Är det ett PR-trick?

Efter att Jocke och Jonna gick ut med att de gjort slut (men inte ska skiljas) har många spekulerat om det är ett PR-trick. 
 
Anledningen till spekulationerna är för att när Jocke la upp en bild där han är ledsen stod det "för 22 tim sedan". 
 
Nu tror många att bilden är tagen igår och han har lagt upp bilden med hjälp av en tredjeparts-applikation (appar som gör det möjligt att publicera bilder från kamerarullen). 
 
Något annat som styrker att bilden inte är tagen idag är att när Jocke filmar sig själv en stund senare har han en annan tröja och rakt hår. 
 
 
Dessutom tycker många att det är skumt att ingen av dem gråter då Jocke flera gånger förklarat att Jonna betyder allt för honom.
 
Här under kan vi se att ingen är röd om ögonen och de verkar inte särskilt ledsna. 
 
#1 - Anonym

Kan vara mycket troligt.

#2 - Gurkan

tror d

#3 - Anonym

Va är en tredjepartsapplikation

Svar: Det är appar som gör det möjligt att publicera bilder från kamerarullen på snapchat
svenskayoutubers.se

#4 - Anonym

#fuckjockeochjonna mvh groec

#5 - Hehe

Kan någon förklara vad PR trick är

#6 - F

Aj aj aj j&j och vänner får städa upp den här röran imorgon, blir nog mycket underhållning under veckan, tror dock på teorin om Riley o Jonna hahaha

#7 - Anonym

#2 ändå skulle ju gurkan va en bättre president än trump xxx

#8 - Anonym

#5
Ett pr-trick är att man fakear en händelse för uppmärksamhet.

#9 - Anonym

Dock så behövs ingen tredjepartsapplikation för att lägga ut en bild från memories OM bilden är mindre än 24 timmar gammal och sparad på snapchat. Om jag lägger upp en bild på min story som jag tog i morse, dvs en 15 timmar gammal bild kommer det stå att jag la ut den för 15 timmar sedan även fast jag i själva verket la ut den nu. Prova själva så fattar ni. Det kommer inte stå att bilden är från memories

#10 - Anonym

Lågt om dom hade hittat på allt för att få views eller vad fuck dom har planerat. Ser framemot denna veckan. LET'S GO!

#11 - Alma

Känns inte som att det är så seriöst då de faktiskt inte skiljer sig påriktigt. Känns mer som att de vill få uppmärksamhet under tiden de väntar på att adoptera barn eller vad fan dom skulle göra, vissa länder har satt minst 2 år som gifta som krav samt att Jonna är för ung för att adoptera. Om jag ska tro att det är påriktigt får dom faktiskt ta och begära ut skilsmässa på riktigt, som alla andra gör när dom gör slut.

#12 - Anonym

Haha och dom vill att folk inte ska spekulera... Ni är offentliga personer med över en halv miljon följare varje dag, klart som fan folk spekulerar? Om ni inte vill det så kanske ni inte ska gå ut med det på snapchat utan någon förklaring, utan hålla det för er själva ett par dagar och lägg ut en video där ni pratar om det tillsammans. Det kommer alltid finnas folk som startar rykten..

#13 - Anonym

Seriöst? Om man inte vill att folk ska prata om de eller spekulera lägger man inte ut de offentligt så att alla kan se de. De fattar väl vem som helst

#14 - Anonym

Undrar när det har paret ska lägga ned alltså, är fruktansvärt trött på dem. Jockes beteende är helt sjukt. Sitter och skriker och gormar och kallar sina barn till fans för äckliga, hjärndöda och vidriga när han till 100% får skylla sig själv att folk spekulerar när de väljer att "gå ut" men den såhär pass stor nyhet (om det ens är sant) på det sättet de gör och sedan är FETT oklara ("vi gör slut men skiljer oss inte" ursäkta liksom?). Typical Jocke att hetsa på sociala medier över saker han själv orsakat. Tar aldrig ansvar för sina handlingar, skyller alltid på andra.

Hoppas att Jocke typ raderar sig själv från allt liv på internet. Finns ingen människa som förtjänar sin framgång lika lite som han och det är så skrämmande att barn ser upp till en människa som är så jävla manipulerande och rutten as a person.

#15 - Lol

Dom är dumma i huvudet lol

#16 - Frissan

- Såhär ligger det till -

Om både Expressen och Aftonbladet var så snabba på att nappa detta och skriva en nyhet om detta så innebär det att detta var planerat. Jag har vänner från denna bransch som bekräftat detta. Det här är ett enkelt sätt att öka deras gash inför kommande produktioner t.ex en till säsong på TV3 & Fångarna på fortet. Allt är för uppmärksamhetens skull och jag kan lova er att de kommer hitta på en ursäkt till allt detta sen och snacka bort det medans det jag skriver nu är så som det ligger till.

Vad jag personligen tycker om detta? Hade inte Jocke & Jonna varit youtubers så hade detta varit ok. Men då Jocke & Jonna släppt in alla dessa människor i sina liv och sedan väljer att lura dem för att tjäna lite extra, det tyder på att pengar styr dem även fast de båda har en bra inkomst. När pengar styr en person så pass mycket så betyder det att de inte gör allt de gör för att de gillar sitt yrke, har drivet eller passionen. De gör allt för pengar & då menar jag enbart pengar.
Riktigt synd att folk ser upp till dessa och påverkas av deras PR-trick som enligt mig är riktigt respektlöst. Finns så mycket annat de kunde gjort istället.

#17 - Hi

Jag gissar givet på ett PR-trick.
Knas man gör slut bara sådär, Jocke har varit genuint kär i henne, det har man sett i deras videos, dock ser inte Jonna lina lycklig ut. För hennes egen skull så hoppas jag på att de skiljer sig och att hon lämnar sociala medier.
Så kanske hon slipper smittbäraren Jockiboi som smittar henne med HPV-virus från alla klamydiabrudar han satt på, därav hon ej blir gravid och får cellförändringar.

Önskar Jonna det bästa.

#18 - Anonym

Jocke är sååå obehaglig han är VÄRRE än vad han var förut? Vad jag vet skällde han inte ut små barn på snapchat var och varannan dag på den tiden iallafall

#19 - Anonym

Kollat på deras video om det här och som jag trodde har dom ej gjort slut utan dom ville bara få lite uppmärksamhet. Dom skapade all den här drama för att säga att dom inte får nån tid tillsammans. Normalt beteende :) man sitter väl förhelvete inte och skriver på det där sättet om det är så det ligger till? Så jävla sjuka och manipulerande dom där människorna är. Och hur Jocke beter sig på snapchat, hoppas föräldrarna till barnen som han skäller ut ser det och inte låter dom titta på det här labila paret

#20 - Anonym

Kan Jocke hålla käften och säga att han är ett barn. Killen är ju 32 år! Väx upp Jocke! Och speciellt med Dendär klädstilen Fyfan... ser ut som en 14 årig fjortis

#21 - Emil

Den här bloggen och kommentarsfältet här är bland det värsta jag sett. För det första förstår jag inte hur man kan vara så dum att skriva ett inlägg om ifall det är ett PR-trick? Vart går gränsen människa? Vem FAN låtsas göra slut för pengar, ingen!! Finns det en enda vettig kommentar om Jocke här? Allt för att trycka ner honom. Usch, fy, blä för ni som skriver kommentarer här och verkligen du Ida som skriver bloggen.

#22 - Anonym

Blir berörd. Två personer som sätter sig ner och upprepar i videon de är barn. Detta ser utredningen för adoption. Om de ansöker som två vuxna men bekräftar de är barn. Förstår vad dom menar. Men barn som ska ansöka om ett barn. Kan detta par får hjälp proffisonell hjälp. De behöver vägledning.

#23 - Anonym

https://www.metro.se/artikel/jockiboi-och-jonna-ska-skiljas-xt

#24 - Anonym

http://www.frida.se/jocke-och-jonna-gor-slut

#25 - Anonym

Alla tidningar går i tryck och printar löpande texter runt paret som gjort slut. Enligt nyheter24 kommer folk och tänder ljus utanför deras hem. Fy fan vad galet. Otäckt.

#26 - E.

Skrämmande att se hur alla fans tar åt sig av detta och hur ingen lämnar detta instabila par. Hur kan ni fortsätta stötta dessa två?
Och i kommentarsfält handlar det mest om att de inte kommer få adoptera?
Självklart inte, deras förflutna satte käppar i det hjulet för längesen. Jonna som vikte ut sig på scandalbeauties, hela Jockiboi perioden och deras porrfilm. Allt på nätet för utredare att titta på. Hur kan föräldrar (hoppas någon sådan trillar in på denna blogg) låta sina barn se på dessa människor?

#27 - Anonym

Fast man kan byta kläder och fixa till sig om han skulle IT och handla eller något. Och svullnaden från gråtande hade kanske försvunnit?

#28 - Anonym😈

Haha vadå vi gör slut men ändå är ihop. De beter sig som barn på förskolan. Liksom man gör slut eller så är man ihop.tro på mig det öret PR -trick. Ingen av dom gråter eller är ledsen över det

#29 - Anonym

Är det värt att lägga 40 minuter av sitt liv på deras video? Nogån som vet? Sägs det något som man redan inte vet?

#30 - Anonym

Någon*

#31 - Anonym

#nej. och ska du kolla ha på adblock för guds skull

#32 - Anonym

#29 ^

#33 - Anonym

Alltså jag döööör. Satt och läste Jockes snap. Och människor har kommit dit med levande ljus och bilder på dom. Bästa jag läst på länge. "Ni är död för oss" hahahaha

#34 - G

De skiljer sig inte på papperet. Då måste de dela upp tillgångar också.

Undrar om de flyttar isär?
Varför gör man annars slut?

Företaget driver de väl förmodligen vidare som vanligt.
De lär nog "hitta tillbaks" innan nyår.

#35 - Anonym

Om det här är ett PR trick då hoppas jag verkligen alla slutar titta på deras videos.

#36 - Anonym

Om det här är ett PR trick då hoppas jag verkligen alla slutar titta på deras videos.

#37 - Anonym

Rubriker och uttalanden från detta par förvirrar alla snart. Ena stund vi slutar med youtube. Nu vi har ett avtal vi inte kan bryta. Varför gå ut med upplysningar till massmedia om att sluta? De ger en oseriös stämpel och vem vill hamna i deras skor att aldrig bli tagen på allvar. De skulle adoptera och de skötte sig bra ett tag på sociala medier där du måste agera stabil för att få adoptera. Nu går de ut med att de inte är vuxna individer och blivit tvungen att växa i för stora kläder snabbt pga sitt kändisskap och jobb. PANG!! sköt sig själv i foten igen. Blir så ledsen att se hur de hamnar fel hela tiden. Hur deras företag inte sätter stopp för deras uttalanden och snapchat. Om de har för lite tid för varandra och ändå är på G att starta upp nya projekt Jonna hintat om flertal ggr nu i videos. Varför lägga på mer stress och press? Och detta handlar om husköp? Att de inte kan bryta för då försvinner husdrömmarna. Seriöst de är så rörigt eller så är jag helt tappad som inte hänger med i detta. Dömer dem inte såklart alla kan må dåligt och i relationer med mera. Men de går att pausa allt är inte pengar och särskilt inte på hälsans och kärlekens bekostnad. Då vill man ändå vara kvar i rampljuset eller styr pengar så fruktansvärt mycket att man sätter sitt eget liv och respekt på spel. De finns jobb utanför detta har Jocke har sagt då han påpekat han ska sluta med youtube. Att han är eftertraktad lite här och där på tv och produktioner så vad sitter de i? Egen tid behöver alla förstår att de är svårt med späckat schema. Utöver de har de vänner hos sig 24/7. Om de har ett späckat schema varför ta in mer jobb? Logiken. Ska de sitta med fler kontrakt de inte får bryta? Och om de var lyckligare före då de bodde mindre bra tillsammans men hitta små saker som förgyllde deras liv. Varför fortsätta detta destruktiva liv som gör att de hamnar i ohälsa. Jag hoppas innerligt detta slutar bra. Sorgligt att se hur galen social medier och uppmärksamhet kan förstöra liv och hälsa. Hur de publicerar snapchat dygnet runt och ladda upp varje steg de tar varje dag galet. Finns ingen människa som orkar detta tempo. Och när är de närvarande med sina nära och kära i arbete och allt? Närvarande men ändå frånvarande. Fysiskt där men i tankar och handlande någon annanstans. Du är där men ändå på sociala medier och uppdaterar. De har gått för långt beteende och beroende. Hur ska detta sluta......Detta kommer bli en ny ohälsa hos folk. Kärlek till alla.

#38 - S

Okej har sett deras klipp nu... det jag får ut av deras klipp är att dom skyller på sina fans att dom inte har tid till varandra. Att dom är tvungna till att lägga upp videos hela tiden. Att dom hade inte förväntat sig att bli så stora på youtube. Jag förstår att det är jävligt jobbigt när folk står utanför deras fönster osv. Men att folk spekulerar i saker (fans och skvallertidningar) är något som händer andra kända personer. Sen att dom är tvungna att lägga upp videos hela tiden är deras val. Dom kan gott och väl begränsa till 1 gång i veckan. Sen att Jocke säger något i stil med att dom inte har förväntat sig att bli så stora på youtube... Han har själv sagt att han vill vara störst och bäst på det han gör. Han har ju själv kämpat att vara störst och kändast på youtube. Sen att dom säger att dom är barn... herregud!

#39 - Anonym

De klart det är!
Allt är för pengar och visningar :)

#40 - Anonym

#14 PREACH

#41 - Anonym

snapchat själv tillåter en att ta en bild från kameran rullen å lägga ut? haha!

#42 - Martina

Bara för att få läsare? Patetiskt.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com