Detta ville inte Anis att Clueless skulle rappa om

För en vecka sedan publicerade Cluesless en video där han roastar Anis med 72 bars. 
 
Anis lägger samtidigt ut en video där han berättar att han är besviken på Clueless för att han vägrar radera 4 rader från videon. 

För två dagar sedan publicerade Clueless en video (som han nu raderat) där han berättar att hans familj nu fått mycket dödshot.

I videon berättar Clueless också att raderna som Anis inte ville ha med var de rader som handlade om hans vikt.  
 
#1 - Anonym

Patetiskt hur vuxna män håller på:) Vad är clueless, 30+ med barn och familj? väx upp nån gång

#2 - Anonym

Känner samma sak #1

#3 - Anonym

Sa inte Clueless i en annan video att det var raderna om Robin som Anis inte ville skulle tas med?

#4 - Anonym

Fyfan vad taskigt att ”roasta” om någons vikt, respektlöst!!

#5 - Felicia

Fräscht att som vuxen göra narr av en annans vikt, särskilt när man har barn.

#6 - Anonym

Men hur går det ihop? Jag missade att se videon som raderades, men i videon efter den så sa ju Clueless klart och tydligt att det inte hade med raderna om Anis vikt att göra, att Anis tyckte dom var soft bara. Utan att det handlade om raderna om Robin.

Svar: Här säger han att det handlar om Anis vikt: https://www.youtube.com/watch?v=7JuIgnfaxt0&t=95s
svenskayoutubers.se

#7 - Patricia

Kan inte du typ ta upp det här med att youtubers (speciellt THERESE LINDGREN) JÄÄÄÄMT gör samarbeten på instastory? Har övervakat Thereses instastory nu i 3 veckor & praktiskt taget varannan gång hon uppdaterar sin instastory så är det med ett samarbete.

#8 - Patricia

Kan inte du typ ta upp det här med att youtubers (speciellt THERESE LINDGREN) JÄÄÄÄMT gör samarbeten på instastory? Har övervakat Thereses instastory nu i 3 veckor & praktiskt taget varannan gång hon uppdaterar sin instastory så är det med ett samarbete.

#9 - Patricia

Kan inte du typ ta upp det här med att youtubers (speciellt THERESE LINDGREN) JÄÄÄÄMT gör samarbeten på instastory? Har övervakat Thereses instastory nu i 3 veckor & praktiskt taget varannan gång hon uppdaterar sin instastory så är det med ett samarbete.

#10 - Anonym

#7 hon har precis köpt en lägenhet så klart så måste man tjäna ihop sina pengar igen på nått eller annat sätt youtube och samarbeten är hennes ska du inte klaga på alla andra som har jobb och tjäna pengar med då eller?

#11 - Anonym

youtube och samarbeten är hennes jobb*

#12 - Anonym

Är på clueless sida, känns som att Anis verkligen utnyttjar sina fans lojalitet mot honom på ett sätt jag inte tycker är okej. Så fort Anis märker att han inte är i rampljuset längre så startar han nytt drama och gör nya videor om folk, det är det enda man hör om Anis. Det som Clueless gjorde mot Anis (att han inte ville ta bort 4 rader) är liksom inte ens en stor grej o man kan fortsätta vara kompisar ändå, ändå är Anis såklart TVUNGEN att göra en hel video om Clueless och förklara om hur besviken han är på Clue.

#13 - Anonym

??? Du säger ju helt fel?! Han sa i videon att det inte handlade om hans vikt!

Svar: Här är videon: https://www.youtube.com/watch?v=7JuIgnfaxt0&t=95s
svenskayoutubers.se

#14 - Anonym

#7 Youtube är hennes arbete, samarbeten ingår där. Det är som att säga att man borde ta upp att brandmän släcker bränder hela tiden. Och om det nu är mer samabeten än vanligt kan det säkert bero på att hon precis flyttat + köpt in nya möbler. Det blir en del pengar som läggs på det så hon måste ju på något sätt tjäna nya pengar

#15 - Anonym

Fyfan vad töntigt det är att hålla på och "roasta" varandra på Youtube. I synnerhet när man är vuxen i allra högsta grad.

#16 - Anonym

Clueless är seriöst den äckligaste människan på youtube just nu. Dissar vänskap för visningar, sitter och mobbar en vuxen man för hans vikt mot hans vilja. Ska han vara en bra förebild för sina barn? Lägger upp videon där han klankar ner på sin vän, gråter för att han får hat och sen kommer antagligen ”stoppa hatet på youtube”

#17 - Hannele

Hej, är detta vuxna människor? Mvh shooked

#18 - Anonym

Är Sarasongbird gay?

#19 - Hannah

Jag såg alla videor, och det var inte det Anis ville att Clueless skulle ta bort, utan raderna om Robin och om att anis skulle ta narkotika. Nog för att detta är en skvallerblogg, men håll koll på faktan.

#20 - Anonym

Inte för att vara taskig mot alla youtubers men vad händer med youtubevärlden....? Seriöst, det är bara tråkigt skit och drama. Har folk ingen "normal" humor att komma med (??) som William Spetz t.ex. han var den absolut bästa svenska youtubern (om man bortser från pewdiepie) och gjorde sååå rätt i att sluta med youtube för den plattformen är enligt mig bara tråkig och dramatisk nuförtiden. Lixom killar som tycker det är okej att skämta om våldtäkt, autism, pedofili och nekrofili, och sedan män i 30+ som rappar nedvärderande saker om varandra...är det ens kul att kolla på?? FUCK NO!! De barn som kollar på dem får ju samma beteende och tycker det är okej att bete sig som en skitstövel eftersom att dem gör det. Förstår dessa vuxna män inte det? Ni är vägledare för nästa generation eftersom att de ser upp till er så mycket. Så skärp till er och gör något vettigt förfan!!

#21 - Anonym

Kan någon förklara vem Robin är och vad som skulle handla om honom i roasten?

#22 - Hannah

Hur orkar dom ens

#23 - Anonymis

#21 Robin Johansson, med i "Ex on the Beach" anklagade Anis för drogmissbruk och det gillade inte Anis (gjordes väl en polisanmälan eller nåt). Clueless hade med några rader om just detta i sin roast och förmodligen är det det som Anis inte gillade. Eller den uppfattningen fick jag. Det här med att det skulle vara p.g.a Clueless roast om Anis vikt tror jag inte riktigt på då Anis flera gånger själv sagt att han är okej med hur han ser ut osv.

#24 - Anonym

#23, tack!

#25 - 8

Moget!snart 2018 o vi skämtar fortfarande om andras utseende och bidrar till självförakt och sjukdomar m.m.... att det kommer från en youtuber gör mig inte ens förvånad!

#26 - Anonym

Men anis pratade väl om
Clueless vikt i sin rost video också???

#27 - Halbast

Skulle inte du byta logga på SvenskaYoutubers? för Therese blev inte årets youtuber?

#28 - Anonym

#18 vet ej om hon är gay men har fått uppe henne på tinder (är själv lesbisk) så hon är troligtvis iaf intresserad av tjejer

#29 - A

#18 och #28 Har för mig att Sara sagt nångång att hon är bisexuell eller pansexuell.

#30 - Anonym

Aha men Anis får säga vad han vill om andra youtubers när som? Haha asså skäms allihop

#31 - niga

anis våldtog en tjej i min klass när han gick i 9an och hon gick i 6an, han mobbade henne sen med sina vänner

#32 - Anonym

Fast länken du (ida) delar är ju från clueless video? Anis har själv gjort en video där han säger att det handlar om raderna där clueless påstår att Anis har snortat kokain och att Anis ville anmäla robin för förtal? Anis har varit med i många rapbattles och the number one diss är att prata om hans vikt. Anis bryr sig inte. Enligt mig är Anis mer trovärdig än Clueless.

#33 - Anonym

Tips: Jonna la ut på sin blogg att hon och Jocke är sysslingar

#34 - Anonym

#33 hon skrev att de var ingift släkt. Läs ordentligt innan du hittar på massa din pajas.

#35 - Anonym

Lakis föräldrar ska skilja sig tror jag

#36 - Anonym

Tips: Bästa Therese har lagt ut en viktig informations video om våra hav som håller på att dö ut, va en bra medmänniska hjälp fiskarna och havet och skänk en slant. Underbara Therese som bryr sig så mycket.

#37 - Emily

Har inget med inlägget att göra, men jag tycker att det är så fult att youtubers tigger pengar på SnapChat.

#38 - Emily

Har inget med inlägget att göra, men jag tycker att det är så fult att youtubers tigger pengar på SnapChat.

#39 - Anonym

det är knappast att dem tigger pengar på snapchat för att dem själva ska ha de utan det är en insamling till donationer de som Therese gör nu dem pengarna går inte till henne utan dem går verkligen till de hon ska donera till, når man ut till mer människor så får man in mer i samlingen och det är fantastiskt att fler kan hjälpa

#40 - Emily

Nej, jag menar dem som inte ens ber om pengar till en insamling. Dem som ber en att donera kan jag ju förstå och det har jag inget emot. Jag menar dem som säger att man kan få en shoutout om man donerar pengar.

#41 - Emily

Och att pengarna bara går till deras egen ficka.

#42 - Anonym

Och vilka är de som säger så? har då inte sett någon följer dock inte många

#43 - Emily

T ex Spotlight Central, även om han säger att han bara gjort det en gång.

#44 - Anonym

#39
Therese är en vandrade reklam pelare
Eftersom det inte redovisas i realtid
Vad hon eller nån annan betalar in
Så Betala inte en spänn ...När de inte redovisas är de bara en djävla bluff
Och små lätt lurade indevider swichar för
Fullt bara för ett dom är förebilder
Donera aldrig någonsin pengar om dom inte kan redovisa typ ett 90 konto

#45 - Anonym

#44 pengarna går till världsfonden och nej det är ingen reklam det är en donation samma som reklamerna på tv om fattiga barn det är också en donation för att bli månadsgivare t.ex.... Natur hav och djur är något vi måste ta hand om annars skulle vi inte ens kunna leva på jorden om du har sett Therese video så visar hon en film snutt på hur dem behandlar hajarna skär av fenorna och kastar dem tillbaka hjälplösa i vattnet vi människor borde skämmas

#46 - Anonym

Men när i helvete ska du fatta ....Hon vill bara ha uppmärksamhet o tjäna pengar
Hon är och kommer alltid vara en falsk
Försäljare ..som manipulerar sina följare
Hon gjorde är fan ingenting för sina följare inga träffar ..o liknade falskhet ens ansikte ...
Vet ni förresten att hon äter kött som alla andra

#47 - Anonym

Men när i helvete ska du fatta ....Hon vill bara ha uppmärksamhet o tjäna pengar
Hon är och kommer alltid vara en falsk
Försäljare ..som manipulerar sina följare
Hon gjorde är fan ingenting för sina följare inga träffar ..o liknade falskhet ens ansikte ...
Vet ni förresten att hon äter kött som alla andra

#48 - Anonym

#47 Lär dig att skaffa fakta innan du börja kasta skit http://egeninsamling.wwf.se/raddahaven/5-7293?v=20171130135225?utm_source=thereselindgren&utm_campaign=radda_haven här är världsfondens egen hemsida med Therese insamling TILL DEM OCH INTE TILL HENNE väx upp för fan

#49 - Anonym

#47 https://www.youtube.com/watch?v=DzJOdJSTMdc Här är hennes senaste MEET and GREET där hon träffa följare och hon äter inte kött vill du ha mer fakta innan du kasta skit eller?

#50 - Anonym

#42
Har sett Tobias Tikas, Joel Wetzel och Michelle Desmond göra det på snap

#51 - Anonym

#35 - Varför tror du Lakis föräldrar ska skilja sig

#52 - Anonym

#51 Enbart hennes mamma letade lägenhet, tänkte samma när jag såg videon.

#53 - Anonym

#52 du kan ju inte bara komma och säga onödiga rykten bara för att hennes mamma letar efter en lägenhet, du vet ju inte om hennes pappa också ska flytta, kanske dem inte vill bo kvar på de stället där dem bor nu pga olika anledningar, skaffa fakta först innan du kommentera skit.

#54 - Anonym

Har ni sett Therese Lindgrens senaste video? Nu skall hon påverka alla sina yngre tittare att sluta äta fisk. Alltså nu får hon ge se. Fattar hon inte hur mycket hon påverkar sina yngre tittare! Det är en youtuber jag kommer sluta kolla på nu. Pallar inte med hennes vegansnack och riktar hat de alla fiskare som är yrkesfiskare.

#55 - Anonym

#54 vart i videon har hon sagt att man ska sluta äta fisk? Hon har ALDRIG sagt de! det ända hon vill uppmana är att samla in pengar till världsfonden så vi kan rädda haven som håller på att dö ut! Lyssna bättre nästa gång idiot.. Hon gör något fantastiskt för miljön något som vi alla borde göra... sluta va så jävla negativ

#56 - Anonym

55: varför kallar du folk för idiot? Dåligt ordförråd?

#57 - Anonym

#56 Idiot (grekiska idiotes, av idios, 'egen'), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig,[1] sedermera någon ur hopen, en okunnig, obildad person.

#58 - Anonym

#53 Jag är inte #35, bara gav en anledning till varför hen kan ha trott det. Gud vad triggered. /#52

#59 - Anonym

Clueless hoppas att han säger så till sina barn också om dom är ”överviktiga” jävla idiot spyr på han

#60 - Anonym

Äckliga jävla idiot som kommenterar exakt allt varenda jävla steg som någon ”stor” youtuber gör gå och gräv ner er istället sköt ert eget jävla liv seriöst väx upp förfan

#61 - Anonym

Cluless är den vidrigaste människan på jorden hatar hela hans äckliga jävla famij

#62 - Anonym

Gå in på lakis Twitter, där skriver hon och frågor om nån kan göra en thumbnail till henne , " tema: ledsen, skilsmässa! Gärna extremt"

#63 - Anonym

Jocke och Jonna är tydligen släkt med varandra?? Titta jonnas blogg

#64 - Anonym

#63 det är inget fel med att vara släkt och gift med varandra hur gammal är du?

#65 - Bellsen

Det var väl clueless själv som sa att roasts var på skämt och att det inte var taskigt, då måste man ju respektera att den man roastar inte vill man tar med något man har sagt

#66 - Anonym

Vrf tittar ni på dom gamla gubbarna? Låt dom hålla på i sina hålor. Beter sig så töntigt tkr jag.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com