Jockes varning: "kommer ge er en smäll på käften"

Jocke berättar på snapchat att han har flera gånger varit sjukt nära att smälla till någon på käften och förvarnar nu alla att nästa gång kommer han att bruka våld. 
 
Jocke berättar att om en person säger något nedvärderande om Jonna kommer personen få en smäll på käften. 
 
Han berättar att om det står på tidningarna att han slagit någon på käften så har han förmodlingen gjort det vilket han står för.
 
 
#1 - Jag äger orten

Orten väntar på oss

#2 - Anonym

Alex & Sigge sågar Jocke i sitt senaste avsnitt. Så jävla viktigt

#3 - Anonym

vilken pajas, sitta och hota små ungar?
Om en vuxen man skulle attackera dig Joakim eller din "fru" så självklart ska du försvara dig/henne. Men de flesta som stör er i eran vardag är väl småkids? Så hoten går ju direkt till dem,och det ger en rätt skev bild av dig.
Jag fattar att ni är less och mår dåligt, vem fan vill bli trakasserad on a daily bases även om ni valt detta livet? Men det måste finnas någon annan lösning än att slå små ungar på käften för att "de inte förstår eller repsketerar erat privatliv"
Jag vet inte exakt vad den lösningen skulle vara men den är fan inte våld i alla fall. Man hotar inte barn sådär,oavsett. PUNKT

#4 - Anonym

Han valde det offentliga livet, han får skylla sig själv. Går inte att få bort hat från internetet tyvärr. Säger inte att det är rätt, men han får väl ta och tänka till?

#5 - Anonym

Det roliga är ju att skulle han smälla till en unge på käften skulle han antingen få böter eller fängelse:) Väntar

#6 - Anonym

Lyssnade på Alex och sigges podd efter jag läste kommentaren här och jag tycker dem är ganska pinsamma själva.

#7 - Anonym

#6 vilken tid ungefär i avsnittet? Pallar inte lyssna hela

#8 - Anonym

Vilken mogen kille.... alla kanske inte gillat Jonna och det måste man kunna säga utan att bli nerslagen av jockiboi

#9 - Anonym

Usch för han

#10 - A

Varför är det bara Jocke som hotar med våld? What about resten av de som håller på med youtube? Varför kan de bete sig men inte Jocke? Förstår inte..

#11 - Anonym

#8 varför Måste man säga det? Håll bara käft och skit i dom du ogillar

#12 - Anonym

#11 Då kan Jocke hålla käft om dom han ogillar också då? :) hålla käft i allmänhet

#13 - Anonym

#11 Åsikter lika som din, om inte vi får snacka om våra åsikter kan ju du lika gärna hålla käften om dina själv.

#14 - Anonym

Ungefär när i avsnittet nämner dom Jocke? Orkar inte lyssna hela...

#15 - Anonym

Jockiiiboooi kan inte slå en vuxen person för då åker han på stryk så det ryker om det. Fjanten är 1,65 och har en stor käft. Men barn vågar han sig på.

#16 - haha

#15 hahahaha ja. då ska han skicka danjal på dom tydligen haha

#17 - Anonym

Alex och Sigge börjar snacka om Jocke och Jonna vid 44.30 typ!

#18 - Anonym

Danial? En halvfet emo?

#19 - Anonym

#18 Har du nått emot med personer som är feta och emo? Emo är en fett snygg stil

#20 - Anonym

Dessutom en riktig man slår en annan man på käften utan att lägga ut hundra snaps om det när tillfälle väl ges. PUNK . Och en riktig man hotar inte att slå barn på käften heller. Jävla pussy. Vem fan i vuxen ålder är rädd för dig? Du skrämmer ingen gubben förutom
Dina 10 åriga fans kanske

#21 - Anonym

Jocke = Barnmisshandlare dem kan ju glömma med att adoptera ett barn om detta nu kommer att hända att han misshandla ett barn.

#22 - Anonym

56.30 nämns de i podden igen!

#23 - Anonym

#aaa. Om de hotar att slå folk.

#24 - Va fam låt han leva

JONSSON FRÅN RMM RÖKER!1!1!1!1

#25 - Va fam låt han leva

JONSSON FRÅN RMM RÖKER!1!1!1!1

#26 - Anonym

#20 preach

#27 - Anonym

#17 tack!

#28 - Anonym

#19 USCH EDU HELT SNE VERKLIGEN NT

#29 - Anonym

Vad ska klena lilla Joakim göra egentligen? Skulle med nöje slå ner han personligen, jag som kvinna skulle lätt klara av det :')

#30 - Anonym

#25 Har du inget liv?

#31 - Anonym


jo jag har ett liv men gör som tolvåringar

#32 - Anonym

Ingen är perfekt, varken Jocke eller nån annan. Han vill väl förmodligen skydda sin familj och har fått så mycket skit av människor att han reagerar som han gör, han är så förstörd just nu så han kanske inte rikigt tänker på vad han säger. Tycker bara att alla som skriver negativt om Jocke kan väl försöka tänka er att ni vore i hans sits. Han får panik, han vet nog inte rikigt hur han ska regera till slut. Och Ida, känns som att du överdriver lite ibland när du skriver hat om Jocke. Men tänk på vilket tillstånd han är i nu, det är fan synd om dom. Båda två är helt förstörda och mår inte bra, då borde vi finnas där för honom istället för att hata på han. Peace out

#33 - Emily Best

Alltså... Han valda att bli offentlig och då får han ta konsekvenserna. Även om det är fel av alla småungar som trakasserar dem. Men det är ju mest barn som håller på, så ska han gå ut och ge dem en käftsmäll eller??

#34 - Emily Best

Så... Är dem "ihop" igen eller? Jag är så förvirrad.

#35 - Anonym

#34 Dem gjorde aldrig slut att du ens gick på de där är bara pinsamt dem gjorde allt de där bara för fler prenumeranter och visningar....

#36 - Anonym

Du vinklar det så att man uppfattar det som att Jocke bara vill ge folk smällar på käften. Skriv mer allmänt eller ingenting tycker jag.

#37 - Anonym

#36 Det är ju just de han vill

#38 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=-L-COuyxvMo

Kvinnlig Joakim Lundell på Snapchat

#39 - K

Zeze är en bög

#40 - Anonym

Alltså finns de nån vuxen här med barn ???

#41 - K

#40 Jag har inga barn men har syskonbarn.

#42 - Anonym

#32 det finns mer kända människor som inte får hatet. Det finns anledningar varför han får skit. Han förtjänar det efter allt han gjort. Nu när det passar honom så ska alla vara snälla men själv hängde han ut folk.

#43 - Emily Best

#36 Jag vet att dem inte gjorde slut. Alla vet att man inte kan göra slut när man är gifta. Jag satte dessutom citattecken vid ihop.

#44 - Tönt

De e juh han dom uppfostrat sina unga följare så han får skylla sig själv

#45 - Ja

SKIT SKA SKIT HA

#46 - Anonym

Tack nån vuxen ibland alla dessa ... :)

#47 - Anonym

Och nej dom är inte tillsammans ...
Många här inne som inte är eller har familj som man stor upp för ...alla har en gräns o tydligen är hans långt överskriden ..om de är som jag tror så får vi mer svar på måndag ;)

#48 - K

#47 Van händer på måndag?

#49 - Anonym

Haha ni är så efter

#50 - Anonym

#49 Alla är inte en Jockiboi lover som du

#51 - Anonym

förvånad om nån inte samlar ihop information bra bevis på det han sagt och polisanmäler joakim för olaga hot han kommer ju kunna åka ditt hårt för det ...

#52 - Penfack # 1

Olaga hot

#53 - Anonym

snälla låt adoptionsbyrån eller vad det heter höra detta, så kommer de aldrig få adoptera ett stackars barn :)

#54 - Myspotfordreams

Det är pga sånt här jag inte följer Jocke. Bara en massa jävla drama, konstant. Personligen tycker jag att jag har bättre saker för mig än att följa en vuxen man som hotar med våld. Alla får höra något nedlåtande ibland, speciellt personer som spenderar mycket tid på nätet (jag kan själv erkänna att jag har fått en hel del skit), men det måste man vara beredd på i dagens samhälle. Det är ingenting som borde mötas med våld, eller ens uppmärksammas eftersom både kommer att ses som uppmuntran.

#55 - Anonym

Vissa skriver ju "de är offentliga och får skylla sig själva", såklart att det finns saker man får själva stå för att man är offentlig, men att bli trakasserad ska ingen behöva bli. Hat är en grej man får stå ut med (vilket är hemskt att man ska behöva stå ut med det), men att folk kommer hem till dem och bankar på fönstrerna så glaset nästan går sönder är inte okej alls, även fast man är offentlig.
I'm out

#56 - Anonym

#55 Som sagt, är man hatad pga anledningar som Jocke så förtjänar man nästan det. Han har betett sig så hemskt och visst, man ska ''gå vidare'' men absolut inte utan lite straff.

#57 - Anonym

Förstår inte hur dom kan få så extremt mycker hat att det "förstör deras liv" när inga andra stora svenska youtubers verkar må SÅ dåligt av det. Synd att dom inte förstår det blir värre ju mer dom (Jocke) pratar om det för så som han lägger energi på det förstår jag att hatarna fortsätter

#58 - Penfack #1

Olaga hot kallas det han gör. Han kan DAN inte gå runt och säga att han ska slå folk.

#59 - Anonym

De har många saker som de kan göra för att minska hatet och slippa bli trakaserade... stäng av kommentarerna under videorna, sluta ge uppmärksamhet till alla videor som görs om dem och sluta hänga ut folk på snapchat. Vill de slippa bli trakasserade, flytta. byt bostad och skit i all filma runt den. skaffa hemlig adress för är de så illa som jocke säger har de rätt till det. de behöver inte vara svårare än vad man gör de till.

#60 - Anonym

Inte för att dom är så stora men du borde skriva om Anis Don Demina och Clueless bråk 😂😂😂 Så töntiga men ändå underhållande

#61 - Anonym

Sjukt att vissa av er (eller är det Jocke själv?) skriver att vi ska ha lite förståelse för att Jocke går igenom mycket. Självklart är det synd att han och Jonna får ta en massa skit, MEN att försköna våld och hota med att slå barn och tycka att man har rätt till det är bara skrämmande. Då har det gått för långt och man borde kanske söka hjälp. Annars kommer ett barn få ta smällen för all hat och frustration Jocke byggt upp inom sig.

#62 - l

Jag fattar dessutom inte hur man tänker när man lägger ut den typen av hot han gör och tjatar i typ 50 snaps om att han kommer bruka våld. Alla har väl någon gång tänkt "jävla unge" om något barn och tyckt att hen förtjänar en smäll. Men det är ju ingenting man skulle göra allvar av eller börja prata om så seriöst som jocke gör. Han är riktigt läskig när han väl börjar mala och det finns liksom inget stopp heller, han sitter helt maniskt och maler på om samma sak hur länge som helst.

#63 - Anonym

Den där Jocke säger mycket han

#64 - Em.

Tjejer anklagas ofta för att vara dramaqueens - men de går inte upp emot the drama kings i svenska youtube-communityn. All drama verkar revolera runt killarna på youtube - äldre killar dessutom. Vad tusan är grejen?

#65 - Julia

Märker på långa vägar hur gamla vissa här är, att ni sitter och skriver "Jocke förtjänar skit efter allt han har gjort" NEJ ingen människa förtjänar att ta emot skit? Oavsett vad personen har gjort? Jocke är lika mycket människa som oss andra. Sätt er själva i hans och Jonnas sits istället innan ni kastar ut massa omogna kommentarer. Jag kan förstå Jocke att han vill ge dem stryk som säger något riktigt ELAKT om Jonna, det hade jag också gjort om någon hotade någon i min närhet. Både Jocke och Jonna mår såpass dåligt att de inte orkar mer, sätt er in den sitsen innan eller håll käften. Era "åsikter" är inga jävla åsikter utan det är rent HAT.

Tack för mig.

#66 - Julia

#32 Håller med! Tycker det var moget och bra skrivet av dig! 👏

#67 - Anonym

"NEJ ingen människa förtjänar att ta emot skit oavsett vad personen har gjort ". Med ditt resonemang ska man bara acceptera vad alla gör utan att kritisera? Inga straff om man begår brott? Det märks att du är ung och naiv.
Somna om tack.

#68 - Anonym

Hoppas att vilken make/make skulle försvara sin hustru/man mot snorungar.

#69 - Anonym

Joel snusar o röker??

#70 - Anonym

#65 Du säger emot dig själv. Om alla gör misstag, varför förtjänar ett barn stryk då för att den beter sig dåligt?. Det är inte okej att bete sig respektlöst mot Jocke eller Jonna, men det är inte okej att hota med våld heller.

#71 - Anonym

Fast man behöver ju inte straffa Jocke och Jonna för det! Fattar verkligen inte hur vissa folk i det här
Kommentarsfältet tänker. Dom får stå ut med att människor ringer dom, står utanför deras fönster och hotar dom VARJE DAG! Hur hade ni själva känt er i deras situation? Ni hade förmodligen varit lika trötta som dom! Och jag håller med om att det var fel av Jocke att säga att han skulle slå nästa person som säger något nedvärderande om Jonna. MEN det borde gälla som en uppmaning till folk att lämna dom ifred, så slipper vi se rubriker om att han har slagit något barn eller liknande!

#72 - Anonym

#71 varför vet ungarna var han bor? Hur vet de hur hans bilar ser ut? Jo, för han gör allt offentligt. Bara en korkskalle gör det och blir sen förvånad och arg att snorungar bankar på hans fönster.

#73 - Anonym

Ingen straffar Jocke. Han straffar sig själv.

#74 - Anonym

#73 Lägg ner! Jocke kan inte hota med våld och tro att det inte ska bli några konsekvenser. Han går över gränsen helt enkelt.

#75 - Anonym

menade "71 såklart inte 73 :) ursäkta

#76 - Anonym

menade "71 såklart inte 73 :) ursäkta

#77 - Anonym

menade "71 såklart inte 73 :) ursäkta

#78 - Käft

Han hotar sina följare dagligen med stryk så.... det måste ju vara en grov psykisk störning om man säger att man ska slå ett barn....

#79 - Anonyyymiii

Hoppas han dör och dör🔫

#80 - Anonym

#72
Så då är de helt normalt o gå hem till någons bostad bara för man är offentlig
Mest korkade som jag har hört
Men vi kan Göra ett test o skicka
En massa kids till din bostad se hur du reagerar

#81 - Anonym

#80. Men är du helt tappad? Har jag filmat min bostad och vart jag bor och lagt ut på sociala medier? Det har Jocke gjort flera gånger.

#82 - Anonym

Ben Miktus skulle spelat på Sävsjö Celibration men det är inställt p.g.a personliga själ. Så frågan är om RYKTET stämmer att han åkt i fängelse

#83 - Anonym

Idiot ...ska dom filma en djävla blomma eller ..klart som bara den man ska få. Filma över allt ..de är ju därför dom är så populära o.s.v Det dom ber om är o få lite lugn i ro hemma inte för mycket begärt ...o jag hade oxå lagt till nån person som håller på o trakasserar...

#84 - Anonym

#82 Sluta sprida sån skit. Bara att söka på Bens namn på Lexbase så ser du att inte förekommer i registret eller är dömd för något, vilket man måste vara för att hamna i fängelse.

#85 - F

Jag hoppas ni inser att det är förtal att sprida felaktig information om att någon skulle sitta i fängelse.

#86 - Till svenskaYt


Till svenska bloggare:
Hej! Helen torsgårdens väska som hon har på sin webshop (den svarta nya med silver kedjor) finns på wish för 70 kr, exakt likadan :)

#87 - Anonym

#83 Du skall nog inte kalla andra för idioter när dina inlägg visar på en sådan undermålig intelligens.
För din info. Man kan filma allt utom att avslöja var man bor.

#88 - Felis

Haha 83. Du är ägd.

#89 - Anonym

Jocke som skryter om vilken awesome DJ han är och gör 20 snap om att han har panikattacker. Kanske inget för dig eller?

#90 - K

http://stoppapressarna.se/svenskt/schulmans-raseri-mot-jocke-jonna

#91 - Anonym

Bente är otrevlig mot sina fans på DM.

#92 - Anonym

#91 Print?

#93 - Anonym

#91 instaeller?

#94 - Anonym

#93 DM = Direct Message = Instagram

#95 - Anonym

94: Screena, ladda upp på Imgur sen lägg ut den här

#96 - Anonym

Vad skrev de som hon svarade otrevligt på? Även bente är ju människa, finns ingen som orkar vara trevlig hela tiden :)

#97 - K

Kan någon förklara deras relation för mig? Tydligen så har de gjort slut men de bor väl tillsammans och sover tillsammans? Och de är väl fortfarande gifta? Inte skilda? Känner mig helt förvirrad :/

#98 - Penfack #1

Det är fan olaga hot mot BARN och vuxna. Det är fan olagligt att hota att bruka våld och säga att man ska slå någon
Speciellt när det är barn
Jocke är fan helt sjuk och dum i huvudet

#99 - Penfack #1

Han är DUM I hela jävla huvudet. Tänker han ens eller säger han bara saker rakt ut

#100 - Penfack #1

Fyf an för JOCKIBOI. ELLER som man ska säga nu Joakim Lundell

#101 - Anonym

Tycker så jäkla synd om Jonna! Jocke publicerar allt dom deras liv, inte Jonna. Ändå är det Jonna som får ta lika mycket skit som Jocke. Jag tror och tycker Jonna är en smart tjej med bra värderingar men när hon är tillsammans med Jocke kommer hon ingenstans med det, fast dom är ju tydligen inte ihop längre. Tycker det dock är konstigt att dom gjorde slut för att dom umgicks för lite med varandra och fick för lite privatliv när Jocke lägger ut exakt allt om han och Jonna. Som när Jonna låg inne på sjukhus och mådde jättedåligt, snälla lilla Jocke låt det vara privat eller lägg ut det men klaga inte sen på att du inte får något privatliv så enkelt är det!

#102 - logan paul airconditioner

nej sluta nu kommer snake paul anklaga er för misshandel

#103 - Anonym

Dem har ju satt upp sig själva för allt detta. Jag menar, hur kommer det sig att (nästan) alla andra youtubers klarar sig fint utan några utbrott på snapchat eller massa massa drama som aldrig slutar? Dem visar nästintill ALLT om deras liv och klagar sedan på att ungar är utanför varje dag. Självklart borde det inte vara så men vad trodde dem skulle hända? Dem hade kunnat vloggat o gjort sina videos osv utan att visa precis allt om allt. Att dem berättar om allt som händer omkring dem o alla draman och bråk osv för alla som kollar på dem hjälper inte särkilt mycket? Dem hade lika lätt ba kunnat hållt allt för sig själva o rett ut det i lugn o ro. Nej, dem valde allt det här själva genom att göra som dem gör.

#104 - Anonym

Älskar att jocke lägger ut på snap att han har en panikångestattack. För oss som faktiskt varit med om en RIKTIG sådan vet att man knappt kan tänka, röra sig normalt pga skakningar, svårt att andas, gråter okontrollerande osv. Det sista man skulle kunna göra är att lägga upp det på snap med fula emojis. Han ger en skev bild av psykisk ohälsa, så vi som faktiskt lider av det blir inte tagna på allvar.

#105 - Han går för långt

Spärra in Jockiboi. Han går ju för långt. Hotar småbarn och snyftar I varje video. En sån jäkla loser han är.

#106 - Någrolunda vuxen

#104
Panikattack ångest kan visa säg på olika vis inget är fel eller rätt
,...........................
En stilla undran bara hur ninetone kan godkänna att han lägger ut Snap efter Snap..skit bra reklam för dom
Nää du vet vi hade en kille för några år sedan som betedde sig som ett psykiskfall
O snappade hela nätterna igenom i stället
För att ta hand om sitt förhållande....
Bra reklam eller hur ninetone ????
Nää bromsa upp detta nu ,klart lite reklam e okej men där måste de ju ta ett slut ....
Eller vad är nästa gråtgrej ..Jonna har träffat nån annan ,,snyfft snyfft så synd
Om mig ...
Nej du Jocke du får faan kamma till dig
O visa att du är artist om du nu vill
Hålla på i mediabranchen
Och inte delge allt så fort de e knas i privat livet

Väx upp grabben ...otack för en bra spelning i Göteborg

#107 - Någrolunda vuxen

Och till sist
Alla förhållanden har svackor och djupa
Dalar ...de bevisar ingentigen bara på
Att man utvecklas o växer som indevider
Man brukar prata om ,ett,tre,fem,sju

Ni som är äldre här inne förstår vad jag menar
Godnatt

#108 - Anonym

Hade jag varit ägare på ninetone hade jag sparkat Jocke, för det att Jocke lägger ut snap efter snap är fan ingen bra reklam för dom. Och om de mår så jävla dåligt som de säger sparka deras personal, sök för personlig konkurs, ge upp det offentliga livet. Och lev ett helt vanligt svensson liv. Sen lägger Jocke ut allt på snapchat, vilket Jonna inte gör. Så vart tusan är deras privatliv som de vill ha. Och sen att Jocke hotar barn är inte ihäller okej. Helt ärligt hur många snap lägger Jocke upp om dagen?

#109 - Någrolunda vuxen

Att han gör de är ju iof inte konstigt alls om dom håller på och djävlas hela
Tiden ser inget lustigt i det de finns
Gränser för vad man står ut med och den
Gränsen är väll nådd sedan har han väll
Inte uttryckligen sakt han ska slå barn
Utan om nån djävlas så får dom stå för
Konsekvenserna vi pratar alltså om vuxna
Människor som springer o spyr o liknade
På deras tomt ,de e liksom inga barn då

#110 - Någrolunda vuxen

Men du behöver inte ligga sömnlös av att Jocke ska göra nått nu eftersom dom tydligen har personskydd så är de mest troliga att vakterna sätter ett skott ifrån el pistol eller liknade i person i fråga som vill djävlas

#111 - N

Klart som fan han blir lack på småbarn som sitter & hotar honom & hans fru? Att gå hem till offentliga personer & knacka på rutan och bara vara allmänt otrevliga är inte ok. Ja, de har valt att vara offentliga, men folk måste ha någon spärr i huvudet som säger till att det inte är okej Tt kasta sten mor någons hus? Vart är föräldrarna? Föräldrar idag har för slappa spärrar (om de ens har några). De har ingen koll på vad som försiggår på internet. De tror att barnen kollar på oskyldiga videos osv & när någon påpekar något om ens barn går föräldern in i försvarsposition & säger att ens barn skulle aldrig göra så. Ta tag i problemet med era barn, kolla var de surfar, vad de skriver. Ni borde skämmas över hur misslyckat erat uppfostrande blivit om erat barn skriver dödshot på youtube. Hur lågt är inte det? Dödshot. På youtube? Finns en anledning varför det finns åldersgränser, och folk borde respektera gränserna och följa de. En 8åring ska inte ha tillgång till alla sociala medier utan en vuxens öga (om ens då?). Det är "fansen" som gör så att youtube dör ut. Skyll inte på Jocke eller någon annan, det är inte deras fel. Han ska inte behöva stänga av kommentarsfältet, folk ska kunna behärska sig, annars har man inget på internet att göra. Tack o hej

#112 - Anonym

#111. Sluta försvara Jocke. Det är trist att människor är idioter ibland. That's life. Men det finns större kändisar som inte får besök hem. Vet du varför? DE VET INTE VAR DE BOR!!! Hans egen hybris att lägga ut var han bor.

#113 - Anonym

Ajajaja, akta er 😂😂

#114 - Erica

Fullt förståligt! Hur mycket skit ska en människa ta? 🤔

#115 - Anonym

Erika, lika mycket som han har orsakat

#116 - N

#112
men snälla du, Jocke har aldrig gett ut sin adress & sagt att det är okej att folk kommer dit. Vilken vettig människa som helst borde förstå att man inte går hem till någon (offentlig eller inte) och beter sig som en gris. Att du försvarar det är ännu mer sjukt. Jag försvarar Jocke hur mycket jag vill & är ingen idiot för det. Tror faktiskt du är en av de som bara sprider hat om Jocke pga. ren & skär avundsjuka. Ni kan inte inse att han har lyckats utan måste leta fel bland gammalt. Jocke har lyckats. Det är inget att sticka under stol med. Varför kan vi inte bara vara glada för hans skull? Jag har respekt för honom & för alla andra människor, du kanske borde prova på att ha det #112

#117 - Anonym

#116 Ingen har sagt att det är ok att grisa hos andra, men det är tyvärr realitet. Det vet kända människor med intellekt. Jocke har många gånger filmat utanför sin bostad så att det är tydligt vart han bor. Du får tro vad du vill men ingen vettig människa byter plats med Jocke, så nej... ingen avundsjuka. Han omsätter dessutom hälften av vad mitt företag gör och hans vinst är väldigt liten mot omsättningen. Så nej, han har inte lyckats något vidare med trasig relation dessutom. Man behöver inte leta fel bland gammalt. Hans porrfilm med Jonna ligger ute, drama skapas dagligen, med skrik och hot om våld. Dessutom känner jag personligen tjejer han har förstört livet för när han hängde ut dem. Men nu när det passar honom skall alla vara snälla på nätet buhu. Har du respekt för fjanten så är du ung och naiv och visar tyvärr på väldigt dåligt omdöme. Men var det, det är inte olagligt.

#118 - Anonym

Jag förstår inte varför han tror att han är så cool. Att hota 10-16-åriga fans är fel. Men ändå är det inte bra att människor talar illa om Jonna eftersom att hon går igenom mycket. Jag försöker absolut inte hata på någon men snälla Joakim, get yourself a piece of mind🙂

#119 - Anonym

#117
De märks att du inte har företag inom
Media o att du driver ett företag tror
Jag knappast om du inte kan läsa ut
Deras omsättning ...
Men men,, för o göra saken kort dom kommer o få skyddad identitet pga av detta var så säker

Och med det nya ramavtalet som regeringen
Kommer o lägga fram så är de slut på att
Publicera innehåll som man själv inte har godkänt

#120 - Anonym

jag kan inte heller förstå varför de två har gjort slut, ett gift par skiljer sig, eller tar en paus. De är med varandrai varenda video. Det känns som att de vill få mer uppmärksamhet än vad de redan får. 12-åriga barn får hålla mun.

#121 - Anonym

#118 Du har helt rätt! Jag tycker däremot synd om de små barnen som kollar på hans videos som har fp:s till honom som tror att han älskar de.

#122 - N

Om du nu är så nöjd med dina intäkter & företag, varför lägga ner tid på att smutskasta Jocke? Ja, deras porrfilm ligger ute, och? De är människor. Man står inte alltid för allting man har gjort, det gör nog inte du heller, men samtidigt så måste man gå vidare. Jag förstår inte varför inte folk bara kan vara glada för Jockes skull, han lär sig att dj:a, han tar kontakt med Anis för att lära sig, det är så en vuxen människa beter sig. Lär sig från kritik & utvecklas från det. Inte grubblar över gammalt, utan kollar framåt.

#123 - N

#117 ^

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com