Bente intagen på psykakuten

Inatt började Bente gråta hysteriskt på snapchat och berättar att hon seriöst funderar på att lägga sig på en räls eftersom hon inte ser meningen med sitt liv.
 
Några minuter senare berättar hon att hon är påväg hem och att ingen behöver ringa polisen. 
 
Nu har polisen kört henne till pyskakuten och hon mår bätttre.  
 
#1 - Alma

Är inget fan av henne men stackars alla 10-åringar som älskar henne, youtube/snapchat är ingen plats för sånna som varken småungar eller instabila personer som skrämmer upp andra som Bente

#2 - Anonym

Har aldrig tyckt om henne men håller med 1# att det är synd om hennes fans som är 10+ om inte mindre som kollar på henne och förstår inte. Folk som Bente borde inte ens ha sociala medier. Yeah, I said it! PEACE

#3 - Jimmie Star

Jag tycker inte detta är okej på något sätt att lyfta detta större än vad det redan är. Bente mår redan väldigt dåligt och detta inlägg kommer inte leda till någonting gott över huvudtaget. Respektlöst av dig att skriva om detta och tycker inlägget borde tas bort nu.

#4 - Felicia Bergström

Vet du vad Ida nu har du gått för långt. Detta inlägg gör Bente bara mer illa än bra. Ta bort inlägget nu! Det som har hänt är tillräckligt allvarligt för att du ska förstå att du gått över gränsen när du skriver om det. Inlägget kommer bara driva hat riktat mot Bente. Låt henne nu bara lägga fokus på att må bra igen! Visa respekt. Spelar ingen roll om hon själv publicerat det offentligt.

#5 - A

Radera inlägget. Om du ska kommentera något kring det så uppmanna istället folk att skriva fina ord till henne. Ta bort bilderna och skriv istället "Bente verkar må dåligt just nu skicka kärlek". Om du känner att du måste belysa det.
Att någon uttrycker att de funderar på att ta sitt liv är något allvarligt och inget att skvallra om eller använda i syfte att få läsare på sin blogg. Jävligt lågt gjort!

#6 - Marcel Jehrlander

Hej Ida,
Tycker att du borde ta ditt ansvar och ta bort inlägget då du skriver om någon som mår sjukt dåligt just nu!

Håller med #3-5 om att detta är riktigt lågt.

#7 - :(

Hon e på psykakuten nu

#8 - Anonym

Tycker du ska ta bort inlägget, det är ingen respekt mot Bente, jag skiter fullständigt i om du driver en skvaller blogg men detta är för mycket, man gör inte såhär, sprid kärlek istället för massa skvaller, det är vidrigt det här att du bloggar om en person för att få läsare, klick, och pengar!

#9 - Anonym

Skärp dig och ta ditt ansvar som vuxen människa. Jag har aldrig varit ett fan av Bente och tycker att hon har gjort otroligt mycket fel som jag aldrig stöttar men jag vet hur det är att känna som Bente gör och det är FÖRJÄVLIGT. Hur kan du lägga ut det här utan att få dåligt samvete? Bete dig.

#10 - Anonym

Om bente mår så dåligt över detta inlägg får hon säga det själv. Ni kan inte säga hur bente kommer känna över detta inlägg. Detta är en skvallerblogg om man lägger ut något offentligt så som bente gör får man nästan skylla sej själv då man vet konsekvenserna:)

#11 - Anonym

Väldigt respektlös att ta upp det här.
Ja fine, det är en skvallerblogg, men någon gräns borde det fan finnas. Visa lite respekt, tänk om det hade varit dig själv det handlat om, hur kul hade du tyckt att det varit då?

#12 - Anonym

Ah men ta bort inlägget för i helvete! Hjärtlösa människa.

#13 - Anonym

har aldrig kommenterar denna blogg men nu är det bra,att du ens har mage till att skriva om detta och med såna ord som låter negativa istället för att be dina följare att skicka kärlek och stöttande ord till Bente. Och till dig #10 fattar du inte att hennes snap var ett rop på hjälp,jag hade en kompis som berättade för mig att den tänkte avsluta sitt liv men jag hittade sätt att hindra henne,hade Bente inte lagt upp det på sin snap hade saker sett nog annorlunda ut nu.

#14 - Fyfan

Är inget fan av Bente men det är såååååå respektlöst o omänskligt av dig Ida att skriva om det här. Om hon ser detta kanske hon mår mer dåligt o gör nått dåligt mot sig själv....Så jag ber dig ta bort det här innan jag polisanmäler bloggen.

#15 - Alma

Men som respekt till bente tycker även jag att inlägget ska tas bort då det inte kommer få henne att må bättre, speciellt inte med massor sv spekulationer bland kommentarerna!

#16 - Izzy

Det är ju sjukt att du lägger upp detta. Tycker att du ska radera inlägget för detta är inte okej på långa vägar, inte speciellt respektfullt för fem öre. Din blogg har sårat många och det är fan dags att stänga ner den, Ida.

#17 - Anonym

Jag förstår att Bente mår dåligt osv.. Men tycker fan stt det börjar gå till gränsen att hon söker uppmärksamhet. För liksom varför ska hon behöva gå ut på snap och berätta att hon vill lägga sig på en räls? Kommer hon må bättre efter att hon har lagt ut snapen? Förmodligen inte! Och hon har flera ggr sagt att hon hatar sitt liv och att hon ska ta sitt liv, men sedan lägger hon en snap 1 timma senare och skriver "bertystar jag kommer aldrig att begå självmord men jag bara inte så bra just nu.." Tycker att det börjar bli väldigt tjatig nu med bentes snap om hennes mående, mår hon dåligt så får hon väll kontakta psykiatrin, hennes 12åriga fans ska inte behöva ringa polisen åt en 20+ åriga kvinna som mår dåligt. Hon får börja ta tag i sitt liv ist för att gnälla åt oss om hur dåligt hon mår. ( detta är inget hat till Bente, vill bara att hon ska inse stt livet går it ut på att gnälla på snap utan att hon måste ta tag i sitt liv )

#18 - Anonym

#17 har du lite vett i hjärnan borde du förstå att det var ett rop på hjälp

#19 - Alva

Hej Ida!
Jag tror att detta inlägg faktiskt inte hjälper bente på något vis att må bättre.
Att du ens tar dig friheten att utnyttja att bente mår psykiskt dåligt för att få klick på din blogg är inte ok! Vare sig det är en skvaller blogg eller inte.
Jag vet att allt startade med att hon la ut det men snälla visa respekt,för en gångs skull!
om du ska skriva så tycker jag precis som #4 att du ska be folk skicka kärlek. Det är det hon behöver mest nu,inte svenskayoutubers.se på sig. Ännu en gång.
Bente tycker ju själv inte om när du skriver en massa skit om henne. Visa respekt.

#20 - Anonym

Ta bort detta inlägget nu!!!
Detta visar att du inte har respekt mot folk som mår dåligt, istället för att stöta bente så väljer du att skriva ut detta på din blogg. Tycker de är respektlöst

#21 - Anonym

Jag tycker att du ska ta bort detta inlägget nu Ida. Det här gör inte Bente något bra alls. Och kom inte och säg "det är en skvallerblogg" javisst det kanske det är. Men detta har hott för långt.

#22 - Maria

Jag fattar att det här är en skvaller ligger, men någon gräns måste det ju finnas. Bente mår redan förbannat dåligt och det är sjukt sunkigt att du försöker profitera på det! Och tror inte att hon kommer må så mycket bättre av det här inlägget! Speciellt när Bente dessutom bett dig att inte skriva om henne! Vill du verkligen ta upp det här ändå nämn bara att hon inte mår så bra just nu och behöver stöd och pepp. Ha lite empati för fan.

#23 - Anonym

#18 Jo, men hur många ggr har hon inte lagt it videos på snap där hon berättar hur mycket hennes liv suger och att hon vill begå självmord? Flera ggr. När ska hon sluta klaga på snap över hur mkt hennes liv suger ist för att ta tag i livet och söka hjälp och inse att hon inte kommer att må bättre genom att hon hela tiden klagar över sitt liv.

#24 - Anonym

Så sjukt respektlöst av dig att försöka utnyttja att någon annan mår psykiskt dåligt. Bente kommer ju inte direkt må bättre av att folk sitter och spekulerar angående hennes mående i kommentarerna liksom. Ta bort det här inlägget och visa lite respekt för fan!

#25 - Anonym

Så sjukt respektlöst av dig att försöka utnyttja att någon annan mår psykiskt dåligt. Bente kommer ju inte direkt må bättre av att folk sitter och spekulerar angående hennes mående i kommentarerna liksom. Ta bort det här inlägget och visa lite respekt för fan!

#26 - ...

OKEJ!! En sak måste ni förstå. Ja, det var inte helt rätt att lägga ut detta MEN! Att det ska stå 20 kommentarer om hur hemsk och hjärtlös Ida är, är precis lika illa! Skäms på er människor som vågar skriva sånna hemska saker som att hon inte har någon empati för människor. Tänk efter vad ni skriver!

#27 - Anonym

Jag tycker synd om Bente och hoppas hon mår bra igen snart, MEN eftersom hon lägger ut det via sin snap, där hon har många följare så kommer folk att se vad som har hänt oavsett om Ida eller någon annan skriver om detta. Om Bente inte ville att folk skulle veta så skulle hon väl inte lägga ut det på sociala medier? Någonstans får man väl faktiskt räkna ut att folk kommer prata om det. Sedan kan det vara ett bra tillfälle att ta upp att må dåligt inte ska bara sopas under mattan utan att det faktiskt är något man bör söka hjälp för innan man går alldeles för långt och slutar i självmordstankar.

#28 - Anonym

omg herregud!! hoppas hon mår bra, detta är väldigt allvarligt.

#29 - Anonym

#26 fast att utnyttja någon som mår fruktansvärt psykiskt dåligt för att få klick ÄR respektlöst och oempatiskt. Tycker det är bra att folk säger ifrån och förhoppningsvis får Ida sig en tankeställare av det.

#30 - Sandra

Förstår inte varför det är respektlöst att skriva om detta. Inget hemligt precis då Bente själv har lagt upp snapen. Hon får ju nästan skylla sig själv. Hon tar inte ens sin medicin.

#31 - ...

#29 Jag menade absolut inte så. Förlåt om någon tog illa vid sig. Tyckte bara inte det var rätt att någon ALLS skulle få hat. #spridkärlek

#32 - Anon

Jag tycker det är ganska konstigt att folk klagar på att Ida lägger upp detta
Det är Bente som väljer att lägga upp detta på hennes snap och då får hon ta konsekvenserna, även om hon inte är stabil just nu så väljer hon att ta upp sin mobil och filma det hon gör
Ida gör bara det läsare hela tiden håller på att tjata om, att de vill ha mera uppdatering och att de vill kunna hänga men i youtubevärlden. Ida uttnyttjar inte Bente för klick, hon gör det hon ska göra på denna blogg, skriva om vad youtubers gör. Så anklaga inte någon för ingen har gjort fel

#33 - Anonym

#30, vadå skylla sig själv? Har du någon gång lidit av psykiskt dåligt mående? Förmodligen inte med den osmakliga syn du har. Ditt skräp. Läs på först istället för att yttra dig.

#34 - Anonym

Håller med dem andra. Ta bort inlägget, otroligt respektlöst! Visst, det är en skvallerblogg men någon gräns måste det fan finnas. Och här gick du över gränsen!! Det tyckte jag redan när du började skriva ett inlägg om Sascha. Du låter folk spekulera och allting. Folk bad dig även radera det inlägget men nej, det gjorde du inte. Du låter det vara kvar ändå. Bente mår dåligt och hon mår ju inte bättre av ditt inlägg (även om hon kanske inte sett det ännu) . Spelar ingen roll om hon lagt ut hela händelsen på Snapchat. Det ger dig inte rätten att skriva ett sånt här inlägg! Så otroligt respektlöst. Ta bort inlägget nu... För jag såg att massa andra Youtubers har kommenterat. Och om det inte är borta, kan dem nog gå vidare med det här. Så ta bort inlägget. USCH, BLIR SÅ ARG! Snacka om att inte ha några gränser...

#35 - Anonym

Nu blir jag chockad. För det första, onödigt att lägga ut detta eftersom bente mår väldigt dåligt. För det andra, i denna situationen finns det inga "men" gentemot bente. Man ska inte gå på henne för att hon lägger ut detta på snap. Vad spelar det det för roll om hon gör det? Varför ska folk skriva "varför lägga ut det på snap framför hennes 12+ fans" vad spelar det förr roll??? Hon är en vuxen människa, det får man inte glömma. Visst, hon är offentlig men most important, hon är en människa och det är det många som glömmer. Stötta henne istället för att säga att hon gjort fel för att hon har snapat om det som hänt

#36 - Anonym

Nog för att denna blogg är smutsig, men att utnyttja en människa för klick är så otroligt vidrigt

#37 - Anonym

Är inte heller ett fan av henne, men jag håller med om att du ska ta bort detta.
Bente la upp det mitt i natten vilket betyder att det troligen inte är så många som har sett det. Men i och med att det ligger uppe här så kommer alla hatare som samlas här att kasta mer skit på henne.

Hon är ju uppenbart helt förstörd nu, hon vill inte vara på psykakuten och hon skäms över att hon la upp snapsen, du behöver inte göra det värre för henne! Du vet att hon inte vill bli omnämnd på denna blogg.

Sen att du använder ord som "hysteriskt" i detta sammanhang får dig att se helt hjärtlös ut.

#38 -

Till alla som säger att det är bentes fel och att hon inte skulle ha lagt upp det på snapchat:

Bente har själv sagt att hon bara har 2-3 vänner. Hennes vänner är hennes bertysar. Det är dom som hon vänder sig till för tröst, tips och hjälp.
Om hon inte hade lagt upp det på snap så kunde något dåligt ha hänt.

Sluta sparka på folk som redan ligger ner. skäms.

#39 - Anonym

Vet själv hur det är att vara på botten. Så jag hoppas verkligen att hon mår bättre snart. Följer henne inte på sociala medier, så är inte insatt. Men ingen förtjänar att må så dåligt!
Det som gör mig otroligt illa till mods är dock hur hennes unga fans sitter och säger att Bente är deras allt och att om Bente hade dött så skulle dom ta livet av sig. Det är oroväckande. En tjej pratade i en live på insta med sin mamma (hon tyckte att mamman inte brydde sig) och mamman sa då att hon tyckte att "Bente-grejen" tar upp allt och att allt den här unga tjejen bryr sig om är Bente. Då utbrister hon "men jag älskar henne". Tycker att det visar tydligt hur dramatiska tonåringar kan vara. men främst så tycker jag att det är sorgligt. Som att hon tappat greppet om verkligheten totalt.

Än en gång; hoppas verkligen att det här hjälper för Bente och att hon kommer på fötter igen!

#40 - Marie

Såhär gör man bara inte. Bente är en människa. En människa som mår fruktansvärt dåligt. Nu går du över gränsen Ida för vad som är OK att skriva om. Det här är mycket allvarligt och ska INTE skvallras om. Brukar gilla den här bloggen för det mesta, men nu går du långt över gränsen. SKÄRP DIG!

#41 - Louise%20Persson

Men herregud, detta är ju inte okej! Ta bort inlägget, varför ska du göra en sån sak värre än vad det redan är? Du ser tydligt att hon inte mår bra, har du inte några gränser på vad du kan publicera och inte? Respekten saknas hos dig verkar det som.

#42 - Slutpåfolie

Vem har sagt att hon mår bättre?? Vart har du fått det ifrån??

#43 - Käft

Prova att inte supa 24 h så försvinner ångesten!!! Jäcla gnäll o tycka synd om mig!!! Gör nåt åt ditt liv istället! Sluta sup o ät mat ta bort sockret sov på natten o rör på dig

#44 - Käft

Någon borde anmäla fittan som publicerar sånt här!

#45 - Anonym

Är den något fel att hon mår dålig??

#46 - Anonym

Ta inte bort inlägget, hon gör såhär hela tiden. Kanske nån gång lär hon sig att man inte lägger ut sånt här till skådan av unga följare/barn. Som en annan kommenterade, hon är 23 år. Vänd på dygnet, sluta sup hela tiden, börja äta nyttig näringsrik mat, sluta med sockret och börja röra på dig/träna. Och börja med dina antidepressiva igen så ska du se att det kommer bli så mycket bättre bara av det. Bara för att man har diagnoser så kan man inte avsäga sig allt ansvar, isåfall får hon väl bli omyndigförklarad så att någon annan har ansvar över henne.

#47 - Anonym

Förfan, ta bort inlägget... Struntar i att det är en skvallerblogg, man går fan inte över gränsen. Idiot.

#48 - Anonym

Håller med #46

#49 - Anonym

Tycker du ska ta bort detta inlägg. Stackars Bente, vet själv hur det är att vara så ledsen att man inte vet vad man ska göra och det är otroligt jobbigt att vara inlagd på psykakuten. Du gör det så mycket värre. Tycker det är riktigt elakt att lägga upp bilder på när hon är otroligt jävla ledsen.
Så snälla, ta bort inlägget.

#50 - Anonym

Allt är inte så jävla lätt. Allt blir inte bra av antidepressiva,bra mat, träning, sova som man ska varje dag och vara nykter om helgen. Ni som inte varit där nere kan inte förstå, ni vet inte hur det är att vakna varje dag och tänka: fan, jag vaknade idag också. Jag gör alla dessa grejer, trots det vill jag inte leva. Och att läsa hur ni kan skriva att hon måste sluta göra såna här grejer för uppmärksamhet får mig att vilja spy på er alltså. Allt är inte så förbannat lätt. Människan mår förjävligt, respektera det

#51 - Anonym

#50 Ingen har sagt att allt blir bra av det, men man måste börja nånstans.

#52 - Johhannnaaaaa

Alltså skyll ej på Ida här va. Det är inte hon som lagt ut detta från första början utan bente ju öppet för internet att se.
Men ja Ida bör ej ha delat detta dock inte utan ett ok från bente vilket jag inte tror hon fått

#53 - d

Tack Ida för att du berättar för oss som missat. Ta inte bort inlägget, det är bra att vi vet vad som pågår, så vi alla kan stötta henne. Du kanske borde tillägga att alla ska skicka lite extra kärlek till Bente, det vore fint.

#54 - Nova carlsson

De här är det mest respektlösa jag någonsin sett, ta bort inlägget! Bente mår dåligt, inget hon kan rå för. Ida du skapar så äckligt mycket hat som är så onödigt. Kommentarerna som är under dina inlägg är så sjuka så de finns inte ord, skäms du inte? Ta bort inlägget för Bente och alla andras skull

#55 - anonym

Så hemskt, hoppas att det blir bättre för henne.

Här är en länk med nummer ni kan ringa ifall ni själva eller någon annan i er närhet mår dåligt. http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Har-kan-du-fa-hjalp/Ma-daligt/

#56 - Anon

Jag är inte ett fan av Bente, men jag tycker helt ärligt att du ska ta bort inlägget. Jag har svår bipolär sjukdom så jag kan förstå vad Bente går igenom, och let me tell you, att lyfta detta och rikta rampljuset mot Bente som just nu mår skit och har självmordstankar gör henne bara illa.

Ingen person som har självmordstankar eller självskadebeteende vill egentligen att såhär många människor ska veta om det. radera detta, tack.

#57 - Anon

#17. När någon är deprimerad och har självmordstankar och vänder sig till sociala medier så är det ett rop på hjälp, aldrig ett sätt att få uppmärksamhet. Att mixa upp de två kan skada något enormt. Lägg av.

#58 - Anonym

Okej, det var fel att lägga upp dedär på snapchat.
Men tror ni att när hon mår SÅ fruktansvärt dåligt att
hon till och med säger att hon seriöst funderar att lägga sig på tågrälset. När hon är SÅ upphetsad. Det är nog svårt att tänka på konsekvenser av vad man gör JUST då. TÄNK PÅ ANDRA MÄNNISKOR ÄN ER SJÄLVA.
Ha empati förfan va inte så själviska.

#59 - Anonym

Varför i hela helvete lägger man upp detta på snapchat inför hela internet? Man får väl ta konsekvenserna att det skrivs på bloggar/nyhetssidor och att man oroar ens följare.

#60 - .

Men hon har ju lagt ut det själv offentligt så vad är grejen? Hade varit skillnad om det var privata meddelanden.

#61 - Anja Rosenskjold

Jag vet att detta är en skvallerblogg och att du Ida (om du ens heter så) ÄLSKAR att smutskasta människor och stå på din anonyma sidolinje och sparka på folk som redan ligger. Men detta inlägget är långt över gränsen. Det är precis sånt här som absolut inte hjälper Bente just nu eller någon annan med psykisk ohälsa. Kom ihåg att karma kan vara en obehaglig jävel. Nån dag så blir det payback och konsekvens av de väl du gör. Nån dag vänder vinden och då blir det storm åt ditt håll.
Snälla Ta bort inlägget. Visa för en gångs skull bara lite medmänsklighet och känsla.

#62 - Anonym

https://www.ekuriren.se/kultur-noje/en-stjarnparad-for-alla-smaker/

#63 - Anonym

<3 BENTE MASSA STYRKEKRAMAR TILL DIG <3

#64 - Suck

Har ni någon gång mått dåligt? Funderat på om ni ska ta ert liv men i sista stund samlat kraft att ändra er? Då vet ni kanske känslan av att i sista stund kämpa för hjälp på första bästa sätt.
Har ni inte det: Bara sluta spekulera om varför någon gör si eller så. Bara scrolla till nästa värdelösa skvallerblogg.
Kommentarer som att Ida bara "gör sitt jobb". Please! Tror inte någon youtuber hade gråtit om hon slutade.

#65 - Anonym

Vi vet ju sen innan att Bente mår väldigt dåligt och att IDA lägger ut det här gör inte saken bättre. Detta inlägget och bloggen i huvudtaget är ju säkert något som farbror POLISEN säkert skulle vilja kolla på om dom får in tillräckligt många anmälningar.

#66 - Anonym

det finns gränser även på svallerbloggar ida

#67 - Gud

Förstår inte det dåliga med inlägget? Alla mår inte bra hela tiden och det är bra att upplysa! Kan alla B youtubers sluta vara så fjolliga ni bryr er aldrig innan

#68 - Anja Rosenskjold

#67 Du har ingen aning överhuvudtaget

#69 - Julia

Oh shit :( Hoppas hon mår bättre nu <3

#70 - Anonym

Kan ni som vill att Ida tar bort detta inlägg sluta tjata om vi som inte vill det har mått dåligt o om vi har velat ta självmord nån gång? Vad fan har det ens med saken att göra? Alla mår dåligt nån gång men alla känner sej inte tvingade att lägga ut det på snapchat o filma liksom. Hon kunde bara ha ringt sin mamma eller nått, samma skit om hon måste berätta för nån kan hon prata me nån som förstår henne inte 10 åriga fans. Hon är en offentlig människa alla skulle prata om detta även fast Ida ej la upp det. Ida gör hennes "jobb" o alla vet att hon gör detta, om de är nått man vill hålla privat kan man fan inte filma hela händelsen på snapchat. Herregud om bente ville att allt skulle glömmas bort efter skulle hon radera alla snaps o inte lägga ut fler när hon ligger på psyk. Bente har en egen hjärna så ni behöver ej tänka åt henne, om hon vill att inlägget ska bort kan hon skriva det väldigt enkelt i ett mejl till Ida.

#71 - Anonym

Varflr ska man tycka synd om bente och bry sig om henne? Efter allt hon gör på Snap där hon blandannat hånar folk skulle jag aldrig tycka synd om henne.

#72 - Hannele

Vet du Ida. Jag läste detta inlägget tidigare idag och tänkte för mig själv att du nog inte helt tänkt igenom ditt beslut att posta detta särskilt noga, att det säkert skulle komma ikapp dig under morgonen och att du då skulle radera inlägget. När jag nu klickar in här igen så blev jag så himla ledsen och besviken över att det låg kvar. Moa förklarar i en video senast idag om vilka förödande konsekvenser ditt val av blogginlägg har men ändå kan du inte sluta? Säg mig, hade du gjort dessa inlägg om du inte hade varit anonym? Jag har väldigt svårt att tro det. Och jag vill inte heller tro att du är helt hjärtlös Ida, så snälla radera detta inlägget. Inte bara för Bentes skull, utan för alla som mår dåligt. Man ska kunna öppna sig och berätta att man mår dåligt utan att få hat för det.

Till alla er andra som läser detta, kanske ska vi vända detta till något positivt sålänge Ida tänker ha detta inlägget uppe. Jag tänker att vi kan bomba Bente med kärlek och stöd och visa att trots våra olikheter (tänker på alla er som inleder med att ni inte är ett fan av henne) så finns vi här och stöttar henne genom hennes tuffa tid. Psykisk ohälsa är extremt tufft och kan ha förödande konsekvenser, precis som näthat. Tänk er för en extra gång innan ni publicerar något!

Och kram och kärlek till dig Bente. Kämpa och stå ut! Det blir bättre <3

#73 - Anonym

Jag är inte den som följer bente men snälla ta bort inlägget. Att lägga ut sånt här är bara extremt onödigt och eftersom hon redan mår som hon gör så får inte det här henne att må bättre?

#74 - Anonym

Men snälla. Ha lite jävla respekt. Skriv inte om sånt här. Är själv i en liknande situation och det hade inte blivit bättre av att folk bloggade om det.

#75 - Anonym

Många har sagt sitt. Varför inte lyssna? Ta gärna bort

#76 - Anonym

#18 Mår man dåligt brukar man söka uppmärksamhet. Alla visar det på sitt egna sätt. Just nu vill du ha uppmärksamhet och samtycke till det du skriver men du förstår heller inte att det är fel. Hon mår dåligt, såklart hon tar ut det någonstans. Hade hon inte tagit ut det på Snapchat vet vi inte vart hon skulle vara idag.

#77 - Anonym

Från #76. Menade #23, inte #18

#78 - Anonym

Fast #46. Bara för att du inte gillar Bente vill du inte se henne död va? Det är ett rop på hjälp och denna gång gick det överstyr, och hon har fått hjälp för det som är fantastiskt nu. Som tur har hon fina fina fans som hjälper henne och som ringde till polisen innan något hände. Det är jätte bra. Ungar borde lära sig lite psykisk ohälsa om de är så känsliga, för alla kan drabbas av de no matter who you are.

#79 - Anonym

Ida, du behöver se Moas video och snälla förstå vad DU gör mot människor. Youtubers är också människor med känslor. Du bör nog ta en allvarlig funderare över ditt så kallade jobb.

#80 - Konrad

Tycker det är vidrigt att den här posten fortfarande ligger uppe. Att du ens tänker tanken "nu ska jag tjäna pengar på att Bente mår dåligt". Äckligt.

#81 - Anonym

Du borde gå ut med en ursäkt. Hoppas fan att du inte vart inne på bloggen ännu idag och sett allt, då är det sjukt respektlöst att detta inlägg fortfarande är kvar.

#82 - Anonym

Brukar tycka att det som läggs upp på den här bloggen är okej pga bara sådant som folk ändå lagt ut på sociala medier, men detta är ju att gå lite över gränsen. Ja, hon har lagt ut det MEN när man mår så dåligt så kan man få panik och inte veta vad man ska göra. Man gör saker som är ogenomtänkta för att man blir som "hysterisk" och ja... får panik och kan inte kontrollera sig. Jag gillar inte Bente pga tycker att hon beter sig fruktansvärt illa i väldigt många situationer, men detta gör henne knappast gott och ingen tjänar på detta (förutom att bloggägaren får in några slantar, men det är ju inte direkt moraliskt korrekt).

Hoppas att hon får den hjälp hon behöver nu. Ett sådant här utbrott har varit på uppgång länge och hon skulle ha fått hjälp redan för flera månader sedan när man började se att hon inte kunde kontrollera sig.

#83 - Carl Jonson

Någon som vet vilken skola hydra går på

#84 - Anonym

#83 ???

#85 - Lol

Moa Murderess pratar om den här bloggen på sin senaste video. Hon snackar typ skit om Ida och att folk är dumma i huvudet här i kommentarerna.

#86 - K

Men nästan alla svenska youtubers snackar skit om denna bloggen och den som äger bloggen. Så Moa är inte den första som snackar skit om denna bloggen och den som äger denna bloggen. Men det jag inte förstår är varför Anja, Felicia, Marcel och Jimmie Star går in och kommenterar här, de kommentera inget när det handla om Sasha som är yngre än Bente, och när det skrivs en massa om Jocke och Jonna. Och Bente varför lägger hon upp såna här saker på snap om att hon vill ta livet av säg var ju likadant med Sasha i USA. Vart var splay gänget då och backa Sasha.

#87 - Bitter

Tycker att Ida gör rätt. (: Bente la själv upp på snap så ingen big deal.
Lättkränkta???

#88 - Saga

Ni behöver ju inte bli asarg på Ida, Bente har själv lagt ut allt på nätet och det kmr alltid finnas där.
Sen att många här väljer att skriva hat om Bente samt förminska psykisk ohälsa är fruktansvärt! Jag tycker Ida borta fixa så att hon måste godkänna kommentarer innan de publiceras.
Liksom hur tänker du där Ida? Du skriver ett inlägg om en självmordsbenägen människa och sen låter du hat skrivas om henne? Ska hon må bättre över det eller? Ta lite ansvar och rensa kommentarer

#89 - Anonym

Seriöst ta bort det här inlägget, åtminstone bilderna när hon gråter. Det är ganska respektlöst.

#90 - Isabella

Ta bort inlägget! Inte okej att skvallra om att någon mår otroligt dåligt och vill ta sitt liv och dessutom lägga upp bilder på personen när den mår som sämst! (Spelar ingen roll att bente själv lagt upp det!!) Ta bort inlägget bara. Helt sjukt osmakligt att ens lägga upp det från första början!

#91 - Gud

Bente la upp det offentligt Ida har ALL rätt att lägga upp det på en blogg om youtubers!

#92 - .

Bente valde att publicera detta offentligt (vilket inte heller är första gången). Så då tycker jag att Ida har all rätt att publicera detta. Även om det kanske inte är det snällaste att göra, men samtidigt så var det Bente som la ut detta och såklart så kommer Ida rapportera om detta som hon gör med ALLT annat. Ska Bente bli särbehandlad? Om ni eller hon inte vill att detta ska bli publicerat så kanske hon/ni ska ta sig en funderare över om hon/ni borde fortsätta vara en offentlig person.

#93 - Anja Rosenskjold

#70 Det märks att du och många andra också tyvärr inte alls förstår psykisk ohälsa. Största problemet (enligt mig) är inte att Ida skriver om det. Problemet är HUR hon skriver om det. Man kan skriva om precis vad som helst om man gör det på rätt sätt. Hon hade till och med kunnat skriva om detta och gjort det på att sätt som skulle hjälpa, som skulle skapa förståelse och få många människor att förstå. Men det gör Ida inte tyvärr. Det tycker iaf jag är riktigt sorgligt och fram för allt fegt. Tänk hur mycket bra hon kunde gjort istället nu när hon har en blogg med så många läsare. Hon hade kunnat använda det positivt på så många sätt och ändå skriva om Youtubers. Det är synd att hon väljer att vrida inläggen på ett sånt här sätt och sparka på folk som redan ligger ner.

#94 - . -

Så jäkla trött på henne... hon är en rätt instabil människa som fixar brösten för lånade pengar och när hon ens inte hade några pengar till mat asså herregud

Men hoppas hon får den hjälpen hon behöver, för hon behöver verkligen hjälp. Ingen normal person det där.

#95 - anon

De som säger att Bente borde skylla sig själv eftersom att hon lade ut detta på Snapchat har aldrig haft psykisk ohälsa. Det är helt solklart att Bentes snaps var ett rop på hjälp. När man har panik och överväger självmord eller självskada så har man inget konsekvenstänk. Ni vet inte hur Bente mår. Att anta och falskt anklaga henne för att söka uppmärksamhet kan göra en sådan enorm skada. Man vill inte höra sånt när man är så nere.
Om ni aldrig haft psykisk ohälsa så kommentera inte. Ni vet inte hur det känns. Skit i vad Bente har gjort förr, om ni hade lite empati i kroppen så skulle ni låta henne vara just nu.

#96 - Anonym

#94 Så vitt jag vet fixade hon aldrig dem :)

#97 - Isa

Håller med om att det är fel av Ida att skriva ett sånt här inlägg utan att förklara för de yngre som inte förstår och utan några dom helst peppande ord. Får också en konstig magkänsla när jag kollar på Bentes snap, är rädd att det ska skrämma upp hennes yngre fans eller inspirera till något eller vad som helst. Bland annat det med att hon hoppade ner i vattnet för att bli av med sin ångest. Jag hoppas Bente mår bättre snart, hon behöver all stöd hon kan få men tror tyvärr inte hon ska få det genom sina yngsta fans på snapchat.. svårt det här <3

#98 - Anonym

Vart hittar jag snapen?

#99 - Elin vehmanen

Ta bort inlägget, respektlöst som fan.

#100 - Anonym

#99 nästan lika respektlös som bente är ?

#101 - Anonym

Om man nu är deprimerad och självmordsbenägen så kanske man inte ska få ha tillgång till sociala medier? Det syns ju ganska tydligt att vissa inte klarar av det ansvaret. För ja, man har ett ansvar, varelse man vill de eller ej. Så tycker inte de var fel av Ida att publisera detta.

#102 - G

Hur är det respektlöst att lägga upp när Bente själv lagt upp det? Logik?

#103 - Anonym

#101 Du tycker inte att Ida ska ta sitt ansvar också då? Hennes blogg = hennes ansvar (inklusive alla kommentarer). Tycker det är väldigt oproffsigt att skriva om detta då psykisk ohälsa är en sjukdom och Bentes snap var rop på hjälp. Det är smaklöst att lägga ut det här för att tjäna pengar på andras bekostnad. Att sedan låta inlägget ligga kvar trots att så så många bett henne ta bort det visar bara att Ida inte tar sitt ansvar.

#104 - Anonym

Må du brinna i helvetet ida , hoppas Karma kommer o tar dig

#105 - Emma

Detta är inte ok på någon level. Kan du inte försöka hitta någon respekt inom dig och ta bort detta inlägg!!! Bente mår sjukt dåligt nu och att lägga upp detta gör inget bättre, just nu måste hon fokusera på allt bra i hennes liv istället för allt som tryckt ner henne, och att lägga upp någon sånt här hjälper inte alls. Nu har du faktiskt gått för långt. Ha respekt.

#106 - Anonym

#104 hon ber inte folk brinna i helvetet iallafall, hoppas karma tar DIG :)

#107 - Anonym

Jag har lidit av medelsvår depression, självmordstankar, självskadebeteende och panikattacker. Att lägga ut på sociala medier att jag skulle vilja ta livet av mig skulle VERKLIGEN INTE hända. OM jag verkligen vill begå självmord hade jag gjort det i hemlighet när ingen kunnat stoppa mig. Inte fan lägger man ut på sociala medier att man ska ta livet av sig inför sina hundratusentals följare och tro att man ska kunna genomföra det utan att bli stoppad. Hon hade inte tagit livet av sig, det kanske är ett rop på hjälp - visst. Däremot tycker jag det är otroligt lågt att söka hjälp hos 10 åringar som inte förstår och som själva kanske skulle hamna i skiten om förebilden tog livet av sig. Tycker många av er i kommentarerna ska skämmas. Fy. Bente måste börja ta ansvar själv, det är den hårda sanningen som mer eller mindre alla får höra när det kommer till psykisk ohälsa. Ni kan inte hjälpa henne att bli frisk om hon inte gör något annat än att grubbla över hur hemskt hennes liv är. Psykisk ohälsa måste absolut tas på allvar, men det ska inte behövas göra av 10 åringar åt en vuxen kvinna.

#108 - Anonym

#107 EXAKT!

#109 - Anonym

#107 precis

#110 - Isa

#107 håller med i allt du säger!

#111 - Linda

Ta bort inlägget. Det gör ingenting gott det gör bara att Bente mår sämre, hon uttryckte det själv på snap. Eftersom att hon tog bort delarna där hon grät borde du också göra det.

#112 - Anonym

Har du ingen respekt i kroppen människa som lägger ut detta?! Fyfan, Bente mår inte bra & du har mage att göra ett inlägg om en människa som mår psykiskt dåligt. Ta bort inlägget & börja visa respekt mot andra.

#113 - Anonym

Sitter och kollar på Moas senaste video, går in på din blogg och ser detta inlägg. Man undrar om du någonsin ska lära dig? Förstår du inte vad du gör och hur dina handlingar påverkar människorna du skriver om? Tycker du bör gå in och se Moa Murderess senaste video om du inte gjort det redan. Samma till er i kommentarerna, tänk på vad ni skriver.

#114 - Anonym

Hur kan du utnyttja att någon mår såhär dåligt för att få visningar och tjäna pengar på detta? Otroligt dåligt av dig och du borde ta bort inlägget nu! Hjärtlöst av dig att utnyttja en sådan sak för pengar... vidrigt rent ut sagt. Hur kan du inte ha dåligt samvete? Hoppas du blir nöjd av pengarna du tjänat in på att utnyttja någons psykiska ohälsa. Bra jobbat Ida.

#115 - Anonym

Hur kan du utnyttja att någon mår såhär dåligt för att få visningar och tjäna pengar på detta? Otroligt dåligt av dig och du borde ta bort inlägget nu! Hjärtlöst av dig att utnyttja en sådan sak för pengar... vidrigt rent ut sagt. Hur kan du inte ha dåligt samvete? Hoppas du blir nöjd av pengarna du tjänat in på att utnyttja någons psykiska ohälsa. Bra jobbat Ida.

#116 - Simone

Hallå ta bort inlägget!!!! Lite respekt har du väl IDA

#117 - tove

#107 HÅLLER VERKLIGEN MED!!

#118 - Anonym

Kom igen nu bloggägaren vi vet ju att du ser vad alla skriver, du har ju t.om uppdaterat bloggen. Det sista Bente behöver just nu är det här. Ta bort för i helvete!!!

#119 - Anonym

#107👏

#120 - Anonym

#57 Jo, men hur många ggr har hon inte lagt ut videos på snap där hon berättar hur mycket hennes liv suger och att hon vill begå självmord? Och sedan kommer hon 1 timma senare och säger att hon aldrig kommer att göra det men att hon bara mår dåligt osv... När ska hon sluta klaga på snap över hur mkt hennes liv suger ist för att ta tag i livet och söka hjälp och inse att hon inte kommer att må bättre genom att hon hela tiden klagar över sitt liv

#121 - Wilma helander

hej jag tycker att det inte att det är ok att hata på andra. sluta nu. varför kan du inte ge dig

#122 - Hemligt

vad har hänt

#123 - Anonym

Bente valde själv att lägga ut dessa videos på hennes OFFENTLIGA snapchat. Bente vet även mycket väl att när hon lägger ut något som detta kommer det hamna på denna blogg. Om hon från tidigare händelser kunde lära sig att tänka innan hon gör hade dessa bilder inte funnits på henne..

#124 - Anonym

#87 Du är en av de som drar "lättkränkt"-kortet så fort någon kritiserar något öht va? Det finns saker som inte är okej. Antagligen har du också gränser.

#125 - Anonym

Gud vad alla är lättkränkta

#126 - Fyfan

Ida, ge dig, detta är så respektlöst av dig, du har verkligen lagt din sista potatis

#127 - Emma

Ta bort detta fucking inlägget och skaffa dig ett liv. Om du hade en kompis som var självmordsbenägen, hade du velat se ett inlägg eller liknande då? I don't think so. Väx upp, visa lite respekt. Tack och hej.

#128 - Anonym

Ta bort inlägget. Detta har verkligen gått för långt. Du har sjunkit sjukt lågt, det är en människa som inte mår bra som vi pratar om, du gör det bara värre så för din egna skull så ska du ta bort inlägget och skämmas över vad du gjort. Usch vad jag tycker illa om såna som aldrig inser när man skadar någon.

#129 - Anonym

TILL BENTES FANS

Bente kränker ALLA hit och dit och säger alltid att folk inte ska ta illa upp och att alla är "butthurt" hon av någon ska kunna ta detta inlägg. Hon ska till och med kunna ta emot HAT, för hon ber andra att göra detsamma när hon har kul på andras bekostnad

#130 - Dan

Xoxo, gossipgirl

#131 - Anonym

#18 Nej hon vela ha uppmärksamheten. Hade det varit ett rop på hjälp hade hon inte lagt ut det sådär. Är ett fan av bente men dedär va lågt gjort av henne. Hon har ett väldigt bra liv just nu men fortsätter ändå säga att hon mår dåligt osv och snackar ut sådär på sin snap vilket kan trigga andra. Hon kan skicka ett rop på hjälp till sina vänner istället ;)

#132 - m

Alla klagar på att det här inlägget inte hjälper henne något men vart fan står det att tanken var att hon skulle må bättre av det?

#133 - Ursäkta bitch

Asså vem är den här själv hatande människan som skriver denna bloggen? Tjejen är uppenbarligen en omogen tjej med 0 respekt för människor.

#134 - T

1.Bente har själv sagt att hon ibte bryr sig vad skvallersidor skriver
2.Lägger man ut något på nätet får man själv acceptera att detta kan spridas oavsett hur dåligt man mår.
3.Det som Jocke skrev på story är värre än det som skrevs här.

#135 - Anonym

Att du PÅ RIKTIGT utnyttjar att folk mår rent ut sagt piss och tänker: Åh det här kan jag tjäna pengar/uppmärksamhet/likes på! HUR tänker du? Ta bort inlägget nu

#136 - Anonym

Bente dör ju för uppmärksamhet. Nu får hon det så sluta klaga.

#137 - Anonym

Respekt.. Var fan e din respekt för hur andra människor mår?

#138 - fffff

Snälla ta ner det här...

#139 - fffff

Snälla ta ner det här...

#140 - Anonym

Herregud vad folk är omogna. Är inget "fan" av bente men jag gillar inte när man kastar hat på folk. Vadå "hon får skylla sig själv" och "hon tål hat" asså.. visst hon säger att hon inte bryr sig på sin snapchat men det är klart att hon också blir lite sur när man lägger ut ett sånt här inlägg asså.., Hälften om inte mer av er skulle inte klara av att hata på någon face 2 face, därför ska ni inte hata här heller. Samma med den som gjort detta inlägget , omoget, riktigt omoget.

#141 - Anonym

Herregud vad folk är omogna. Är inget "fan" av bente men jag gillar inte när man kastar hat på folk. Vadå "hon får skylla sig själv" och "hon tål hat" asså.. visst hon säger att hon inte bryr sig på sin snapchat men det är klart att hon också blir lite sur när man lägger ut ett sånt här inlägg asså.., Hälften om inte mer av er skulle inte klara av att hata på någon face 2 face, därför ska ni inte hata här heller. Samma med den som gjort detta inlägget , omoget, riktigt omoget.

#142 - Anonym

Respektlöst inlägg faktiskt. Och vadå "hon får ta konsekvenserna"? Hon la ut det på snap ja, men man ser tydligt rop på hjälp. Och varför klaga på att det är 10 åringar som följer henne och ser det? För obviosly fick hon hjälp av de "10 åriga fansen" som faktiskt ringde polisen. Dessutom, vad gör man på sociala medier om man är 10 år? Klaga fan inte på Bente, klaga på föräldrarna som inte håller koll på sina barn. Dessutom kan hon inte anpassa sig efter hennes 10 åriga fans, på riktigt. Dom som gillar det hon gör följer henne resten kan ju skita i henne. Och klaga inte på att hon borde ta tag i sitt liv, för skulle hon kunna göra det skulle hon gjort det? Hon klarar antagligen inte av det och ber om hjälp vilket hon faktiskt fick på sociala medier.

#143 - Sofia Johansson

Du är på riktigt sjuk i huvudet som skriver om detta! Som mina kollegor säger så går du FÖR långt Ida.
Jag hoppas karma kommer o tar dig alltså för det finns inte NÅGON youtuber som uppskattar din skitblogg.
Du borde fan SKÄMMAS! USCH!

#144 - Anonym

#131 Vadå får inte hon snacka om att hon mår dåligt för att du anser att hon har ett väldigt bra liv? Man kan vara deprimerad oavsett hur jävla lyckad man verkar vara i andras ögon. Bente har ju nämnt att hennes snap betyder mycket för henne och hon inte har så många vänner och därför snapar hon sånt för att lätta på hjärtat och få tips och råd. liksom. Tyck vad man vill om det, men tycker inte att hon ska behöva censurera sig på sin egna plattform.

#145 - Anonym

#131 Vadå får inte hon snacka om att hon mår dåligt för att du anser att hon har ett väldigt bra liv? Man kan vara deprimerad oavsett hur jävla lyckad man verkar vara i andras ögon. Bente har ju nämnt att hennes snap betyder mycket för henne och hon inte har så många vänner och därför snapar hon sånt för att lätta på hjärtat och få tips och råd. liksom. Tyck vad man vill om det, men tycker inte att hon ska behöva censurera sig på sin egna plattform.

#146 - Elin

Håller med #9.
Vad är du för jävla fjant som sitter gömd och skriver om sånna här saker? Du måste ju fan vara max 15 bast. Skäms över hur pinsam du är. NOLLA.

#147 - A

Det är inte ofta jag skriver något offentligt men nu kan jag faktiskt inte sitta tyst och låssas som ingenting. Snälla sluta dra slutsatser över hur Bente reagerar, har man inte varit i en liknande situation kan man omöjligt veta hur en människa i det tillståndet reagerar. Kom inte med "hon kommer ändå inte må bättre av att gnälla på snap", har man inte tillgång nära och kära i stunder då det krisar kan livet falera totalt, ett fakum som måste accepteras fast än de inte alltid förstås. Det är sånt här som får mig att tvivla på mänskligheten, sluta va så trångsynta, öppna era hjärtan nu när det behövs som mest.

#148 - Anonym

Sluta skriv en massa skvaller om Bente någon gång! Så himla respektlöst av dig, visa lite respekt!

#149 - Anonym

#131 hur fan vet du att hon har ett bra liv? Bara för att man har flera hundratusen följare så betyder det inte att man mår bra och livet är perfekt.Då hon mådde så dålig så är det liksom inte så att man sitter och väljer vem man ska skicka till,ja du nu ska jag välja,Olle,Calle,Anna, nej Sandra behöver inte få reda på det.Då är det klart att man för den första bästa "lösningen". Du kanske inte är så gammal så du kanske inte förstår.men ha en bra dag❤

#150 - Hannah

Ida, anledningen till att jag ens kommenterar detta är för att jag själv har försökt begå självmord, och jag tror att Bente la upp allt på sin snap för ett rop på hjälp, jag var likadan fast dock inte på snap.
Att lägga upp detta dock, det är inte schysst, visst att hon själv har lagt upp det på snap, men låt det stanna där istället, sprid det inte mer, för det kommer bara förstöra henne i längden.

Till dig Bente, det kommer att bli bra i slutändan, jag mådde precis som du, och nu ska jag flytta till Vimmerby för att plugga, det kommer bli bättre.

#151 - Hannah

Ida, anledningen till att jag ens kommenterar detta är för att jag själv har försökt begå självmord, och jag tror att Bente la upp allt på sin snap för ett rop på hjälp, jag var likadan fast dock inte på snap.
Att lägga upp detta dock, det är inte schysst, visst att hon själv har lagt upp det på snap, men låt det stanna där istället, sprid det inte mer, för det kommer bara förstöra henne i längden.

Till dig Bente, det kommer att bli bra i slutändan, jag mådde precis som du, och nu ska jag flytta till Vimmerby för att plugga, det kommer bli bättre.

#152 - Ana

Men varför tjatar alla om att inlägget ska bort? Bente har själv lagt ut det här på sin snapchat och hon vet ju att hon kommer få reaktioner, annars lägger man inte ut det på sin snap. Skärp er

#153 - K

Ta bort detta

#154 - K

Ta bort detta

#155 - Anonym

Bara för att hon gjorde ett impulsivt beslut att lägga ut detta på snap när hon mådde dåligt så betyder det ju inte att någon annan ska ta det och lägga ut det på internet där det aldrig försvinner!! Det är skillnad på att lägga ut något själv och att någon annan gör de! Hur kan ni inte fatta det?!

#156 - Anonym

Alltså vad Fan tror du att du är din jävla stalker ! Varenda händelse som händer delar du med detsamma undrar fan vilket liv du har om du ens har ett liv ! Den som vill styra En sådan blogg ska inte favoritisera nån youtuber fattar du. , du älskar fula Therese och vill alltid lyfta upp henne o försvara henne för ingenting ! Och såklart sänka ner andra ! Istället för att du ska försvara henne ska du lägga märke till hur dramatisk hon är och hur hon älskar pengar ! Hon är så kallad vegan och vill att alla ska bli det och det är inget hon bestämmer över ! Vi har fått nog a hennes överdrivna panikångest bara dra för h*lv*te ,

#157 - Anonym

FYFAN va lågt av dig att ta upp detta

#158 - Anonym

Men för i helvete har du inget medlidande för andra?

#159 - Anonym

Är inte jättegammal nej (16 år) men jag har följt bente länge och hon gör såhär hela tiden när hennes kanal går riktigt dåligt. Tappade respekten för henne efter allt hat mot killar. Jag har själv några diagnoser likt hennes och vet att folk med t.ex Asperger och depression samtidigt kan göra väldigt mycke för uppmärksamhet. Vilket det är ganska tydligt att hon gjorde. Och när hon lägger ut på sin snap så triggar det folk som kan må ännu sämre och som kan ha gått igenom mer. Jag mådde jättedåligt när jag såg hennes snap och la mig och grät för jag kände exakt likadant. Hon har 10 åringar som följer som kan tro att det är okej att säga att man vill dö. Det är absolut inte okej. Och Ida skrev ingen dålig artikel så idaas keep up the good work (läste inte igenom allt du skrev 149 eftersom jag inte hittar mina glasögon och får ont i huvudet av att läsa allt hahah förlåt)

#160 - Anonym

#hatatherese

#161 - Anonym

#hatatherese

#162 - Anonym

Folk måste börja lära sig hur ett opartiskt inlägg ser ut. Personen i fråga som har gjort detta inlägg har inte alls skrivit något negativt och inte med en negativ ton. Detta har blivit hennes jobb och det som ingår att skriva nyheter/skvaller är att vara OPARTISK, dvs att inte på något sätt uttrycka känslor i det hon gör. Tror ni hon seriöst sitter och skrattar åt bente egentligen bakom skärmen? Det är alla ni 100+ personerna som borde skämmas för hur ni uttrycker er, att skribenten är respektlös och att hon borde dö. Fyfan för er. NI är en anledning till varför folk hamnar i psykisk ohälsa. Försök inte försvara bente genom att trycka ner en annan. Usch, jag spyr på ert beteende.

#163 - Emma

Anser också att detta kanske inte var det bästa sättet att skriva detta på men allt beror också på hur man ser på detta inlägg! Inlägget visar att hon var stark nog att inte begå självmord och ta sig hemåt. Att hon åkte in till psykiatrin betyder att hon var stark nog att ta tag i problemet så att säga. Att gå ut med det till sociala medier är ett sätt att be om en räddning. Så allt hon har gjort är starkt och allt Ida har gjort är att upplysa dessa kunskaper hos bente!

#164 - Emma

Anser också att detta kanske inte var det bästa sättet att skriva detta på men allt beror också på hur man ser på detta inlägg! Inlägget visar att hon var stark nog att inte begå självmord och ta sig hemåt. Att hon åkte in till psykiatrin betyder att hon var stark nog att ta tag i problemet så att säga. Att gå ut med det till sociala medier är ett sätt att be om en räddning. Så allt hon har gjort är starkt och allt Ida har gjort är att upplysa dessa kunskaper hos bente!

#165 - BENTE FAN

TA BORT INLÄGGET

#166 - Anonym

Asså Bente e störd

#167 - Anonym

kanelbullar

#168 - Robocct

Ok takk för infon. Du e snell

o e

t a

#169 - Myspotfordreams

Vill bara poängtera att (om någon ens läser detta inlägg längre) att flera i min umgängeskrets på universitetet tycker om Bente. Det här handlar om folk i åldrarna 20-25. Tack och godnatt för min del.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com