är troligen inget du blivit utsatt för då du tydligt rättfärdigar rasistiska handlingar. Men du kanske ska testa och sätta dig in i hur det är att vara en del av en minoritet.
Nej, det är inte rasistiskt att vara utklädd till färgen svart - men har du någonsin sätt någon vara utklädd till en färg. Det är helt jävla sjukt hur du kan anse att det är okej att anse att "mörkhyad" är en utklädnad.

Hela din sista poäng bevisar att du är helt efter. Jag kämpar för att folk ska få vara olika? Men det är folk som dig som anser att rasism inte är "ett ämne" eller "en stor grej" som förstör. För att nå ett samhälle där folk får lov att vara olika kan vi inte bara blunda för det som gör att det nu inte går. Bara för att du inte har blivit utsatt för rasism så betyder inte det att det inte finns/sker.

Jag ber dig snällt att läsa på om ämnet och läsa mina svar till dig ordentligt innan du häver ur dig något oförståligt och korkat igen.

#69 - Anonym

#68 gå och lägg dig din jävla lättkränkta människa vi kanske ska förbjuda att säga hudfärg eller varför inte ta bort peppakakan i Lucia tåget för den brun eller ta bort svenska flaggan för det kränker dem svarta.... det är såna lättkränkta jävlar som du som förstör landet och vad meningen med rasism vad de betyder...

#70 - Anonym

#69
Du är ju helt patetisk. Jävlar vad upprörd du är över hela den där debatten. Vem är det som är lättkränkt egentligen?

Att du inte ser din egna dubbelmoral är sjukt. Du tycker alltså att det är helt rätt för svenskar att appropriera andra kulturer, men när andra approprierar din kultur blir det hus i helvete. Förstår du inte själv? Jag värnar om att kulturer ska få vara som de alltid varit. Jag tycker att det är löjligt att anse att vi måste tabort pepparkaksgubben ur luciatåget endast för att den är brun.

Skillnaden mellan pepparkaksgubben och att klä ut sig till "mörkhyad" är att den ena föreställer en figur som funnit så länge inom den svenska julen medans den andra är menad för att skratta åt andra på grund av att man inte delar samma hudfärg (uppenbar rasism).

Jag vill inte gå så djupt in i debatten med massinvandringen, men du måste förstå att det inte är invandrarnas fel att vår klassiska kultur sakta förstörs - det är politikernas. Rikta din ilska dit istället och gör någon åt saken istället för att sitta och klaga på en skvallerblogg. Over and out.

#71 - Anonym

#70 gå och läs på lite mer och sluta va så jävla lättkränkt och nej det är fortfarande inte rasistiskt att klä ut sig till en mörkhyad rasist är hat och att klä ut sig är inte att hata och inte heller att skratta åt någon skärp dig för fan!

#72 - Anonym

#71
Du kan omöjligen inte vara äldre än 12 år och har troligen inte haft så många samhällskunskapslektioner eller svensklektioner. Sluta säg till mig att läsa på när du själv tror att rasism endast är "att hata någon" och att detta inte innefattar att skratta och göra narr av utseende och kulturer. Googla definitionen av rasism innan du ska rätta mig. Du framställer dig själv som en pajas.

Jo, det är rasistiskt att klä ut sig till "mörkhyad" och skratta åt det! Förstår du inte det själv? Googla "blackface" och läs lite om det. Det är exakt det du sitter och försvarar. Jag hoppas verkligen att du läser lite om det och skäms över vad du har suttit och försvarat.
Du vet att blackface och att klä ut sig till mörkhyad [kan] räknas som hets mot folkgrupp och emot lagen va?

#73 - Anonym

Oj då har du inget bättre att med att än att en människa är 12 år? skärp dig... bara för att jag klä ut mig till Hitler betyder inte de att jag är nazist bara för att jag klä ut mig Austin power betyder inte att jag hatar han

#74 - Anonym

Man klär ut sig till t.ex häxa för att man tycker att en häxa en cool figur OSV

#75 - Anonym

och bara för att det står en sak på google/internet så betyder inte de att det är sant eftersom alla har olika åsikter på google står de att de även inte finns omvänd rasist att dem svarta inte kan vara rasister mot de vita vilken dem kan då jag själv har känt mig kränkt flera gånger bara för att jag är vit! och bor i ett bra land

#76 - Anonym

Min mobil kan inte stava har jag märkt* automatisk stavning på*

#77 - Anonym

#73/74
Fast du kan inte jämföra att göra narr av en hel ras som varit förtryckt så länge och att klä ut sig till en sagofigur? Jag antar att du inte lyssnade alls och inte googlat var blackface var.

Om du dessutom får för dig att klä ut dig till en etnicitet, kultur eller religion tycker jag synd om dig. Det säger extremt mycket om hur du är som person.

"man klär ut sig till något för att det är coolt" så du tycker alltså att "vara mörkhyad är coolt?

Men go ahead då. Klä ut dig till mörkhyad och se vad som händer. Antingen blir du nerslagen eller så blir du tagen av polisen för hets mot folkgrupp eller för att ha uppviglat till hatbrott.

#75
Hahahah "omvänd rasism".
1. Det finns inget som heter "omvänd rasism". Det heter bara rasism.
2. Kan inte ta dig seriöst när du inte kan en så simpel regel som de/dem lol.
3. Vad har du blivit utsatt för? Och hur kan du vara så säker på att det var rasism?

[Det är såklart inte okej med rasism åt något håll och jag hoppas att du inte råkar ut för det igen.]

#78 - Anonym

Tycker Ben Mitkus var mycket bättre än Jocke på att DJ. Mer bekvämt att se på då han har taktkänsla. Svårt att ta Jocke seriös bakom knappar eftersom hans taktkänsla påminner om en clown på cirkus, allt blir spex. Spel för gallerian. Förlåt Jocke men din takt är så kass. Underhållning hamnar på fel sak. Går inte förbise hur lustigt de ser ut då musiken och takten inte samspelar.
Varför behövs ens Jocke på scen. Hans namn kan ändå synas som varumärke men varför stå bakom dj spelaren. Inget hat ser bara hur folk reagerar på detta och finner de lustigt.

Ben Mitkus borde absolut satsa på Dj. Han är snabblärd och artist som Anis don demina nämnde i sin video. Antingen har man det, eller inte. Och Ben behärskar de mest med musiken. Duktig.

Kärlek

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com