Jocke är en av de mest spelade svenska artisten

Spotify har lagt ut sina årliga topplistor över musikåret med de mest spelade artisterna, albumen och låtarna. 
 
Jocke har under en kort tid uppnått otrolig framgång och han hamnar på åttonde plats på mest spelade svenska artisten.

Hans singel "All I Need" har också blivit en av de mest spelade låtarna i Sverige. 
 
Mest spelade svenska artister och grupper i Sverige 
 1. Zara Larsson
 2. Håkan Hellström
 3. Avicii
 4. kent
 5. Hov1
 6. Veronica Maggio
 7. Lars Winnerbäck
 8. Joakim Lundell
 9. Axwell /\ Ingrosso
 10. Miriam Bryant
Mest spelade låtar i Sverige  
 1. Shape of You - Ed Sheeran
 2. Despacito - Remix - Luis Fonsi
 3. Something Just Like This - The Chainsmokers
 4. It Ain't Me (with Selena Gomez) - Kygo
 5. More Than You Know - Axwell /\ Ingrosso
 6. Symphony (feat. Zara Larsson) - Clean Bandit
 7. Jag trodde änglarna fanns - Kamferdrops
 8. All I Need - Joakim Lundell
 9. Solo Dance - Martin Jensen
 10. I'm the One - DJ Khaled
 
#1 - Anonym

Så roligt för honom !

#2 - Anonym

Jonna har gått ut på sin nya blogg att hon och Jocke är ett par igen och andra grejer. *hmmm* Det kommer börja med drama igen. Och varför börja på youtube igen? Med så mycket skit Jocke har sagt om dom. Har Jocke lugnat ner säg på snapchat?

#3 - Anonym

#2 Ja det har han så låt Jocke snälla vara nu!

#4 - Anonym

#2 Det är ju upp till alla bitterfittor här bland annat om det ska bli drama igen, låt detta par vara sä ska nog deras framtid bli ljus :)

#5 - Anonym

3: jag bara undra Om han hade lugnat säg. Sen har jag inte snapchat! Så ta det lugnt, jag är ingen som hatar på dom utan jag bara undra om han hade lugnat ner säg.

#6 - Anonym

4: får ju hoppas att de inte blir en massa drama runt dom som det har varit tidigare. så får ju hoppas att de tar det lugnt. Men får hoppas att de börjar bli mer personliga med deras vloggar så det inte blir opersonligt. Har ju sett på Gustav och Johanna så hoppas att Jocke och Jonna är lite som de och håller säg ifrån drama.

#7 - Anonym

#6 när har dom ens gjort drama? Är väl folk som aldrig aldrig kan sköta sitt eget liv snarare

#8 - Anonym

Grattis till musik framgången för varumärket Joakim Lundell och hans proffisonella medarbetare som skapat denna Walk on fame. Fortsätt så!

#9 - Anonym

Pinsamt

#10 - Anonym

Jag undrar va jonna hetero på snap o va heter hennes blogg??

#11 - Anonym

Ingen slår Zara Larsson och Håkan Hellström med hans grymma låt texter som verkligen betyder något när man lyssnar på han.

#12 - Anonym

#9 Du är ju mer pinsam som skriver det helt random på ett inlägg som inte ens är pinsamt

#13 - Anonym

När har dom skapat drama? Det är i princip det dom lever på, diverse lögner, pinsamheter och bråk. Det paret har en kraftig sjukdom och det är inte hans "adhd".
Hans sjukdom heter White Trash. Simple as that, classy people håller inte på som dom/han gör och whinar till allmänheten.

#14 - Anonym

#13 Nu är det du som skapa drama med rasistiska ord. White trash? Trash kan du själv vara, kolla igenom vad du egentligen sitter och skriver innan du kommentera. Varför skriva hat? Har du inget snällt att säga så säg inget alls sluta följa dem om du nu hatar dem? Och får jag fråga dig, vad har Jocke och Jonna gjort dig? Nej precis dem har inte gjort något mot dig, du hatar utan som helst någon anledning, du hatar bara för att du kan. Hur jävla svårt ska det vara att va snäll i denna jävla värld? Sprid kärlek istället. Kärlek och fred på vår moder jord. Vill du inte sprida kärlek till Jocke och Jonna så håll käft och skriv inget då. Så jävla svårt eller?

#15 - Anonym

#14: Ordet "White trash" är inte rasistiskt. Snarare klasshat.

#16 - Anonym

#14 sorgligt att du lägger så mycket energi på att försvara en manipulativ psykopat.

#17 - Jadu

Bryr mig bara om hov1 så skiter i dem andra artisterna haha
Hov1 eller inget

#18 - Lhc

Grattis jocke

#19 - Anonym

https://digital.di.se/artikel/google-anstaller-tusentals-for-att-rensa-upp-youtube

#20 - Sanningen

Och varför har han hamnat på topplistorna? Jo för att han ber sina följare att manipulativt tvångslyssna på låtarna om & om igen. Han gör TÄVLINGAR där man ska printscreena att man lyssnar på låten. Jockiboi har praktiskt taget KÖPT sig till topplistorna. Den enda låt som hans producenter gjort som är legit bra är ALL I NEED - och den behövde inga pushar eller sönderlyssningar. Och kom inte med bullshittet ”det går inte spamlyssna på spotify” för det spelar ingen roll. Jockiboi har tillräckligt många småbarnstittare att styra & det räcker gott & väl till topplistor på diverse musikkanaler. Förstår inte hur det han gör kan vara lagligt. Fattar ni hur SJUKT det vore om tex Zara Larsson gick ut med att ”Var med & tävla genom att lyssna på min nya låt osv”? x) Det skulle aldrig hända för hon behöver inte tvinga sina fans att lyssna.

#21 - Anonym

Aftonbladet m.fl. skriver om J och J. De ska förnya sitt äktenskap:).
Något Jocke tycks reagera starkt på och missvisande. Detta uppkom av fru Jonna i hennes nya djupare blogg.
Förstår inte hans irritation mot tidningen då hans fru lämnade ut informationen i första början.

Är de uppstarten av youtube igen.
Fixa en stor PR-KUPP.

Vad var syftet med att göra en höna av en fjäder denna gång.

Kan inte J och J utelämna privat information så vi slipper pryda alla nyhets sidor med deras liv och följare som behöver läsa bibel långa snapchat försvar.


#22 - Anonym

#20 Hahahahhahahahaa man hamnar inte på dena lista genom det du skriver utan det kräver att musiken breddad sig rejält, din avundsjuka är ju så pinsam att jag skäms när jag läser din kommentar :) Många här bör nog rannsaka själva, hur kan man klaga på nån annan när man själv precis skrivit nägot som långt över gränserna?

#23 - Anonym

#22 nämen tjena där jockiboi

#24 - sanningen #2

#22 För det första så är jag inte avundsjuk, jag ser dig specifikt här i kommentarsfälten med samma argument gång på gång. Se skillnad på avundsjuka & kritik. Om man är avundsjuk så avundas man någon och vad de har. Jag avundas inte Jockiboi, precis som att jag inte avundas vilken kändis eller artist som helst. Det jag reagerar på är att Jockiboi är den enda svenska artisten som behöver korsa hav för att få sina låtar på topplistor & om du på riktigt tycker & tror att hans fans INTE har något med spridningen & utbredningen av hans låtar att göra...så får det stå för dig ;) Jag säger det igen; Hur sjukt konstigt vore det om exempelvis Zara Larsson bad sina lyssnare att skicka screenshots till henne där dom lyssnar på hennes låtar ”som bevis” till en tävling där de kan vinna 50 000? Kom inte & säg att alla som energiskt lyssnar på Jockibois låtar vid tävlingstillfällen INTE räknas som lyssningar. För det gör det. Och lyssningar är något som låter en hamna på topplistor. Tala inte innan du läst på om din sak & sluta anklaga folk för att vara avundsjuka för du vet bevisligen inte vad det order betyder.

#25 - Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris

Det är till största del köpta streams. Det är inte han som står bakom musiken, det är ett produktionsbolag. Fler borde inse tanken med att anordna tävlingar för sina låtar. Det är främst för att få ännu mer streams. Sorgår inte att jämföra honom med Håkan eller zara. Minn ni förrresten vloggen när dom var i en musikaffär och han köpte piano och gitarr. Jocke sa att han skulle lära sig spela på gehör och lära sig att spela instrument på ett par veckor. Vad hände med det?

#26 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Spana in min Julkalender!
Finfina vinster varje dag ❤️

#27 - Anonym

No shit? Ber alla hans följare att lyssna på hans låt och försöka slå rekord. Inte konstigt att en armé med 12åringar faktiskt lyssnar. Hade han inte varit så stor som han är inom hans youtube-karriär hade hans musik inte kommit någonstans.

#28 - Anonym

No shit? Ber alla hans följare att lyssna på hans låt och försöka slå rekord. Inte konstigt att en armé med 12åringar faktiskt lyssnar. Hade han inte varit så stor som han är inom hans youtube-karriär hade hans musik inte kommit någonstans.

#29 - Anonym


Överdramatiserande beteende.
Undra om pressar ser Joakim bakom kulisserna i kommentarsfälten och på snapchat. Hur kan en person bli så upprörd på vad Jonna printat ut som pressen snappa upp och gjorde en artikel av.
Och hur kan dessa följare gång på gång stå utan ifrågasättande av uttalanden av hans förföriska sätt att uttrycka sig på för egen vinning? Hur kan man bli så felfri och självgod. Allt som skrivs är alltid lögn oavsett om de först kommit ifrån sig själv? Hahaha förvirrande men underhållande att de funkar hahaha
Hoppas denna reaktion var ett mänskligt felsteg av insikt att herregud vad ska folk tycka om oss då vi går ut med de ena beslutet efter de andra.
Hatar inte Jocke för fem öre men snälla Jocke detta var verkligen bara onödigt att dementera och förstora upp.

#30 - Anonym

https://youtu.be/9SmwLbX9-5w
Vi summerar musikåret-kan du gissa vilken låt svenskarna spelade mest? Från tv4

#31 - Anonym

Utan att syfta specifikt på ”Lundellparet” så vill jag att ni ställer er en fråga, du skulle bli grovt misstyckt, dagligen höra hat personlig eller mot en folkgrupp, och allt detta rör dig, skulle inte ditt psyke till sist bli ostabilt, skulle du inte till sist börja lyssna på monstren?
Detta kan beroende på situaton klassas som rasism, homofobi, mobbning av olika slag, kränkning, ja listan kan göras lång.

#32 - Anonym

Det Jonna skrev på sin blogg vad att dom skulle gifta sig på samma ställe EFTER 10 ÅR när dom ska förnya sina löften. Därför reagerade Jocke då dom fick det och låta som dom skulle gifta om sig typ nästa år vilken ej är sant

#33 - Anonym

Finns ingen som misstolka artikeln mer än Jocke. De står klart och tydligt exakt lika som Jonna skrev i sin blogg.
.. Jag citerar- jag håller stället väldigt kär pga bröllopet och jag SKA gifta mig där igen när jag och Jocke förnyar våra löften efter 10 år.

Rubriken lyder - jocke och jonna lundells plan:gifta om sig.

Om de anser att omvärlden konstant gör rubriker på deras varumärke kanske privat och personlig uppgifter stanna bakom stängda dörrar. De är inte purfärska på sociala medier längre. De borde veta hur de funkar och detta var absolut inte förtal. Någon påhittad artikel utan upplysningen kom från Jonna och hon valde skriva ut de på nätet som hon vet kommer ge rubriker.

Clickbait kör youtuber konstant med likt pressar. Vad är problemet. Rubriker som får klick. Men innehållet är inte omgjort i detta fall. Så vill de inte sprida sitt liv över världen så har de ett val att välja bort saker som kan komma upp.
Tack för ordet.

#34 - Anonym

#33 Förstår Jocke och Jonna 100% då rubriken låter som att dom ska gifta om sig efter deras uppehåll, vilket skapar en undermedveten irritation från läsaren emot dom. Sanningen var att hon ville förnya löftena efter 10 ÅRS TID. Stor skillnad emot den vilseledande rubriken.

#35 - Anonym

Men snälla deras stormiga liv kan ingen annan än dem själv förstora upp tillräckligt nog. Vem eller vilka har utöver Lundell kommit med både de tredje och de fjärde häpnadsväckande nyheterna på kort och liten tid? De är också en maknadsföring oavsett vad som publiceras. Vilket i detta fall tycks satts i system. De lär sig aldrig utan fördömmer världen, rycker på axlarna och tågar vidare efter sina uppmanningar hur alla är haters och avundsjuka och ber alla vara källkritisk. Vart någonstans är deras ansvar vad de publicerar och dess konsekvenser som kan bli. Är allt alltid andras problem och inte deras. Kom igen...
Svårt att ta dem seriösa
Samma mönster år in och år ut

#36 - Anonym

Frågan är ju bara HUR Ed kunde slå Despacito

#37 - #13

Som jag sa tidigare håller classy folk inte på såhär, ta Michael Schumacher som exempel. Snubben råkar ut för en skidolycka, ligger i koma och sen körs han hem för rehabilitering. Detta hände för 5år sen! vad vet vi om Schumacher idag? Absolut ingenting, hans fru ser till att det inte pratas om honom på sociala medier och man håller allt hemligt.

Jämför det med Jockes och Jonnas liv, där allt skrivs för att provocera och skapa rubriker och mer publicitet. Små tvister som blir världens grej där dom beskyller andra för att ha vridit på det dom sagt. Hade dom velat ha ett lugnt liv hade dom inte levt det så som dom lever det nu. Dom hade skött sitt och inte slängt runt med sitt privatliv på sociala medier.

#38 - Anonym

#37 Men sluta följ dem då och sluta bry dig hur jävla svårt ska det vara? för fan är du född igår`eller? titta bort om du nu hatar dem.

#39 - Anonym

#7 När har dom ens skapat drama?? När dom gick ut i en video och smutskastade raed murad, när dom hängde ut Jockes egna bror, när dom satt på snapchat och skrek på Therese Lindgren, när dom hatade på hela youtube, när Jocke först sa att han skulle bli DJ och sen sa att han aldrig sagt att han ska bli DJ, när dom gick ut med massa grejer kring Jockes mamma, när dom ”gjorde slut”. Behöver jag ens fortsätta?? Dom lever på drama

#40 - Annym

#39 varför fortsätter du att följa dem då? Varför fortsätter du dig att bry dig? titta bort istället så jävla lätt att ignorera människor man hatar

#41 - Anonym

https://www.expressen.se/noje/efter-uppbrottet-jocke-och-jonna-gifter-om-sig/

Jocke bekräftar nu de är ihop med ett inlägg på instagram. Anledning att de inte pratar om de är för att folk är trångsynta och kräver perfektion skriver han.

Nu var de igen som bad er berätta. Och om så fallet varit är ni vuxna att ta egna beslut att kunna välja vad ni svarar på.
Och om ert privatliv blev för blottat och var ett av skälen till sluta/paus YT? Hur går tankarna med att starta en bloggen där Jonna ska skriva djupare om ert liv??? De talar emot om reaktion blev så stötande av de Jonna lämna ut och nyheten sprids som en löpeld. Hur ska de gå att tackla allt. Varför lämnar ni inte denna del utanför media. Detta blir bara massa drama.


#42 - Anonym

http://www.kristianstadsbladet.se/kultur/monster-ar-ett-nytt-satt-att-provocera-pa/
Folk förändras. Gäller även Hanna som blev uthängd i ett helt kapitel.

#43 - Anonym

Hahaha klockren #13

#44 - Anonym

#41 För 50 minutes of fame är vad dom lever för, Bkändisskap e deras livsluft

#45 - Anonym

Blir så stolt över hovaaah och deras placering!!

#46 - Anonym

Hov1 fett bra placering ändå

#47 - Anonym

Hur är det möjligt? Hans låtar är ju bara dåliga kopior av bra låtar?

#48 - Laila

Jag har aldrig hört låten, får ta och lyssna på den =) STOR KRAM!! ♡♡♡

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com