Matgeek kommenterar Ida Wargs video

Nu har Johan (Matgeek) lagt upp en video där han kommenterar Ida Wargs video och rättar hennes faktafel.
 
Ida berättar bland kommentarerna att Johans video har lett till att hon blivit överöst av hat och hon tycker att han istället skulle ta det med henne direkt. 
 
Johan svarar att hans video är ingen kritik mot Ida och han försöker inte att skapa drama. 
 
 
#1 - Ulllaaskooooog

Tycker att Johan gör rätt genom att göra en video där han rättar Ida, han säger ju inte att det är fel på henne utan att det är fel på hennes fakta.

#2 - Anonym

johan❤❤❤

#3 - Elise

Slay! Helt rätt av Matgeek och bra att någon tog upp dem faktafel Ida framför då hon har många unga som tittar på henne. Jag tycker faktiskt att hon borde ta bort sin video och be om ursäkt, men det verkar hon ha för mycket stolthet för att göra tyvärr.

#4 - Obie

Heja Johan!

#5 - Anonym

Vad har hänt med Tova??? :(

#6 - Anonym

Helt rätt av Matgeek! Trött på att Youtubers avfärdar kritik som hat. Johan var saklig och tar ansvar som kreatör att sprida fakta och information. Bra!!!

#7 - Elias

Rätt gjort av honom.

#8 - Omg

Men omg ida är drama queen 😂 Tycker inte att videon var kritik till henne wtf?!

#9 - De

Tycker det är rätt av honom, vi är många som tror på ida och tänker att att det hon säger stämmer. Så självklart är det mer relevant att han tog denna faktan med oss och inte privat med ida som ändå inte lär köpa dessa produkter. Gillar Ida men fick en annan bild av henne nu när jag såg hur hon skrev och anklagade matgeek för att vilja skapa drama och bara tänkte på sig själv istället för att bry sig om att vi får veta den riktiga faktan.

#10 - Anonym

Hon hade kunnat hantera detta på ett så mycket bättre sätt :) tex hänvisat till hans video och ursäktat sina faktafel, istället för att hoppa på honom. Han gjorde inget fel.

#11 - Anonym

Vad har hänt med Tova??? har missat allt :(

#12 - Anonym

Jättebra att Johan tog upp det och att han dessutom står på sig när Ida försöker få det att låta som att Johan skickar hat på henne. Positivt överraskad! Heja johan

#13 - L

Bra Johan!

#14 - Anonym

Bra gjort av honom! Tror inte Ida blev sur på kommentarerna, snarare att hon tyckte att det blev pinsamt att se att hon hade fel.

#15 - Anonym

Usch, typical män. Hans video var så vidrigt på något sätt, uppenbart att han vill dra ner henne. Han har en sån kass attityd,suckar och har sig, ''hon är dum i huvudet, jag vet allt''-attityd. Dra från youtube, tack.

#16 - Anonym

#15 Feminist? Javisst

#17 - Anonym

Wow matgeek låter uppriktigt dryg. Det tycker jag inte om. Man kan ju åtminstone försöka låta lite trevlig även om Ida har gjort fel eller vad hon nu har gjort. Oavsett vad Ida yttrat tycker jag att Idas reaktion är helt naturlig, hon försvarar sig sjäv. Då behöver Johan inte låta så dryg, även om det var på sitt sätt bra att han upplyste folk med sin video men det är inte dig jag fokuserar på nu.

#18 - Anonym

#17 Ska stå "det" inte "dig" i slutet, rättar mig själv.

#19 - Anon

#15 Jag kan hålla med om att vissa delar av videon fick det att låta som att han indirekt ville visa på hur korkat Ida uttalat sig, men den attityden är ju också bara sådan han har. Själv tycker jag då att det är mycket bättre att någon gör en video för att korrigera det Ida sade eftersom hon kom med mycket felaktig information, vem det än är. Nu råkade det vara Johan för att han är typ den enda stora svenska mat-youtubern vi har idag (kanske finns fler, men han är nog den mest välkända bland oss som inte alltid kollar matvideor). Han verkar ju också brinna för mat och konsumerande av detta, så hans entusiasm (som han i och för sig alltid har) kan tolkas som att han tror sig vara bättre än alla andra. Jag är utan tvekan feminist, men allt behöver inte överanalyseras, för då kan precis vad som helst göra det. Kan dock hålla med om att det ibland framstår som att han vill "dra ner henne" som du uttryckt dig.

#20 - Anonym

Fast det här är ju inte saklig kritik. Saklig kritik är att bemöta argument och säga varför det är fel. Påstår man att detta är saklig kritik behöver man läsa en retorikkurs eller något...att himla med ögonen, sucka, använda fraser som förlöjligar är inte saklig kritik. Det är bara ett lågvattenmärke av en vuxen människa.
Och om man nu gillar vetenskapen så mycket kanske korv är det sista man vill rekommendera till folk att äta mer av...

#21 - Lisa

Som någon redan nämt tror jag att Idas reaktion beror på att hon kan tycka det är pinsamt när en sådan påläst person rättar henne med bra argument. Tycker Johan har gjort helt rätt med att upplysa oss utan att på något sätt klanka ner på Ida som person. Vi måste kunna få kritisera och ifrågasätta utan att det uppfattas som "drama". Men tyvärr är det vissa som inte kan uppföra sig på nätet, oavsett vem det handlar om, Ida fick hat redan innan Johans video, tråkig men sånt. Tycker personligen att Johans video gjorde mer nytta än skada och hoppas att Ida läser på mer till nästa gång, och lär sig att ta kritik på ett moget sätt.

#22 - Anonym

Kan någon snälla skriva vad som har hänt med Tova :(

#23 - Anonym

#22 Hennes storebror avled i en MC-olycka på torsdagskvällen. Googla "Olycka Löddeköpinge" om du vill läsa mer om händelsen. Fruktansvärt.

#24 - Anonym

Jag ser inget fel i detta, han rättar det hon säger fel. Jag har inget emot Ida Warg, kollar inte på hennes videos överhuvudtaget. Kollade dock på den videon som Johan rättar. Hon sa saker som inte stämmer, Johan rättade henne. Vad hon inte gillar eller gillar det är hennes ensak och hon har rätt att berätta det, dock om hon ska prata om varför det är bra och dåligt så ska hon ha rätt fakta. Johan gav henne rätt svar på det hon hade fel.

#25 - Anonym

Gillar båda, framförallt Johan. Men blir irriterad på att han inte framför fördelarna med att inte äta kött. Såklart man inte dör för att man äter kött, men modern vetenskap visar också på att äta vegetariskt/veganskt har bättre effekt på både hälsan och miljön. Men kött är inte bra. Men det innebär inte att alla kommer sluta äta det, eller att köttindustrin kommer ta skada. Han skulle höjas ordentligt i mina ögon om han kan tala gott om vegetariskt & veganskt. Det innebär givetvis inte att han måste ta avstånd från kött eller liknande. Det gör han som han vill, om man bara kunde lyfta alla fördelar med vegetariskt och veganskt.

#26 - Anonym

25 Men de som är veganer/vegetarianer pratar väl inte om fördelarna med att äta kött?

#27 - Anonym

Ida har tagit bort sina kommentarer från videon

#28 - Anonym

Bästa Johan!!

#29 - Anonym

Johan är den mest kloka och mogna youtubern jag vet iallafall. Iförsig är han vuxen, gift och barn till skillnad från jöckiböi, 75 tusen, fellsis dubbelmoral m.m

#30 - Anonym

BÄSTA Johan, keep going!

#31 - Anonym

Sen när är kritik hat? Herregud

#32 - Anonym

👏🏼👏🏼👏🏼 jätte bra johan!👍🏼

#33 - Anonym

Du bör skriva om bentes och jockes äckliga sätt på snapchat. Så som dom skriver om Tova är sjukt vidrigt. Liksom att dom uppmärksamar det mer än vad som behövs är sjukt tycker jag. Dom gör bara mer drama kring det och mer människor som frågar och spekulerar.

#34 - Anonym

om tova intr vill ha spekulationer eller att det som hänt ska uppmärksammas vrf ska bente o jocke skriva ut de hela tiden "åh stötta tova fråga inte hela tiden vad som hänt" folk kanske inte skulle gjort de om dom inte skulle nämnt det på snapchst hela tiden.. så jävla onödigt .. dom kan skriva till tova privat isf för folk kmr spekulera mera när dom skriver ut de för flera hundra tusentals människor... idioter

#35 - Anonym

Fan vad provocerad jag blir av Bente. Det hade inte ALLS varit samma uppmärksamhet kring Tova om inte HON hade lagt upp en snap igår där hon grät och beklagade sig över att inte kunna finnas där för Tova, för att nu komma och säga år folk att visa respekt???? Hade blivit skitförbannad om jag var Tova och min "bästa vän" hade uppmärksammat en sådan här grej på ett sådant sätt inför så många människor. Detta är Tovas grej, och det är till stor del BENTES fel att folk spekulerar. Hon hade typ kunnat skicka blommor precis som Jessica, inte tagit upp allt inför typ 50k barn.

Läst något om att Jocke gjort samma sak och det förvånar mig ju föga. Följer honom ej på snap så vet inte vad som sagts, men både han och Bente borde lära sig att inte dra upp snapchat så fort något händer.

#36 - Anonym

Kom hit för att kommentera detsamma som #34.
Hade inte Bente, Jocke och Grannenalex (dessa jag sett) slängt upp något på sina snap om Tova, hade det inte funnit några spekulationer kring vad som kan ha hänt. Fan låt människan vara, det räcker att ni skriver själva till den berörda, ni behöver inte göra det framför alla tusentals människor som följer er! Baaah..

Det är inte första gången heller. Händer något mer i framtiden, låt bli att göra samma sak!!

Tova ❤

#37 - Anonym

#35 Alla hennes offentliga vänner bad följare att stötta henne? Varför blir du just då provocerad av Bente? Haha ik du tycker säkert inte om henne men det är för fan inte BARA Bentes ''fel''? Väx upp

#38 - Amanda

Rätt gjort

#39 - Hannah

#15 vadå "typical män"

#40 - Anonym

Felicia har också kommenterat Tovas situation igår. Så då är det 4 offentliga och otroligt äckligt respektlösa media"profiler" som har öppnat munnen helt i onödan.
Fyfan vilket folk.

#41 - Anonym

#39. Googla mansplaining, tror ingen behöver förklara för dig efteråt varför #15 skrev "typical män". :-)

#42 - Anonym

Eftersom folk gråter så är det så enkelt att om man bara klagar på exempelvis bente så e de förmodligen för att man endast följer henne o kan ej prata om andra:)

#43 - Anonym

#37 - 1) Det var Bente som gjorde det först och på ett sjukt "dramatiskt" sätt, och INGEN hade haft någon aning om att det var en så pass allvarlig grej om inte hon hade gått ut och GRÅTIT på Snapchat. Hon GRÄT för att hon "önskade att hon kunde finnas där", klart som fan att folk blir oroliga och undrar vad som hänt.
2) Har inte skrivit att det BARA Bentes fel, jag skrev "till stor del", sluta lägg ord i munnen på folk.
3) Jag skrev även om Jocke längst ned i kommentaren men du missade kanske det, du verkar ju faktiskt ha lite svårt med läsförståelsen.
4) Ja, jag ogillar inte Bente men det är ganska irrelevant i det här fallet.
5) "Väx upp", originellt.

#44 - Anonym

^ Jag ogillar Bente*

#45 - Britt-Marie

Håller med #34!

Om inte dom vill att folk ska spekulera om vad som har hänt och att vissa Youtubers ska behöva lägga ut på story inför hundratals läsare som uppenbarligen kommer att fråga om vad fan som händer. Sen blir dom sura för att folk ska visa respekt och inte fråga. Varför inte bara skickat blommor till Tovas familj istället för att lägga ut det? Hade blivit förbannad om mina "vänner" lägger ut snaps inför sina hundratals fans och inte visar respekt. Dom kan lika gärna lägga ut "Skicka kärlek till Tova för att hon behöver det". Så trött på dessa "Youtubers" som ska öppna munnen när dom inte har ett skit med det att göra. Idioter.

#46 - snake

håller med er, sjukt av dom att hålla på så usch varför ens dra mer spekulationer osv till det om tova inte vill?

#47 - Anonym

Seriöst dags att sluta på social medier joakim lundell. Du skriver ut pricis allt om dig själv din fru och alla andra. De blir stora spekulationer du sedan vänder emot de du vart först att lägga ut. Hur orkar du göra detta varje dag. De är sjukt drag. Att dy orkar fortsätta vara offentlig när de gått överstyr och inte fatta då de är dags att se om din fru. För att du vill synas till vilket precis som helst. Snart hamnar alla på psyke och får sina liv på nätet. De hånas dagligen ser du inte. När de är nog. Ibland går de inte radera allt man gjort. Sw inte till att din fru får ett psyk bryt och aldrig blir sig själv. Detta är inget man leker med. Då inte andra slutar trakassera er måste du ta ansvar och se om de viktigaste i livet. Din fru. Lider med henne vad hon hängs ut med naket och trakasserier på alla sidor.

#48 - Hannah

#41 hahahah, okej. Men på vilket sätt "mansplaina" Johan då?

#49 - Eloise

Gillar Ida i vanliga fall men denna video tycker jag både uppmanar till ohälsosamma sätt att se på mat och ett tankesätt unga inte ska ha. Själv kan jag se hennes video och inte ta åt mig och bry mig men vet att många vill göra precis som henne. Tycker Johan gör rätt i att göra en video som han säger är det inte hat mot Ida utan han visar på ett annat synsätt. Ida håll dig till vloggar för det gör du bra men lek inte smart gällande mat!!!

#50 - Anonym

#43 Tror också dina vänner hade sörjt över en av dina familjemedlemmar, speciellt när det är så nära. :)
Att bli orolig och undra vad som har hänt är inte att spekulera, att lägga sig i och säga att saker har hänt som inte har hänt, är att spekulera.
Från vad jag läst var Bente ditt största problem.
Shit vad provocerande du är, ''jag har problem med läsförståelsen''. Originellt!! Svar: Nej, svenska ligger mig närmst hjärtat och det är även mitt bästa ämne.
Det verkar ju vara ganska relevant då du slänger som mest skit på Bente i din kommentar även fast fler folk har gjort samma sak. Först? Sure, hon som startade det? Nej. Det var Tova.

#51 - booboo

Vad har hänt med tova????

#52 - Anonym

#51.
Läs lite kommentarer kanske??

#53 - Anonym

JOHAN SLAY <3 Hon beter sig omoget

#54 - Lol

Johan vilken tönt hahaha

#55 - malin

tycker inte att någon har rätt eller fel, men måste få säga detta;
jag har följt matgeek i 1,5 år, han ÄR på det där viset - han försöker inte att få Ida framstå som en blåst bimbo, han uttrycker och beter sig på samma sätt i samtliga av sina videor.

#56 - Anonym

Den där Matgeek äcklar mig verkligen. Bara sättet han pratar på och hur nedvärderande hans ton är.
Sen när han ba: "korv är bra mat" så jävla ofräscht...

#57 - Alma

Tycker bloggägaren ska radera alla spekulationer i kommentarerna om vad som har hänt med Tova. Det hoppas jag verkligen du gör Ida för att visa respekt mot Tova och hennes familj❤️

#58 - Anonym

Vidrigt av Jocke att gå ut med Tovas sorg. Han ska inte vara på snapchat och lägga ut andras liv. Stäng av honom.

#59 - Anonym

https://ask.fm/hydrahem Hydras ask där man kan se att han har flickvän

#60 - Anonym

Bra gjort av matgeek. Som han sa i sin video måste någon ifrågasätta Ida när hon sprider falsk information till hundratusen unga tittare

#61 - Sanna

Det är flera youtubers som drar iväg utomlands på obestämd tid idag... är den någon som vet var och vilket projekt det är???

#62 - Karin

Bra gjort av Matgeek! Att sprida de facto falsk information om mat, samt uttrycka sig i stil med "usch, massor av kalorier, väldigt dåligt" när det är kalorier som vår kroppar att fungera, ska man inte komma undan med utan att bli kritiserad. Framför allt inte när målgruppen till största del är barn. Som förälder känner jag mig tryggare när jag vet att Johan finns på YouTube bland alla ungdomar.

#63 - Anonym

#59 men ör du blåst elr? han är singel. kolla på händerna. ena handen är ljus o andra
mörk. hydra är blek som fan (no offence) och andra mörka armen med mörkt hår o manligt uteeende kan absolut inte vara en tjej... jesus

#64 - Foodwood

Jag är på bådas sidor samt en egen.
Håller med Ida att vissa varor är skit att äta.
Håller med Johan att det är många missuppfattningar att vissa produkter är farliga.
Sen tycker jag att det är en jävla hets över varor som är goda. Tex hamburgerdressing, man äter ju några gram.
Ät vad ni vill med måtta och gör något roligt fysiskt.
Problem solved.

#65 - ANON-ETT

Jockes video på Facebook då han filmar sitt samtal med Jonna som är hysterisk:
"Man gör inte såhär emot en människa!
Dessutom inte någon med fysiska smärtor.
Som ligger på stark medicin hemma för att vila!
Dom som gjorde detta är någras barn.
Och dessa barn har sätt hatvideos på Youtube.
Och gjort vad dom trodde sin idol skulle gilla!"

Vadfan sysslar han med? Tycker så JÄVLA synd om Jonna :(
Och vadå "Och dessa barn har sätt hatvideos på Youtube. Och gjort vad dom trodde sin idol skulle gilla!" ?! Det finns ingen ursäkt för barn att beté sig som de gör mot dessa två, men han ser verkligen inte sitt eget ansvar i det hela utan skyller allt på alla andra. JÄMT.

#66 - Anonym

#64
Först o främst ta reda på fakta
De var en förälder som hade skjutat dit
Ungarna .och problemet är att massa pucko n gör massa skit filmer om dom
Men foto bevis finns och kommer att överlämnas till respektive myndighet
Detta har vi grannar sätt till.

#67 - Anonym

För Jockoboi betyder offentligheten MEST. Han själv dör om han inte får publicera ut varje dag i bibel former om hans så otroligt unika händelserika liv på snapchat. Hans mål i livet till vilket pris som helst är att bli sedd och bekräftad. De kvittar de är barn alla komplimanger och att han syn och hörs så är de viktigast. Tycker synd om hans familj Jonna. Ja ja vet de är slut mer för publicitet. Han pratar som att de är ett par ändå. Han sätter sig och sitt privatliv ut i offentligheten. Detta kommer leda att nån hamnar på psyket innan de är klart. Hur orkar han vara i ropet hela tiden. Och sedan säga familjen betyder mest. Stäng net allt vad som heter sociala.medier och visa att du vill ha ett äktenskap.

#68 - Anonym

#67
Håller faktiskt med dig ...men samtidigt är de deras jobb stänga ner en månad kostar enorma summor, Du kan inte bara skita i företaget o hoppas nån annan fixar problemen ,tror nog dom kommer o fixa de på bästa sätt ... att tex inte att jobba tillsammans kan vara en lösning
..De finns så många olika alternativ o fixa detta på och de är dom nog medvetna om ska du se ...Tror de kommer lunga ner säg efter bok släppet

#69 - Anonym

bloggbevakning/2017/08/jocke-ar-igang-pa-snapchat-igen

#70 - Anonym

Vem vill läsa den där bloggen ...Mer cancer varning finns ju inte

#71 - Anonym

De är nog bättre den där bloggen håller säg till sina hästar i stället o tar hand
Om säg själv utan snoka o sprida skit

#72 - Anonym

Boksläppt ja. Ja då är hela familjen offentlig snart. Alla i den skaran tycks brottas med en förkärlek för publicitet. Chrille går i sin storebrors fotspår. Tycker sig äga rätt att vräka ut sig kränkande åsikter som skapar rubriker.
J har säkert haft de odrägligt i uppväxten. Har dock svårt att se vad som ska hjälpa med boksläppet genom att blotta sin mammas psykiska missbruk. Alla ska veta varför J mått dåligt å begått dumma misstag. Men mamma hans då?. Dömer inte J utan ser kanske inte samma behov då jag inte går i hans skor. Vad är grejen att ta sina problem med okända männiksor lixom. Och inför icke myndiga barn
på snapchat för där finns dom där de snackar och blir uppdaterade. Nu säger J att han är ett barn fast nån spärr borde kicka in. Då han vet hur saker aldrig glöms bort på nätet och du blir stämplad för livet.
De finns psykologer av en andledning. Istället för visa upp dessa labila inslag med stora rubriker som gör barn förvirrade och kanske rädda. De blir vilsen. Ena dagen är han gulliga farbrorn och nästa sekund ilskan han till. Kärlek till Jonna som fått sitt liv helt uthäng på nätet. Håller tummarna du kryar på dig

#73 - Anonym

#66
Först och främst, ta reda på fakta.
Jonna kommenterade videon och skrev att det var en förälder med och kollade på som DESSUTOM hade kört ungarna dit.

Förövrligt tycker jag bloggen uppdaterar dåligt, har hänt en hel del i youtubevärlden dom senaste dagarna som inte handlar om Jocke, Bente eller Tova.

#74 - Anonym

http://stoppapressarna.se/svenskabloggare/jockiboi-kommer-spela-upp-inspelningen-nar-jobba-har-panik

#75 - Anonym

Fyfan vilken gubbe alltså.

#76 - Ledsen katt

Assååå helens katt fick ju Muffin för typ 10 månader sedan.. Och en katt är dräktig i 67 dagar. Så Muffin var 8 månader.... Helt sjukt. Särskilt när det redan finns så många hemlösa katten. >:(

#77 - Ia

#Ledsen katt, djur kan få ungar när de fått löptid. Dessutom är det inte Helens fel att en katt går och blir dräktig (Muffins varken bor med Helen eller ens är Helens katt. Du kan inte ta ansvar för vad andra gör med sina djur, det kan inte Helen heller!) Dessutom är jag säker på att Helen och Oskar är väldigt noga med åt vem de ger/säljer sina djur då de båda älskar sina djur, därför tror jag inte att Muffins ungar blir hemlösa eller misskötta (även om Muffins kattungar inte är Helens och Oskars djur eller ansvar). Varför hitta fel hos personer som inte gjort fel? Om du ska skylla på någon, skyll på Muffins ägare då i så fall som inte steriliserat sin katt.

#78 - Anonym

#77 muffins ägare är Oskars föräldrar
#76 dom kanske ville ha kattungar är väl inget fel med det?
Typ som att säga till någon som fått barn "men det finns redan så många barn i världen bättre att ta hand om dom först"

#79 - Kattungar

76# Det här med kattungar, där är dom som uppföder katter och kollar så de kommer till rätt hem. Oskars föräldrar kanske ville ta en kull på muffin innan de gör så hon inte kan få kattungar mer. Varken Helen eller Oskar behöver få något hat för att hans föräldars katt har fått kattungar. Visst där finns många hemläsa katter/vildkatter för att deras ägare inte vill ha dom mer. Jag hade själv en katt när jag var liten och hon kunde vara borta länge och hon åt p-piller vilket man kan ge sin katt men hon kom ändån hem och var dräktig. Så sluta döm dom som är uppfödare till olika kattraser, och där är dom som ställer ut sina katter också.

#80 - Anonym

SÅ frustrerande att Jessica Pamlin har tatuerat in ett Håkan Hellström citat, hon lyssnar inte ens på Håkan??? Respektlöst mot dem riktiga fansen.

#81 - Anonym

#80 så jävla frustrerande är det väl inte? Hon får för fan tatuera in vad fan hon vill? Och hur fan är det respektlöst mot alla 'äkta' fans?? Är själv inget fan av Jessica men det påhoppet är hon väl inte värd?!

#82 - Anonym

#81
Det var inget påhopp? Bara min personliga åsikt.

#83 - Anonym

#80 HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHSHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHSJAHAHAJHSSHAHAHAHAHAHHAHAHA DUE HELT SNE? BARA FÖR NÅGON TATUERAR IN MIN IDOLS CITAT OCH DEN INTE LYSSNAR PÅ DEN? FAN SKA JAG BRY MIG FÖR. WOW ASSÅ SVERIGE DOM MEST LÄTTKRÄNKTA PERSONERNA. zzzzz

#84 - Ia

#78 Jag vet att Muffins ägs av Oskars föräldrar (följer Helen och har sett hennes katt-videor), det var därför jag skrev att Helen och Oskar inte är ansvariga för hur Muffins sköts eller om Muffins blir dräktig :)
Håller med dig om att Helen och Oskar inte förtjänar hat för något som de dessutom har noll ansvar i.

#85 - Anonym

https://youtu.be/zV5rTFJzw28
Jockiboi hotar hydras mamma

#86 - Käft

Har du blivit så jävla korkad så du inte vet hur man uppdaterae bloggen eller?!!! 😠

#87 - #Hata Hat

#86 Varför skall hon som äger bloggen uppdatera? Hon får ju bara hat och dödshot för den lilla minsta hon skriver här ju.

#88 - IQ 1

Haha "bente & Jocke" e inget stort fan av dom, båda är omogna asfuuuck, men Tova la ju faktiskt ut innan de "när man trodde blablabla..."
De är ju hon då på sätt o vis som får folk att undra. Och så skrev ju Ida också ett inlägg??

#89 - Anonym

#84 spyr vad vidrig han är

#90 - Anonym

#85*^

#91 - K

Jockes och Jonnas senaste vlogg, där spelar Jocke in när Jonna är jätteledsen och har panik för där springer folk utanför deras lägenhet och håller på. Där kom inspelningen som stoppapresserna.se har skrivit om. Är kanske dags för Jonna att hon tar ett steg tillbaka från rampljuset och att Jocke slutar upp och lägga ut allt om deras liv på snapchat. Jonna är ju nära att bli inlagd på psyket nu, hon orkar snart inte mer ju.

#92 - Anonym

Jocke under samtalet med Jonna. De resonerar om ålder på de personer som stog och banka på hos dem senast. De nämner ålder. Citerar. Är man dessutom 13-15 år... de är inte en sjuåring... De är 13-15 år de ska förstå de här sakerna.

Självklart ska inte sådant trakasserier förekomma. Men att Jocke tar upp ålder är roligt. Han är 32 år och konstaterar han är ett barn lika så Jonna på 23år. Dessutom gömmer sig Jocke bakom sjukdomar och uppväxt. De han glömmer är att dessa personer som kommer bort till dem kanske också har diagnoser olynkliga uppväxter.


Begära vuxet beteende gäller även Jocke oavsett vad du gömmer dig bakom. Du är medveten om varför. Sök psykolog hjälp.
Hoppas ni hittar ett nytt boende och att Jonna slipper rampljuset innan hon hamnar på psyket. Och Jocke med. De har gått överstyr. Man kan aldrig förändra andra . Man kan bara förändra sig själv. Bittra sanningen. De är inte värt publiciteten
Och hota folk hit och dit vem som ska slå vem.

#93 - Anonym

#80 Men alltså håll käften din lättkränka jävel.

#94 - Anonym

Uppdatera bloggen de finns dödsmycket att skriva om

#95 - Anonym

#93
Hej Jessica :))

Tycker det är ironiskt hur alla YouTubers säger att dom inte gillar den här bloggen, men ändå är dom är dom här och kommenterat både privat och inte privat.. och lägger upp prints på snap osv.. logiken i det?

#96 - Alva Svensson

Tycker det var rätt av Johan, Idas video var fel då måste hon rättas, Johan vet vad han gör,han kan mat

#97 - K

#94 Varför skall hon som äger bloggen uppdatera? Hon får ju bara hat och dödshot för den lilla minsta hon skriver här ju.

#98 - Lisa

Någon mer än jag som såg en necessär på jockibois säng som det stod "Johanna" på, när han var i Sundsvall förra veckan.

#99 - Anonym

#97 om hon gråter för de borde hon ej skaffat en blogg från allra första början. De nått man får förvänta sej, kan folk sluta va så jävla känsliga för allt.

#100 - Julia

Hej såg att du skrev ett inlägg om Madlady tidigare ang jeffree star produkter och jag tror att dom är fejkade då jag beställt från jeffree stars egna sida och min kompis från madlady exakt samma produkt men den jag fick hem så var förpackningen silvrig och min kompis förpackning var rosa men ändå inte samma rosa som dom originala från jeffree star , och dom från colorsvibe är också silvriga så tror inte madlady får därifrån då produkterna inte är likadana!

#101 - Anonym

#99

Man ska inte behöva förvänta sig dödshot bara för att man driver en blogg eller något annat. Får du dödshot för att du gör ditt jobb/utför din hobby? Förväntar du dig att du "ska" få det? Troligen nej. Då ska inte bloggägaren heller behöva förvänta sig det.

#102 - Annie

Tappade all respekt för Johan. Så omoget, och sen säger han att hon ska be om ursäkt när det är han som snackar skit om henne. USCH.

#103 - Anonym

#100 är det nån skillnad på produkten också??

#104 - Anonym

https://youtu.be/FF2hCt0tnlk
Joakim lundell och Danjal ska nita en annan youtuber.

#105 - Anonym

#104
Dom är inte ensamma om det ska du veta
Nu ska skiten ta slut

#106 - Anonym

#105 om drama och hot ska ta slut med uthängningar borde jocke kliva av youtube. Härskarteknik och manupulativt fulspel. Om han fått sagt sitt om allt och alla. Borde alla andra få berätta sitt om honom. Tredje värdskriget tycks jocke själv starta. Utan att tänka igenom med ansvar Hur många följare han har som han predikar andra ska ta ansvar för. Men just ja. Han avsäger sig allt. Han säger han är ett barn med diagnoser han får göra vad han vill. Så fel. Klart han blor utsatt då han ursäktar alla sina handlingar.

#107 - Anonym

Kolla vem som toppar alla kategorier med drama på svenska community. Kolla vem som kränkt människor och kommit undan på youtube bloggar insta med fler ställen.
Vem handlar allt skit om. Joakim Lundell. Konstigt andra stora youtuber kan behärska sig och inte få hat som Joakim Lundell. Två sidor av ett mynt.

#108 - Anonym

Ska Jockiboi gå handgripligen på folk nu.
Våld löser inga konflikter.
Med motivering att hans familj inte fanns där. Blor för annat att HANS förflutna alltid ska vara skäl nog till hans sväng rum på youtube.
Trött på drama bråk stäng ner hela skiten

#109 - Anonym

#101 man ska ej behöva. Men det är så verkligheten e. O du kan inte jämföra min hobby med att lägga ut saker på internet. Min hobby kanske e att sitta i min garderob o böla, vad vet du liksom? Haha. O du behöver ej svara för nån annan:)

#110 - Hmmm

Snackar skit om henne?
Han rättade henne.
Jag läste hennes kommentarer innan Johan la upp sin video och det var inga snälla kommentarer. Snarare folk som inte kan bete sig. Man kan inte alltid dra feminist kortet så fort det är något.
Hon borde läsa på innan hon maler på, sen la hon ut en länk om GMO som talade emot det hon sa.

#111 - Anonym

Kan du inte skriva mer om Anis Don Demina och Clueless Swede? Där händer det någonting i alla fall haha

#112 - ANON-ETT

#111
Har på känn att det är riggat. De rippar dramaskiten som Ricegum, KSI, Jake paul och whatever sysslar med. För det är precis sånt några amerikanska youtubers håller på med just nu, tycker personligen att det räcker med drama nu - fake eller inte.

Clueless Swede: "vi tänkte göra HipHop-roasts okej på Youtube" ah, eller bara översätta det till det svenska formatet, för ni rippar bara amerikanska youtubers just nu... Varför snackar våra svenska youtubers som att youtube bara existsterar i Sverige? Inte första gången detta händer. *host Jocke *host*.

#113 - Anonym

Även att fler äldre youtuber tröttnat på joakim lundell

#114 - Anonym

#98 tror dom har en anställd som heter Johanna han har kandle lånat den?

#115 - Amon

#93

Som jag har väntat att någon ska skriva "Hej Jessica!". Tror du att bara för att man skriver att att man är en lättkränkt människa. Om det nu var du som skrev kommentaren om Håkan Hellström säger det mycket om vilket tråkigt liv du måste ha för att påpeka om att hon har tatuerat in det. Snälla kom på med något originellt istället för att påstå att man är en viss person över internet när du inte har en aning för triggered blev du av min kommentar att du var tvungen att lägga den där "Hej Jessica!" Haha! Gissar på att du är 15 år.

#116 - Anonym

Någon som vet vad alla YouTubers gör i LA?

#117 - Anonym

Kan någon bara få bort clueless från youtube? Han bara skämmer ut sig.
För 4 veckor sedan kommenterade han på matgeeks video "hur youtube borde vara" där skrev han att han inte ville göra mer drama videos, men såklart så är han igång med det endå.
Han är på riktigt 30+, är pappa till 2 barn, har fru och ett jobb men han beter sig som om han skulle vara 15.
Nu när han har insett att ingen vill titta på hans skitvloggar så måste han fakea beef med anis för att få visningar.
Det är ju bara patetiskt att alla youtubers som inte får visningar (el chilli, clueless osv) ska försöka härma det amerikanska youtube communityt (jp&t10, rice, banks, ksi osv) och fakea drama för att få visningar.
pinsamt.

#118 - Alva

117, dra fan inte in Joen i nått.

#119 - Anonym

Jag tycker att om det finns fel på videon så ska man ge tips som till exempel Johan gjorde det och han sa inte att det var fel på henne han sa att det var fel på videon som hon gjorde och om vi snackar nu femeniskt så handlar där i te om kön ju hahahaha är själv feminist men ändå kan ta det lite chill nu med allt 🙋🏿🙋🏿🙋🏿

#120 - Anonym

Jag tycker att om det finns fel på videon så ska man ge tips som till exempel Johan gjorde det och han sa inte att det var fel på henne han sa att det var fel på videon som hon gjorde och om vi snackar nu femeniskt så handlar där i te om kön ju hahahaha är själv feminist men ändå kan ta det lite chill nu med allt 🙋🏿🙋🏿🙋🏿

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com