Amanda Lundgren kritiseras

Amanda Lundgren har tillsammans med en digitalbutik lanserat en kollektion med lösögonfransar. 
 
Nu har hon fått mycket kritik på sina sociala medier eftersom det står på hemsidan att fransarna är av minkhår.  
 
Amanda förklarar att att det är faux mink vilket innebär att det inte är äkta minkhår. 
 
 
 
 
 
#1 - Anon

Verkligen osmakligt och idiotiskt rent utsagt av henne att lansera fransar av mink när man vet hur illa den industrin är och hur bedrövligt minkarna blir behandlade. Fy!

#2 - Anonym

Ni själva som sitter och skriver hat käkar Grisar, Ko och Lamm till middag ni är då inte så jävla mycket bättre djurvän, men ja jag håller med om att man inte behöver använda sig av djurens päls.

#3 - Anonym

#2
Fast det är lite skillnad där. Lösögonfransar är bara kosmetiskt och har ingen nytta alls. Mat (både animaliska och vegitabiliska produkter) är nödvändigt för vår kropp. Jag har mycket lättare att förstå varför man väljer att äta animaliska produkter än varför man väljer att ha ett dött djur på ögonlocken...

Men jag håller dock med dig om att man ska kritisera sig själv innan man kritiserar andra.

#4 - Anonym

Hon främjar djurplågeri, najs

#5 - Nathalie

Någon som vet om hon kommenterat något om detta?

#6 - Anonym

Läs på lite, hon har ju gått ut och sagt att det är fake mink?

#7 - Anonym

Dom var inte ens fina

#8 - Anonym

#6 Tror inte riktigt på hennes nödlögn :P

#9 - Anonym

#6 Och om det är ”faux mink” är dom knappast så mjuka eller kan återanvändas 25 ggr?

#10 - Anonym

Okej om dem ens var snygga, ser sjukt onaturliga ut och alldeles för långa t.o.m för fest.. okej om nåt par i kollektionen va sådär extrema men i princip vartenda par är superlånga.. synd, jag älskar fransar men inget par som föll mig i smaken.. däremot Lashes by Josephine en annan youtuber har grymma fransar! Beställt flera gånger från henne. De fransarna kan man ha till vardags som fest.

#11 - Anonym

Fyfan vad hon ljuger? Hon skrev på snapchat: fransarna är dyra för att de är mink, handgjorda och lyxiga! Usch

#12 - Anonym

Joakim Lundell. ALLA inklusive dig har ett ansvar hur hat och misstolkningar uppstår generellt. Inte specifikt detta dilemma just fransar som känns mest onödigt att ens reagera på. Men vad de kommer drama som du anser ligga i tittarnas händer att grupperingar bildas och sidor tas. Där har du/ni ett ansvar att förhindra till stor del av val vad ni lägger ut. Skulle inte clickbait vara effektiv för visningar saftiga titlar att klicka in sig på minskar intresset. De gör ni medvetet för de ger visningar. Likadant offentliga bråk öppet. De är få youtuber som skapar videos som några få av er gör. Och väljer att lägga ut de på sociala medier vilket resulterar att tittarna blir involverad. Att dessa tittar går emellan sprider hat, absolut onödigt och oförtjänt. Men om den uppenbarelsen av insikt landat att de blir så varje gång. När några av er youtuber lära er att inte frontar era personliga bråk offentligt. För till vliken nytta gör de gott någonstans? Ingen!! Er tittarna ingen mår bra, okej?
Drama är säkert underhållning men de finns gränser hur långt dramat får gå. Personangrepp och uthängningar har blivit youtubers favorit i vissa av er. Så ansvaret ligger inte enbart att tittarna ska sköta sig. Även vuxna youtuber som kan agera stabil och eftertänksamt vad behovet att lägga ut kommer ge tittarna och er själva.

#13 - Anon

Oj oj oj Hahaha vilken nödlögn hon drog precis på snapchat. Det har alltså skett ett missförstånd, de är tydligen faux mink nu. Hmm låter inte rimligt med tanke på hur hon skrytit innan om att det är äkta mink. ”Fransarna är dyra för att de är mink” osv

#14 - Anonym

Finns så många youtuber som gör youtube för att de kul. Är glad och positiv. Ger tittarna beröm och uppskattning. Ser sina följare hur de verkligen ger er möjlighet att jobba med de ni gör. Lojala fina fans som finns där. Som inte skall missbrukas ta era val. Eller gå era ärenden eller känna att de ska köpa allt ni lägger ut att de alltid är rätt. Fler sidor av myntet finns. De ska inte agrera i hets att ta er upp i toppen. De ska ni klara utan att be följarna göra de för er skull. Sedan. ..
Ni kan rensa ord och välja ta bort kommentarsfälten i värsta fall. Men väljer att enbart lägga energin på de som saboterar. Varje snapp varje insta varje youtube video ska fokus ligga i att Joakim lundell få in raderna hur han inte bryr sig och är oberörd av yttre påverkan. Men sanningen är att den äter honom ifrån och ut då han tar upp samma sak gång på gång och går in och kommenterar åter för att få utlopp.
Har de någonsin funkat, nej. Du kan inte ändra en annan människa. Du kan bara ändra dig själv och välja bort.

Avslutar med att höja youtuber som slipper drama och som ger bra energi
Therese Lindgren, Bröderna Norberg, Tomas Sekelius,IJWTBC, RMM, JLC, Helen Torsgård,Ben Mitkus, Clara Henry, keyyo,Hampus H, Kapten Raily.

Dessa äe riktiga feelgood kanaler drama fri och bra kvalité
Kanske beror de på mognad. Att dom vet vad som funkar att lägga ut och inte. Kan må bra och stabila då kamran slår igång och sansade om de behöver prata djupare. De säger en hel del hur du väljer att leverera saker och BEMÖTA därefter.

#15 - Anonym

Finns en skara "men" kring 30 år som alltid hamnar i skit. De kan inte vara en slump. De yngre youtuberna är mer mogna.

#16 - Usch

Man RÅKAR inte skriva att det år mink. Äckligt Amanda, äckligt

#17 - -

Faux mini my ass

#18 - Anonym

Faux mink my ass

#19 - Anonym

Och så har Jocke lagt säg i ett bråk igen. Att han inte kan sluta med att lägga i säg andras bråk. Som jag har sagt Jocke lever för att skapa dramaaaa!

#20 - Anonym

Man ska följa sina drömmar men till vilket pris? De finns så många fler plattformar att satsa på för att nå ut med sitt matrial än youtube.

I yrkeslivet utanför strålkastare ljuset där går de inte köra sitt eget race och krascha flera ggr innan du blir avskedad och uppmanas tänka över ditt yrkesval då upprepningar av händelser/beteenden fortskrider. Företagshälsovården kopplas in, samtal osv. Och finner de ingen lösning blir du omplacerad alt avskedad.
I dom bästa världar skulle alla kunna få göra vad de vill och hålla sin dröm i liv,men du måste kunna samspela. Ha social kompetens ha moral.

Alla är vi lika i grunden, men alla har inte samma förutsättningar och samhället är inte format för att kunna se allas styrkor utan ser mer bristerna. Antingen passar man för yrket eller inte i ansökningarna.

På youtube tycks allt vara så problematiskt.

De verkar drabba deras privatliv och ger psykisk ohälsa?. Hur orkar man kliva upp till den vardagen dag in och dag ut?

Handbromsen - dra i den.

Ta en lång paus. Fundera på andra alternativ. Inte för att låta kall. De funkar inte kasta skit offentligt. De funkar inte att flippa ur på en arbetsplats utanför sociala medier heller. Du behöver kunna föra en sansad konversion med den vederbörande konflikten gäller. Kommunikation.
Andra personer utöver dem de gäller är betydelselöst!! och ska inte blandas in!!
De förvärra bara.

Därmed inte sagt att man ska psyka sönder någon som gör misstag och redan ligger ner. De är fel. De hat som cirkulerar är under all kritik. Vi måste hjälpas åt att se om varandra. Peppa varandra i rätt riktning att tänka till. Inte sänka varandra och önska varandra olycka och slänga skit. Agera realistiskt i sina val.

Man är inte en sämre människa bara för att man inte "passar" in eller har de rätta vertygen i alla yrken. Man har andra bra styrkor som kan ge andra förutsättningar man kan omsätta i praktiken i andra yrken. Eller lägga de på hobbynivå som en dag växer på sidan av.

En sak som en del youtuber gjort är att be sina följer ignorera och avfölja den de har konflikt med. De påverkar fans mer än de förstår. Vilket är fel. De ger indirekt ett ansvar på följarna att gå deras konflikters ärende. Känna de sina idoler känner emot personen. De skapar hat. De lever med sina idoler 24/7 och speglas av deras välmående.

Så trist att plattformen inte tar bort alla konflikt videosar. De ska förklaras och försvars öppet. NEJ NEJ NEJ!!! De finns ingen skyldighet att allt behöver vara offentligt.
De ska skötas snyggt utanför publiken. De ska skötas snyggt i yrkeslivet utanför offentligheten. De anordnas möten där personerna ifråga får möjlighet att lägga korten på bordet och ventilera. Komma överrens eller gå skilda vägar utan efterspel,hugg i ryggen. Du är tvungen oavsett vad du känner för personen att jobba proffisonellet. Arbetsuppgifterna skall utförs snyggt oavsett konflikten lösts eller består. Alla kan inte tycka tänka lika, tycka om allt och alla. Men du kan välja hålla de inom dig och inte låta de styra dig i fel riktning

Detta problem verkar inte existera utanför youtube. Eller?
Finns de inga regler i avtal på youtube hur du ska vara emot dina kollegor på samma arbetsplats och plattform?

#21 - Anonym

Tycker en del youtubers mognad sker så sent i livet. Inge fel med de, men de sänder ut en del problem.
Ibland likanar svenska community en gigantisk sandlåda där förvuxna människor sitter och kastar skit på varandra. En stor fritidsgård för personer som inte lyckats mogna till men kräver att yngre tittare ska mognat och se bakom deras omognad. Make no sens at all

#22 - 8

O jonna bär pälsjackor o skryter med det. Vad ska ni göra?

#23 - Anonym

Kan du göra en 10 mest lästa eller klickade blogginlägg 2017 här på din blogg?

#24 - Anonym

Minza skriver att ”bara för att det står mink behöver det inte vara äkta?” Skriv faux då! Men de gör inte det, antagligen för att det skulle vara lögn. Konsumentverket nästa? Falsk marknadsföring deluxe.

#25 - Anonym

Tack för att en yngre gladare generation youtuber synar dessa gubbar som bråkar på youtube. Tack för att erat förstånd går före visningar. Att ni likt många ser och skakar på huvudet åt dessa fjanterier av gnäll gubbar som förstör stämningen på youtube. De blor aldrig nöjd. De kommer alltid vara andras fel elle följarnas i reaktioner de får på sina valda klipp att dela med sig. Nu önskar man att pension vore nära för dessa men som skapar öppna töntiga konflikter på youtube. Skärp er och titta på era beteenden hur ni framställer er inför BARN. Lägg ner så otroligt barnsligt. Vad är de för fel på 30+ men som inte vuxit till sig med behov som en unge som söker mammas förståelse att bli sedd, hörd och få tröst. Sluta nu. Var glad ni ens har följare och att de accepterar era brister för dessa brister borde ni kunna hantera i den åldern ni är i. Vad är detta för budskap ni sänder ut egentligen. Noll ansvar
Alla ska förstå er. Ni ska aldrig förstå andra. Lägg ner

#26 - Anonym

#3 människor behöver inte äta kött heller vi kan få alla vitaminer och mineraler i pulver och tablett form då bara lägg ner

#27 - Laila - Västkustens största blogg =)

Gillar du newport karaffen? Här kommer ett tips på var du kan hitta en kopia för 150 kr =) https://laila.mabra.com/lyx-vs-budget-newport-paris-karaff/ STOR KRAM! =)

#28 - Laila - Västkustens största blogg =)

Gillar du newport karaffen? Här kommer ett tips på var du kan hitta en kopia för 150 kr =) https://laila.mabra.com/lyx-vs-budget-newport-paris-karaff/ STOR KRAM! =)

#29 - Anonym

herregud, varför använda dött djur asså det e vidrigt. Fransarna var inte ens så fina. onödigt o dumt av amanda.

#30 - anonym

Man ser verkligen att det inte är riktiga fransar. Jag menar, man vill ju att det ska se som om att man har odlat dom själv.

#31 - Anonym

#26
Ja? Såklart det inte är nödvändigt att äta kött? Om man hellre äter pulver/tablett ersättning än protein som finns i kött, go ahead.
Men det är inte det disskusionen handlar om. Det handlar om att det är så onödigt att sälja ögonfransar av djurhår när det finns så bra ersättningar som inte kommer från djur.

#32 - Anonym

Om ni inte tycker om det så behöver ni ju inte köpa? Svårare än så är det inte.

#33 - Anonym

Den digitala dokusåpan forsätter. De ger mer kontakt med era följare men so what. Konsekvenserna är du inte villig att ta. Allt du lägger ut vet fu kan användas emot dig om du valt fel ordval. Att skylla allt på följarna i saker ni bjudit in dem i, är erat ansvar. Är du stolt för de i efterhand? Tjänat pengar på att starta drama och skylla ifrån dig. Vill du ha de på ditt samvete att du som mer än hälften så gammal som dina följare bråkar med dem. Var de isåfall värt de. Du kan inte lägga ansvaret i barns händer. Du som vuxen youtuber bör tänka om då du ser att drama blir på din kanal och hatet växer. Är de så viktigt med visningar att du som vuxen är benägen att lägga dig på samma nivå som dina följare. Är du inte större än så. Och tror du alltid dina ord väger tyngst.
De är farligt då man bara har en bubbla för sig själv. Kan gamla youtuber förstå vad de startat för trender där de nu begär att alla ska sluta för de mognat sent och vill gå vidare. Skyll inte ifrån er. Var bättre förebilder och stå för era trender ni satt på plattformen. De är erat fel youtube ser ut som den gör. Ska ni få stopp på hatet. Sluta skyla på följarna. Ni behöver förändras så kanske andra förändras. För just nu finns få manliga förebilder på youtube bland gubbgänget som klagar mest.

#34 - Anonym

#31 jag säger det ni som sitter och äter kött istället för grönsaker, oumph och tofu är inte heller en sån jävla bra djurvän visst man kan använda syntetiska lösögonfransar och samma med köttet vi kan käka oumph och tofu istället för kött.

#35 - Anonym

#34
Återigen. Diskussionen handlar inte om hur vida man väljer att äta kött eller inte. Sluta vara så kränkt över att folk väljer att äta kött. Det är deras val.

Och när har jag sagt att jag äter kött? Hur vet du om jag är en av dem som äter kött? Sluta uttala dig om grejer som du inte vet något om, du framstår bara som en kränkt vegan.

#36 - Anonym

#35 Som sagt välj syntetisk istället för riktig päls och välj sojafärs, oumph och tofu istället för kött... De flesta som skriver hur kan du välja riktig päls från mink och då är min fråga hur kan ni välja kött istället för sojafärs t.ex? Ni som äter kött och ifrågasätter Amanda är inte så jävla mycket bättre heller.

#37 - Anonym

Snart e de jul äntligen jul mat haha

#38 - Anonym

#37 är vad du vill

#39 - Anonym

#37 ät vad du vill

#40 - Anonym

Men att en köttätare som säger att mink päls är fel borde ju tänka om en stund

#41 - Anonym

Amirs uttalanden om miljön i vloggen han släppte idag... helt otroligt vilket naivt beteende, så himla tråkigt att höra någon med så mycket inflytande prata så mycket skit :(

#42 - Anonym

#41 min fråga är hur ofta du sortera dina sopor? tror inte att du heller gör de varje dag... Jag sortera inte mina sopor så noga men så klart så slänger man större kartongen och elektronik där dem ska vara

#43 - Anonym

#42, det är klart jag inte sorterar ALLT, men jag förstår ju hur stor miljöpåverkan alla produkter jag använder har genom hela sin livscykel. Dessutom är det inte ens svårt att iallafall källsortera komposterbart och brännbart? Sen väljer Amir aktivt att stänga av eco-driving på sin bil vilket bara är helt efterblivet då ecodriving inte påverkar körupplevelsen över huvud taget, förutom att bilen drar mindre bränsle. Det sparar han pengar på? Men väljer att inte aktivera för att det är bra för miljön. Extremt omoget och barnsligt beteende.

#44 - Anonym

Vad fräsch Vlad är på sin snapstory <3

#45 - Anonym

#35
Men är du tappad? Jag äter inte kött. Jag bryr mig inte ett jävla piss om andra väljer att äta kött för det angår inte mig. Deras liv, deras val. Låt folk vara.

Jag tycker att det är jättebra att informera om fördelarna med att inte äta kött, men att göra som du och pressa ner det i folks halsar är bara patetiskt. Du måste acceptera att alla inte har samma värderingar som dig när det kommer till djur och miljön.

Du måste ockdå komma ihåg att det kan finnas många skäl till att man inte kan äta vegetariskt. Det kan bero på kostnaden och hur vida den lokala affären köper in ersättning för kött. Jag känner också människor som inte får äta en 100% vegetarisk kost då det skulle påverka dem negativt.

#46 - Anonym

vem fack bryr sig om de är mink eller inte, djur har ändå så liten hjärna så set fattar inget som pågår.

#47 - Anonym

#46 men din dumma unge..

#48 - Anonym

#46 men din dumma unge..

#49 - Anonym

#45 ni som kan äta veganskt borde tänka om innan ni sitter och ifrågasätter Amanda och sen är det du som är tappad då man ser att lösögonfransarna är fake och hon har själv sagt att det är fake.

#50 - Anonym

#49
Börjar tveka på att du är en dag över 12 år. Herregud. Har du någonsin hört om källkritik? Du kanske inte haft den lektionen i skolan än? Såklart Amanda säger att det är fake när hon får kritik?

Jag citerar #9 "om det är faux mink är dom knappast så mjuka eller kan återanvändas 25 gånger".

Återigen bevisar du att du har ett tankesätt som liknar en 10 årings där du inte kan acceptera att vissa vill äta animaliska produkter och att alla inte har samma värderingar som dig. Jag väljer att äta en lakto-ovo vegetarisk kost och det är mitt egna val. Det har inte du något med att göra.

Läs mina kommentarer igen. Lär dig acceptera att du inte har något att säga till om när det kommer till andras liv och att alla inte delar dina värderingar. Du framstår som en pajas.

#51 - Anonym

#31
Check your facts. Det är mer protein i tofu än vad det är i kött.

#52 - Anonym

#31
Check your facts. Det är mer protein i tofu än vad det är i kött.

#53 - R

Skriv om att Vlad gjort bort sig på snapchat

#54 - Anonym

#51
Ojdå. Du kanske skulle ha läst min kommentar igen. Då hade du inte behövt ha publicerat 2 kommentarer som du nu inte kan ta bort.

Vart i min kommentar säger jag att det skulle vara bättre att äta kött? Det jag säger är att jag inte bryr mig ett dugg om folk väljer att äta kött eller ta pulver/tabletter för att få i sig protein. Jag anser att jag inte har något med det att göra.


[Psst. Vanlig tofu innehåller 8g protein per 100 gram och kött innehåller 26g protein per 100 gram. Du får gärna länka källan där du hittade informationen att tofu skulle innehålla med protein än kött.]

#55 - ...

Vlad har fucked things up 😕

#56 - amina

vad har vlad gjort på snap?????

#57 - Anonym

Något angående vlad??

#58 - Anonym

#56 #57 Gå in på @snubbarsuger på instagram så ser ni. Han la upp en bild som normaliserar våldtäktskulturen :-)

#59 - Anonym

Sedan när blev det hat att ifrågasätta något? Dagens ungdomar, och Joakim Lundell, måste lära sig att se skillnaden på de två sakerna. Att människor ifrågasätter är sunt och en del av livet, rent hat är något helt annat och hör inte hemma i konnubikwt

#60 - Anonym

*kommunikationen mellan människor.

#61 - Anonym

#59 en köttätare som ifrågasätter Amanda och tycker att mink päls är fel bör ju tänka om en stund det är lika fel att stödja slakteri och käka kött som att använda päls ni båda dödar djur på ett eller annat sätt för att få de ni vill ha

#62 - Anonym

Undrar vart alla youtubers har varit när Bente skämtat dagligen om lika hemska grejer.......

#63 - Anonym

#31 en tar inte tabletter för att få protein, utan snarare b12 och andra vitaminer som är svårare. Protein finns i allt, t.ex linser och bönor. Att tro att veggisar tar tabletter för proteinet är helt fel

#64 - Josefine

Älskar hur Felicia Bergström ännu en gång väljer att göra ett offentligt inlägg om något som bara kunde ha låtit tas privat. Hon säger att hon gjort det denna gång dock (troligtvis pga hon lärt sig av tidigare incidenter) MEN VARFÖR GÖRA ETT HELT INLÄGG OFFENTLIGT OM DET?? #metoo är en jättefin hashtag men se skillnad på ett skämt och någon som faktiskt på riktigt hånar budskapet. dubbelmoralens drottning slår till igen ❤️

#65 - Anonym

Kan alla jävla youtubers sluta sälja sig själva på tradera? Usch

#66 - Anonym

#65 sälja sig själv??? vet du ens vad de innebär?

#67 - Anonym

Du som äger denna blogg i olika situationer:
Joakim Lundell äter mat- ”Fyfan vilket hemsk beteende, han tänker inte på dom som inte har någon mat asså det kunde ha räckt till flera barn i t.ex. Afrika”

Vlad Reiser skämtar om och normaliserar våldtäckt: *säger inte ett jävla ord*

Skriv om sådant som är viktigt istället??

#68 - Anonym

#67 varför donera du inte pengar själv till afrikas folk istället för att sitta och klaga va ska du göra? du äter mat varför ger du inte bort maten till någon annan som behöver den mer? herregud gå och lägg dig

#69 - Anonym

Ingen av er förstår sig på mörk humor, eller? Vlads skämt var roligt för att våldtäkt är såpass hemskt, hela humorn baseras på tabun kring ämnet. Ni läser in värderingar som uppenbarligen inte finns. Tror ni på fullaste allvar att han försöker främja våldtäkt och nekrofili?

#70 - Anonym

#69 du är mentalt sjuk som tycker att våldtäkt är något man skämtar och skrattar om det är såna som ni gör att vi tjejer inte längre vågar anmäla när vi blir utsatta... antar du är en kille som skriver den kommentaren en tjej skulle aldrig skriva så, har du själv aldrig varit med om en våldtäkt så ska du inte yttra dig om de heller och inte skämta om de överhuvudtaget... tjejer mår så jävla dåligt efter att blivit våldtagna så att dem väljer att tar sina liv istället för att fortsätta att kämpa igenom de svåra

#71 - Anonym

#68 Du förstår ju inte min kommentar. Hon som äger bloggen skriver om Joakim Lundell så fort han gör minsta lilla grej, men nu när Vlad har gjort något mycket grövre så är hon helt tyst /67

#72 - Anonym

#71 Hon har väl ett liv som alla andra och jobbar 24/7 hon sitter inte vid bloggen dagligen

#73 - Anonym

#70 Du läser in värderingar som inte finns, precis det jag tidigare sade. Varken jag eller Vlad tar våldtäkt mindre allvarligt än dig, vi finner bara humor i att driva om seriösa saker. Förstår inte heller varför du fullkomligt ignorerar manliga våldtäktsoffer, när de utgör 13 %. Prevalensen av självmord är mer än dubbelt så hög bland män som kvinnor - varför offerförklarar du endast kvinnor?

#74 - Anonym

#73 det är kvinnor som är mest utsatta för våldtäkter

#75 - Anonym

av män

#76 - Anonym

Jag skrev att 13 % av offren är män - därav är det underförstått att resterande 87 % är kvinnor. Vart vill du komma med det? Att man således kan generalisera och exkludera män som utsatts?

#77 - Anonym

#76 oj 13% vart är källan? och varför har dem inte sagt ifrån om dem nu har blivit utsatta med hjälp av #metoo?

#78 - Anonym

https://www.bra.se/brott-och-statistik/statistik-utifran-brottstyper/valdtakt-och-sexualbrott.html Brottsförebyggande rådet. Tycker du helt seriöst det är en stor siffra?

#79 - Anonym

Du undviker att besvara mina frågor. Ska man generalisera och anta att samtliga sexualbrottsoffer är kvinnor?

#80 - Anonym

Du undviker att besvara mina frågor. Ska man generalisera och anta att samtliga sexualbrottsoffer är kvinnor?

#81 - Anonym

Du undviker att besvara mina frågor. Ska man generalisera och anta att samtliga sexualbrottsoffer är kvinnor?

#82 - Anonym

#63
Min kommentar var riktad till #23. Läs den kommentaren innan du uttalar dig igen.

#83 - Zahra

Det är mink. Kommenterade själva företagets bild på instagram och frågade om de var syntetiska och ”minza” svarade själva att de är äkta. Så tyvärr är det Amanda säger en bluff isåfall, om det inte av någon konstig anledning är så att hon inte har någon koll?

#84 - Anonym

Alla barn som kikar på Joch J s digital housetour. Bli intw för avundsjuka och gnälliga på era föräldrar då J och J sitter och pratar projekt med inredning. Ni måste förstå de får mycket gratis och reducerade priser. Dessa projekt kostar mer än inköpet av huset. De har inte dessa pengar. Men de får hjälp utifrån att uppfylla sina drömmar. Så detta är inte normal svenssonliv utan de får hjälp på de ekonomiska planet genom sammarbeten och eventuellt serie inbakat i de. Därför kommer deras drömmar gå i uppfyllelse. Okej.

#85 - Anonym

Jordnära Theres Lindgren och Anders tar pengar från egen ficka.

#86 - Amanda

First of all , bara jag som är trött på att se att hon fortfarande använder det så kallade "duckface"?

Sen att dom är faux mink , in my ass! Hade det vart faux mink så hade dom inte gått att använda om så pass många gånger som det står i texten.
Lögnare kommer aldrig långt , det kommer slå tillbaka på henne så det skriker om det och då får hon ta och skylla sig själv :)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com