Sabina kritiseras efter att hon visar upp smink från Jeffree Star

För några dagar sedan la Sabina upp en vlogg där hon visar upp smink från Jeffree Star. 
 
Nu berättar hon på sin podcast "Under 30" att många blev upprörda och besvikna på henne eftersom hon är en förebild för många svarta kvinnor. 
 
Många skrev att hon inte ska stödja Jeffree Star eftersom han har gjort rasistiska uttalanden. 
 
Sabina tycker inte att hon kan representera en hel samhällsgrupp bara enbart för att hon tillhör den gruppen och syns på media.
 
#1 - Jag äger orten

Din gäri står på tur! #Orten

#2 - K

Men shit så hon väljer att använda smink från en som är rasist och gjort rasistiska uttalade. Hon är den enda svensk youtuber som är mörkhyad. Så jag tycker inte hon skall använda hans smink om han har gjort såna uttalande. Förvisso tittar jag inte på hennes Youtube kanal längre. Men hon skall inte stödja en person som säger rasist saker när hon själv är mörkhyad, klart att hon inte representera en hel folkgrupp. Hade jag själv varit mörkhyad så hade sminket åkt i soporna direkt för jag hade inte använt saker som var från en som är rasist och gjort såna uttalade om mörka personer!

#3 - Anonym

Människor är på riktigt idioter... Låt var och en få göra va fan dem vill.

#4 - Anonym

#2 Som du ser visste hon inte om att han var rasist när hon köpte dem. Och det är märkligt att du skriver "hade jag varit mörkhyad", som om det skulle vara värre att stötta honom om man är mörkhyad än om man inte är vit. Att ha extra förväntningar och krav på henne för att hon är svart är skevt. Det blir ju dubbel bestraffning. Skit från Jeffrey Star som är rasist, skit från folk som ogillar Jeffrey Star för att hon borde veta bättre som är svart. Hon är en vanlig person, som antagligen inte vill att folk använder hennes hudfärg emot henne när de är besvikna på henne.

#5 - Anonym

#2 Som du ser visste hon inte om att han var rasist när hon köpte dem. Och det är märkligt att du skriver "hade jag varit mörkhyad", som om det skulle vara värre att stötta honom om man är mörkhyad än om man inte är vit. Att ha extra förväntningar och krav på henne för att hon är svart är skevt. Det blir ju dubbel bestraffning. Skit från Jeffrey Star som är rasist, skit från folk som ogillar Jeffrey Star för att hon borde veta bättre som är svart. Hon är en vanlig person, som antagligen inte vill att folk använder hennes hudfärg emot henne när de är besvikna på henne.

#6 - Anonym

Bor Thomas Sekelius och Annica Englund på samma område?

#7 - Alma

Tycker hon ska få välja sina sminkprodukter utan att någon annan lägger sig i.

#8 - Anonym

Hon stödjer inte rasism bara för att hon köper smink av en rasist.... herregud dagens människor.

#9 - Sandra

Sorligt att hon inte förstår innebörden av att stödja honom. Hon kunde ha köpt sminket och använt det utan att visa upp det för alla hennes följare eftersom som många inom youtube vet att han är väldigt problematisk.

#10 - Anon

Jag väljer själv att inte köpa av honom, men samtidigt kan jag tycka att det blir lite mycket häxjakt varje gång någon köper av hans märke där alla ska påpeka hur hemsk människa han är och ja det är hemskt att uttala sig så som han har gjort, men mycket av det hände för ca 10 år sedan och han har bett om ursäkt. Sedan får man göra vad man vill med ursäkten, huruvida man tror på att han verkligen menar det eller inte. Jag väljer som sagt att avstå, men ens förflutna är ens förflutna, precis som folk gärna vill säga om Jocke och hans bravader för några år sedan. Man förändras och förhoppningsvis är Jeffree en bättre person idag.

#11 - Anonym

Jag tycker att hon får köpa vad hon vill. Jeffree star gjorde dessutom en video där han berättade att han inte var rasist och att folk ändrar sig genom åren. Själv gillar inte jag Jeffree Star på grund av all drama han skapar men av vad jag vet är han inte rasist

#12 - Anonym

Haha jävla PK-töntar. Hon är en egen människa och får göra vafan hon vill. Bäbisar.

#13 - Tilda

Vad har Felicia under sin arm i början av denna video? :O

https://www.youtube.com/watch?v=vGO2PTYecys

#14 - Anonym

#13
Hon har glitter fastklistrat i armhålan, jätte vanligt.

#15 - Anonym

#9 sorgligt att du saknar läsförståelse. Hon visste inte att han var rasist eller att folk skulle bli så upprörda (vilket jag inte fattar varför de blir, låt folk göra sina egna val.)

#16 - Anonymiss

Bara för man gjort sånna uttalande är man ej rasist eller hur?? Och hans smink är ju knappast rasistiskt iaf haha.
Och vad jag vet har han väl många bekanta/vänner från olika länder så dra rasist kortet är löjligt.
Dessutom är han ju ej svensk heller och alla känner ej till han eller vad han gör vad han är känd för mm.
Så detta inlägg är bara löjligt

#17 - K

Kommer aldrig mer kommenterar här på denna bloggen. Man blir ju bra påhoppad och så är vissa så otrevliga. Ha det bra alla!

#18 - Anonym

Jeffree är så jävla grym och palla dra upp gammal skit om honom och han har bett om ursäkt och förklarat sig kan folk bara släppa de nu?så jävla töntigt att bråka om saken,stör ihjäl mig när folk leker änglar och att de aldrig haft ett dåligt förflutet

#19 - Anonym

Asså jockes mystory...
Orolig för att han inte är i spotlighten just för tillfället eller?

#20 - Nathalie

Detdär med hans rasistiska uttalanden osv, det är 10 ÅR GAMMALT GROJS som han ångrar idag, här har ni en video där han förklarar sitt förflutna och om den han är idag

https://www.youtube.com/watch?v=Su6FeI7lHVg

LÄR ER ATT SLÄPPA SAKER OCH GÅ VIDARE

#21 - Anonym

Hur mår Jocke egentligen? "Ska inte involvera mig längre i drama" "Jag ska absolut inte ge haters mer uppmärksamhet" men ändå så ser det ut som att det enda han vill göra är att hämnas på folk? Han behöver hjälp...

#22 - Anonym

Jocke och jonnas senaste video... Hoppas inte de menar allvar

#23 - Anonym

Var det inte Jocke som sa att dom inte skulle ge "haters" mer uppmärksamhet? Och ändå är det biblar varje kväll på snap om just detta, och nu en video om det också. Som både ni och dom själva kanske har märkt så är inte dom det största samtalsämnet på Youtube längre, folk har tröttnat på att prata om dom hela tiden. Så nu gör dom allt dom kan för att försöka få tillbaka den uppmärksamhet som var så "fruktansvärd", men som dom egentligen lever och andas på.

#24 - Roza

INGEN, vare sig du är vit, svart, brun, latino eller asiat borde stödja Jeffree. Usch. Hoppa inte på Sabina bara för att hon råkar vara svart, kritisera då även Sascha och Theresé.

#25 - Anonym

Men håll på.... Jeffree har bett om ursäkt och det hände för länge sen. Sluta se folk som gör misstag som livstidsfångar 😴

#26 - K

https://nyheter24.se/noje/kandissverige/892214-jonna-lundells-besked-till-fansen-efter-bilden-med-joakim

#27 - K

https://nyheter24.se/noje/kandissverige/892214-jonna-lundells-besked-till-fansen-efter-bilden-med-joakim

#28 - ANON-ETT

Jocke på snapchat. wow...
http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/08/roast

#29 - Anonym

Men han är inte rasist, när ska folk gå vidare. En av hans bästa vänner är mörkhyad. Han har växt upp och sagt att han skäms för sina tidigare uttalanden. Han VA rasist men är i te det idag

#30 - A M

Sabina är ju så himla bra!!
ps. Va gärna med på veckans blogg! <3 http://nouw.com/alicemalmstrom/veckans-blogg-31012611 ​
Kram

#31 - Hannele

Någon som vet var Felicia Bergström är? Hon var borta på "obestämd tid". Biggest looser?

#32 - Anonym

Någon som vet vad som hänt med Moa Murderess? Hon verkar inte må så bra :(

#33 - Anonym

HAHAHAHAHAHA ingen pratar om dom längre?
Båda dom stora roast videorna bygger på Jockes namn?
Testa kolla hur många nya videos och inlägg det är om dom varje dag?

#34 - Anonym

"tröttnat på att prata om J&J ?
Dom nämns ju varje sekund?
På vilket sätt menar folk här att snacket har slutat?

#35 - Anonym

Ni som alltid kommenterar om Jocke och Jonna, remember.. this is you:

https://www.google.se/search?client=ms-android-samsung&tbm=isch&sa=1&ei=od2eWef6FuGV6AS33KfADA&q=haters+are+fans&oq=haters+are+fans&gs_l=mobile-gws-img.3..0i19k1l3j0i8i30i19k1.477823.483357.0.483925.15.15.0.0.0.0.340.2818.3j5j5j2.15.0....0...1.1j4.64.mobile-gws-img..3.12.2651...0j41.SJ1KfK7Ub4Q#imgrc=SI_cNpvB4OnukM:

#36 - Anonym

#33 #34 Det pratas fortfarande om dom, men inte lika mycket som förr om ni var med i Youtubevärlden då

#37 - Elli

Varför ska man hata på Sabina och gnälla över hennes smink när bland annat Thomas Sekelius, Amir Akrouti, Bente Schramm och självaste Therése Lindgren använder Jeffree Stars smink? Gnäll på dem alla, eller gnäll inte på nån av dem utan låt dem göra vad de vill med sina pengar. Fattar inte varför nån ska behöva få hat över en sminkprodukt. En f*cking sminkprodukt!

#38 - Johanna

Verkar så himla svårt att göra allt rätt som youtuber. Det är ju otroligt svårt att göra val idag med all info man då skulle behöva ta reda på. Ge dom lite rum att bara leva.

#39 - veckomagasinet anne von porat

De har fint smink

#40 - e.e

#37 håller med

#41 - Anonym

Jeffree är den rasistiska verisionen av Joakim Lundell.
En man som skapar drama och lögner för att göra sig själv till ett hushållsnamn. Han gör vad som helst för pengar och älskar att slösa. Jeffree star är där emot mycket värre. Han kallade en youtuber (en poc youtuber) för råtta för att hon inte uppskattade en video och en annan för tjockis.

#42 - Anonym

Jag förstår inte att folk är så tröga och långsinta. Jeffree gjorde fel. Han sa fel för så många år sedan. Snälla! Är alla som dömmer honom felfria? Han har erkänt sina fel, bett om ursäkt och förklarat att han är en bättre människa idag än för 10år sedan. Är du samma människa idag som för 10år sedan? Jag är de då fan inte, tacka gudarna för de. Och tom Kim kardashian kan förlåta honom och ge han en chans, varför kan inte tröga Sverige göra de? Han gör sin grej, de kommer alltid reta någon. Hans smink är av en annan värld och jag är stolt för varje läppstift och varje highlighter i min sminklåda 👌🏻

#43 - Karinas

Ja står på hennes sida! :)

#44 - Karinas

Ja står på hennes sida! :)

#45 - Anonym

#42 Hallå? Om han inte är rasist varför sa han till föera svarta youtubers att du var grisiga råttor förra året? Han raderar tweets som han har skickat flera gånger

#46 - Anonym

#45 PLUS att kim kardashian inte vet om tweetsen

#47 - Emma

#45 jag håller med! Jeffree är en rasist men ljuger om att han imte är det

#48 - Ortän

#45 Jag håller med

#49 - Anonym

#45 Håller me

#50 - Anonym

#49 är du den riktiga misslisibell?

#51 - Emeli

#45 Jag tycker attt du har fel jefri star är en snäll tjej och att hon inte är elak. Sluta skriv han. Hon blir lessen

#52 - Paulina

#51 Jeffree Star är en MAN.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com