#1 - Anonym

kanske den blir bra

#2 - Anonym

#1 Har någon utav hans låtar någonsin varit bra?

#3 - :-)

haha "räddsla"

#4 - Anonym

Fräscha naglar

#5 - anonym

HAHA är det så han skriver sina låter och sen lämnar över till Arrhult systrarna som egentligen borde vara stjärnorna? :)

#6 - Anonym

#4 är ett par vanliga jävla 'man's naglar

#7 - Nathalie

Har också chans och bli artist om det är så enkelt att bara skriva några ord på ett papper, nynna en melodi och sen gör andra det riktiga jobbet!

#8 - Anonym

Kolla på bild 2, hans naglar är så smutsiga🤢

#9 - Anonym

#7
Tycker du ska prova om du vill

#10 - Anonym

Tror ej att någon bryr sig.

#11 - Anonym

#8 sluta komenterra sånnt, hann blir lesen och det blir jag medd. Jockiboi är en snell menniska

#12 - Anonym

#10 Det roliga är ju att du bryr dig? Du går in och läser bloggen, du bryr dig alltså om hennes content.

#13 - Anonym

#10 Det roliga är ju att du bryr dig? Du går in och läser bloggen, du bryr dig alltså om hennes content.

#14 - Anonym

Hans handstil tho

#15 - Anonym

Men herregud kan folk (aka samma person) sluta gnälla på hans naglar oc handstil?

#16 - Anonym

#15 man får uttrycka sig hur man vill :)

#17 - Anonym

Jag håller med #15!

#18 - Anonym

#16 inte så länge man kränker andra:)

#19 - Anonym

#18 Sen när kränker man en person av att säga att hen har smutsiga naglar? Skulle tyckt det vart snällt att hen påpekade det så jag kunde fixa det

#20 - Anonym

Han skriver till och med som ett barn... och beter sig som ett barn

#21 - Anonym

#20 hahahahahahahahahaha

#22 - Anonym

Tycka vad man vill om Joakim Lundell, men att gå på någons stavning är bara fånigt. Många lider av skrivsvårigheter. Så lågt behöver vi inte slå.

#23 - Anonym

#19 och det där med handstilen då??

#24 - Anonym

Joakum Lundell har ADHD och dyslexi, det är inte hans fel.

#25 - Anonym

Euw hans naglar

#26 - Anonym

Fint handskrivet :)

#27 - Anonym

Varför är THOMAS SEKELIUS LÅT DÄR???

#28 - Anonym

Han har diagnostiserat sig själv med dysleksi och ahdh, ingen läkare har sagt att han har det!!

#29 - Slutpåfolie

En liten fundering över en annan youtuber. Amir. Han är ju så ledsen och deppig nu när det tog slut med pojkvännen. Men jag undrar nu om det faktiskt är så att exet har hittat en ny och det var därför det tog slut. Om det är därför han mår så dåligt att vara hemma i Sthlm. Och att han gick hem från Pride då exet var där. Var han där med den nya eller vad? Är det någon mer som tänkt i dessa banor?

#30 - Anonym

Add inte adhd har han väl?

#31 - E

lol.så detta är allt han gör? skriver några ord på en lapp - och vips! Jockiboi är låtskrivare och producerar sina egna låtar :) javisst

#32 - Anonym

Hahahhaa hur gamla är folk här?
Monster är en mörk och tung låt, det hörs direkt på texten i sneakpeaken! Handen är rå med tatueringar för att visa känslan bakom låten antar jag och därför är naglarna smutsiga såklart då rena naglar inte hade passat!
Och att fler inte kunnat lägga ihop detta själva gör att jag verkligen ifrågasätter åldern på personerna i detta kommentarsfältet!

#33 - Roza

Inget fan av Jocke men detta låter faktiskt bra

#34 - Anonym

När ska folk ge sig?
Finns massor material på när han är med och gör låten och finns även material på att han idag kan behärska dj spelarna så lägg ner detta söndertjatade snack!
Men verkar som många medvetet blundar!
Är han en bra människa? Har inget bra svar på den frågan, ja och nej! Gör konstiga val ofta! Är han en bra musiker? Ja det är han, han är extremt begåvad och lättlärd så det finns ingen begränsning för hur långt han kan gå och om det är bra för världen lämnar jag osagt! Han måste förstå sin begåvning och agera efter den! Han beter sig som ett barn många gånger och på den nivån han gör musik så funkar inte det!

#35 - K

Tycker det är lågt att folk går på hans stavning när där finns något som heter dyslexi(skrivsvårigheter). Har själv dyslexi och kan också skriva fel ibland. Men har fått hjälp med min dyslexi sen jag börja första klass.

#36 - Olivia

Är det bara jag som stör mig på Sabinas extremt redigerade thumbnails?

#37 - Anonym

#35 Han har självdiagnostiserat sig med det dyslexi, ingen läkare har sagt att han har det. Detsamma med hans ADD/ADHD och allt annat han har.

#38 - Anonym

Den där låten sög verkligen ixh jocke ä kommer it lyckas med musiken de blir bara mindre streams för varje låt han fick mng pp första för foll ville kolla sen suger han o alla fattat att han it ghort se

#39 - Anonym

#32 och #34 är Jocke som skrivit , hejhej

#40 - Sofia

https://youtu.be/Ufhj5ex_pWA

#41 - Anonym

#34 Hej Jocke

#42 - Anonym

#29
Dom hade varit tillsammans i väldigt många år. Klart man blir väldigt ledsen när det plötsligt tar slut, och såklart det blir känsligt att va själv i en lägenhet som dom tidigare delat och levt nära inpå varandra. Och det är väl typ alltid känsligt att se sitt ex så tidigt efter ett break up?

#43 - K

#37 Jag själv har alla fall papper på att jag har dyslexi, har gjort många tester. Sen så kasta jag om bokstäverna när jag gick i förskolan. Och blir småarg på dom som säger att de har dyslexi och sen inte har det.

#44 - CN

Alltså vad är det för jävla kommentarer? Hoppas inte Jocke är här och läser. Bara massa påhopp, förstår om han blir ledsen.

#45 - Anonym

#34 - "Extremt begåvad"? Årets skämt att Jocke skulle vara begåvad. Kanske på att få andra att göra jobb åt honom och sedan ta cred för det. Begåvad är ingenting man kallar honom om man har lite koll på musik.

#46 - Anonym

Så han skriver bara ord och låter andra få göra jobbet och sen kallar sig själv för producent? Ok, brb ska skriva ner ord och bli känd nu.

#47 - Hmmm

Begåvad hur?

#48 - Anonym

Smart att denna jubel idiot har tatuerat in sitt ex öga och året de blev tillsammans på handen. Märks att han inte vet ett skit

#49 - Anonym

Om jag ska vara helt ärlig tycker jag att det är synd om jocke. Hans första låt vart en hit i sverige, just nu har den 35 miljoner streams på spotify. I och med att hans första låt gjorde så bra siffror så tror han att han är en superartist och att han verkligen kommer kunna bli känd utanför sverige och han fick hybris. Han släppte nästa låt som inte ens har fått hälften av all i needs streams (nu har den 13 miljoner). Hans allra senaste låt har bara fått 6 miljoner streams vilket motsvarar en femtedel av all i needs streams.

Varför ska han vara så ivrig med allt? Han började kalla sig själv producent och dj efter 1 dj-lektion. Han kan inte prata engelska än, men ska endå ha en kanal där han lägger upp videos på engelska. Så fort något drama-liknande händer så ska jocke hetsa och provocera på snapchat. Han ska blanda sig i saker hela tiden. Han ska alltid dela med sig av han och jonnas privatliv till hela sverige. Han ska alltid vara så snabb med att sätta en stämpel på allt.

Jocke, lyssna på ditt management. Blanda dig inte i drama hela tiden. Sluta provocera och hetsa. Ta en paus från sociala medier (snap & ig). Jag antar att du vill hålla på med musik, satsa på det då! Ta en kurs i engelska, i låtskrivande, var med i skapandet av låtarna, lär dig ett instrument. Då kommer inte folk kunna slänga massa skit på dig, och folk kommer få respekt för dig.

#50 - Lisa

#36
jag med!!
Hon har tagit clickbait till en ny nivå. Sen tycker jag hon inte alls är en bra youtuber, jobbig röst, dåligt innehåll och producerar bara vloggar där hon är allmänt cringe. Synd.

#51 - Anonym

Yes 5000 kr för tipset fyy faan så gått
Tack Expressen :))))

#52 - Anonym

Och ida tydligen ska dom också ta upp Hatet som du får som ansvarig utgivare :)
Ska faan gå på krogen ikväll

#53 - Anonym

Skönt att tjäna pengar på förtappade människor som skriver dynga o tro dom sitter säkra
bakom en skärm bara för att de står Anonym Haha

#54 - Anon

#51 Vad för tips snackar du om?

#55 - Anon

#51 Vad för tips snackar du om?

#56 - Anonym

#49
De har förmodligen med bokstavs kommunikationen att göra full fart eller inget alls min grabb e likadan

#57 - Käft

Musik är det ÄNDA han pratar om nu mera!!! ÖVERALLT!!! ÄCKLIGA JÄVLA SVIKARE!!!!

#58 - Käft

Om man ska visa sina händer på ett skivomslag e det ju ett STORT pluss att man e ren under naglarna....... avsmak 😦

#59 - Anonym

#51 sök hjälp

#60 - Anonym

Att han ens visar upp detta... han har bokstavligen skrivit typ 10 ORD. Inte ens meningar! Herregud... tänk om man själv var känd och kunde göra på detta sätt och ändå få kallas producent.

#61 - Johanna

Är du en liten youtuber o önskar få mer subs?? Gå gärna med i min nyöppnade grupp på Facebook
Sub4subsweden

Än är gruppen liten men målet är att den ska bli stor o lyfta mindre yt kanaler

#62 - Anonym

#60 har du aldrig hört talas om stödord?
Då ska jag förklara för dig ett exempel, ska du skriva en essä/projektarbete/låt eller historia eller vad som helst så använder man stödord för att sedan använda det till meningar i sin tur ordning.

#63 - Emily Best

Jag är bara här för att slösa tid.

#64 - Anonym

#57 Hur är han en svikare?

#65 - Emily Best

Hur är han en svikare?

#66 - Anonym

hahaha nu låter det nästan som någon Lady gaga låt😂😂😂🙄

#67 - Lol

Vägrar lyssna även på denna låt.
Vem är dom riktiga reatörerna bakom den?

#68 - Anonym

#66 Kul att du nämner Lady gaga eftersom hennes låtar är skrivna på tio minuter och har gjort succé världen över. Lyssna själv när hon berättar det 11 minuter in i klippet: https://youtu.be/X5Cfi7U4eL4

Att skriva lyrics behöver inte vara svårare än så. Och dom som verkar tro att Jocke bara skrivit dom där orden och inte bidragit med mer än så har fallit för Idas sätt att vinkla sanningen. Ja, det blir så när man visar 1 bild och utelämnar resten.

Ni är så många här som försöker dissa Jocke men det enda ni lyckas med är att framställa er själva som korkade.

#69 - Anonym

#67 Du framställde dig just som korkad.

#70 - Anonym

#67 Du framställde dig just som korkad.

#71 - Anonym

Jag tänker inte ens kommentera detta....

#72 - Hej

Någon som vet vem tovas nya "pojkvän" är, tova håller i en killes hand på sin senaste snap haha

#73 - Anonym

#62 Fast han har ju sagt själv att det är så här processen ser ut. Han skriver några ord som han lämnar vidare till någon som gör orden till en hel story eftersom att han själv inte kan uttrycka sig.

#74 - Anonym

#62 Fast han har ju sagt själv att det är så här processen ser ut. Han skriver några ord som han lämnar vidare till någon som gör orden till en hel story eftersom att han själv inte kan uttrycka sig.

#75 - Anonym

Vad har bente för halsband på sig egentligen?

#76 - Anonym

Har han inte fattat att hans små följare hellre vill se fake pranks och låtsasspöken än hans musik? För varje låt blir det färre spelningar.

#77 - Fattar inget

Hänger inte med alls... Jocke och Jonna har gjort slut, men Jocke sa för någon dag sedan att de snart ska flytta till hus ihop? Varför gick dom ut med att dom gjort slut ens? Va det för att få visningar?

#78 - Fattar inget

Hänger inte med alls... Jocke och Jonna har gjort slut, men Jocke sa för någon dag sedan att de snart ska flytta till hus ihop? Varför gick dom ut med att dom gjort slut ens? Va det för att få visningar?

#79 - Anonym

#75 en choker, as snyggt elr har du problem me de elr? skaffa dig ett liv ;)

#80 - Anonym

#76
Då får de nog vara så , de verkar mer o mer att dom håller på och fasar ut youtupe
har man följt dom ett tag så märker man de tydligt , tror att de kommer läggas mer
tid o energi på jonnas drömmar i fortsättningen

#81 - Hmmm

Han kanske inte ska hålla på med musik då om han inte ens kan uttrycka sig.
Skriva några stödord och sen lämna över det till någon annan. Detta är alltså det ända han åstadkommit.

#82 - Anonym

#81
Han är delaktig i hela processen ifrån början till slut
att sedan folk vinklar det är en annan femma

#83 - Isabella

Herregud att folk hela tiden ska hacka på honom. Lägg ner ni vinner absolut inget på det

#84 - Anonym

#75 Om du har varit under en sten de senaste året så har 90 talets chokers kommit till liv igen. Jätte snyggt tycker jag, och väldigt många andra.

#85 - Anonym

E lite efter men kan någon förklara detta inlägg t mig 😂? https://instagram.com/p/BX7ly_NAHSa/

#86 - Anonym

Fattar själv inte lol #85

#87 - Anonym

#85 Hon tjejen som har det instagrammet, är ju kompis med lakidoris ju!

#88 - Anonym

#87 No shit Sherlock

#89 - Anonym

Jonna snapar och kör bil, ska ni inte bli lika sura som ni blev på Tova? :)

#90 - Anonym

pinsamt att jocke bara "jonna är och firar sin bror" och jonna "nej jag firar inte min bror",
tror fortfarande att jonna och johanna är ovänner.

#91 - Anonym

Varför är Jonna och Johanna ovänner ens?

#92 - Anonym

Därför att Johanna knullar runt halva Linköping

#93 - Anonym

#92 har du nått problem med att folk knullar eller? Alla gör de herregud no big deal!

#94 - Anonym

Absolut inte de e skönt

#95 - Anonym

#90 ja dom verkar fan vara de

#96 - Anonym

För er som inte fattar så har förmodligen
Känslor tagit. Slut i mellan dom Jocke o Jonna ....så låt fru Lundell vara ifred..

#97 - Anonym

För er som inte fattar så har förmodligen
Känslor tagit. Slut i mellan dom Jocke o Jonna ....så låt fru Lundell vara ifred..

#98 - Anonym

#96 och du är dum som verkligen har gått på att dem har "gjort slut" Om känslorna är slut så kan dem bara ta och skilja sig, man gör inte slut när man är gift

#99 - Anonym

Vi vet fortfarande inte om papperna är inlämnade ....för Sessan skull hoppas jag hon får tag i en man som älskar henne o ger henne den kemi som hon söker....En riktig man /kvinna behandlar inte en kvinna på de sättet Jocke gör gentemot Jonna....

#100 - Anonym

Hoppas verkligen hon går sin egen väg denna gång o tror på säg själv de e hon värld finna Sessan

#101 - Anonym

O Jocke kan ju åka till sin vän i Söderköping
O umgås i stället där han hör hemma haha

#102 - Anonym

FAN VA PINSAMT FÖR JOCKES SJÄL OCH LIV ATT HAN BA ''HONE O FIRAR HENNES BRORS FÖDELSEDAG'' SEN LÄGGER JONNA UPP VIDEOS DÄR HONE SJÄLV I EN BIL O SKRIVER ''NEJ JAG FIRAR INTE MIN BROR'' ASSÅ... NÄR SKA JOCKE SLUTA LJUGA

#103 - K

där är något skumt med Jonna och Jocke. Jonna ser allmänt deppig ut när hon och Jocke gör videoklipp ihop. Sen när Jonna gör själv videoklipp så ser hon glad ut. Jag hoppas för Jonnas skull att hon tar paus från allt det offentliga. Men det är bara min åsikt och inget hat. Tycker bara att det är synd om Jonna för hon lägger aldrig upp något om sitt privatliv utan det är Jocke som gör det hela tiden.

#104 - Anonym

Herregud ...vad är de med folk låt dom ha ett privatliv dom oxå...och Jonna kommer nog aldrig lägga ut nått privat för de blir ju värsta livet

#105 - Anonym

Bara jag som blir så irriterad när Amanda Lundgren säger "yass" hela tiden? Hahahahha
Hon får säga vad hon vill men tycker bara att det låter löjligt och barnsligt.

#106 - Anonym

Jag tyker att jockiboi inte förkännar hattet han fårr. Dett gör honomm lessen ock mej medd.

#107 - Anonym

#106 Oj förlot jag menade Joackim Lundel. Det skule vara kull at se vad ni tyker ! /Klara

#108 - Anonym

#106 #107
Hur gammal är du?

#109 - An

#105 haha ja verkligen, vad är meningen med att säga yaass hela tiden förstår inte.

#110 - Anonym

#104 det är Jocke som inte vill ha ett privatliv han lägger ut allt som händer i hans liv 24/7 och sen klagar du på att de är vi som inte tillåter dem? HAHAHAH tänk lite innan du kommentera, hur vet vi allt om Jocke och Jonna jo för att Jocke lägger ut allt på snapchat!

#111 - Anonym

#108 det var ett prank. Jag härmade Jockes army som består av 8-13 åringar. Små seriösa barn som tror på hans lögner, som skapar fanpages för honom. Han förtjänar inte sitt rika liv. Han var helt okej för ett år sen men viewsen och pengarna är mycket viktigare.

#112 - Anonym

#111 dessutom gör inte ett gift par slut med varandra och jag heter nt klara jag bara tog ngt random namn ahahaha

#113 - Anonym

#111 man kan visst "göra slut" är precis lika som att "ta en pause" från ett förhållande och swn komma till ska tillvarandra.

#114 - Anonym

#113 Så du menar att det är okej för Jocke och Jonna att knulla vem som helst nu för dem är ju "inte tillsammans"

#115 - Julia

HALLÅ!!! Kan vi snacka om att ett flertal youtubers(Therese Lindgren, Linn Ahlborg, Zennufer för att bara nämna några) tävlar ut presentkort på Chiquelle för flera tusentals kronor men aldrig drar någon vinnare?? Asså blir vinnaren kontaktad via mail? För det brukar ju oftast vara så att de som håller i tävlingarna skriver på sina instagrams vilka som vunnit men det har varit knäpptyst från alla stora profiler. Tycker det känns så jävla skumt alltihop. Mest att det är en sån stor summa pengar och det är säkert upp emot 10 profiler som lottar ut detta.

#116 - Anonym

#115 Hej, jag tror att du missförstår lite. Jag vet att Therese Lindgren kan vara sen i vissa giveaways. Antingen så kontaktar hon vinnaren eller taggar hon vinnaren i inlägget. Det är alltid någon som vinner.

#117 - Anonym

#114
De är nog inte de premiära i deras liv just o hitta nån annan o ligga med
Utan mer hitta ett sätt så vardagen funkar privat ...

#118 - Anonym

#116 (uppföljare) men jag kan säga att de bara väljer ut kända profiler som vinnare

#119 - Anonym

Tova Helgesson klagar på att hon har stora bröst, ändå använder hon super push up bh som gör att brösten blir 2x så stora för de är så mke vadd

#120 - Anonym

#119 Låt henne klaga då!

#121 - Anonym

#119 Har aldrig sett henne klaga, vad jag vet älskar hon sina bröst?

#122 - Anonym

Varför uppdateras inte bloggen?

#123 - Anonym

Om man kollar gustav och johannas video som heter "johannas födelsedagsfest" kan man se en bit in i videon att de fotas. jocke är där, ltgs, erpewijks, grannen, danijal osv.. men det är inte jonna. Är det så att Johanna och Jonna är ovänner eller något? då jonna inte var på festen, vet att du skrivit något inlägg om att dem inte följer varandra mer på sociala medier, detta stärker det hela liite mer

#124 - Anonym

#123 Låt dem vara ovänner då! No big deal

#125 - Anonym

Har Amanda Lundgren problem att stänga sina läppar på mystory eller va e grejen?

#126 - Anonym

#124 Hej Jonna

#127 - Anonym

#126 Det var inte Jonna som skrev den kommentaren, jag heter Kajsa.... Sluta tro att det är youtubers som sitter och kommentera LOL pinsamt

#128 - Anonym

#123
Konstigt att dom följer varann på Fb då
Sluta vara så nyfiken hela djävla tiden
Allt behöver inte vara offentligt

#129 - Anonym

#105 Paris Hilton gör samma sak (följer hennes snap) , det låter så otroligt ointelligent och löjligt ja. Okej om man säger "yas" vid något enstaka tillfälle som ett skämt typ. Men annars låter det riktigt töntigt :D

#130 - Anonym

Jonna och Johanna kanske är ovänner, vad spelar de för roll? Finns ingen anledning för folk att leka detektiver och ifrågasätta. Deras vänskap är väl deras privata sak och ingenting alla andra har med och göra.

#131 - Käft

Har du dött eller skiter du bara i dina läsare?!!!

#132 - Anonym

#131 Det är svårt att skriva när det inte händer så mkt i youtube världen

#133 - Anonym

Att ingen har påpekat att "Waiting For" låter i vissa delar som "Love Me Like You Do" med Ellie Goulding.

#134 - Anonym

Att ingen har påpekat att "Waiting For" låter i vissa delar som "Love Me Like You Do" med Ellie Goulding.

#135 - Anonym

Jocke och Jonna börjar förlora allt mer visningar .... efter 2017 så äre nog slut för dom

#136 - Anonym

135# Är inne på kanalen nu J&J alltså!
Jag ser snarare tvärtom att dom ligger på ett snitt över 400k per video?
Eller menar du Joakim Lundell kanalen?

#137 - Anonym

135#
Verkar mer som att dom ökat sitt snitt yttligare pga all drama runt dom!

Danjal får sparken
487 553 visningarför 4 dagar sedan

Vlogg | Psycho Jonna
390 263 visningarför 6 dagar sedan

Vlogg | NU GÄLLER DET!
477 537 visningarför 1 vecka sedan

Vlogg | Ananasfrilla
468 507 visningarför 1 vecka sedan

This is Jocke & Jonna
543 487 visningarför 1 vecka sedan

Vlogg | Vargar i kylen
397 073 visningarför 1 vecka sedan

Vlogg | Jockes present - det finaste jag sett
566 264 visningarför 2 veckor sedan

Vlogg | Jonna på akuten
745 700 visningarför 2 veckor sedan

Vlogg | Olika håll
440 262 visningarför 2 veckor sedan

Vi har gjort slut
1 364 236 visningarför 3 veckor sedan

Vlogg | Vi gör kaos
367 697 visningarför 3 veckor sedan

#138 - Anonym

#137
Skit i denna person är bara ett djävla
Troll ..Bra beslut j&j satsa mer på varandra en att producera en massa onödiga klipp som folk bara granskar o
Får ännu mer o snacka skit om ....
O undrar när saga i Jonna ska släppa sin Bomb ;)

#139 - Karinas

Mkt bra! :)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com