Jocke svarar på spekulationerna om ett PR-trick

Jocke skriver på snapchat att han förstår att en del tror att det är ett PR-trick men han berättar att de gjort slut på riktigt. 
 
Jocke berättar stolt att Jocke och Jonna är en av Sveriges mest omskrivna nöjesnyhet och deras video har fått snabbast antal visningar. 
 
Han skriver också hur det skulle se ut om han träffar en ny partner. 
 
 
#1 - Anonym

förmodligen det mest vinklade inlägget jag sett

#2 - Anonym

hur kan de vara vinklat? är de fejk snaps eller? kom igen............... Jocke lägger ut hela sig på nätet med bild och text och folk kallar de vinklat...snart påhittade snaps...ihopsatta... han skadar sitt och Jonnas varumärke genom detta fortsätta printa ut febrilt................

#3 - Anonym

Berättar stolt? Oj vad man kan tolka saker helt olika.

#4 - Anonym

Jag tolkade det också som att han var stolt när han berättade hur framgångsrikt deras break up var

#5 - Anonym

Det finns ingen som är så skadad av internet som du är lilla Jockiiiboooi!!!

#6 - Anonym

Ta bort ordet stolt. Låter jättekonstigt. Bara min åsikt.

#7 - Anonym

Hahaha "stolt"? Skärp dig

#8 - Anonym

men snälla Ida... stolt?

#9 - Anonym

Han var ju uppenbart stolt lol

#10 - Alice

hejdå hejdå hejdå hejdå hejdå hejdå hejdå hejdå hejdå hejdå

#11 - Käft

Gjorde slut igår o redan funderingar på en ny partner.....ok.

#12 - Anonym

Ja han är stolt? Att bli känd har varit människans jävla mål helatiden även om han inte vill erkänna det så tillfredsställs han nog ganska grovt av hur "stort" detta blivit i media.
Han har jagat fame since day one. Tycker han är största tönten =)
Jag förstår småkids som blir impade av honom och ser han som deras idol, men är man äldre så har man sett den här idioten göra bort sig otaligt många gånger.

#13 - Anonym

#11 han har inte ens nämt att han ska skaffa en ny. Du hänger verkligen inte med.

#14 - Anonym

13 Lär dig att läsa mellan raderna istället så fattar du

#15 - Au

fräscht av honom att ens tänka tanken att skaffa en ny partner. Har aldrig haft höga tankar om Jocke men har i alla fall trott att deras kärlek varit sjukt stark. Varför gifte de sig ens med varandra?

#16 - Jjj

Ida du är den vidrigaste människan på denna planet, häng dig själv ditt missfoster!!

#17 - Juu

Ngn som är insatt och kan ta reda på Idas ip adress och sånt och få fram vem den här människan är som driver den här bloggen.. skulle gärna ta ett snack med henne

#18 - Anonym

dödshot är ju nice

#19 - Sjuka jävel...

Du ovanför mig här, hur tänker du när du skriver sånt där? Vinner du verkligen något på att skriva sånna saker som dessutom är olagliga?

#20 - Anonym

Snälla ta bort ordet stolt Ida..

#21 - Anonym

Snälla vilken hets mot bloggägaren. Hon lever exakt samma info som alla övriga bloggar,tidninga publicerar om detta. Och övriga ggr de handlat om J&J finns samma uppdateringar om detta par på fler sidor. Tro inte att detta kommentarsfälten är nedlåtande och rubriker som missvisande
Titta runt och ni finner samma kontenta. Bloggbevakning,stoppa pressarna, Aftonbladet, expressen, nyheter 24, lokaltidningar och fler medie sidor.

#22 - K

Hur tusan kan han vara stolt över att deras youtubeklipp(vi har gjort slut)? Och vem går ut efter bara en dag och tänka på en ny flickvän/sambo. Tycker verkligen synd om Jonna.

#23 - Anonym

https://youtu.be/_7-uQNR_4mY

#24 - Hehe

Baara jag som en sett klippet?
Fast kollat aldrog pp deras videos. Den absolut enda jag sett är när dom öppnade bröllops presenter

#25 - Ok

HAN ÄR INTE STOLT. HAN ÄR FUNDERSAM OCH CHOCKAD. SLUTA VRID PÅ STORYN! DET ÄR DU SOM ÄR STOLT, INTE JOCKE! DET MÄRKS FÖR ORDET STOLT SER INGENSTANS....

#26 - Anonym

Fattar inte allt hat mot Ida?! Detta är en skvallerblogg och lägger ut sånt som hänt youtubesverige men är fortfarande inte en nyhetsblogg för vissa saker är dessutom skvaller! Men fattar fortfarande inte denna hets om att Ida är en vidrig människa, vad har hon gjort er? Hon har inte skrivit något kränkande, kanske något om era favorit youtubers men tror dock inte dom tar det kränkande någonstans.. eller jo för dom vet att det är sant och säger sedan att det är hat (Jockiboi) men men..

#27 - Jake Paul Fan

Jag har hört att Justin Bieber knullade men lps leksak häromdan. Vet att han inte är en youtuber men tycker detta är en viktig nyhet

#28 - logan paul airconditioner

#27 vad läste jag precis

#29 - Anonym

#17 Jag skulle kunna skaffa den om du vill :P

#30 - K

Nu få ni väl ändån lägga av med denna hetsen mot bloggägaren. Nu är där folk som skall ta reda på hennes ipadress, hon får dödshot så fort hon skriver något som inte passar. Alltså det är en skvallerblogg hon äger och passar inte det hon skriver om sluta gå in på hennes blogg. Dessutom får hon jättemycket hat själv vad man läser här bland kommentarerna. Ett tips stäng ner ditt kommentar fält och godkänd bara de kommentarer du vill skall synas här.

#31 - Anonym

#16 ganska uppenbart att det är du Jocke som skrev den kommentaren!så att du skulle kunna mala på om hat, är aldrig nån som sådär här annars. Ganska uppenbart när du la ut en print på precis den kommentaren också

#32 - RosaLee

Alltså nae...
Så himla sorgligt att han behöver förklara sig för ALLT han skriver, bara för att vissa väljer att ta det helt tvärtom vad han menar. Snälla lägg ner nu, dem är bara människor och behöver också få ha det lugnt och inte bli stalkade i varje steg och andetag dem tar.
Hur kan läsare vara viktigare för dig, än någons liv och kärlek? Du riskerar att göra så dem mår ännu sämre.
Jocke är ledsen över att deras mest kollade video är den där dem berättar att dem gör slut, han är inte stolt över det, han är sjukt ledsen och säkerligen besviken.
All Kärlek till Jocke & Jonna, som är så himla vackra själar och som behöver varandra, vi måste låta dem få bli sammankopplade igen, för annars blir ingen av dem hela igen. Kärleken är stört och det enda vi behöver i universum, ge dem kärlek och låt dem få existera för sin egna skull. <3

#33 - RosaLee

Kärleken är STÖRST* skulle det självklart stå! <3

#34 - Anonym

HAHAHHAAH SÅÅ RÄTT han va såååå stolt när han berättade att deras break up video fått mer visningar och popularitet än deras spökvideos....den människan tänker bara på pengar asså fy, tycker riktigt synd om Jonna ändå, tänk att ha en kille som tar sig själv först hela tiden och endast tänker på sina drömmar, nu när han håller på med musik skiter han i allt annat (de ju liksom inte ens han som filmar eller redigerar sina vloggar längre heller) istället för att ta sig tid och umgås med sin fru så väljer han att öva (dj:a) i typ 12h?? Hoppas verkligen Jonna hittar nån bättre.

#35 - Anonym

Asså alla jävla 10-åringar som sitter och hotar bloggägaren borde lägga ner direkt, ni har ingen aning om vad era ord kan skapa för konsekvenser. Vilken frisk människa säger till en främling via internet att dom ska hänga sig? Skärp er för fan, märks att ni är barn allihop

#36 - Anonym

Du som hotar Ida. Hoppas att du förstår att när nu skriver din kommentar på denna bloggplattform så sparas DIN ip-adress :D.

#37 - -.-

Wtf?
Dina screens är sååå out of contex, som när folk trodde pewdiePie va värsta Nazisten för att folk hade gjort videos o inlägg och bara tagit med det dem ville/kunde för att kunna framställa hnm på ett negativt och dåligt sätt.
Det förstörde skiiiiiit mkt för hnm, vill du verkligen bli sedd som en person som medvetet försöker och vill förstöra karriärer, psyke och relationer för folk bara för att få in lite cash?
Tycker det är sjukt respektlöst att ens skriva om det som det faktiskt är i alla tidningar och skit när dem sagt att dem mår brutalt jävla dåligt och BETT folk att inte skriva en massa, att då skriva om det på ett så BRUTALT VINKLAT sätt som du gör är bara rakt igenom VIDRIGT!!!
Och om du inte gillar människorna SKIT I DEM då?!! Sluta att MEDVETET förstöra deras psyke och rykte.
Och vill du så gärna skriva om dem skriv på ett konkret och ärligt sätt både för din och deras skull.

#38 - Anonym

Asså nu är det seriöst nog. Du har vinklat det här så det ser ut som att han är STOLT över visningarna då han sa att det är SKRÄMMANDE att få mer visningar på en video med titeln "vi har gjort slut" än deras spökjakter. Och sedan så har det ju inte tänkt börja träffa nya. Jag förstår verkligen inte vad du vill med denhär bloggen. För alla kommentarer är BARA hat mot dig eller mot, i detta fall, i detta fall Jocke för att dom tror på det du har skrivit. Dom tror och bildar hat infrån vad DU har skrivit. Dom skriver dödshot för att de tror att det DU skriver är rätt. Men asså snälla alla ni som tror på allt bullsh*t som hon skriver, ta reda på själv istället. Jag förstår inte varför du har denhär bloggen. För att bli känd? Du är inte känd, folk vet vad du heter och det vet inte ens alla. Och jag kan slå vad om att det inte är många som ser upp till dig. Du har haters och folk som tror på det du skriver om folk bara för att de vill att det falska sakerna du säger ska vara sant. Lägg ner bara..

#39 - Anonym

#36
Och bloggens adress och ip cirkulerar tydligen på nätet också
tänkte de kunde va bra o veta , de finns folk till allt tyvärr

#40 - Anonym

#2 asså det hon skriver i texten är ju vinklat han är ju inte stolt och de har inte heller tänkt börja dejta andra

#41 - Tove

Oavsett om Jocke kanske inte menade det som att han var "stolt" så var det så jag uppfattade det också. Människor uppfattar ju saker olika så nu kan ni sluta dödshota bloggägaren tack. T.ex så är det ju flera av er som inte alls uppfattade det så, men det gjorde jag och förmodligen bloggägaren också! :)

#42 - Jocke & Jonna

era dumskallar läs på fakta innan ni postar saker

#43 - Anonym

#38 Nä, alltså han skrev först att det var skrämmande när Raed murad la ut på snapchat att han tyckte det var konstigt att vara stolt över något sånt.

#44 - Anonym

Är det ett tredje världskrig på social medier som nu ska iscensättas? Spådde J rätt? Att näthatet kommer slå i taket snart? Hur var de med uthängningar och mycke följare och ansvar?. Tittare/läsare som inte kan hantera informationen utan blir känslomässigt involverad och går ens ärenden. Hatar istället för sprida kärlek och vara källkritisk? . Istället så inhämtar fölajer data för att lägga ut för avveckling. Att man med bild och text pekar på problemet som rör sitt liv inför miljoner mindreåriga. Media krig är de nya hatet. Denna blogg får för mycket skit. Den skriver likt tidningar och andra bloggar. Skillnaden är att stor youtuber nämner denna blogg som orsak till "allt" hat. De som händer är automatiskt uthängning och dödshot. Rensa upp hela nätet och omstart av stora förbilder. De behövs vuxna inte barn som predikar. Mrs sverige fick skit också efter sin video likt fler. Törs de gå emot stora tidningar. NEJ. Vart är världen påväg? Vilken vägledning får barn som lever på internet och ser vuxna bråka och flippa ut.

#45 - Asta

J är STOLT över vad detta spektakel har orsakat. De har inte gjort slut, de är gifta och kommer alltid vara det, detta är bara PR från deras sida. ALLT för visningar. Förstår inte ni det är ni blinda.
Läs mellan raderna!

#46 - Anonym

Alltså Jockibooooi. Sluta vara så stolt att vara såå känd. Ingen känner till dit utanför Sverige. Dessutom är det viktigt vad man är känd för. Hitler och Ted Bundy är oxå känd, haha.

#47 - Anonym

#46 Exakt. Är det verkligen något att vara stolt över att vara "känd" över det han är? Vem som helst kan bli känd om man går tillräckligt långt och säljer ut sig själv som han gjort. Men sen har han och hans kära fru 0 intrigitet. Men det kan väl inte vara nån nyhet haha

#48 - Anonym

#46 Visserligen gillar jag inte Jockibööi men man jämför väl inte en Youtuber med 2 mördare?

#49 - Anonym

#48 Ingen säger att Jockiboooi är en mördare. Den enda poängen i inlägget är att det gör skillnad vad man är känd för.

#50 - Anonym

Ge J&J en dokusåpa program på tv istället. Så blir YouTube mer en plats för alla.
Känns som ett stort experiment med ett galet avtal vi får beskåda. Avtal verkar sakna spärrar i saker man inte lämnar ut till allmänheten. Men all publicitet är bra publicitet om man vill. Och de säljer som smör i solsken- fast hur många skulle offra sin självrespekt och integritet för bli igenkänd och av vilka grunder?

#51 - Anonym

#49 Ingen sa att Jocke var en mördare.

#52 - Anonym

Inte alls vinklat inlägg eller så

#53 - W

Fast första snapen Jocke la upp angående att klippet om hans och Jonnas uppbrott var ju inte direkt ledset. Sedan påpekade Raed Murad att det var konstigt att Jocke var mer intresserad av att så många sett klippet än av att det faktiskt tagit slut mellan Jocke och Jonna. DÅ lade Jocke upp en ny snap där han skrev att han var ledsen. Så jo, nog förstår man ju lite varifrån Ida fick ordet "stolt"...
Kolla Raeds Mystory.

#54 - Anonym

Undra hur de gick med undersökningarna J skulle göra dagen efter videon? Spotta blod och vikt raset stackarn.:(

#55 - Anonym

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/08/ida-pa-svenska-youtubers-far-ta-emot-hot

#56 - Anonym

Kan inte Jocke få en Snapchat serie på TV. En dokusåpa pleasepleaseplease

#57 - Lisa

SKRIV OM IDA WARGS SENASTE VIDEO!!
Kolla kommentarerna så förstår du vad jag menar, unga borde inte räkna kalorier sen är det mycket som hon säger som är heeeelt fel.

#58 - Anonym

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/08/ida-pa-svenska-youtubers-far-ta-emot-hot
Stor eloge till Bloggbevakning som vågar uppmärksamma hatet på denna blogg. Tack <3 de som hatar och dödshot ar här är stora näthatere. Haters som stöttar allt sina idoler säger.

#59 - Anonym

Jag tror att det är PR-trick eftersom att de vill få mer uppmärksamhet och när boken och låten kommer ut så vill de få uppmärksamhet och dem vill att fler människor ska köpa böckerna.

#60 - Tycker synd om dig

Jag tycker riktigt synd om dig Ida! Ingen ska behöva utstå detta hatet! Du borde verkligen polisanmäla. Jag tar för givet att du har folks ipadresser. Man blir riktigt mörkrädd!

#61 - Anonym

Tyckte också det verkade som att han skröt i sin första snap om videon

#62 - Anonym

#27 wtf

#63 - Anonym

Ida Wargs senaste video... hon borde tänkt till innan hon började snacka kalorier framför barn

#64 - Anonym

Hur gick Jockibois läkarbesök

#65 - Anonym

ASSÅ FYYYYYYYYYYYYYYFAN JOCKIBOIS STIL E JU SÅ JÄVLA FUL HERREGUD KASTA KEPSEN NÅGON GÅNG

#66 - Anonym

63# håller med. För en person som mig som har haft ätstörningar så är det extremt triggande. Också fel då många barn tittar på henne har henne som fördel.

#67 - Anonym

*förebild

#68 - Anonym

66 men herregud hon får väl snacka om vad fan hon vill och du behöver inte heller sitta och kolla på de om du nu blir "triggad" lär dig! Hon behöver inte anpassa sig inför alla andra för fan

#69 - Alma

Men asså förstår inte hur dom gör slut påriktigt när dom inte skiljer sig?

#70 - Käft

VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?!!! PRODUCERA NYHETER FÖR FAN DIN LATA JÄVLA IDIOTJÄVEL!!!!!!!!! 😠😠😠😠

#71 - Anonym

Du fattar väl att dem båda gör detta bara för visningar och nya prenumeranter han vill att alla ska snacka och skriva om deras förhållande.

#72 - Anonym

#70 väldigt onödigt eftersom denna blogg inte ens är en nyhetsblogg

#73 - K

Jag tänkte på det Jocke säger i deras "vi har gjort slut". Att de är barn och inte kan ta ansvar. Men om de är barn och inte kan ta ansvar. Varför har de då två hundar och en häst? Det är ju att ta ett ansvar och att ha djur.

#74 - Anonym

Skulle inte kalla det för att dem gjort slut!!! Dem säger att dom ska kämpa igenom det.
Dem har en tuff period thats IT!

#75 - Anonym

Om Folk bara kunde sluta spekulera ...
Finns säkert en bra anledning varför detta har hänt ...Jocke vill stå i rampljuset o inte Jonna tex
Detta är inget bara som har hänt över en
Natt utan har säkert vuxit fram hos de båda ,hoppas Jonna hittar nån Bra trevlig
Och ärlig kille o dela sitt liv o drömmar
Med ...och få sitt efterlängtade barn i din framtid som hon vill ha..

#76 - Anonym

#73 hundarna har Lottie Jonnas mamma ofta får sova på hundhotell ibland. Runt hästen jobba flera personer. Barn som ska adoptera barn blir svårt. Klumpigt att även nämna att båda haft en svår uppväxt. De spelar roll med allt.

#77 - Anonym

#75. Du börjar med Sluta spekulera och sen spekulerar du. Haha.

#78 - Anonym

konstigt ine samma kontrakt mellan jocke och jonna gäller. jocke måste snappa ut allt och gå lös på alla sociala medeier med uppdateringar. jonna skriver inget vilket är normalt. men är hon en förbrytare då i kontraktet. som jocke måste vis dygnet runt? nu nästa hänga ut en psykisk sjuk mamma och kalla henne monster. kul detta par berätta om pyskisk ohälsa men vill lämna ut sekretess papper. vem gör så. blod är tjockare än vatten. kräks hur vissa får må dåligt andra svartmålas och uthängda att slaktas för sina diagnoser. mår illa man dömmer människor med pskykiska problem. folk tar livet av sig av saker som detta

#79 - Anonym

man sparkar inte på någon som ligger ner joakim lundell, fy skäms att måla ut din mamma som har fler bar än dig som också borde få säga sitt i eran uppväxt.

#80 - Anonym

Då får väll dom oxå skriva en bok i så fall
Det handlar om hans uppväxt. Du förstår
Nog när du blir äldre

#81 - Anonym

Små barn bör nog inte läsa den allafall

#82 - Anonym

Det finns så många bra böcker att läsa. Vem fan vill läsa denna skit? Elände och drama. Nej tack!!!
Till er som tänker köpa boken: köp en bra bok istället!

#83 - Anonym

lol vilket propagandainlägg gillar att du skippar att ta med nästa snap där det står att det är sorgligt att det är så... Om jag hade ens pyttepyttelite respekt och trövärdhet för dig så skulle den försvunnit direkt... Åherre lägg ner

#84 - Anonym

För det första så sa han ALDRIG att han funderar på att skaffa en ny tjej? Du tar ju inte ens med allt han säger/skriver. Och för det andra varför skriver du om att madlady har fått in Jeffrey Star smink? Det har inget med "svenska youtubers" att göra? Och om du är så himla inne i Jocke och Jonna och alltid ska skriva om dom, varför skriver du inget om att Jonna har fått blödningar i magen/livmodern och fick åka in på akuten osv? Dina inlägg börjar bli mer och mer oklara, för nått år/halvår sen så skrev du ändå om "intressanta" saker, men nu sprider du bara massa har och du vinklar saker så himla konstigt! Ta reda på fakta innan du skriver saker du inte ens ha något att göra med! Jag gillar din blogg och jag läser den dagligen men jag börjar tröttna på allt hat som sprids av bl.a. denna blogg!

#85 - Anonym

Men du är helt jävla efterbliven Ida? Han har inte skrivit ett skit om hur stolt han är? Du kanske behöver en synundersökning?

#86 - Anonym

https://nyheter24.se/debatt/891204-jocke-jonna-misslyckat-forhallande-fans

#87 - Anonym

De visste om att han skulle till Sundsvall. Varför inte skapa lite drama och få lite fler visningar på kuppen. Snart ärr de ihop igen och då skapar han en snyftvideo omåterförening som får många visningar. Haha so fucking obvious.

#88 - Anonym

En narcissistisk person värderar sig själv främst alltid. Är otroligt självupptagen. Vill att alla ska den på sin näthinna. Och jocke lever upp till den bilden galant. Bor på sin snapchat. den enda låt han gjort som är är på pricken han. Måste snappa måste snappa.

#89 - Anonym

AvgÅ jocke. Hela yotube blir nersmutsat med ditt namn. En del stämplar går inte tvätta bort. Less å se flera hundra videos on dig. De är fler en du som har sin arbetsplats på youtube. Ge upp !!!!!!och använd någon annan arbetsplats för för ditt skapande. Orka ha svenska community förstört. Du klagar jämt och folk gör narr av dig varje dag nu. Respekten fick du aldrig. Ledsen för de. Kliv år sidan så andra kreatörer får en ren arbetsmiljö. https://nyheter24.se/debatt/891204-jocke-jonna-misslyckat-forhallande-fans

#90 - Anonym

https://youtu.be/ZtKGdgZMpz4

#91 - Anonym

Vad har hänt Tova? :O

#92 - Anonym

https://youtu.be/irwc1n6Y0l4
Jonna ringer Jocke panik då folk står utanför fönstret. Varför slutar dom inte med youtube de är inte värt detta. Fattar inte. De blir värre

#93 - Anonym

Han lät stolt på inlägget. Men efter han såg raed Murads inlägg om att han lät stolt så la han ut ett till inlägg. Så han lät väldigt stolt ja och nu verkar han skydda sig själv.

#94 - Anonym

https://youtu.be/dA8b3GYeebY

#95 - Anonym

#16 seriöst väx upp

#96 - Anonym

Du har nog miss uppfattat det hela, han är inte "stolt" över visningarna precis..Däremot tycker jag inte att någon har rätt att skriva t.ex "Ida du är den vidrigaste människan på denna planet, häng dig själv ditt missfoster!!" som någon gjorde, då det hela nog är en missuppfattning från din sida.

#97 - Ugh

Ta bort bloggen, någon gång kommer du ångra dig .

#98 - Labolina

hatar all drama mellan svenska youtubers det är en stor anledning till att jag valt att ha flöde enbart ifrån usa

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com