#1 - Jag äger orten

Ska vi bränna ner orten bre

#2 - K

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/eV2RR/joakim-lundell-om-hatstormen-det-ar-en-haxjakt

#3 - Anonym

Vart kan man rösta???

#4 - Anonym

Heja Carina Berg fuck yotubers

#5 - Anonym

Youtubers* ska de stå ja!

#6 - Anonym

Fuck Anty och alla dom där talanglösa Youtubers. GO BERG!

#7 - E

Anty är supergullig, men är inte värd att vinna. Hon är där bara för att hon är youtuber, vilket faktiskt inte känns fair. Clara Henry, däremot, är riktigt jävla duktig. Go Clara!

#8 - Anonym

Jockiboi på Youtube: Vi är superduktiga för vi nämner ingen med namn på youtube längre, vi skapar ingen drama.
Jockiboi på Snapchat: Lägger ut 10 posts i rad för att få sina följare att hata på hydras mamma.

#9 - Felicia

Vad har Anty programledit?

#10 - Anonym

Förstår att Clara blev nominerad men anty? Hahahaha kan svenskayoutubers bara försvinna från ställen som inte är youtube...

#11 - Anonym

Jockiboi kommer aldrig förändras. Han kör bakom kulisserna. Hoppas allt kommer fram nu och att pressarna får veta vad som gör att han får hat. Han är den som skapar hat och därför blir åt satt.

#12 - Anonym

Någon har säkert sparat alla printar för rättvisan. Och Hydras Morsa sitter säkert med massa avslöjanden om Jockibois dubbelspel. Vilket gör att Jockiboi får panik. Även om han inte väljer lägga upp videos på andra nu. Så är han en djävel i förklädnad på snapchat inte många föräldrar och massmedia får se. De ser bara offerkoftan. Något är stort fel på denna person.

#13 - Hmmm

Jag fattar inte hur man kan ha Jocke som sin idol.
Han gör ju inget annat än att skälla ut sina fans gång på gång.
Är han någonsin tacksam för sina fans, nej han rullar bara in pengar från unga följare som inte begriper vilken idiot han är.

#14 - Anonym

https://youtu.be/V3LnTMychzM
Clulesswed i blåsväder

#15 - Anonym

anty e fett stel, Carina berg förtjänar att vinna

#16 - Emily

Varför Anty?? Hon är stel...

#17 - Anonym

http://www.hant.se/joakim-lundells-oppna-brev-jag-mar-riktigt-daligt-psykiskt/

#18 - Anonym

Kan någon snälla sammanfatta allt Jocke säger på snapchat för jag orkar verkligen inte kolla på allt det där

#19 - Anonym

Lika offentlig som Zlatan? Haha, Skurt har fått hybris igen.
Zlatan är tusen gånger mer känd och han får inte hatstormar mot sig?
Har du hört talas om Karma Jockiboi?

#20 - Anonym

Haha alltså Jockiboi är inte frisk som orkar lägga ut bibeln i hela snapchat. Man orkar fan inte ens kolla för att allt handlar bara om haters. Han kommer aldrig att lära sig 😂😂😂😂😂

#21 - Anonym

Bara jag som tycker att Tilde de Paula eller Carina Berg förtjänar priset mycket mer än dom andra två, Gillar Anty och Clara mycket, men jag tycker att MÅNGA youtubers tar sig till platser som dom inte borde vara på, tex när youtubers utnyttjar sitt kändisskap till tex musik *host* Jockiboi, jag tycker att det är riktigt fel, att det finns så många människor med riktiga talanger som har som sin högsta dröm att få ett skivkontrakt tex, så ställs dom i skuggan och får inte en chans pga att youtubers ska få chansen, så att skivbolagen kan tjäna mera pengar, jag tycker iaf att det är fett fel och äckligt, det märks hur stort ego dom flesta youtubers har.

#22 - Anonym

Kan den där jäkla Jockiboi sluta dra in Therese i deras skit, eller lol

#23 - Anonym

Så stressigt liv och lite tid tycks inte Jockiboi inneha. Tror snarare Jockiboi har för mycket tid över. Med tanke på all tid han spenderar på Snapchat;)
Senaste videon är klippte Jerre ihop.

#24 - Anonym

Bara jag som blir så himla glad och stolt när jag ser att Tova kämpar och är stark? Blev tårögd när jag såg hennes snaps om hur hon hjälper sin mamma och lillebror.
All kärlek til henne <3

#25 - Emily

Hur hanterar Tova det här med att hennes bror har gått bort??

#26 - K

#22 Va? Har han tagit upp Therese Lingren nu igen? Håller han på med sina snap? Alltså det hade varit så lugnt på Youtube om de hade slutat. Och det hade blivit mindre hat på Youtube. Så som Jocke håller på snap, det är han själv som sprider hat! Men han får sluta dra upp Therese i dras skit.

#27 - Kapten

Jättefint av Tova. Men jag förstår inte..i hennes snap skrev hon lillebror..har Hon inte två småbröder? Ibou och Måns. Eller är jag helt ute och cyklar nu, har jag missförstått vem som gått bort.

#28 - Anonym

HAHHHA det sjukaste hände idag!! Min lärare frågade vilka vi tyckte va jobbiga på internet själv sa hon Joakim lundell💀

#29 - Anonym

Det går rykten om att Ben mitkus imorgon åker in i fängelse, vet någon hur länge?

#30 - Anonym

#29 för vad?

#31 - Hej

Tova har 3 st bröder varav (vad jag vet) Ibou är halvbror till henne. Det är Hugo, hennes äldsta bror som gått bort.

#32 - Anonym

tovas snap😞 Styrkekramar till hon och hennes familj❤️

#33 - Anonym

Ang jockiboiiis snap, undra om han är sponsrad och får betalt för varje snap för det är ju en jvla bibel 3 gånger om dagen 8 dagar i veckan där asså

#34 - Anonym

fick tårar i ögonen när jag såg tovas senaste snaps, kan inte ens föreställa mig hur fruktansvärt det måste vara att gå igenom något sånt :'(

#35 - Jou

Nån som vet vad som hänt med Victor Höglund??

#36 - Jou

Nån som vet vad som hänt med Victor Höglund??

#37 - Anonym

Klart Jocke kan snaochvta då han har sju anställda som gör jobbet.

#38 - Anonym

#33
Men avfölj då om de inte passar så djävla trött att på varje inlägg ska ni skriva om honom
passar de inte så skit i det / Ida

#39 - Paulina

Om Anty vinner så är det endast för att Splays VD sitter med i juryn!! Tilde eller Carina Berg förtjänar denna vinst :)

#40 - Anonym

#27 kanske kallade honom det Själv så kallar jag min bror lillebror gast det skiljer många år mellan oss

#41 - Anonym

#27 Tova har tre bröder, två lillbröder och en storebror. Det är storebrodern som har gått bort. Hon har pratat om honom då och då på kanalen, han är exempelvis med i hennes lyric prank. Och det var i hans lägenhet som hon bodde tidigare i år. Men det verkar inte som att de har haft så tät kontakt... 😕

#42 - Anonym

Bekräftat: Ben Mitkus åker in imorgon i fängelset misstänkt för något han kommer att lägga ut sen på sociala medier. Kommer från en säker källa från en nära vän till Ben.

#43 - Anonym

Amanda Lundgrens snap precis? Vem menar hon????

#44 - Anonym

#42 Man åker inte in i fängelset för att man är misstänkt för nåt hahaha vad fan snackar du om möjligtvis häktet.

#45 - Anonym

#42 Å andra sidan sitter inte polisen och berättar för folk i förväg att dom ska bli häktade lol

#46 - Anonym

#33 https://youtu.be/hoc76fmCjO0
Jockiboi

#47 - Anonym

Man åker inte i fängelse sådär bara. Hade Ben varit dömd för någonting och fått fängelsestraff hade vi vetat om det för längesen ;) antagligen en liten p12a som sprider detta, men det är faktiskt förtal att sprida falska påståenden om att någon ska åka i fängelse, och det kan man bli polisanmäld för :) så sluta med såna dumheter!

#48 - Anonym

#43 vilken snap? Jag hittar ingen.

#49 - Anonym

När Jonna vloggade var det en normal jävla vanlig vlogg och hon tog inte upp något om sitt privatliv medans Jocke bara fortsatte babbla som vanligt.. varför? Låt Jonna berätta själv om hon vill.

#50 - Anonym

Jocke är nästan läskig när han ältar samma sak gång på gång. Kan inte längre kolla på hans my story för får en otrevlig känsla när han går igång. Och nu är det ju våld han hotar med precis hela tiden. Fruktansvärt obehagligt med en man över 30 som sitter och hotar alla sina små följare 24/7. Han verkar tappat det helt.

#51 - Anonym

#33 snap live

#52 - Anonym

https://youtu.be/hoc76fmCjO0

#53 - K

Förfan nu får föräldrarna ta tag i sina barn som kollar på Jocke och Jonna. Han är ingen förbild. Nu säger han att det är okej att bruka våld på sin snapchat. Kolla denna videon: https://youtu.be/hoc76fmCjO0

#54 - Anonym

Om Jocke rör ett barn (oavsett om de springer utanför hans hem osv) kan han glömma sin karriär och att någonsin få adoptera ett barn. Han hade åkt dit så jävla hårt! Förstår inte hur han tänker när han sitter och hotar på detta sättet. Självförsvar är endast ok om det är fara för ens liv eller om någon hoppar på en, och det är absolut inte ok att bruka våld mot ett barn, oavsett hur jävligt hen beter sig.

#55 - Anonym

Någon borde tipsa media om jockes hot om misshandel utav barn

#56 - anna

Både Therese och Keyo är med i någon serie som Aftonbladet har som dom kallar Queen. Kanske något att skriva om? :)

#57 - Alltså

Jocke har väl några smällar tillgodo att få på käften.
Han har väl kallat ett x antal tjejer för h**a och sl**a.
Han är 32 år och hotar barn och så fort han hamnar i drama så kan han inte försvara sig själv utan hotar alltid att skicka någon eller låter andra göra videos som skyddar honom.

#58 - Anonym

På måndag får vi svaret ... Haha

#59 - Juu

Tänk er själva in i Jockes situation och försök förstå lite varför han vill slå ihjäl ungarna som jävlas med dem. Till slut skulle ni själva också tänka så

#60 - Anonym

Joakim är ju för fan obehaglig när han hotar barn på det här sättet.

#61 - Anonym

Skulle gladeligen stå med ett basebollträ o veva om jag fick chansen

#62 - K

#59 Så du tycker det är okej att bruka våld? Han sitter dessutom och hotar. Hoppas att fler föräldrar förbjuder sina barn för att kolla på Jocke och Jonna. För de är inga förebilder. Hoppas att Jockes skivbolag tar tag i Jocke nu, för som skivbolag så hade jag inte villat att min artist hade hållt på som han gör. Men som någon säger här rör han något barn kommer han inte ha någon karriär.

#63 - Vem bryr sig

Ok

#64 - Anonym

Någon borde kontakta hans skivbolag också? För hade jag haft en artist som håller på som Jocke gör på snapchat hade jag gett han sparken!

#65 - Anonym

#59 är detta Jocke? Har svårt att tro att någon annan tycker det är okej, man tar fan aldrig till våld - speciellt inte mot barn! Det lägsta man kan göra är fan att slå ett barn, spelar ingen roll hur mycket ungarna jävlas! Man löser det inte med våld! Dina tankar är skrämmande Jocke och jag tror du behöver ta en paus från snap.

#66 - Anonym

Han har även sagt vidriga saker i sina videos om att barnens föräldrar kommer få hämta sina barn ihjälslagna. Så jävla sjukt. Och att han sitter och aktivt söker upp kommentarer och videos som bara provocerar och triggar honom känns inte friskt. Du är 32år, skärp dig!

#67 - VÅLD ÄR ALDRIG OKEJ

#59, tänka det ja, kanske. men att lägga upp det på snapchat för mååånga människor, är att hota.

jag blev på riktigt illamående av de snaps jockiboi la ut där han sitter och förespråkar att våld är okej. man kan stå upp för sig själv eller någon annan på så mycket bättre sätt, våld löser aldrig någonting utan istället sjunker man ner till deras nivå.
om man slår någon för att någon säger något elakt eller kränkande, så har man psykiska problem.
om dom mot all förmodan skulle få adoptera och deras barn gör någonting den inte får, säger något elakt, slåss, bits, ska jockiboi slå den också då? för det är ju så man gör när "folk inte kan bete sig".

#68 - I

Det finns ingenting att skylla på, man förespråkar inte våld mot barn! Slår Jocke ett barn kommer förklaringen "men de var utanför vårat fönster, de sa elaka saker" att funka. ALDRIG!

#69 - I

Inte att funka* ska det såklart stå

#70 - Anonym

Hur i helvete kan man ha Jocke & Jonna som förebilder? Joakim är inte frisk som har mage att våga yttra sig att det är okej att slå småbarn. Han säger att han själv är ett barn men om idioten vågar ens röra ett barn då kommer hans karriär att försvinna snabbt. Han är ingen frisk människa och behöver hjälp med hans fru. Ingen normal människa uttrycker sig på det där sättet.

#71 - Anonym

Seriöst Ida ska du inte döpa om bloggen till hatar Jocke ???
Har tipsat kvällstidningar om denna blogg
Tack o hej

#72 - Anonym

Har även printat o skickat in på mail
Nån gräns finns det ,Det är våra barn som läser detta

#73 - Anonym

#72 Det är ingen som hatar vi diskuterar bara om de som han säger på snapchat Lär dig skillnaden, och du kan ju anmäla Jockes snapchat till polisen istället för hot?

#74 - Anonym

Vi lär se vad tidningarna tycker ...o så får man pengar med om man tipsar o de e ju fint efter semestern ...IP nummer o print har min granne skickat in haha

#75 - Anonym

#74 ingen kommer bry sig så bara bye bye sluta läsa bloggen om du nu hatar den så mycket, Det är de som är meningen med skvallerblogg tönt

#76 - Anonym

Att bedriva hetsjakt som vi tolkar att denna blogg gör är olagligt i Sverige
FORTFARANDE allt är en tolkningsfråga

#77 - Anonym

#76 har du ens kollat på Jockes Snapchat? Hela han är olaglig just nu att han tycker de är ok att misshandla folk.....

#78 - Anonym

Denna blogg bedriver ingen hetsjakt och det är faktiskt inte ida som diskuterar jockes beteende nu, utan vi :) jockes hot om våld är nog lite mer intressant för tidningarna och polisen än vad våran disskusion är. Det är inte hat att tycka att hot om misshandel är fel! Är det Jocke själv som är här och blir provocerad eller vad är det frågan om? Förstår nämligen inte hur någon kan bli upprörd över att vi anser att våld är fel. :)

#79 - Anonym

#74 Är du ett skämt eller? Du borde tipsa kvällstidningarna om vad Joakim lägger ut på snapchat istället för att hota om att du ska anmäla en här bloggen. Om det stör dig så mycket om att vi diskuterar din idol Joakim. Stick härifrån då? Jockiboi lover 😷

#80 - Anonym

Har tipsat om de oxå ja ...
Ock nej inget stort fan utav paret Lundell
Ska bli skoj o se om de blir en artikel

#81 - k

Jag är inget stort fan av Jocke/Jonna, men att han säger att det är okej att använda våld gör mig förbannad. Man kommer ingenstans att använda våld. Dessutom hatar jag inte dom, bara diskuterar vad han håller på med på snapchat och det är inte normalt för en som är över 30år.

#82 - Anonym

Hatar absolut inte heller jobbar inom beteendevetenskap så ser det mest som ett
Nöje o studera folk ...De finns poäng i det han säger vilken man som helst reagera på sånt sätt om man känner säg hotad

#83 - Anonym

#76 *Häxjakt :-------)

#84 - Anonym

ÄLSKAR att Alex & Sigge sågar Jocke i sitt senaste avsnitt. Så jävla på tiden.

#85 - Anonym

Ungefär när i avsnittet nämner dom Jocke? Orkar inte lyssna hela...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com