Bente avslöjar att hon börjat röka

Bente berättar att hon och hennes pojkvän började röka för en månad sedan eftersom hon mådde dåligt. 
 
Men nu har de bestämt sig för att sluta och hon har varit rökfri i fyra dagar och har fått starka abstinens. 
 
Bente har tidigare gjort uttalanden om att rökning är äckligt och hon tycker fortfarande det. 
 
#1 - Anonym

Ingen kommer här ifrån levande ändå så njut av livet, rök om du vill drick om du vill (men till en viss gräns) vad jag menar är att vi alla kommer dö nån dag så vrf inte njuta av något lite extra mycket.

#2 - Elina

Jag tror hon rökt gräs också.

#3 - Anonym

Hela hon är en komedi

#4 - Anonym

#3 tur att du har något att skratta och le åt då.

#5 - Anonym

Fattar inte, många svenska youtubers e så falska o konstiga

#6 - Anonym

Folk som dömer någon för att den röker kan inte ha upplevt mycket här i livet.

#7 - Anonym

#5 Är man falsk bara för att man inte har sagt att man röker? eehh okej

#8 - Linda

Fan vilken dubbelmoral

#9 - Anonym

man får inte abstinens om man slutar efter att ha rökt i en månad herregud

#10 - Anonym

Men det räcker! Det har hänt må ga saker de senaste dagarna för youtubers men inget såhär saftigt. Döp om bloggen till största skandalerna på youtube ist, tyckte innan detta var en bra blogg för om jag missade något så kunde jag catch up, nu handlar det tyvärr om en handfull youtubers som inte är de mest PK ofta.

#11 - Anastacia

Felicia Bergström is at it again! Hon har köpt julpynt för 10.000kr - för att visa i en video. SNACKA om att slösa pengar. Varför gör hon trend av att handla enorma kvantiteter av saker, onödigt mycket, i samma veva som hon säger sig ha det skärvt ekonomiskt? TIO TUSEN KRONOR, gott folk. Låt det smälta in:

#12 - Anonym

Haaha.. rökt i en månad o känner stark abstinens..? Jag slutade röka för tre månader sen efter att ha rökt från att varit 15-23år o jag kände int enns stark abstinens, såklart jag hade abstinens men man kan ju inte säga att man känner stark abstinens efter att ha rökt 1 månad?? Lol.. :)

#13 - Anja

#ja alla kommer dö nån dag, men det finns trevligare sätt att dö på än av konsekvenserna av rökning det kan jag lova dig. Min farmor dog av KOL som hon fick efter många års rökning. Sista tiden i livet låg hon kopplat till en maskin som hjälpte henne andas och hon vägde inte ens 40 kilo när hon till slut kvävdes av sjukdomen. Min pappa dog av lungcancer på grund av rökning och att se honom i praktik drunkna av att lungorna fylldes med blod det kan jag lova dig att det var ingen trevlig syn.
Självklart ska alla göra som man själv vill men man bör inse att rökning tyvärr inte gör livet roligare i slutet.

#14 - Aa

Vilken 23åring som aldrig rökt tidigare får för sig att köpa ett paket cigg och sätta sig och röka för att man mår dåligt? Det är ju svin konstigt? Att bara helt plötsligt som vuxen människa få för sig att börja röka cigg, som inte ger en ett skit? Jävla larv. Alla har vi varit dumma tonåringar och rökt både ett och två - men för i helvete vem börjar när man snart är 24??!

#15 - Anonym

#12 har du tänkt på att alla fungerar inte som dig? Jag började röka när jag var 13 och slutade när jag var 23 (2 år sen) och det gick väldigt fort för mig att få abstinens när jag började. Alla är olika gällande det.

#16 - Anonym

#14 ska det alltid bero på folks ålder och börjandet av rökning eller? Visst det är vanligt att folk börjar röka vid ung ålder. Men är det så konstigt att man börjar röka vid senare ålder? Det är alltid upp till var och en vad de vill göra eller prova.

#17 - Aa

#15 & #16
Jag har också rökt - mycket, jag har också slutat - många gånger. Hela gymnasietiden gick ju princip ut på att röka cigg och annat. Jag kan fortfarande få extremt sug om jag går förbi någon som röker, eller står med någon som röker. Jag kan sakna att röka, jag säger inte att det inte är nice att sitta och ta en cigg. Men vem fan börjar med skiten när man är vuxen, när man vet att det är svinfarligt? Det är strongt som fan av alla tonårsrökare som slutar när man mognar till och inser att det är skit och ett jävla slöseri på hälsa och pengar.

Men vad vet jag, när vissa växer upp och tar mogna beslut kanske andra tar omogna beslut och ger sig själv ett destruktivt beteende.

#18 - Anonym

Kul för henne ._.

#19 - Anonym

Religion har dödat fler människor än rökning och symtomen av rökning kommer oftast fram senare i livet när man är gammal, då det tar tid för lungorna att brytas ner.

#20 - Anonym

#17 vem börjar röka vid ung ålder när ens föräldrar själv har sagt att det är farligt men börjar ändå? Likadant där.
Att Bente började röka var ju upp till henne fortfarande. Ingen skulle brytt sig om man börja röka vid vuxen ålder. Det är betydligt värre om ett barn eller överhuvudtaget vid ung ålder man börjar röka. Vf så chockerande för vuxen ålder?

Varför Bente började röka det är ju skitsamma. Bara ni som sagt är beroende för onödiga detaljer och att håna andra. Det är inga direkt åsikter eller konstruktiv kritik ni ger om ni tror det.

#21 - Anonym

Bente är vuxen och får göra som hon vill... hon vet om konsekvenserna om rökning och därför tog beslutet att sluta röka måste ni vara så jävla negativa på allt eller?

#22 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Spana in min JULKALENDER! Chans att vinna fina priser, varje dag fram till jul 🎅🏼

#23 - Anonym

Det roliga är att alkohol är farligare än rökning. Men ändå skall rökning överdramatiseras. Säger inte att rökning är bra. Men varför dampar många över rökning när alkohol är värre?

#24 - Anonym

#23 kan säga att energidrycker är så mycket värre än alkohol och nikotin

#25 - Anonym

Fast hon kan inte kallas som rökare... de tar upp till 2år att bli helt beroende av någonting. Att ha rökt i någora veckor är fan inget. Så om hon kmr tycka det ä svårt att sluta så ljuger hon!

#26 - Anonym

#25 att bli beroende snabbt variera från person till person och hur mycket man har rökt dagligen så 2 år nej sluta överdriva tack

#27 - Anonym

#2 - Elina Det stämmer

#28 - Anonym

#27 och hur vet du att det är sant? Var du med och rökte på eller har du sett henne att göra de? nej precis du vet inte om hon har gjort de så sluta sprida onödigt med rykten och väx upp

#29 - Anonym

#2 #27 ni vet att det är inte farligt att röka gräs, det är liksom bara en växt visst man kanske blir snurrig i huvudet av att röka de men det blir man av alkohol med

#30 - Anonym

Du uppdaterar jättedåligt nuförtiden

#31 - Anonym

Haha dubbelmoral as fuck

#32 - Anonym

#31 vad är det som är dubbelmoral? vet du ens vad de betyder? i så fall har du sagt de i fel situation.

#33 - Anonym

29

Wow!!! Dummaste jag läst idag om du tror på det.
Ta reda på FAKTA innan du skriver ut sånna påståenden.

#34 - Anonym

#33 att röka gräs används nu mera som läkemedel för att minska på svåra smärtor som vissa har dagligen. så nej det är inget farligt med gräs mer än att man blir påverkad av de. men det blir man av de mesta här i livet.

#35 - Anonym

#34, #33, #27 & #2
Det som är farligt med cannabis är inte själva drogen, utan det drogberoendet man kan få utav den. Det är omöjligt att överdosera cannabis. Det är även otrolsvårt att bli så pass hög av cannabis att det är fa Speciellt då vi pratar om att röka det och inte äta det.

Dock kan cannabis leda till att man tar tyngre och farligare droger som är betydligt lättare att överdosera på.

Precis som någon annan här skrev är alkohol den största boven i dramat och även den som är värst av alla beroenden, men folk vägrar acceptera det av någon anledning.

#36 - Anonym

#35
Det är svårt att bli såpass hög på cannabis att det är farligt för en själv**

#37 - Hahahha

Felicia Bergström:
”JAG HAR INGA PENGAR”
*Går och köper julpynt för 10 000kr*

#38 - Anonym

#37 mer synd om hennes mamma som får betala allt skräp...

#39 - Anonym

Nu verkar det som Jocke och Jonna skall börja med youtube på heltid igen. Stod i deras kommentars fält på deras senaste youtube klipp, där de frågar: skall vi börja med youtube på heltid igen?

#40 - Anonym

#39 han har redan sagt en gång innan att dem ska börja igen när dem har flyttat, men fattar inte varför då Jocke va glad att lämna den töntiga plattformen? Idioter är dem allihop. sluta följa dem så kan dem ej tjäna pengar på oss.

#41 - 8

O hur fan kan du tro att en sådan "nyhet" skulle va intressant?!!!!!

#42 - Linda

Ni som skriver att Bente inte kan ha abstinensbesvär efter att ha rökt i en månad; hur tänker ni? Nikotin är otroligt beroendeframkallande, och en månad räcker gott och väl till att bli beroende, ifall hon rökt flera gånger per dag. Att bli beroende av nikotin går skrämmande fort! När en blir beroende, är det direkt svårt att sluta, och abstinensen kommer. Detta är såklart olika från person till person, vissa kanske kan röka i tre år utan att behöva få stora abstinensbesvär. Att röka i en månad, bli beroende, och sedan sluta... Såklart att det är möjligt att få abstinens!

När jag själv började röka så gick det jättefort tills jag blev beroende, räckte med ett paket cigg. Efter det kunde jag inte sluta, suget var för stort.

Mvh. Linda, 23 år.

#43 - XXX

Intresseklubben antecknar...

#44 - Anonym

Ni som tror hon rökt gräs, varför tror ni det? ( bara nyfiken)

#45 - Anonym

#32 Det är väl dubbelmoral att hon först säger att cigaretter och rök är vidrigt och att hon hatar det, och sen börjar röka?

#46 - Anonym

#44
Är ganska säker att hon erkände det på sin privata mystory (när hon hade en där fans fick vara med). Om jag minns rätt var det i samma härva som det privata instagram kontot och det.

Vet dock inte säkert.

#47 - Anonym

Ben och Tobias är 99% mer än vänner.

#48 - Pia Svensson

Hejsan <3<3<3<3<3
Jag älskar att ge bort julklappar :) Detta här kallar jag för karma shopping: Man får tillbaka för allt man handlar på nätet. dessa sidor tycker jag bäst om <3<3<3: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
Kram och lycka till <3<3<3

#49 - Anonym

#35. Exakt!! Håller med dig. Alkohol är den värsta drogen. Därför förstår jag inte varför samhället inte vill inse det. Vem har fått de att tro att alkohol inte är livsfarligt? Alkohol har verkligen normaliserats här i Sverige.

#50 - Anon

#47 Ben Mitkus.. och Tobias vem?

#51 - Anonym

#46 först säger du att du är ganska säker sen säger du "Vet dock inte säkert". Alltså vet du inte till 100%. Säg inte något du inte är 100% säker om.

#52 - Anonym

#45 det är inte dubbelmoral googla på de som kommer du förstå innebörden

#53 - Anonym

#51
Har sätt flera [oberoende] kommentarer med mera som pratat om att bente har sagt att hon rökt gräs på sin privata story.

Anledningen till att jag skrev att jag inte visste säkert är för att jag gärna undviker att bli åtalad för förtal om det nu skulle visa sig att det inte är sant.

Ifall du inte visste det är du inne på en skvallerblogg. Inget som skrivs här är 100% sant...

#54 - 🌚

#47 Kekucake, en youtuber

#55 - Anon

#54 (eller #47) Vad får dig att tro att de skulle vara "mer än vänner" då?

#56 - Anon

#54 (eller #47) Vad får dig att tro att de skulle vara "mer än vänner" då?

#57 - Anonym

Hon sitter på sin snap och snackar skit om Linn Ahlborg och försöker tigga till sig ett samarbete med Madlady igen.. hur patetisk kan denna människa blir???

#58 - Anon

#57 Hon verkar ju bara vilja samarbeta igen för att få gratisprylar också. Samarbete för influencers är ju typ bara att de får gratisgrejer (PR) eller att de visar upp gratisgrejer och säger "i samarbete med ___". Privilegium när man är offentlig person och det är klart, när man väl har haft det så ett tag så lär det ju bli jobbigt sedan när man inte längre får det gratis utan måste betala själv om man vill ha något.

#59 - Anonym

#55 har du sett hur dom beter sig mot varandra eller?

#60 - 🌚

#55 Jag tror inte de är mer än vänner, frågade bara på frågan :)

#61 - Anonym

#57, vad säger hon om Linn Ahlborg?

#62 - Anonym

Pinsam brud, o pinsamt att hon använder härskartekniker.

#63 - Anonym

madlady valde att sluta sammarbeta med henne pga av hennes "take it or leave it-attityd" som hon säger, så vad är problemet?

#64 - Rökare

Man blir inte beroende på en månad hur mkt man än röker??

#65 - Anonym

#64 rökning påverkar alla människor olika. Bara för det inte tog dig en månad att bli beroende innebär inte att alla inte blir det med.

#66 -

Känner att jag vill skriva av mig lite av just "röka på" som ju tror att Bente gör. Har själv rökt nästan dagligen i snart 3 år. Som ni säger, det finns inga bevisade fall där marijuana klassats som överdos och det är inte heller farligt för kroppen med thc. Däremot finns det MÅNGA andra nackdelar med rökat. Då du väl blivit vanerökare så känner du inte längre av "ruset" och du känner dig inte längre påverkad. Då spelar det ingen roll hur mycket du röker - du kommer inte bli hög. Vilket i sin tur KAN sluta med att du övergår till andra droger där du kan få dendär "höga" känslan. Men det är inget garanterat. Finns ingen som kan säga att röka är en inkörsport till 100%. Tror det mest handlar om din egen självdisciplin. Sen så är det ju faktiskt så att i Sverige så är det mycket vanligare med hasch än att få tag på weed. (Oftast pga priset, men i Sverige överlag så gillar dom flesta hasch bättre) och för att kunna röka hasch så måste du blanda det med tobak (om du inte förångar det i en waper, vilket nog inte dom flesta gör) vilket i sin tur gör att det blir lika dåligt som cigg då du tillsätter tobak. Jag själv är en vanerökare men jag skulle ALDRIG uppmana någon att börja med skiten. Det hela slutar i 99% av fallen att du blir deprimerad/nedstämt, du lever i en dimma. Får ingenting gjort. DET KOSTAR SJUKT MYCKET PENGAR. Förstör familjerelationer. Menar inte att kapa nån vid fötterna med denna kommentar, vill bara dela med mig av min synpunkt på det hela.

#67 - Anonym

Bullshit, vem fan börjar röka som vuxen för att man mår dåligt?

#68 - Anonym

#67 finns säkert fler människor än Bente som börjat röka som vuxen. Bara det är inte så vanligt.

#69 - kaffekunnig

Folk får göra som de vill såklart, men jag som icke-rökare vet inte om man kan tycka att rökning är äckligt men ändå fortsätta med det...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com