#1 - Saga

Och jag tror honom faktiskt

#2 - Petra

Invandring bidrar till ökad brottslighet. Det är inte en åsikt, det är fakta. Gillar inte Jocke men förstår faktiskt inte problemet med detta?

#3 - Anonym

Sluta säga invandrare det kvittar var man kommer ifrån människor våldtar människor, det finns bra människor överallt och det finns dåliga människor överallt. Vi svenskar är inte så mycket bättre.

#4 - Anonym

Hahaha han står ju inte för den rubriken han är tokarg på den publiciteten. Hahaha han har levt banan på snapchat.

#5 - Anonym

Skriv om clueless och anis!

#6 - Anonym

Varför är de alltid gubbgänget som gör bort sig på youtube. Alltid killarna som bråkar och skapat drama. Sitter med sina olika förklaringar och ber sina följare förlåta och förstå.

#7 - Svampbob

Jockiboi är som svampbob fyrkant med sitt predikande om rätt o fel - pratar i timmar o kommer aldrig t sak...

#8 - Anonym

#metoo karma

#9 - Anonym

Äldre meriterade offentligheter ryker ifrån sina uppdrag. När ska samma spelregler gälla alla

#10 - Anonym

#3
Så du ser ingen samband mellan den ökade brottsligheten och den ökade invandringen här i sverige? Du förnekar alltså bara allt och väljer att leva i en bubbla av förnekelse? Intressant.

#11 - Anonym

De är skillnad på vilka som får fela och inte.
En del hyllas för de berättar sina vidrigheter andra blir hängd och slängd. Vilken vidrig värld med orättvisor.
Jävla lotterie

#12 - Anonym

Vad var det jag sa? Att det skulle bli dramaaaa så fort Jocke och Jonna börja med youtube igen. 😡 Kan inte Jocke och Jonna hålla säg borta från youtube. Så slipper man drama från deras håll! Men det lever på drama och snackisar på nyhetssidor som skriver om dom!

#13 - Anonym

In med gammelmedia moralen så slipper vi se förebilder som "dessa" mfl. Hade aldrig tolereras. Kvitta om de felat förr, finns inget som heter förr. Lämpligheten är förbrukad. De gräver upp och ställer dem till svars. Tycker de står om någon ny varje dag på nyhetssidorna.

#14 - Anonym

#10 Det va lika mycket brottslighet förr som det är nu bara att nu har vi internet och dator där vi kan se allt som händer i landet det kunde vi inte göra förr!! Bara för att det är någon som begår ett brott så är det ingen invandrare det är sälla man skriver ut vilka personer det är...

#15 - Anonym

#10 Att säga att det är invandrares fel allihop det är såna som dig som utveckla rasist.

#16 - Anonym

Rasism*

#17 - Anonym

Medans andra får rätta sig i ledet lyfter narcissistiska personer sig själva till skyarna. Letar upp grupper där de kan glänsa med sin självgodhet.

#18 - Anonym


#metoo våga berätta

#19 - Anonym

#metoo handlar om våldtäkt och inte rasism

#20 - Anonym

Konstigt att man ser jocke hyllas för det han sa idag på snapchat på många kommentarer, men här så är det enbart hat? Ni kanske borde se att ni är ett stort problem för dagens klimat och inte dessa offentliga personer ni varje dag trycker ner i fotsulorna hahaha

#21 - Jen

Det som inte märks är ju alla blekfeta gamla gubbar som våldtar barn inom släkten. Det smygs och pratas inte om.. pågår oftast i flera år innan det i vissa fall kommer fram tillslut. Men det är ett sånt stort mörkertal. Oftast ens morfar eller liknande...

#22 - Anonym

#14
Ja, det har funnits brottslighet innan massinvandringen och alla brott utförs inte av invandrare. Jag vill inte argumentera med dig då det tydligt märks att du inte är så insatt i politik och har gissat fram dina argument.

#15
Det vore det intressant ifall du kunde peka ut var jag tog upp min åsikt i min första kommentar. Det jag menade med min kommentar (om det var otydligt för dig) var att ifrågasätta hur man bara helt kan blunda för statistik och påstå "att sånt händer i andra länder också" och att anse att det då skulle göra saken mindre viktig.

Jag hatar inte invandrare och kommer heller aldrig göra det. Det jag dock hatar vårt välfärdssystem och hur det missbrukas och enligt mig inte fungerar.

Vet inte vad du menar med att rasism "utvecklats". Rasism har alltid funnits och har alltid haft samma mening, så att det på något sätt skulle ha "utvecklats" går inte ihop.

#23 - D

Någon som kan säga vad det var för fyra rader som Anis inte ville att Clueless swede skulle ha med i sin rap roast?

#24 - Anon

#23 Kanske när Cluelesd sa att Anis va alkoholist? Bara en gissning though

#25 - GW

Läs lite kriminologi innan ni sitter och hittar på varför och varför inte brottslighet ökar. Ökad brottslighet kan bland annat bero på högre konsumtion av alkohol av populationen, så think before you speak! Och att brottslighet är mer nyanserad än ”invandrare = brott”. Tack och adjö!

#26 - Anonym

"invandringskritisk"?!?!?!??!?! friatider är RASISTISKT och inget annat

#27 - Anonym

Det finns bra invandrare som bryr sig om lagen och reglerna här i Sverige och det finns dåliga invandrare som inte bry sig ett skit, men att säga att alla invandrare är idiot är bara så fel, dem är människor, och ja de kvittar var man kommer ifrån Sverige är också lika mycket kriminella och kan någon skicka källa på att det är just invandrare som är problemet tack? Nej precis de finns inget utan bara ett jävla ryckte era kommentarer som säger att det är invandrares fel allihop ni äcklar mig, Statistiken på brottslighet visa på ALLA människor och inte bara på en viss grupp människor herregud

#28 - Elin

De gör alltid så här haha

#29 - Anonym

Jocke visste att detta skulle bli uppmärksammat, han visste att detta skulle leda till drama, han har varit med förr. Hans visningar är inte lika höga som nät han var på topp såklart, och han vill komma upp dit igen, och då skapar han drama för att bli uppmärksammad.

#30 - Anonym

#29
Tror nog faktiskt de är tvärt om att dom vill ha mindre följare och mer vuxet innehåll
de synds tydligt om man har följt dom ett tag,
innlägg som inte passar tas bort konton polis anmäls i större omfattning

#31 - Anonym

Invandrare? Tröttnat på det ordet, tröttnat på hur det används dagligen. Alla är vi människor, medmänniskor. Människor gör brott, inte en typ av människa.

#32 - Vanja M

Joakim... Vad fan snackar du om #metoo för?!?! Du har ju verkligen ingen koll, det är pinsamt. Om DU skulle kolla lite längre än vad näsan räcker (som du så fint uttryckte dig) så skulle du se hundratals berättelser från kvinnor i förorten, arbetarklassen, och andra grupper i samhället som inte är "socioteten". Det är klart att det är vad som uppmärksammas mest, när kända personer blir anklagade. Du om någon BORDE ju förstå att media inte ger hela bilden. Ge dig ut på Facebook och Instagram, läs på vad som skrivs i feministiska konton och läs alla berättelser i #metoo av "vanligt folk".

Först då har du rätt att uttala dig. Och försök FAN inte använda #metoo som någon slags argument för din egen vinning mot media?? Det är så otroligt äckligt och fel, speciellt med tanke på att många många berättelser i #metoo skulle kunna handla om dig själv.

#33 - Anonym

#32 du får det och låta som att Jocke sa något dåligt om #metoo fast än han inte har gjort det. Han sa ju att det var ju bra.

#34 - Anonym

#3 Det fanns en anledning varför Sverige har varit en av de mest fredfulla länderna i världen, men nu är det skit efter alla invandrare

#35 - Anonym

#32 Exakt. Finns med säkerhet hundratals berättelser där han är förövaren, tycker han ska ta ett kliv tillbaka ang Metoo

#36 - Vanja M

#33 Nej det gjorde han inte? Han sa att det var ett bra exempel på hans poäng att Media är skit.

#37 - Anonym

Att ens Jocke slipper bli anmäld och uppmärksammas i #metoo är under all kritik . Media består av makt något Jocke utnyttjar till 110 %. Härskarteknik där han sitter och förminskar folk som lilla lilla gubben typ fast i namn. Vidrigt beteende.

#38 - Anonym

Klyftan mellan rika och fattig ökar men själv sitter du och pratar inför barn SNAPCHAT och hävdar dig (32 år) med skryt inför barn med lyxig huset och allt ni köper. Att prata nedlåtande till folk som ifrågasätter dig med lilla säger mer om dig och din uppblåst het av ego bubbla. Kliv ur och här de finns fler röster än din som existerar och ska samsas på denna jord.

#39 - Anonym

#25
Det krävs inte en utbildad kriminolog för att göra simpla googlingar, vara källkritisk och läsa av statestik.

#40 - Anonym

Alltså ursäkta men är det bara jag som tycker det är konstigt att Misslisibell ska göra en video där hon berättar om vilket datum hon kan berätta om sitt projekt? Hennes projekt är säkert jättekul och så men varför kan hon inte bara berätta vad projektet är när den dagen kommer? Känns som en onödig video att göra när man lixom bara säger när man kommer säga en sak.... (som att hon inte pratat och hypat nog om sitt projekt haha)

#41 - Anonym

#38 Jocke har ju levt fattig i stort sätt hela sitt liv så fattar verkligen inte var din poäng är där?

#42 - Anonym

#38 ”lyxhus” lol

#43 - Anonym

#39 Kan du visa mig den källa på att det är invandrare som är problemet då? Statistiken läser av på ALLA människor och inte på en viss grupp människor herregud människor i detta kommentarsfält är så jävla äckliga rasister så de finns inte.

#44 - Anonym

Kan alla bara snälla sluta vara efterblivna? Gillar absolut inte joakim men jag tror ej att han menade att det just är invandrare som det är fel på, jag tror att han menar att det är individerna det är fel på och ökad folkmängd som beror på ökad invandring bidrar till fler brott, är det så svårt att fatta?

#45 - Anonym

#44 Lyssna på videon en gång till noga så fattar du :)

#46 - Anonym

Bina matchade med Robin från kanalen Robin och Julia i sin senaste video: https://imgur.com/a/GjYb7 https://imgur.com/a/RYOWK

#47 - Anonym

Gillar inte Joakim för allt hat han förorsakat på nätet. Hur många personer fick kommentarer av grövre klass än idag. Hur hårt han gick på tjejer han hade en konflikt med offentligt. De han skrev var så hemskt att skulle hans brutala beteende på nätet idag finnas skulle de bli konsekvenser han sluppit undan.
De borde finnas regler för personer som beteet sig fult elakt på nätet. De borde inte få använda sociala medier som inkomst. Som ett slag i ansiktet för offrena.

#48 - Anonym

Han tar inte sitt ansvar!! Mer bortförklarar sig med mer smutskastning, diagnos samt utnyttjar sin position.
- mobbaren får vara kvar på skolan medans de flyttar på den utsatta
Vilket smahälle

#49 - Anonym

#47 du kanske skulle försöka se det bra han gjort också?
Människor som du bidrar till just klasshatet, hoppas du gör lite fel i livet och att du för all framtid får sona för det. Jocke har nog tagit mer skit än nån annan för allt han gjort, men antar det inte räcker för dig? Kanske borde ge han dödastraff?

#50 - Laila - Västkustens största blogg =)

Hmm.. =) Följ gärna min YT-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqk61mFbqjHM5_WpfLeqd6Q

#51 - Laila - Västkustens största blogg =)

Hmm.. =) Följ gärna min YT-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqk61mFbqjHM5_WpfLeqd6Q

#52 - Laila - Västkustens största blogg =)

Hmm.. =) Följ gärna min YT-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqk61mFbqjHM5_WpfLeqd6Q

#53 - Anonym

Det är sant att invandringen bidrar till ökad brottslighet, inse fakta.

#54 - Anonym

#53 vi har inte plats med rasister som du i Sverige

#55 - Anonym

Är de okej att Jockiboi kallar tidningar idioter? Är det okej att Jockiboi förminskar personer han besvarar? Är det inte karma så säg. Har du inte respekt för andra får di samma medicin åter.
De du ger får du åter Jockiboi.

#56 - Anonym

Tur för Jockiboi han är sin egen chef. Med hans barnsliga beteende på snapchat där han provecerar ungdomar skulle anses olämpligt i gammelmedia. Lika med arbetslös

#57 - Anonym

Jockiboi tuggar samma tugg till sina fölajre på snapchat att han icke berörs och kommer ge igen
karma is a bi**ch säger han hahaha
Att bemöta ungdomar på samma nivå har aldrig funkat jockiboi väx upp
Ta hjälp av dina kollegor så kanske du slipper sjunka så låg.
Lycka till jockiboi trodde att nystarten skulle vara mer moget från ditt håll.

#58 - Anonym

#55 det finns fler än bara Jocke som kallar nyhetssajter för idioter. Och jag håller med Jocke att de är idioter för de vrider och vänder på på allt för att få fler läsare och att dessutom vet att de flesta som läser så läser de bara rubriker och dömer på direkten och sedan vad det står i artikeln så brukar det stå något som inte stämmer med det hela.

#59 - Anonym

Ökad folkmängd ger ökad kriminalitet *facepalm* Snälla lär er. Random fact: Det vanligaste namnet på en våldtäktsman är Niklas!

#60 - Anonym

I Sverige alltså 👆🏻

#61 - Anonym

#59 exakt!! Klart som fan det blir fler brott ju fler som flyttar till sverige, oavsett var dessa människor kommer ifrån!! Vi kan ju inte förvänta oss att vi ska ha samma mängd brott på en befolkning på 9 miljoner som på en med 10 miljoner??

#62 - :p

#27, och ni andra som påstår att utrikes födda INTE är överrepresenterade i brott, läs denna, bläddra fram till s.33-34. Väldigt många här som diskuterar och argumenterar utan någon som helst fakta, sorligt att se vart alla unga är påväg, läs på snälla. :)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com