#1 - Anon

Så fruktansvärt obehagligt. Snacka om tur att han lyckades ta bild och sedan få personuppgifter så det gick att anmäla!

#2 - Anon

..och att det fanns med på film också förstås! (fortsättning på förra)

#3 - Anon

..och att det fanns med på film också förstås! (fortsättning på förra)

#4 - Emma

Trodde inte det var så illa som det var! Hemskt! Hoppas dom åker fast, bästa Amir!

#5 - Anonym

Ni fattar väl att Amir smygfotade denna mannen vilket inte är okej även hur många kränkande ord dem säger, och det var de som gjorde mannen blev helt provocerad och de kan jag förstå jag skulle inte heller vilja bli smygfotad de som många youtuber är emot... Denna mannen är ingen homofob men han har en kort stubin och kan bli väldigt arg lätt se de ut som.

#6 - Anonym

Det var Amir som började hela skiten genom att smygfota det är fel av han att sparka Amir men jag förstår varför då han bad Amir att ta bort bilden

#7 - Anon

#5 Men skojar du eller?? Anledningen till att han fotade personen från första början var ju för att han sa homofobiska saker. Dina prioriteringar verkar lite off om du tycker det är värre att Amir smygfotade en person, än att personen säger extremt kränkande saker, hotar att ta livet av Amir samt sparkar och slår honom? Vad fan är du för en människa?

"Denna mannen är ingen homofob men han har en kort stubin och kan bli väldigt arg lätt se de ut som." Känner du killen eller?

#8 - Anonym

#5 Han skriker att alla bögar ska dö men han är ingen homofob?

#9 - Anon

#6 Ja, det är ju ett väldigt friskt beteende att sparka ner någon för en rulltrappa för att den tar ett foto av en. :)

#10 - Anonym

Jag tycker inte det ser ut som att han ramlar? Ser ju att personen sparkar (efter) honom, men tycker det ser ut som att han står på benen? Han har ju beskrivit det som att han ramlade fram och landade på Marcel? Menar inte att ifrågasätta osv, för oavsett så ska man inte sparka någon och det är vidrigt det han blivit utsatt för och ingen ska behöva gå igenom det och jag ser ju att snubben även slår efter honom, men jag förstår liksom inte riktigt vad som hände bara?

#11 - Anonym

Han är homofob, och en idiot. Oavsett om han sparkade hårt eller ej, det han gör är långt ifrån okej.

#12 - A

#10 håller med!! Hemskt att han Amir och Marcel blev utsatta men Amir överdrev ju något otroligt? Han ”flög” inte ner som han sa och landade på Marcel? Han stog ju liksom på benen

#13 - Anonym

Har man så pass kort stubin att man känner att man måste sparka någon ner för en rulltrappa så ska man nog fundera på att söka hjälp, det går inte att försvara någon i en sådan händelse.

#14 - Anonym

Ni vet ju inget om situationen t.ex hade mannen tagit droger eller alkohol den dagen? det är ingen som vet och det kan vara anledningen till varför han beter sig som han gör, jag säger inte att det är okej men droger och alkohol kan påverka en människa många olika sätt...

#15 - Anonym

14 - det spelar ingen roll? har man ett beroende som gör att man sparkar ner främlingar från rulltrappor behöver man hjälp! det är inte synd om sparkpellen!!!

#16 - Anonym

#15 Det spelar ingen roll men det kan vara anledningar hur folk beter sig då dem kan inte tänka klart när dem är påverkade

#17 - Anonym

Oskyldiga Amir & Marcel! Fina ni<33

#18 - Anonym

Alla barn som kikar på Joch J s digital housetour. Bli intw för avundsjuka och gnälliga på era föräldrar då J och J sitter och pratar projekt med inredning. Ni måste förstå de får mycket gratis och reducerade priser. Dessa projekt kostar mer än inköpet av huset. De har inte dessa pengar. Men de får hjälp utifrån att uppfylla sina drömmar. Så detta är inte normal svenssonliv utan de får hjälp på de ekonomiska planet genom sammarbeten och eventuellt serie inbakat i de. Därför kommer deras drömmar gå i uppfyllelse. Okej.

#19 - Anonym

18: hade någon ens nämnt Jocke o Jonna?

#20 - <3

Äckligaste människorna. .
Du e finast Amir

#21 - Sepe

Äsckliga idioter som försvarar dendär apan asså.
Händer detta er så tänk likadant. Oj du kanske hade smink å den blev provocerad å spotta på ditt ansikte för du har fel färg.

#22 - Anonym

Spelar ingen roll om gärningsmännen var påverkade av något, inte heller att Amir tog en bild på dem som kanske provocerade dem - vem som helst som fungerar normalt i skallen skulle aldrig få för sig att sparka någon utför en rulltrappa bara för att man stör sig på personens sexualitet.

Lovar att ifall det varit en nazist som utfört samma gärning så hade alla blivit helt hysteriska, men när det är en invandrarkille börjar folk direkt försvara. Mänskligheten alltså...

#23 - Matilda Roth

Seriöst jag hoppas dom åker fast! Inte alls okej!så himla obehagligt!

#24 - Anonym

#22
Jag ser inte många som försvarar honom. Jag ser dem, men de är få. Kan garantera dig att om en nazist hade stått för det här brottet så hade även han tagits i försvar. Såklart inte av samma personer, men nazisten hade antagligen blivit hyllad bland rassar på nätet. Det hade inte spelat roll, så du kan låta bli att beklaga dig. Invandrare blir inte daltade med i samhället, I assure you. Det finns alltid folk som vill förminska de brott som någon begår.

#25 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Såg faktiskt det här på Veckans Brott, sjukt obehagligt! Hoppas Amir är ok

#26 - Insamling

Just nu pågår en insamling till familjer som får fira jul i fattigdom. Vill ni bidra så kan ni göra det till 0705154126
Varje liten krona hjälper <3

#27 - Anonym

#26 Du är ju dum i huvudet som tror att folk skickar pengar till ett oskänt nummer med Anonym kommentar på en blogg lägg av jävla tiggare

#28 - Anna

Är Yumi "Jenny" gravid? Om man tittar på hennes senaste vudeo där hon juldekorerar huset, så kan man se att hon har fått en stlrre och rundare mage, än hon haft i tidigare videos. Hon har även haft mkt löst sittande kläder och inte visat hela sig så mkt. Någon som vet?

#29 - Anonym

#28 bara allmänt tjock inte gravid

#30 - Anonym

ang sara songbirds senaste haul, jag tror hon underskattar sin storlek en del. hon säger att det är orimligt att en xxl inte passar henne men kollar man på hur hon faktiskt ser ut så skulle inte jag säga att det är särskilt orimligt alls. speciellt när hon är iklädd understället som faktiskt visar hur hon ser ut på riktigt. hon har dessutom köpt skidkläder som i regel brukar vara ganska små i storleken, och det är sällan du ser en skidåkare med så pass stor buk som sara faktiskt har. skyll på samhället allt du vill men att hennes storlek inte skulle vara en xxl är mer orimligt för mig.

#31 - Anonym

#30 Håller helt med

#32 - Laila - Västkustens största blogg =)

Men oj, så sjukt :O

#33 - Oliwia Dau

Sara kan klaga bäst hon vill på storlekar, men om hon nu under lång tid kämpat med att få på sig XL / XXLkläder & ingenting passar...så kanske det är dags att köpa STÖRRE storlekar? Om hon envisas med att inte träna eller gå ner i vikt för sin hälsas skull så får hon helt enkelt anpassa sig efter vad som finns. Det är som om jag skulle envisas med att köpa S fastän jag behöver L bara för att typ...jag vet inte, kunna säga att jag är S & inte L? Känns som Sara gillar att göra problem av saker som inte är ett problem. Passar storleken du köpt 100 gånger tidigare fortfarande inte? KÖP EN STÖRRE STORLEK. Kom inte med en ursäkt att större storlekar inte existerar. Finns massvis. Var inte envis med att XL ska vara en viss storlek utan kolla mot större storlekar istället. Punkt.

#34 - Anonym

#5 fast va? Det är inte olagligt att fotografera någon på offentliga platser? Det kan vara moraliskt fel och det kanske är det du syftar på, men om man blivit påhoppad, trakasserad och sparkad på tycker inte jag att det är omoraliskt att vilja ha kort på personen så man kan anmäla osv.

Att du seriöst kan sitta och försvara en homofob som både begått hets mot folkgrupp och grov misshandel är sjukt.

Känner du gärningsmannen? Inte? Sluta prata som om du känner honom och sluta bagatellisera brottet.

#35 - Anon

Ang. klädstorlekar så har jag nog inte riktigt känt av att storlekarna minskar speciellt mycket. Jag har oftast storlek 36-38 på överdelar och storlek 38 (i vissa fall 40) på underdelar. Det talas ju mycket om att H&M-storlekarna är galet små i jämförelse med andra klädkedjor och det kanske stämmer för vissa plagg, men jag har som sagt ofta 38 i byxor/kjolar/shorts och jag provade en kjol i storlek 38 som satt perfekt. Min kropp är dock päronformad, så mina höfter är väldigt breda i förhållande till midjan och bysten, vilket gör att underdelar ofta passar i midjan och inte över låren/rumpan eller tvärt om. Kjolen satt ju bara åt i midjan så det kan ha varit en orsak till att 38 passade.

Annars tycker jag att det varierar så mycket att jag inte har kunnat se ett klart mönster. Vissa plagg måste jag ta en lite större storlek och ibland måste jag gå ner en storlek än vad jag vanligtvis har. Exempelvis var jag tvungen att köpa en bikiniöverdel på H&M i storlek 40, vilket kan kännas lite stort för min kropp med tanke på att mitt mått runt bysten är ca 88 cm (vilket motsvarar storlek 38 enligt H&Ms egna storleksguide). Vissa plagg från H&M passar som det brukar och ibland får jag kanske gå upp. På en annan klädaffär (Monki) köpte jag en tröja i storlek xs, vilket jag i princip aldrig har på något plagg, men på just den här fick jag gå ner en storlek. Deras storlekar kan också variera lite. Jag äger en höst/vinterjacka därifrån i storlek medium som passar perfekt, men när jag köpte två till höst/vinterjackor därifrån förra året i storlek medium var båda ganska så mycket för stora. (Jag beställde på nätet och orkade inte skicka tillbaka, så jag behöll båda och använder dem flitigt ändå. Jag gillar när det är oversize, även om det var lite väl oversize för min smak).

Jag tvivlar inte på att storlekar som sagt kan variera, både mellan återförsäljare, och även inom samma återförsäljare, men ibland undrar jag om det inte är så att man märker av att man plötsligt behöver gå upp en storlek och känner att det är klädkedjans fel. Jag skulle vilja veta om man faktiskt kan komma fram till, baserat på oberoende fakta och statistik, att kläderna har blivit mindre.

Om ni inte håller med om något vill jag gärna höra era erfarenheter med storlekar!

#36 - Anonym

#34 det är olagligt att fotografera en specifik person utan att fråga om lov men ja man får tar kort på offentliga platser om man inte rikta sig in mot en speciell person som Amir gjorde

#37 - Anonym

#36 läs på innan du skriver vad du tror. Det är lagligt att fotografera vem som helst på offentliga platser. http://www.sfoto.se/tio-fragor-om-lag-och-ratt

#38 - W

#35 Anon jag tror du har rätt. Märkte dock att mellan 1999 (ungefär) och idag så är det väääldigt stor skillnad på en kjol i storlek 42. Jag var normalviktig på högstadiet och hade storlek 42 på byxor och kjolar, tio år senare kunde jag fortfarande köpa storlek 42 från H&M, trots att var överviktig och hade fött barn.
Jag tror tillverkningsland, material och klädernas modell spelar otroligt stor roll i hur stor eller liten en viss storlek blir, men överlag (i alla fall enligt butikerna själva) så ska alla storlekar vara av vissa mått för att få kallas för just den specifika storleken.

Om man som Sara Songbird använder mycket strechiga kläder (kjolar, tights, T-skjortor etc.) så är det lätt att man inte märker om man går upp i vikt/blir kurvigare och behöver en större storlek. Sanningen kommer i kapp när man ska köpa kläder som INTE stretchar, typ utekläder. Lärde mig efter att jag fått barn att aldrig kolla storleken på ett plagg, bara på ifall plagget går på mig eller inte och hur det sitter på. Sen om det är M, L, XL eller XXXXXXXL skiter jag fullständigt i :D

#39 - W

Måste tillägga att jag förstår Sara frustration över just träningskläder, för det ÄR INTE kul att träna i kläder som skaver och korvar sig. Men det finns massor träningskläder som stretchar och sitter bra, även på oss kurvigare t.ex. Nike, Casall, Rönisch, Adidas och Puma har många riktigt bra plagg som passar bra oavsett storlek.

#40 - Anon

W: Ja! Jag googlade faktiskt lite efter att ha skrivit kommentaren och jag fick upp en hel del information om att kläderna in fact har blivit större, eller snarare storlekarna. Förr räknades t.ex. en storlek 38 som medium och idag räknas 38 som small. På Wikipedia står det här: "I december 2004 blev den europeiska standardiseringsorganisationen CEN, där SIS ingår, överens om en standard där storlekarna är två nummer större än de tidigare svenska storlekarna".

Jag håller också med dig om att stretch gör att man kan ha mindre storlekar. För ett tag sedan köpte jag jeans på second hand där alla var storlek 38 förutom ett par som var storlek 40 och alla var stretch utom ett par. Det paret var också i 38, men det satt mycket mer tight än de andra som var i storlek 38, vilket är helt logiskt med tanke på att det inte var stretch. Jag valde att köpa dem ändå för de var så otroligt snygga och jag kunde ju ha dem.

Mitt problem med storlekar har snarare varit att jag köpt för stora underdelar då jag typ trott att jag är större än vad jag är, så innan kunde jag ofta köpa 40 eller 42 som jag nu insett egentligen är för stora. 40 behöver jag dock fortfarande ha i vissa fall.

Ja, det bästa är ju att bara prova sig fram tills man hittar något som passar, oavsett vad numret säger på plagget. Problemet är ju dock när allt de flesta butiker säljer är för litet och den frustrationen kan jag helt klart förstå även om jag själv inte kan relatera!

#41 - W

#40 Anon Vad intressant och bra att veta! :)

#42 - Anonym

#33: Håller med, gick in på hennes senaste video och jag som inte följer henne kan tydligt se att hon blivit större.
Det är inte kläderna som är problemet, det är faktiskt hon som måste ta itu med sin vikt. Säger inte det för att vara elak, men känner att det är allt annat än hälsosamt att vara så stor.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com