#1 - Anonym

upt mer!

#2 - Anonym

Mathias Akmal, han är gay.
Så uppenbart att hon gör det för uppmärksamhet.. dåligt med likes/visningar senaste tiden eller?

#3 - Japp

Hahah lakidorran driver ju endast med er/oss...

#4 - Anonym

Det är ju så uppenbart fejk? Hon garvar ju efter varje "kyss" och det syns så väl att de gör det bara för skojs skull. Dessutom tror jag inte att hon skulle spamma sådär mycket om det var seriöst.

#5 - Anonym

Omg om ni kollar på Mathias Almas senaste instastory kan man se att Mikael tänder en cigg åt Joel

#6 - Anonym

Akmal*

#7 - Hehe

Han ser ut som raed. Dessutom e han nog gay

#8 - Slutpåfolie

Lakidoris är ju på g med Kekutrash...eller?? Kanske bara önsketänkande från mig hehe

#9 - Esther

#8 AW HELL NO

#10 - Esther

#8 AW HELL NO

#11 - Slutpåfolie

#10 Hahahahaha...😛

#12 - Anonym

LOL vrf ser de ut som killen Tova dejtade?

#13 - Anonym

Kan folk sluta spamma alla Jocke och Jonnas videosar. Sjukt less att se ny upplagda klipp med tidigare videos från detta par. Borde vara olagligt att spamma sönder hela svenska youtube community. Eller är de gratis reklam för dem. Blir lack på detta virus som sprider sig på youtube. De blir bara fler och fler som.kopierar deras videos och lägger upp.

#14 - Ellen

Kammi har köpt en egen bil :-D

#15 - Anonym

Förstår inte varför Moa gör videor om hennes scenecore namn och varför hon inte vill gå ut med hennes efternamn. Det är hur enkelt som helst att hitta hennes efternamn, vart hon bor, vad hon jobbar med etc. På ratsit. Det drar ju bara mer uppmärksamhet till det? Förstår inte. Kolla bara youtubers vänner på Facebook så hittar de henne liksom och J&J säger hennes efternamn i deras bröllopsvideo. Det är som att hon tycker att hon är cool eller speciell. Patetiskt faktiskt.

#16 - Anonym

15 Det är inte Moas riktiga efternamn på facebook heller haha så dum du är hon kommer aldrig att gå ut med hennes riktiga efternamn på sociala medier för hon vill ha ett privatliv också

#17 - Anonym

Jo det är hennes riktiga namn på ratsit. Hon har två förnamn och två efternamn. Bara för att hon använder två av dem så betyder inte det att hon inte har sin riktiga ute. Så att hon påstår att hennes FB namn inte är hennes riktiga är BS. Googlar man på hennes fb namn så får man upp henne direkt. Asså så pinsamt. Var ju bättre när hon kallade sig "epicfaiil" eftersom det är exakt vad hon är 😂😂

#18 - Anonym

17 Du är verkligen en patetisk idiot som inte låter andra människor få ha sitt privatliv ifred om du var en känd youtuber och alla kommer och knacka på din dörr så skulle du inte tycka de skulle va lika kul att aldrig få vara ifred

#19 - Anonym

#18, woooow, vem är det som är patetisk här? :)
Har jag gått ut med namnet? - Nej
Har jag gått och knackat på hennes dörr eller ens varit i närheten av hennes bostad? - Nej
Har jag trakasserat henne på något sätt? - Nej
Har inte sagt något emot att hon inte ska ha ett privatliv, jag tycker bara att man inte behöver göra värsta grejen av att man har ett scene namn och påstå att man inte har sitt riktiga namn ute trots att det finns på skrivet många gånger i hennes blogg?

Ta det lite lugnt, det handlar inte ens om dig :)

#20 - Anonym

#18, woooow, vem är det som är patetisk här? :)
Har jag gått ut med namnet? - Nej
Har jag gått och knackat på hennes dörr eller ens varit i närheten av hennes bostad? - Nej
Har jag trakasserat henne på något sätt? - Nej
Har inte sagt något emot att hon inte ska ha ett privatliv, jag tycker bara att man inte behöver göra värsta grejen av att man har ett scene namn och påstå att man inte har sitt riktiga namn ute trots att det finns på skrivet många gånger i hennes blogg?

Ta det lite lugnt, det handlar inte ens om dig :)

#21 - Anonym

#17, dessutom är jag och den som skrev på #15 inte samma personer. Så get your facts straight :)

#22 - Anonym

19 Vill man ha ett privatliv så går man fan inte ut med sitt riktiga efternamn på sociala medier och sedan idiotiska människor som du sprider det vidare... Skaffa dig ett fucking liv och respektera andra människor istället

#23 - Anonym

#22

Fast om hon själv har gått ut med sitt namn förut och inte ens tar bort det, är det då konstigt att folk vet? Det är väl vad de gör av informationen som spelar roll? Då jag inte har gått ut eller spridit det, varför är det jag som ska skaffa "fucking liv" när det är du som sitter och är arg för ingenting? :) Jag har ett bra liv, tack så mycket. Du kanske behöver ett eftersom du lever i en drömvärld där Moa ens bryr sig om att du sitter och försöker försvara hennes privatliv när ingen har bryr sig om hennes riktiga namn egentligen :)

#24 - Anonym

22 Småungar som bor i stockholm kommer att bry och springa dit och knacka och ringa på Moas dörr nu tack vare dig! Inte så speciellt trevligt för Moa och hennes familj som aldrig kommer att få vara ifred

#25 - Anonym

#23

#26 - Anonym

fast du behöver ju fortfarande veta vad hon heter för att kunna söka? vart någonstans har någon här skrivit ut hennes rikitga namn? alltså jag ger upp, som att prata med en vägg här

#27 - Anonym

Snälla nån skaffa dig en hjärna du fattar väl att dem kommer söka upp de! Idiot

#28 - En som Tänker till😂

Lol de va ett skämt kolla Lovisas snapchat😂😂

#29 - Anonym

ÄR DET RAED ? nej inge han

#30 - Anonym

Lovisa lita inte på såna det är Raed Murad typer! Bara tips.

#31 - Anonym

Går det dåligt med likesen och visningarna Lovisa eller ?

#32 - Anonym

Skriv om Antonias nominering!!!!

#33 - Anonym

#26
Såg att någon skrev ut hennes riktiga namn bland kommentarerna här senast igår

#34 - felicia

HUR har Linn opererat brösten när hon är under 18? Hon har ju varit lite blyg med att visa dom men se Zennufers vlogg. De är ju typ 3 storlekar dom gått upp. P-piller kan det inte vara för dom har hon gått på i typ 2-3 år så att brösten skulle växa 3 storlekar på typ 3 månader efter så många år är lite osannolikt.

#35 - Anonym

#30 Raed Murad typer? Bara för att man liknar honom har man absolut inte samma beteende

#36 - Till 34

Ehn hon är tonåring dem växer idiot

#37 - Anonym

laki röker på flax story

#38 - anna

linn ahlborgs tits? har hon gått upp i vikt eller gått in i puberteten lite sent eller silikon?

#39 - Anonym

#34 man får göra bröstförstoring med föräldrars samtyckte, sorgligt nog. Uppenbart att hon gjort det, men fult att hon ljuger om det. Ger skeva ideal till alla yngre tittare som tror att man måste se ut på ett speciellt sätt, eller att man kan göra det naturligt.

#40 - Anonym

#37 Trevligt för henne :) Hon gör som hon vill

#41 - Anonym

#39
Hon kanske "ljuger" om det för att hennes yngre följare inte ska känna att det är något man behöver göra?
Hennes kropp och hennes val om hon vill berätta eller inte.

#42 - Anonym

Man ser på mils avstånd att hon op brösten, antar att hon mådde dåligt över dom innan eftersom hon alltid gömde dom innan (hon var helt platt) tur att det finns silikon ;)

#43 - Anonym

Hon sa på sin snapchat att de inte är tillsammans.. ganska tydligt också.

#44 - Bitch 2.0

Hon sa precis på snap att det var fejk för att få din uppmärksamhet. 😂

#45 - Anonym

Bentes mystory nu ??????

#46 - Anonym

Bentes story hallå????!

#47 - Anonym

Bentes mystory hallå :(

#48 - Anonym

Omg bentes story??

#49 - Anonym

Omg bentes story??

#50 - Anonym

Jag hoppas innerligt att det löser sig med Bente. Jag har aldrig varit ett stort fan av henne och hon har sagt dumma saker i flera års tid även fast hon inte fått ta skit för det, men ingen har just nu någon rätt att skriva skit om henne. Jag är själv självmordsbenägen och jag förstår henne till 110% (för första gången i mitt liv).

#51 - Anonym

Jag bor i karlstad och har försökt få kontakt med henne på instagram men hon har inte sett det.. Någon som ett hur jag ska kunna nå henne på annat sätt? (Jag är snart 25 så kan nog försöka hjälpa iaf..)

#52 - By

Upd mer???

#53 - Anonym

Men alltså Bentes snap?!
Hoppas verkligen att någon ringt polisen och att dom hittar henne innan det är försent.
Och är det så att hon bara lagt upp snapsen som nått slags impulsivt rop på hjälp hoppas jag innerligt att hon får sig en rejäl tankeställare om folk börjar ringa polisen. Lägg ner sociala medier ett tag och åk till psyk och få ordentlig hjälp innan det händer nått riktigt illa :/ och lägg inte ut självmordstankar öppet på snap inför en massa skräckslagna barn.

#54 - J

Blev så illa till mods av att se Bentes story. Jag hoppas verkligen att det som hänt/händer henne löser sig och att hon snart mår bra igen.

#55 - Anonym

Till 51. Har du bil? Ta en sväng vid spåren isåfall, och kör runt på rud och se om du ser henne nånstans! Annars ring polisen!

#56 - Alkolist

Moa Thun är Moa murderesss k
Café closed se fb

#57 - #51

Till #55
Ja, men har druckit alkohol tyvärr.. ☹️ hade gärna gjort det annars. Blev också väldigt illa till mods, vill inget annat än att hon kommer hem oskadd..

#58 - Anonym

Bente skulle ha tagit tag i sitt mående för _längesedan_. Alla utbrott hon fick när hon var tillsammans med Markus, hennes beteende efteråt etc har varit grova varningstecken på att ett sånt här breakdown skulle komma till slut och det är sjukt konstigt att hon inte märkt det själv, alternativt att ingen i hennes närhet har släpat med henne till psyk.

Jag har inte mycket över för Bente pga tycker att mycket hon säger och gör är ruttet, men hoppas att hon tar till sig hjälp efter detta, för hennes egen och de i hennes närhets skull (och alla barn som blir oroliga för henne pga vad hon lägger ut på snap till och från (typ detta)).

#59 - Anonym

Har aldrig varit ett fan av Bente men mår illa av hennes senaste snapchat. Hoppas innerligt att hon får all hjälp snart!

#60 - Anonym

Vet någon vad som har hänt Bente? Hon gråter på snapchat och säger att hon har lust att lägga sig på relset. Hoppas innerligt att hon får hjälp

#61 - Anonym

Vill bara meddela er alla som tror att Linn förstorat brösten att hon fortfarande är en tonåring och brösten växer. Jag gick från B till C/D på mindre än ett halvår, och hade den turen att få fasta och fylliga bröst (nästan så dom ser opererade ut). Kan ju vara så att hon opererat dom men just sayin, det kan vara naturligt

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com