#1 - E

Bästa Daniel!

#2 - E

Bästa Daniel!

#3 - Anonym

Ida warg är så tråkig

#4 - Anonym

Ida warg är så tråkig

#5 - Anonym

Varför måste jocke alltid visa öppet att han är en ''bra människa''? Som han senaste bild på mystory där han skriver alltså om bente och berättar att dom ställer upp för henne om det är så. Men varför kan han aldrig skriva sånt privat? han ska ALLTID visa att han är så jävla snäll och bra. Varför ens?

#6 - Anonym

Varför måste jocke alltid visa öppet att han är en ''bra människa''? Som han senaste bild på mystory där han skriver alltså om bente och berättar att dom ställer upp för henne om det är så. Men varför kan han aldrig skriva sånt privat? han ska ALLTID visa att han är så jävla snäll och bra. Varför ens?

#7 - Anonym

Varför ska Ida va med? Hon är ju inte ens känd

#8 - Anonym

#7 Bara för att du inte kollar på henne betyder det inte att många andra gör det. Svar: Jo, hon är ganska stor.

#9 - Anonym

#5 Vart står de om han??? De finns inte på instagrma

#10 - Anonym

#5
Jag håller med,han vill ju att alla ska veta att han har förändrats istället för att trakassera människor som han gjort tidigare.
Hoppas Bente mår bra snart iaf, fast jag inte är så förtjust i henne.

#11 - Anonym

Hahahha tovas tatuering har ju kanske inte det bästa eller?

#12 - Anonym

#11 va?

#13 - Felicia

Har en fråga, är inte insatt i depression så vill bara höra hur andra tänker. Tova säger ju att hon mår för dåligt för att göra youtube videos, och därför uppdaterar hon inte. Men hon orkade åka till LA i 2 veckor för en tvserie, åka till Frankrike för spela in till tv4, åka Sverige runt för att träffa kompisar. En youtube video kan hon spela in hemma på 30 min, förstår ej?

#14 - Anonym

13 am i right

#15 - Alex

#13 Du har rätt... känns lite som hon skyller mestadels på hennes diagnoser och mående för att slippa göra vissa saker. Tova mår säkert dåligt men ser forfarande inte hur det är möjligt att tacka ja till saker som tv-inspelningar etc men inte orka spela in och lägga ut videos, hon tjänar pengar på båda så att skylla på att tv-inspelningar är jobb kommer inte att funka då youtube också är ett jobb. Hoppas iallafall att hon är tillbaka på youtube snart, hon var underhållande att se på. Detta var verkligen inget hat, tack

#16 - Anonym

#13 När man gör en youtube video måste man för det första komma på en video idé, vilket ofta är svårt då man måste komma på ngt folk tycker om men som man inte sätt 100 ggr innan. Sedan måste man spela in videon. Man måste vara pigg, glad och ha massor med energi, vilket inte är så lätt när man har en depression. Och efter att man spelat in videon måste man redigera den vilket tar flera timmar och när man mår dåligt är det inte ofta man orkar ta tag i det och sitta och redigera i flera timmar.
När hon tex var i LA du behövde hon inte komma på en video idé och sedan redigera den, samma sak med fångarna på fortet.

#17 - Kattis

Håller med #16 (Anonym 2017-08-05). Dessutom är det inte alltid lätt att förklara vad man orkar och inte när man är sjuk. Att gå till brevlådan tar ett par minuter och man kan göra det när som helst - ändå kan det vara ett helt oöverstigligt berg, trots att man kanske lyckas städa hela lägenheten som ju kräver mer energi. Det är helt enkelt inte så lätt och det är super att Tova gör det hon orkar även om det ser ologiskt ut för andra.

#18 - :-))))))

RADERA INLÄGGET OM BENTE!!

#19 - Anonym

RADERA INLÄGGET OM BENTE!!

#20 - Anonym

RADERA INLÄGGET OM BENTE!!

#21 - Anonym

RADERA INLÄGGET OM BENTE!!

#22 - Anonym

RADERA INLÄGGET OM BENTE!!

#23 - Anonym

RADERA INLÄGGET OM BENTE!!

#24 - Anonym

RADERA INLÄGGET OM BENTE!!

#25 - Anonym

Du har en bild på Liam men har inte strukit under hans namn? Han är ju rn youtuber

#26 - Anonym

Du har en bild på Liam men har inte strukit under hans namn? Han är ju rn youtuber

#27 - Anonym

#13
Tja! Jag är är deprimerad och har ångest, så jag kanske kan ge dig ett bra svar.
(kommer såklart utgå från egna erfarenheter)

Depression är inte att man är ledsen hela dagarna, man kan ha en fantastisk dag och sen så bara tippar allt och man blir väligt ledsen. Det behöver inte vara att någon gör något för att såra dig (för mig är det oftast att jag intalar mig saker, t.ex om min vän inte svarar på mitt sms så är inte min första tanke att han är upptagen, det är oftast "han har en ny vän" eller "han behöver inte mig mer, jag är värdelös" och sen eskalerar det.)

Att resa kan vara jobbigt för folk med depression. Jag åkte till london med min familj förra sommaren och jag tyckte det var väldigt obehagligt. Att vara i ett relativt litet land med så mycket människor stressade mig. Jag tyckte det var obehagligt att som inte gå och lägga mig i min egna säng. (samma känsla kände jag när jag åkte till turkiet med familjen).
Men, detta behöver inte betyda att detta är jobbigt för tova. Såklart kan det vara så att hon har tränat bort den skräcken.

Vad jag skulle tippa på är att hon känner sig pressad att göra videos.
Jag gick på gitarrlektioner när jag var mindre och jag kommer ihåg att jag tyckte det var det värsta som fans. Inte pågrund av instrumentet eller läraren, utan pressen från alla runt om kring. Jag är nästan säker på att det är därför hon inte kan spela in videos.

Vad jag tycker känns orimligt är tovas "sociala fobi" och ångest.
Kolla på Therese lindgren, hon grät floder när hon och Anders skulle flyga en liten sträcka i flygplan.
Tova har flygit till bland annat thailand och usa, två resor som tar lång tid. Bar tanken på att vara instängd i ett plan långt uppe i luften ger nästan alla med panikångest, ångest och socialfobi obehag.

Jag tror att tova har vant sig och trivs med hur hennes liv ser ut, hon var vant sig med att skylla på sina diagnoser och bara leva livet på en räkmacka.

Jag skulle gärna sjukskriva mig från skolan, jag tycker att det är skitjobbigt att ständigt gå runt och tänka att alla stirrar på en, att alla skrattar åt en osv. Jag har problemet jag är är ganska bra i skolan, så ingen kan förstå varför jag tycker att det är jobbigt.
Jag skulle gärna sluta studera helt och jobba med youtube. Men det kan jag inte.
För jag vill ha ett jobb i framtiden, jag vill ha en säker inkomst och kunna göra det jag tycker är kul.
Så det kanske är jobbigt nu, men jag fortsätter kämpa, för det kommer bara bli värre om jag inte gör det. Och någon måste tala om det för tova.

För hon skulle nog lätt kunna gå ut gymnasiet om hon pluggar hem i från. Hon har ju bevisat hur duktig hon är när hon skulle ta sitt körkort, så hon kan - men hon orkar inte.

Så kortfattat:
Jag tror att hon känner sig pressad till att leverara bra videos, hon har hittar en utväg genom att skylla på sina diagnoser. Hon har därmed insett att hon inte måste göra något hin tycker är det minsta jobbigt eftersom att hon alltid kan skylla på sin diagnos.

#28 - Felicia

#27, så kan det absolut vara. Jag tror att Tova mår bättre, att hennes diagnoser inte är lika "allvarliga" som förr. Hennes socialfobi är ju så gott som borta när hon vistas i köpcentrum, flygplatser, utomlands, etc. Och även hennes depression, hon sitter inte instängd på rummet som hon alltid gjorde förut utan är väldigt ofta med vänner och reser även en del. Hon vet säkert själv att hennes diagnoser blivit bättre, då det märks tydligt men hon ändå verkar visa ett beroende att ha och prata om sina diagnoser som en undanflykt till varför hon ofta bara skiter i saker. Tycker det är rätt oskönt av henne, låter säkert oförstående och elak nu men jag tror det är sanningen

#29 - Anonym

#27 Wtf.... orkade nt ens läsa första meningen

#30 - S.Y.N

Liam Pitts och Victor Frisk är också youtubers

#31 - Anonym

https://m.youtube.com/watch?v=AHNCqLxd41Q&feature=youtu.be

#32 - Anonym

#29
Ingen tvingar dig :)
Det finns ingen anledning för dig att vara otrevlig mot mig.

Det var obviously andra som tog sig tiden att läsa och om du inte orkar läsa - skit i det då. Men du kommer inte komma långt med den attityden.

Hare bra.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com