#1 - Anonym

Jag undrar vem som har hjälp Jocke att skriva själva boken då han knappt kan stava vilket man har sett i skvallerbloggen ;) Den som har skrivit och fått ihop alla meningar i denna boken borde få allt cred vilket jag knappast tror är Jocke själv.

#2 - Anonym

Snart kommer nog hans egna film också. Han gör ALLT för att tjäna pengar den där snubben.

#3 - Anonym

#2 sluta ge an såna tips, han skulle aldrig ha kommit på en sån ide själv ;)

#4 - Anonym

Vem fan köper det där? Han står mig upp till halsen redan med allt jävla drama. NEJ TACK!

#5 - Anonym

Inte lite skryt i beskrivningen av boken... Usch, kommer aldrig läsa den.

#6 - Ibland finns svaret rakt framför nosen!

Ni som skriver att den som verkligen skrivit boken borde få cred... Det står ju där, svart på vitt. "Joakim berättar sin historia för Leif Eriksson och Martin Svensson". De står också som författare till boken. Ska ni klaga får ni ju göra det på rätt saker!

#7 - Anonym

Tro inte på allt som står i boken, han kommer att ljuga så jävla mycket bara för att det ska bli mer intressantare att läsa

#8 - R

Kan ni alla som jämt är på Ida om att hon endast klankar ner på Jocke och försöker framställa honom så dålig, ge lite jävla cred för att hon nu promotear hans bok?

#9 - Anonym

#7
De finns fakta som stämmer och säkert en
Del försköning ,ska allafall bli spännande o läsa den

#10 - Anonym

Ida gör inget fel alls de är alla dessa troll som skriver
Men de kommer ett reportage snart om det

#11 - Alicia

Längtar så sjukt till att jag får läsa den <3 Jocke om du läser detta, ignorera de nedlåtande kommentarerna ovan som inte ens är kritik utan rent HAT.

#12 - Anonym

HAHAH aldrig i livet att jag skulle spendera mina pengar på detta rakt i Joakims ficka. Han vill verkligen mjölka ut varenda jävla krona han kan på sitt eget namn. Vad kommer här näst jockibois-parfym eller.
Och sluta lek att du ska ha den värsta och brutalaste självbiografin i Sveriges historia, du har nog inte läst många svenska självbiografier gubben!

#13 - Anonym

Det står ju att han bara berättat för 2 killar som skrivit ihop boken. De som skrivit boken borde få creed ist. Therese Lindgren skrev ju endå sin bok själv, och det har vi sett i vloggar hur mycket tid det tar. Tror knappast att Jocke varken har tiden eller lusten att skriva en egen bok själv.

#14 - Julia

#1
Han säger i sin senaste video vem som har hjälpt honom att skriva boken pga att han inte kan skriva själv....
Hoppa inte på någon utan fakta.

#15 - Anonym

#14 Kan man inte skriva då ska man fan inte skriva en bok heller och ta all cred vilket han inte förtjänar utan det är författarna som förtjänar all cred och även alla pengar som dem tjänar på detta, jocke kan dra

#16 - Anonym

Är det här texten som finns på baksidan av boken? I så fall kanske dom skulle kolla efter stavfel, t.ex. har dom skrivit "JOAKIM LUNDELL, född 1985, är en av Sveriges mes..." Mes? Bra där.

#17 - Andy

Han är inte ens någon producent eller DJ.

#18 - Anonym

Är väl bra att han gör en bok istället för att mala på om det där på youtube. Gillar inte honom men tycker inte man behöver håna honom för allt han gör. I videon han la ut när han läser ur boken är det första gången jag sett honom vara äkta och inte sitta och fejkskratta nervöst eller försöka vara rolig

#19 - Anonym

Ni som seriöst sitter & hatar på Jocke & säger att han gör detta enbart för pengar, vilka är ni att döma? Han väljer att berätta om sitt liv, sitt förflutna. Om ni ska hata get the fuck out istället, småbarn.

#20 - Skvallertjejen

Jag vill läsa mer skvaller

#21 - Anonym

DEAAAAAAAD VARE NT JOCKE SOM SKULLE STRUNTA I HATET OCH SKVALLERBLOGGAR MEN ÄNDÅ SER MAN HAN KOMMENTERA PÅ VARJE INLÄGG OM HONOM

#22 - Fap

Hur mycket har jag skrivit själv? Hahahha
Har han skrivit ord som till låtarna?
Nä ärligt cred till Leif Eriksson och Martin svensson som faktiskt skrev boken Hahahahha.

Kommer aldrig köpa den

#23 - Anonym

Om man skriver att man är trött på allt drama kring denna person som själv spridit hat, hängt ut tjejer, hotar med våld och dessutom trycker han ut sig i vartenda media han kan så att det blir svårt att undvika honom.
Hatar man då?

#24 - Anonym

Man kan hata något INTE På något!
Lär er svenska innan ni skriver.

#25 - Jocke

Nava slutar med youtube för att hans dator pajjade Manfred swishar honom pengar för att han ska kunna fortsätta?? Kolla runt 8 minuter tror jag det är https://www.youtube.com/watch?v=YhonJoH1ZPI

#26 - Jocke

Tydligen känner de inte ens varandra Manfred swishade bara random 3000?!

#27 - Jocke

Tydligen känner de inte ens varandra Manfred swishade bara random 3000?!

#28 - Anonym

Hans musik slår lyssningsrekord på Spotify? XD say whaaaat

#29 - p

önskar att skolan tar in ett ex av boken så alla barn slipper spendera sina pengar till joakim

#30 - Anonym

DEN ÄR SLUTSÅLD HAHAHAHAHAHAHAHHAA

#31 - Anonym

#25 Och? Det är bara snällt gjort. Vem fan bryr sig ett skit om de inte känner varandra, man kan ha ett gott hjärta ändå.

#32 - Anonym

Älskar hur Mr. Lundell bara dominerar vad han än ger sig in på och alla här bara kastar ur sig allt dom ens kan tänka sig emot honom!

#33 - Anonym

Härligt Jocke casch is King :)
DAX o införskaffa handleds skydd
Skrivkramp.nu

#34 - Anonym

#33 Står ju att han berättat den för Leif och Martin på framsidan och det har ju framgått i alla videos, och allt som står i boken är ju hans berättelse och anteckningar från socialpapper.
Vad är grejen att ta allt han gör ifrån honom? hata honom hur mycket du vill men börjar bli löjligt nu faktiskt

#35 - Anonym

Måste ta en en grej här!
Gör någon nån annan med Jockes namn får han skylla sig själv, Men allt Jocke gör ska han ge credd åt andra och trots bevis genom videos så förmodas det direkt att Jocke skulle ha sovit genom hela arbetet vad det än gäller. Även om man inte gillar honom så ger ni bara honom mer och mer fans varje dag då ni lägger fram helt ologiska hatargument ni kallar kritik, men problemet är att eran kritik inte är någon kritik. Många gånger är det rena lögner men oftast är det CHANSNINGAR!
Ni vet inte om boken är lögn, vad som står i den, vem som gjort vad.
Många här bör hålla sin käft stängd, hatar ni Jocke så döda honom med tystnad!
Men det ni gör nu är att bygga honom till en helt orimlig nivå i offentlighet.

#36 - Anonym

Det blir en avundjuka endast!
Och tror ni innerst inne vet det själva då ni kastar 100% skit emot honom, finns aldrig nån enda liten bra punkt han gjort utan allt ska sågas rakt genom på denna bloggsida!
Och det gör att andra ser det som avundsjuka och vips så har han växt sig ännu större och ni skriker som hungriga fågelungar efter vad Jocke gör och inte gör.
När man endast vinklar något medvetet negativt utan att ta upp det positiva så tappar det kraften som konstruktiv kritik

#37 - Anonym

Det blir en avundjuka endast!
Och tror ni innerst inne vet det själva då ni kastar 100% skit emot honom, finns aldrig nån enda liten bra punkt han gjort utan allt ska sågas rakt genom på denna bloggsida!
Och det gör att andra ser det som avundsjuka och vips så har han växt sig ännu större och ni skriker som hungriga fågelungar efter vad Jocke gör och inte gör.
När man endast vinklar något medvetet negativt utan att ta upp det positiva så tappar det kraften som konstruktiv kritik

#38 - Anonym

#36 Hej Jonna sluta lek

#39 - Anonym

#38 Glömde att man är Jocke eller Jonna eller 10 år om man försvarar någon av dom ;)
Hur gamla är dom som hänger här egentligen?

#40 - Anonym

Längtar till jockes film😻

#41 - Anonym

#38 tror du seriöst att Jonna skulle vara Anonym för att skriva det? Det är rätt uttjatat att folk ska tro att det är någon Youtuber som kommenterar här, som jag har sett i kommentarer på andra inlägg har Youtubers varit ärliga med att skriva/länka sitt namn för att visa att det är dom som skriver. Så lägg ner med "åh hej Jocke/Jonna/Andra youtubers, vi vet att det är ni som skriver kommentarerna blablabla" det är bara löjligt.


#39 som jag skrev till #38 skulle det vara någon Youtuber som kommenterar här så skulle de inte vara anonyma.
Sen ja, en hel del yngre människor är här och kommenterar men det är även äldre människor också som jag t.ex (är 25 år). Om ni hatar dessa Youtubers varför slösar ni eran energi på dom för? Gör något vettigt för er själva istället och låt dom vara bara för hur svårt är det helt ärligt. Tycker jag inte om någon så skriver jag inte skit till dom och förstör för andra som tycker om dom, utan då ägnar jag mig åt det jag tycker om istället.

Och då undrar ni säkert "varför skriver du eller läser kommentarer som du inte gillar då?" Jo, för jag blundar inte för hat/mobbning osv.

#42 - Anonym

#41 ännu en youtuber som sitter och försvarar hahahah

#43 - Hej

Jocke. Du suger

#44 - Felicia

När har jocke haft tid att signera så många böcker? Känns som att de om något är någonting han skulle visa upp på sina medier, alltså när han signerar.

#45 - Anonym

#44 han har inte ens tid för sin egen fru så hur kunde han hitta tiden till att signera alla dessa? Det är nått skumt på gång

#46 - Anonym

Så uppenbart att de flesta som kommenterar är för små för att fatta vad en självbiografi är :) tror ni Zlatan skrev sin bok själv? Och självklart ska de som skrivit boken få credd men det är inte de som kommit på självs berättelsen, så det är inte samma sak som när en författare skriver en roman. De hade såklart aldrig kunnat göra boken utan Jocke :)

#47 - Anonym

#45 du fattar väl att det ingår i hans bokkontrakt att han måste signera böckerna?

#48 - Anonym

Att han signerar är liksom hans jobb.

#49 - Anonym

#42 som sagt, uttjatat och onödigt. Klicka på min länk. Det var jag som kommenterade #41.

Som jag sa, skulle det varit en Youtuber skulle de inte vara anonym eller låtsas vara någon annan som kommenterar här som jag själv har sett Youtubers göra. Så tänk en eller 2 gånger till innan du och andra påpekar om något.

#50 - Anonym

#42 länken funkade inte när jag försökte skriva min sida men sök på Elrothiel92 på instagram så blir det rätt.

#51 - Anonym

#50 Älskar att du överbevisade alla med din identitet.
För så fort nån försvarar Jocke så är man Jocke, eller nån han känner.
Det är enbart negativt och man chansar rakt ut om hans arbete.

#52 - Anonym

#50 Älskar att du överbevisade alla med din identitet.
För så fort nån försvarar Jocke så är man Jocke, eller nån han känner.
Det är enbart negativt och man chansar rakt ut om hans arbete.

#53 - Anonym

#51 det är ju ingen som vet att det är den rätta identitet då Jocke eller Jonna kan ta en helt random profil på instagram och klistra in den här

#54 - Anonym

#51/52 hehe ja ibland får man sätta ner foten när det blir för mycket. Men det är ju sant som du säger, folk är envisa och vill helt enkelt inte förstå.

#53 om du vill veta att det inte är jocke eller Jonna som har valt en random profil så skriv privatmeddelande till Elrothiel92 (vilket är 2000% att det är jag). Skriv såhär: är det du som skrev #41 på SvenskaYoutubers bloggs senaste inlägg. Skriv nu. I'll be waiting.

#55 - P

Nyheter 24 har fått några av sidorna

#56 - Anonym

Jona och joackim är så ducktiga! Gratis jona för din bock. Men varförr är inte jona med i frammsidan?

#57 - Anonym

#56 Man fattar att du stavar fel medvetet för att försöka stämpla jockes följare som unga och dumma ;)

#58 - Anonym

#56 Hahahhaa mest patetiska någonsin för är så uppenbart att du försöker få Jones följare att framstå som unga som knappt kan stava! Men dina stavfel och hela kommentaren blev för mycket så det lyser genom att det är fake hahaha

#59 - Anonym

Det är så uppenbart att #57 och #58 är samma person.
Ja, Jocke och Jonna har små följare. Så små så att de inte kan stava bra. Det är inte negativt att det är yngre som kollar på dem. Dessutom, hade alla som vart under 14 år tagits bort från deras kanal hade de nog knappt haft 100k prenumeranter.

#60 - Anonym

Eftersom Jockis hela tiden måste lägga ut på story när han gör sina hundar hörselskadade så är det inte troligt att han inte skulle signera alla dom böckerna utan att lägga upp det på fyra olika ställen

#61 - Anonym

De måste finnas en djävla massa barn i så fall om man kollar på tittar siffrorna ;)
Dom har en relativ spridning på kanalen
Tyvärr syns bara barnen
Och nää tror faktiskt både Jocke o Jonna
Har annat för säg en att skriva här haha
Vet ni vad de kallas !!!! Ett Liv !!!

#62 - Anonym

Varför sitter ni och klaga på stavningen när ni ändå fattar vad det står...patetiskt

#63 - Karina

Tycker han är bra!

#64 - Anonym

Jocke är ett skämt

#65 - K

Spyr på denna människa. Ingen människa förtjänar att bli påhoppad i sitt hem. Men Jocke provocerar människor så fort han får tillfälle till det (märks på snapchat främst). Finns många som varit/är kända i vårt land, men har aldrig sett någon hantera hat/negativitet så dåligt som Jocke. Jag tror mycket väl han vet vad han sysslar med och han vet vilka följder hans uttalande får. Spelar ingen roll om han vill stå upp för sig - för i hans position hjälper det inte och det VET HAN OM. Han behöver en presstalesman asap och lägga ner alla dumma uttalande på snapchat. Ser det positivt att han slutar med youtube och tycker synd om Jonna som får lida för hans uttalande. Blä.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com