#1 - Anonym

Jahap

#2 - Anonym

Det är lagligt att röka när man är 16

#3 - Anonym

Det är lagligt att röka när man är 16

#4 - Anonym

Förstår ändå att folk reagerar. Inte bara med tanke på hur farligt cigarretter är utan också att han endast är 16 år gammal. I detta fall så tycker jag att man ska reagera eftersom han inte ens är 18 år, hade han varit det så är han vuxen och får bestämma själv. Men jag tycker inte man ska säga "han får göra som han vill" och bla bla bla, det är viktigt att man reagerar och informerar yngre om vilka följder rökning har. Visst det är hans val, men han är för ung för att ta de valet nu, jag hoppas han inser inom snar tid vilken fara det innebar och att han slutar.

#5 - Anonym

De finns 02:or & 04:or som röker

#6 - Anonym

Vem faaaaaan bryr sig låt han

#7 - Anonym

ingen bryr sig

#8 - Anonym

Lagligt, bara olagligt att köpa

#9 - Anonym

Jag tycker faktiskt det är sjukt dåligt av honom

#10 - Anonym

Det är inte vårt ansvar att han röker. Jag började röka när jag var 13 och rökte i 10 år (är 25 idag) och det är som sagt inte andras ensak att lägga sig i vad man gör i sitt liv, dock är det föräldrarnas ansvar för sina barn vad de gör. Visst vi bryr oss om när någon gör något dumt som man inte borde. Men Joel kommer att förstå tids nog att det är ett dåligt val att röka, särskilt när han är så ung. Men tycker det är onödigt att lägga massa hat på honom för att han röker. Det hjälper inte ett dugg att vara arg och hata på honom, ha kritik men det ska vara på ett positivt sätt. Säg inte "fy fan att han gör såhär det trodde jag inte om honom han är dum i huvudet om han gör såhär" det gör bara saken värre. Och hata inte eller skyll på andra i Joels närhet som Amir eller någon ifall dom ger cigg eller köper cigg till honom. Vusst det är olagligt att köpa ut men det är som det är. Joel har gjort ett val och bara han kan bestämma själv om han vill röka eller ber andra köpa till honom. Jag har varit där själv, bett äldre köpa ut åt mig, frågat mina vänner som röker om cigg och t.o.m tiggt efter cigg. Men som sagt, inte vårat ansvar att han röker eller ens någon Youtuber röker. Enda vi kan göra är att stötta dom och hjälpa dom till de bättre (inget hat då vill säga).

#11 - Anonym

Nu vet jag Vrf Amir Marcel och Joel inte längre umgås med thomas de Ksk var han som tvinga Joel att börja röka

#12 - Anonym

#21 Fast varför skulle han det?

#13 - Anonym

Tbf så vet man inte om det är hans eller amirs han kanske bara skulle hålla i den medans amir vloggade (vet att det inte är troligt men ändå)

#14 - Anonym

SNORUNGE

#15 - lilla jag

låt honom röka ifall han vill, det skadar ju bara hans hälsa och ingen annans, och ifall ni tycker det är dåligt för att det är inga som kollar på honom så är det faktiskt ungarnas föräldrars ansvar att förklara åt dem att rökning är farligt, det är inte hokee uppgift. och varför reagerade ingen såhär när thomas eller daniel h berättade att de rökt i flera år?

#16 - Anonym

Joel fkn fetto

#17 - Anonym

#15 rökning skadar även människor runtomkring oss människor som har astma människor som har allergier.... Tänk på de!

#18 - ;)

Jahadå

#19 - östish

aso lyssna ni alla beter er som småbarn, låt folk röka om dom vill skojar ni eller? som att ni ska sitta o bestämma vad folk ska göra och inte? jag har själv rökt sen jag var 13 år, vad är problemet? visst de e inte bra o hit o dit men vem fan bryr sig? deras liv o deras val lugna ner er

#20 - Sofia

https://youtu.be/vIzxfivFg1c
Kolla detta handlar om förödande effekter av o växa upp med en alkis

#21 - Anonym

Kan folk sluta leka perfektionister? Hade Joel inte varit känd hade ingen brytt sig, eller ok möjligen dom i hans närhet.

Det är barn som är mindre än Joel som röker, så varför ska det bli kallabalik när en youtuber,bloggare,nätkändis fan vet jag gör det.

Om ungar är så ignoranta och ba "wow min favorit kändis som är mer av en karaktär än en person röker måste jag också röka"
Well, buhu då. Kändisar på internet kan INTE se till att allt är barnvänligt och att alla har de bra.

Vet att det möjligen mest vuxna som ska leks perfekta och gnälla över detta. Att ni är oroliga över era perfekta ungar att de ska bli en hemsk person som röker, skaffar vänner via internet osv.

Du kan faktiskt se till att ditt barn inte får kolla på dom youtubersna ni inte gillar, ni kan väl uppfostra era barn till att bli självständiga personer som intt påverkas av andra barn på internet.
Fan vet jag, är bara 18. Men folk måste sluta bry sig i andra så jävla myckey, ni glömmer fan er själva.

#22 - Anonym

Folk dampar när andra röker men inte när de dricker. Alkohol har blivit så "okej" i detta samhället. Ni måste fatta att alkohol är lika farligt som rökning, om inte värre...

#23 - Anonym

Jahopp

#24 - gud

HAHAHAHAH pinsamt han är så ocool grupptrycks offer

#25 - Anonym

det är en skvallerblogg...inte en nyhetssida

#26 - Anonym

Jag förstår inte varför folk reagerar hela tiden på vas youtubers gör, visst det är fel att röka tycker jag men Joel är också en människa. Han ska inte få hat för att han röker det finns sånna som är mycket yngre än honom som röker typ 12,13,14 men dom får inte så mycket hat utan är "coola". Men nu när han är youtuber kan vem som helst få tycka och säga till om honom. Bara för att han är offentlig person betyder inte det att han inte är en människa. Grannen Alex röker diverse el cigarett och är full på Jockes story, ska ni dokumentera det också?

#27 - Anonym

Bloggtorka eller? 😅

#28 - Anonym

När ska han komma ut som gay ? 🙄

#29 - Anonym

man måste inte berätta om sin sexuella läggning.

#30 - Käft

DU ÄR LIKA ÄCKLIGT JÄVLA DUM I HUVUDET SOM ALLA ANDRA HÄR INNE!!!!!!!!! 😠😠😠😠😠😠 DET ÄR FÖR FAN LAGLIGT O RÖKA!!!!!

#31 - Anonym

Är det farligt? JA. Är det våran business? NEJ

#32 - R

I didn't see that coming

#33 - Anonym

Vem bryr sig, låt honom göra vad han vill med sitt eget liv. Youtube har blivit så dömande och kontrollerande.

#34 - Anonym

sorry men många röker vid 14 års ålder

#35 - Anonym

Är Thomas osams med Amir och Marcel? Dom va ju bästa kompisar förut och nu är Thomas aldrig med dom, och varken Amir eller Marcel var på Thomas release party eller va det var.

#36 - Anonym

Skitäckligt och onödigt. Kunde inte bry mig mindre om hur rökningen skadar honom, men det går även ut över människorna runtomkring och naturen då det slängs fimpar här och där. Sluta tro att rökning endast är ert problem, för det är det inte - även vi ickerökare tvingas stå ut med er vidriga "ovana".

#37 - Dedu

K

#38 - Anonym

#36 känns det bättre nu när du fått ut det enorma hatet mot rökare?

#39 - Anonym

#38 Mitt enorma hat mot rökare kommer från att jag fick se min mormor sakta tyna bort i lungcancer efter att ha rökt hela sitt liv, och min morfar som fick kol efter att ha bott med henne.
Så tycker mitt hat är rättfärdigat, det är äckligt, farligt och borde förbjudas.

#40 - Anonym

MEN SNÄLLA FÖRHELVETE LÅT MÄNNISKAN RÖKA

#41 - Anonym

Haha no way, han rökte på Nacka gymnasiums inspark i höstas också (jag som såg han) så lillgrabben måste hållt på ett tag. Fett coolt o röka ju😍👍🏼

#42 - Ella

Ni som skriver "men låt han göra som han vill", ni inser väl att röka är farligt och därför måste man försöka få folk som röker att sluta och försöka få folk som inte röker att inte börja.

#43 - Anonym

#42 det är kkart att det är farligt att börja röka (röka överhuvudtaget) men tänk på alla människor på stan som röker, man kan inte gå till varenda en och säga "ursäkta men du borde sluta röka för det är inte bra och det är farligt, du påverkar andra att börja röka", hur skulle det se ut liksom.

Det vi menar är att folk har alltid ett val och vi gör vårt bästa att försöka hjälpa de som röker (som man känner) att sluta osv men fortfarande är det människors val till vad de vill göra. Vi kan finnas till hjälp och vara stöttande nen fortfarande inte vi som bestämmer över vad andra ska göra och inte ska göra. Så om Joel vill röka så är det upp till honom och inte oss, han är säkerligen medveten om att det är dåligt och farligt att röka, men om man har hållt på ett tag att röka så man är fast vid det är det mycket svårare att ta sig ut ur det. Jag vet det själv det tog 10 år för mig att sluta röka, till slut gör man kloka val, vad det än gäller. Sedan Isåfall är det även upp till föräldrarna som tar beslut om sina barns dåliga vanor eller val.

#44 - Anonym

Jag lägger mig inte i om han röker, det får hans föräldrar ta eftersom han är under 18. MEN tyvärr är det så att många unga följer Joel, och om dom ser honom röka kan dom också vilja göra det, barn fungerar så. Dom ser någon som en förebild, och ser dom att förebilden gör något vill dom göra samma sak. Bra att han försökt ''dölja'' det för sina tittare, men nu när det är ute hoppas jag inte han försöker normalisera det på något sätt och säga att alla gör som dom vill, för då är det mååånga föräldrar vars barn kommer komma med en cancerpinne i munnen

#45 - Anonym

Kan du uppdatera

#46 - Anonym

#44 om barnen INTE själv förstår vad som är rätt och fel och vad som är farligt eller inte så har inte föräldrarna pratat tillräckligt med dom. Men det blir inte Joels eller någon annan Youtubers fel om man börjar röka. Fortfarande finns det folk ute i allmänheten som röker som alla barn kan se. Det är aldrig någons fel om man börjar röka man har då sig själv och skylla på om man tar emot cigg och röker. Dessutom måste barn lära sig att det är okej att ha förebild men även att en Förebild innebär Inte att man måste kopiera rakt av vad sin förebild gör eller vad än hen gör överhuvudtaget. Vet man väl om att rökning är farlig så väljer man att avstå. Bara för ens förebild röker så har inte hen bett personligen att börja röka. Som sagt det är alltid upp till en själv vad man gör och väljer att göra, och man har ingen annan att skylla på än sig själv om såvida man inte har blivit tvingad till det.

#47 - A

Hahah folk säger "vem bryr sig? "låt han " osv. Asså detta är en skvallerblogg om ni inte fattade det

#48 - Anonym

Låt han röka så han dör i förtid... tål han inte😷 Han umgås med stora YouTubes för att han vill bli känt och inget annat! Han skulle aldrig ha dom följarna han har nu om han inte va så bra på att slicka röv

#49 - Anonym

#48 fan är du för en hemsk människa? Hur har du mage till att säga så?

Och vad vet du om att det är så att han umgås med dom för att bli känd? Du vet inte ett skvatt om det. Om du inte tål honom är det väll bara att gå vidare och titta på de du helt enkelt gillar istället. Hur svårt kan det vara?
Nä fy sjutton för människor som dig, du har verkligen inget hjärta.

#50 - Anonym

Låt ba stackarn' ta sin cigg ifred

#51 - Anonym

OMG de finns många 16 åringar som röker

#52 - Käft

Gillar att äckelungar snackar skit om rökare o sen tvingar andra att ta droger o supa (annars är man inte med i normen hur en ungdom ska va o då får man inga vänner) 😠😠😠😠😠

#53 - Anonym

Fast vilken 16 åring har inte testat? Bara för att han har en yt kanal behöver det inte bli en så stor grej av det, alla har vi varit unga och nyfikna :)

#54 - Anonym

såg han röka på tubecon också

#55 - Anonym

Kan folk sluta spamma alla Jocke och Jonnas videosar. Sjukt less att se ny upplagda klipp med tidigare videos från detta par. Borde vara olagligt att spamma sönder hela svenska youtube community. Eller är de gratis reklam för dem. Blir lack på detta virus som sprider sig på youtube. De blir bara fler och fler som.kopierar deras videos och lägger upp

#56 - Anonym

Låt han? Han är inte den ända 16-åringen som röker

#57 - Emma :)

Och? Låt han göra vad han vill..

#58 - Anonym

Shit! Låt han röka om han vill

#59 - Anonym

Kan alla ba chilla?? JA de e farligt men NEJ de e it vår bussnies!

#60 - Anonym

Vem fan bryr sig, låt honom röka om han vill.

#61 - .

Åhnej, världen går under!!!!!!

#62 - Någon person

..

#63 - Anonym

Asså lägg ner den här jävla bloggen, ingen gillar dig

#64 - Anonym

Inte våran buissnies🙄

#65 - Anonym

Joel röker för Jesus Kristus inte, varför ska en sån fin grabb göra någon sånt ont om dagarna/alva

#66 - Anonym

Och vem fan bryr sig?? Alltså seriöst det är han som valt att börja röka och man är inte en sämre människa för det. Det är hans liv och hans beslut. Och det angår inte oss, så seriöst sluta ta upp onödiga saker.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com