Bens rop på hjälp (raderad video om självmordsförsök)

Igår la Ben ut en video där han berättar att allt känns meningslöst och att han mår jättedåligt hela tiden. 
 
Videon är nu borttagen eftersom han inte vill att hans mamma eller vänner ska se den. 
 
I videon berättar han att sist han kände sig så här dålig var för fyra år sedan när han var nära på att begå självmord och hade skrivit ett avskedsbrev till sin mamma. 
 
Nu ber Ben om hjälp från sina tittare eftersom han inte vet vad han ska göra. 
 
 
#1 - Anonym

:/

#2 - Anonym

:/

#3 - anon

Älskade Ben :(

#4 - Anonym

Ring ungdomsmottagningen, dom hjälper :)

#5 - Anonym

#4 Det är bättre ifall han går till psykologen.

#6 - E

Varför lägger du ut detta? Om Ben har tagit bort videon så vill han knappast att den ska spridas ännu mer.

#7 - Evelina

Men radera videon!!! Fy fan vad respektlöst att spara ner den.

Svar: Det är inte jag som sparat videon, det är en annan kanal
svenskayoutubers.se

#8 - Anonym

men shit tagga ner mitkus fan base, även om han tog bort den så har han en gång lagt ut den, det var nog inte bara Ida som sparade ner videon. lägger man ut den på sociala medier får man stå för det och ta konsekvenserna att folk sparar ner videon:)

#9 - Anonym

Hade han inte velat att hans nära och kära skulle se den så skulle han aldrig ens lagt ut den, på 30 minuter hinner flera hundratals människor spara ner videon...

#10 - Anonym

Förlåt men hur ska tittarna ens hjälpa Ben? det går inte och Ben ville ju inte att hans vänner skulle se denna videon men om hans vänner nu läser denna bloggen så kan hans vänner ge mer stöd åt Ben än vad tittarna kan... Ett rop på hjälp betyder att han vill ha hjälp men våga inte säga de till någon därför la han ut denna videon.

#11 - Anonym

Okej det här är första gången jag någonsin kommenterar här och kommer kanske vara den enda, för jag har inte instagram eller andra sociala medier där jag skulle kunna skriva detta direkt till Ben.
Men OM du ser det här Ben - ta kontakt med vårdcentralen!
Det kan kännas skrämmande i början, och det kan ta tid innan man finner en psykolog eller samtalskontakt man trivs med, men det är så värt det i slutändan. Och det är så viktigt att man har någon att få hjälp av om man känner att man inte kan vända sig till familj eller vänner, eller om deras stöd kanske inte räcker till. Att bära all sin tyngd själv blir jobbigt ibland, och då är det bra att ha någon som kan hjälpa en att bära det lasset. De som finns på vårdcentralen är utbildade och de vet hur de ska hjälpa dig. Det finns hjälp att få, det lovar jag dig.

Önskar dig verkligen all lycka, Ben. Det är du värd, och jag hoppas att du snart börjar må bättre. Skickar alla styrkekramar jag har till dig ♡

#12 - Anonym

sad

#13 - Anonym

TA BORT DET HÄR INLÄGGET DIREKT!! HERRGUD SÅ JÄVLA RESPEKTLÖST AV DIG IDIOT. HAN MÅR SKITDÅLIG OCH KANKE KAN BEGÅ SKÄLVMORD, och tror du att han mår bättre av det här inlägget eller, JÄVLA IDIOT TA BORT NUUUUU!!!!!!! skriver aldrig idiot till folk men det hör inlägget var så långt över gränsen slm man kan komma.

#14 - Anonym

#13 vad är det som är respektlöst? Han ville inte att någon av sina vänner skulle se denna viden... Men det är bättre att hans familj och vänner få reda på detta och förstå hur han mår och kan ge han stöd och den hjälp han behöver, på detta viset kan vi hindra att han ska begå självmord...

#15 - hej

https://www.youtube.com/watch?v=WylnLZw1w0Y

#16 - Anonym

13. Varför kalla någon för idiot? Finns väl snälla ord att skriva? Ida gör så du godkänner dina kommentarer istället. Bara ett tips.

#17 - Anonym

Finns flera sätt att behandla depressioner Ben, men de alla börjar med att du söker hjälp via vårdcentral. Kanske får du prata med en psykolog i terapi, kanske får du remiss till en psykiater som skriver ut antidepressiva.

#18 - Anonym

även om det inte är du som har sparat ner detta så är det respektlöst att lägga upp det på denna bloggen

#19 - .

Tycker att Therese gör lite väl många samarbeten just nu. Jag förstår att hon lever på samarbetena men I mean... hon gör reklam för KATTMAT?? Hon har ju inte ens katt och har aldrig haft heller för den delen. Gillade henne förut men hon har verkligen blivit en vandrande reklampelare.

#20 - Linnea

Amir raderar kommentarer?

https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/tittarna-tycker-att-amir-har-vidrigt-beteende#disqus_thread
Kommentarerna som står där om att Amir skulle betett sig dåligt finns inte när man går in på videon på youtube

#21 - Elma

Tycker det var väldigt okänsligt och respektlöst att lägga upp denna videon. Han säger själv att han inte vill att vänner och familj ska se denna videon och nu gör SvenskaYoutubers rena motsatsen. Det är okej att rapportera om olika saker men att lägga upp en så pass känslosam video som Ben dessutom inte vill ska spridas är hänsynslöst. Oavsett om det är en annan blogg eller kanal som har sparat den så gör svenska youtubers lika mycket fel genom att sprida den, den ursäkten är patetisk.

#22 - Anonym

Men herregud, ben allt stöd till honom, ingen människa ska behöva känna såhär.
Har känt såhär otroligt många gånger och jag vet precis hur det känns, alla Styrke kramar till honom🖤

#23 - Anonym

Spelar ingen roll vem som sparade den, DET HANDLAR OM ATT DU SPRIDER VIDARE!!! Näej Ida, det här är inte okej alls. Du är så jävla respektlös.

#24 - Anonym

Amandas senaste video tar clickbait till en ny nivå. "Jag tatuerar mig" medan det endast är hennes "babe" (skjut mig) som gör det. Spara innan hon ändrar/tar bort. Kan man anmäla för bedrägeri?

#25 - Anonym

#21 Det är ju bara bra att hans vänner och familj verkligen få se hur dåligt han mår så Ben kan få stöd av dem... Det är inte alla som vågar att berätta face to face att man mår dåligt jag ser detta som något positivt att videon ligger upp eftersom det va ett rop på hjälp på detta viset kan vi hindra att han gör något dumt för då vet hans nära och kära redan om att han mår dåligt

#26 - Anon

#21 Fast Ben är inte dum, han förstår att om han lägger upp en sådan här video och till och med säger i videon att han tar bort den efter 30 min så är det självklart att folk kommer spara ner den. Det är hemskt att han mår så dåligt, men om han inte hade velat att folk sparade ner filmen hade han inte lagt upp den överhuvudtaget.

#27 - D

Tycker det faktiskt var respektlöst av dig att dela videon vidare. Du kunde bara skrivit ett inlägg om det och sen nämnt att det finns en video att söka efter om man vill se, men du hade inte behövt dela den själv. Hoppas han får hjälp...

#28 - H

Han sa tydligt att han kommer radera videon, men ändå väljer du att lägga upp detta? Visa LITE respekt kanske? Han vill nt att hans familj och vänner ska se detta men nu har det ändå spridits?

#29 - c

tycker det är bra att det sprids om han verkligen vill ha hjälp, för annars kan det enkelt försvinna med tiden. fattar att en inte vill att kompisar och familj ska veta, men sanningen är att de är ens närmaste support system och är de som BORDE veta för att kunna underlätta din väg till att bli frisk från depression. jag hoppas för hans skull att hans familj och vänner för nys om detta så de kan se till att han får hjälp och blir bättre.

#30 - anonym

Respektlöst av dig att sprida detta, styrkekramar

#31 - Anonym

#30 Det är inte respektlös det är bättre att alla hans kompisar och familj få reda på hur han mår så att han kan få den stöd och hjälp han behöver

#32 - Anonym

Han borde sluta med droger om han inte klarar avtändningen

#33 - Anonym

#32 sluta anklaga någon när du inte har bevis... osmaklig kommentar av dig. du sitter och skriver detta till en människa som mår dåligt och har självmordstankar. Mår du bättre av att sparka på människor som redan ligger? Hur jävla svårt är de att vara snäll på internet? eller snäll mot människor överhuvudtaget? Skärp dig och väx upp jag trodde att dina föräldrar hade lärt dig att man ska hjälpa och peppa sina medmänniskor så mår bra igen...

#34 - Anonym

Ser ut som Bente har fått Herpes på munnen på snapchat

#35 - Anonym

Hej Ida!

#36 - J

#34: Har för mig att Bente brukar få herpes såhär års.

#37 - Anonym

#36 Har man fått herpes viruset en gång i livet så har man kvar de hela livet med och kan få utslag när som helst... Den kallas även dödens kyss då om man hade herpes och pussade till exempel ett ny fött barn så kan barnet dö av viruset... eftersom som barn är extra känsliga

#38 - Alicia

Vlad har gjort en video där han ber om ursäkt

#39 - Alicia

Vlad har gjort en video där han ber om ursäkt

#40 - Anonym

snälla ta bort detta inlägget. ben tog bort videon av en anledning. okej, det var inte du som la ut videon igen på youtube men genom att dela den här kommer göra att den sprids mycket mer. jag tror inte ben vill det.

#41 - Anonym

Jävligt respektlöst av dig att lägga upp de här

#42 - anonym

hoppas det blir bättre ben<3

#43 - Anonym

Oj då.. känner samma, de är som att jag inte finns, skriver varje dag nya inlägg om hur mitt liv bara blir sämre och sämre men ingenting händer..

#44 - Anonym

Oj då.. känner samma, de är som att jag inte finns, skriver varje dag nya inlägg om hur mitt liv bara blir sämre och sämre men ingenting händer..

#45 - Anonym

Ben är med My på samma klubb för ifall man kollar my's mystory på snapchat så filmar hon en tjej som har ett linné o samma tjej är det på Bens mystory i bakrunden , Ben dottern även med sin vita hodie i bakrunden på my's mystory (Inget konstigt dock för dom kan ju vara vänner)

#46 - 8

Äckligt jävla respektlöst beteende! Jävla idiot! Ska skriva till ben på insta att du har snott hans video o lagt ut den!!!! Hoppas han anmäler dig! Likeskåta jävla KÄRRING!!!!

#47 - Anon

VARFÖR klickbaitar Amanda Lundgren så djävulskt mycket? ”Jag tatuerar mig” är titeln, så är de hennes kompis? Normal

#48 - Anonym

#46 vårda ditt språk och lär dig att vara snäll istället det är inte Ida som har sparat videon det va en annan youtube kanal... LÄS alla kommentarer innan du kommentera God Jul!

#49 - Anonym

Ben är gay och han vet inte hur han ska hanskas med det. Dennis chapmad som han umgås mycket med är "hemligt" homosexuell och är kär i Ben. Han har varit det länge men bar svårt att acceptera det. Jag hörde detta direkt från en nära tjejkompis till honom. Dennis pratar om Ben hela tiden men jag är inte säker på om Ben vet om det eller om dom två har något ihop. Men kolla senaste bilden ben la upp och hur nära dom två sitter. Jag önskar dem lycka till men jag önskar att dom var ärliga, dom beter sig som att det är något dåligt.

#50 - Anonym

#50 är du inte själv gay så ska du inte yttra dig om de heller du vet hur dagens samhälle är mot gay personer och hur svårt det är att berätta för någon. och sen är han nog inte gay eftersom han varit tillsammans med My utan pansexuell istället vilket betyder man kan blir kär i vilket kön som helst.

#51 - Anonym

#50 det ÄR jag. Det är just därför det fet irriterar mig att dom döljer det. Eller i alla fall Dennis som är uppenbart gay. jag vet inte om Ben är det men kolla hur nära dom är och hur dennis kramar om honom på senaste bilden. I så fall har han ingen aning om att Dennis är kär i honom kanske? Vet inte.

#52 - Anonym

#51 han är inte närmare Ben än vad Vlad är för det första. Och varför ska man vara så öppen med sin sexuella läggning? Inte direkt som jag nämner min sexuella läggning för folk, betyder inte att jag döljer den, bara att jag inte tycker någon har att göra med vem jag blir kär i eller blir attraherad av

#53 - Anonym

vad FAN heter låten runt 20 min i bens senaste låt? jag håller på att bli galen

#54 - Anonym

#53 Great Spirit heter den

#55 - Anonym

Men hallå, om han har tagit bort videon är det ju inte så schysst att länka den här. Jag fattar att det inte är du som har sparat den men det är så onödigt att länka den även om någon annan har sparat den. När han tydligt säger att han inte vill att hans mamma eller kompisar ska se den är det så respektlöst att dela den.

#56 - F

TA BORT VIDEON!

#57 - Anonym

Tänkte som ni först. "Fan vad respektlöst att lägga upp nåt som han vill ha bort". Sen så fick jag se det från en annan vinkel. Han kanske inte ville att hans vänner och familj skulle se videon, men dom är de enda som kan stoppa honom innan han gör något dumt (begå självmord tex). Vi andra som bara är åskådare hade ju ändå inte kunnat finnas där för honom fysiskt.

#58 - Anonym

Asså du är så respektlös att jag blir rädd, samma visa med bente. Har du ingen skam i kroppen? Även om det inte är du som sparat videon, varför länka den på din blogg? Du är inte ett dugg bättre än den personen som sparat videon.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com